Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Campinglampa, Lanterna, Campinglykta, Nite Ize Radiant 400 Lantern

  NITE IZE RADIANT 400 LANTERN Rek butikspris: 550 kr Nite Ize tillverkar, designar och producerar ett brett sortiment av olika innovativa verktyg, anordningar och tillbehör som gör livet lättare, säkrare och roligare både dag och natt. Fokus ligger på lösningsorienterade produkter med hög kvalité och prestanda anpassade för outdoor- och yrksebranchen. En robust och tålig självstående lanterna på 400 lumen med tre ljuslägen och en revolutionerande case som kan träs över för en nedtonad diffusare mysbelysning. Ger alla önskade möjligheter till ljus och upphängning genom den integrerade kroken eller med en extra karbin. 3 st D-Cell batterier ger en ljusttid på upp till 800 timmar. Lampan är stöttålig och väderskyddad och har en integrerat bärhandtag som fungerar för upphängning. Specifikation:  400 Lumens 3 st LED modes: high, medium, low Vattentålig Slagtålig (klarar 1 meter)  Intelligent switch Optisk diffuser genom förvaringspåse.
  Campinglampa, Lanterna, Campinglykta, Nite Ize Radiant 400 Lantern »

  490 SEK

  CDON

 • Nite Ize Radiant 200 Coolapsable Lantern 2 1 , Campinglampa, Campinglykta

  NITE IZE RADIANT 200 COOLAPSABLE LANTERN 2 IN 1 Rek butikspris: 550 kr Artikel nr: R200CL-09-R8 Nite Ize tillverkar, designar och producerar ett brett sortiment av olika innovativa verktyg, anordningar och tillbehör som gör livet lättare, säkrare och roligare både dag och natt. Fokus ligger på lösningsorienterade produkter med hög kvalité och prestanda anpassade för outdoor- och yrksebranchen. Kraftig, lätt, och robust kombination av lanterna och ficklampa med 200 lumen i ljusstyrka! Har du någonsin lagt märke till hur en hängande lykta ofta lämnar en stor mörk plats precis under den? Nite Ize har löst det problemet med denna lykta som även har ljus riktat nedåt. Som extra bonus kan denna ljusa kompakta lykta med fördel fällas ihop och också användas som ficklampa med enkel skjutrörelse som riktar allt ljus framåt! Radiant 200 från Nite Ize har flera lägen för att fungera som en traditionell lykta, lantern + downlight eller en handhållen ficklampa. Nite Ize Radiant 200 drivs av fyra AA-batterier som ger lång brinntid och har en integrerat karbinhake där den kan hängas upp, bäras eller ställas upp på plan yta. Specifikation:  Perfekt för både inomhus- och utomhusbelysning Vatten- och slagtålig Dimensioner: 71.1mm x 162.5mm x 71.
  Nite Ize Radiant 200 Coolapsable Lantern 2 1 , Campinglampa, Campinglykta »

  490 SEK

  CDON

Kolla också