Nordal - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Nordal ICON Taklampa Glas

  Denna unika taklampa från Nordal ger rummet retrokänsla på nolltid. Lampan har en stilren och elegant design gjord i vitt glas med en kontrasterande svart järnring runtom lampan. Eftersom lampan är handjord och unik ser inte varje lampa likadan ut. En två meter lång svart sladd i tyg medföljer.
  Nordal ICON Taklampa Glas »

  3495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal Taklampa Sigyn Bambu

  Taklampa från de danska varumärket Nordal. Pendelns design är väldigt behaglig och lättsam för ögat, med en naturlig färg blir lampan SIGYN en perfekt lampa att använda över ett mindre matbord. Taksladd och glödlampa medföljer EJ.
  Nordal Taklampa Sigyn Bambu »

  1999 SEK

  Calixter.se

 • Nordal GALAXY Lampfot Glas/Mässing

  GALAXY är en unik och snygg lampfot från Nordal. Lampfoten består av en metallcylinder i guldfinish omgiven av en genomskinlig glascylinder. Lampskärm ingår ej. Kombineras med fördel tillsammans med GALAXY Lampskärm. Sockel: E27, max 60W.
  Nordal GALAXY Lampfot Glas/Mässing »

  1295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal WALL Vägglampa 12 cm Svart

  Denna vägglampa från Nordal har en stilren, industriell look. Med sin matta, patinerade yta och vita insida passar den perfekt både som läslampa och snygg inredningsdetalj. Lampan monteras på väggen och har en strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal WALL Vägglampa 12 cm Svart »

  1695 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal GALAXY Lampskärm Velvet Ljusgrå

  GALAXY är lampskärmen för dig som är ute efter en helt vanlig lampskärm utan krusiduller. Designen är simpel och stilren i vacker sammet. Kombineras bäst med GALAXY Lampfot.
  Nordal GALAXY Lampskärm Velvet Ljusgrå »

  625 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ENYO Bordslampa

  ENYO bordslampa är en modern tappning på ett klassiskt utseende med marmor och frostat glas. Lampan har en elegant utstrålning och har ett dimbart ljus för att passa alla dina behov. Design & egenskaperRundad glaskupa i frostat glas på en fot av marmor.Dimbar, smal lampa krävs.Svart sladd.E14, max 7W.
  Nordal ENYO Bordslampa »

  2295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal GLOBE Taklampa Svart

  Globe är en taklampa från populära varumärket Nordal. Lampan har en modern och stilren design, ett minimalistiskt uttryck som passar i många olika inredningsstilar. Stommen är tillverkad av järn och längs stommen hänger fyra glaskupor där ljuskällan monteras i. Upphängningen består av två stänger.
  Nordal GLOBE Taklampa Svart »

  3895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal METIS Taklampa Natur

  Metis är en spännande taklampa som karaktäriseras av dess intrikata mönster. Mönstret är tillverkat av rotting och ger lampan en unik design. Placera Metis ovanför matbord eller i vardagsrummet för att ge ditt hem ett lyft.Design & egenskaperSpännande taklampa med intrikat mönster.
  Nordal METIS Taklampa Natur »

  1095 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SIGYN Taklampa

  SIGYN taklampa kommer från populära Nordal och är tillverkad i det naturliga materialet bambu. Lampan har en spännande geometrisk form som ger ditt hem karaktär. Innanför bambu-strukturen finns en vit plasttub som sprider ljuset naturligt.Design & egenskaperGeometriskt formad lampa.
  Nordal SIGYN Taklampa »

  1895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SELENE Taklampa S

  SELENE taklampa från Nordal är tillverkad i svart järntråd som ger ett tufft uttryck. Lampan passar fint i både sovrum och vardagsrum och blir lätt rummets mittpunkt med det iögonfallande mönstret som skapas utav järntråden.Design & egenskaperRund taklampa med tufft uttryck.
  Nordal SELENE Taklampa S »

  2495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SIF Taklampa Rotting

  SIF taklampa från populära Nordal är en trendig lampa som pryder ditt hem med smak. Lampan är tillverkad i rotting som ger en naturnära känsla, samt har en metalltråd där takkontakt kan fästas. Ljusets sprids fint genom det flätade materialet.Design & egenskaperRund och oval form.
  Nordal SIF Taklampa Rotting »

  2195 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 142

  Denna eleganta och säregna mässingslampa från Nordal är perfekt för dig som letar efter en statement lampa. Med sina 20 ljuskällor och fyrkantiga form så sprider Chandelier ljuset på ett snyggt och orginellt sätt. Den är gjord av 100% mässing, och dess 120cm långa vajrar kan kortas efter önskemål.
  Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 142 »

  15495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SELENE Taklampa L

  SELENE taklampa från Nordal är tillverkad i svart järntråd som ger ett tufft uttryck. Lampan passar fint i både sovrum och vardagsrum och blir lätt rummets mittpunkt med det iögonfallande mönstret som skapas utav järntråden.Design & egenskaperRund taklampa med tufft uttryck.
  Nordal SELENE Taklampa L »

  4495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHANDRA Lampfot

  Chandra är en charmig, elegant lampfot i glas från Nordal. Glaset har ett vackert mönster som ger lampfoten struktur. Mässingsdetaljerna på sockeln bidrar med lyster och ger ett varmt intryck. Ljuskälla och lampskärm ingår ej. Design & egenskaperElegant lampfot i mönstrat glas.
  Nordal CHANDRA Lampfot »

  1495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BAUBO Taklampa Blomprint

  Baubo taklampa livar upp rummet lampan sitter i. Baubo är tillverkad i bambu och har ett printat mönster av blommor runt hela lampskärmen. En stomme av järn håller upp lampan som sedan kan monteras över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal BAUBO Taklampa Blomprint »

  995 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BAUBO Taklampa Natur/Svart Print

  Baubo taklampa sprider känslan av tropikerna och livar upp rummet lampan sitter i. Baubo är tillverkad i bambu och har ett printat mönster av palmer och djur runt hela lampskärmen. En stomme av järn håller upp lampan som sedan kan monteras över matbordet eller i vardagsrummet.
  Nordal BAUBO Taklampa Natur/Svart Print »

  995 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal IRISH Taklampa S

  Irish taklampa ger ett stilrent uttryck med dess mjuka former kombinerat med enkla färger. Taklampan har en glaskupa som har en metallisk baksida vilket skapar något av en spegel-effekt. Lampan passar i alla hemmets rum och ljusar upp vardagen.
  Nordal IRISH Taklampa S »

  1495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal HERA Taklampa

  HERA taklampa från Nordal är en fin lampa som ger en nostalgisk känsla. De många glasbitarna som bygger upp lampan, tillsammans med de sammanfogande järnramarna, skapar ett vackert stilrentmönster. Design & egenskaperLampa i stilrent mönster med nostalgisk känsla.Taklampa tillverkad i glas och järn.
  Nordal HERA Taklampa »

  2795 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ERIS Vägglampa

  Lampan Eris har en klassisk design med detaljer i guld. Eris är elegant och har två lampskärmar i metall som riktar ljuset i valfri riktning. Lampan passar perfekt intill säng eller i hallen ovanför en spegel.Design & egenskaperKlassisk vägglampa med detaljer i guld.
  Nordal ERIS Vägglampa »

  2295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ICON Bordslampa Vit/Svart

  Icon lever verkligen upp till sitt namn, denna lampa med sitt ikoniska stilrena formspråk kommer bli en klar favorit i ditt hem. Med sina mjuka former och klassiska färger så är Icon lätt att inreda med, och passar in bland många olika stilar. Finns även som golvlampa.
  Nordal ICON Bordslampa Vit/Svart »

  3295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHARIS Taklampa

  Charis är en underbar taklampa som utstrålar en elegans och lyx. Taklampan har tre nivåer som alla pryds av en krans av glasdroppar. Ljuset från lampans sex ljuskällor sprider sig fint mellan glasdropparna och bildar ett intrikat och vackert mönster i rummet.
  Nordal CHARIS Taklampa »

  9995 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 75

  Denna eleganta och säregna mässingslampa från Nordal är perfekt för dig som letar efter en statement lampa. Med sina 10 ljuskällor och fyrkantiga form så sprider Chandelier ljuset på ett snyggt och orginellt sätt. Den är gjord av 100% mässing, och dess 180cm långa vajrar kan kortas efter önskemål.
  Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 75 »

  11495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BAUBO Taklampa S Blomprint

  Baubo taklampa livar upp rummet lampan sitter i. Baubo är tillverkad i bambu och har ett printat mönster av blommor runt hela lampskärmen. En stomme av järn håller upp lampan som sedan kan monteras över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal BAUBO Taklampa S Blomprint »

  595 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BUBBLE Taklampa Glas 17x17

  Bubble är en snygg taklampa från trendiga Nordal. Lampan är tillverkad i munblåst, återvunnet glas i rökig färg som sprider ett vackert ljus. Med en simpel och modern design passar denna lampa i många olika inredningsstilar.
  Nordal BUBBLE Taklampa Glas 17x17 »

  445 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal FOCUS Bordslampa Svart

  Focus är en extremt söt och stilren lampa som lätt smälter in på flera ställen i ditt hem.
  Nordal FOCUS Bordslampa Svart »

  1695 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ATHENE Vägglampa Guld

  Athene är en stilren lampa som aldrig går ur tiden. Dess långa hals gör att den kan flyttas runt och anpassas efter behov. Athene kan intill en fåtölj eller varför inte för att lysa upp dina favoritplantor.Design & egenskaperKlassisk vägglampa med guldig finish.Tillverkad i järn.
  Nordal ATHENE Vägglampa Guld »

  2895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal WALL Vägglampa Svart

  Denna vägglampa är tillverkad med en svart patinad och matt yta med en vit insida. Den levereras utan av och på-brytare för direkt montering av en professionell elektriker. Lampan är endast för inomhusbruk. Använd en E14-ljuskälla, max 25 watt. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal WALL Vägglampa Svart »

  1295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal IRISH Bordslampa

  Irish bordslampa ger ett stilrent uttryck med dess mjuka former kombinerat med enkla färger. Taklampan har en glaskupa som har en metallisk baksida vilket skapar något av en spegel-effekt. Lampan passar i alla hemmets rum och ljusar upp vardagen.
  Nordal IRISH Bordslampa »

  2295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal IRISH Taklampa L

  Irish taklampa ger ett stilrent uttryck med dess mjuka former kombinerat med enkla färger. Taklampan har en glaskupa som har en metallisk baksida vilket skapar något av en spegel-effekt. Lampan passar i alla hemmets rum och ljusar upp vardagen.
  Nordal IRISH Taklampa L »

  2092 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal LETO Lampskärm Ivory

  Denna lampskärm från Nordal ger en känsla av lyx och elegans. Den runda formen gör att skärmen passar många olika lampfötter, den går även att använda som takskärm. Skärmen är gjord i sammet vilket ger den en mjuk, härlig textur. Design & egenskaperRund, elegant lampskärm från Nordal.
  Nordal LETO Lampskärm Ivory »

  625 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BUBBLE Taklampa Glas 20x26

  Bubble är en snygg taklampa från trendiga Nordal. Lampan är tillverkad i munblåst, återvunnet glas i rökig färg som sprider ett vackert ljus. Med en simpel och modern design passar denna lampa i många olika inredningsstilar.
  Nordal BUBBLE Taklampa Glas 20x26 »

  1055 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal Bordslampa Enyo Vit/marmor

  Bordslampa ENYO i vit och marmor från danska varumärket Nordal. Perfekt bordslampa att ha på ett sidobord/hylla där det behövs extra belysning. Bordslampan är i en fin opal tillsammans med marmorplattan den sitter på.
  Nordal Bordslampa Enyo Vit/marmor »

  2349 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Taklampa Metis Natur

  Taklampa från de danska varumärket Nordal. Pendelns design är väldigt behaglig och lättsam för ögat, med en naturlig färg blir lampan METIS en perfekt lampa att använda över ett mindre matbord. Taksladd och glödlampa medföljer EJ.
  Nordal Taklampa Metis Natur »

  1499 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Taklampa Frost/glas

  Taklampa från de danskavarumärket Nordal. Pendelns design är väldigt behaglig ocg lättsam för ögat, med en mässings grund ochglaskupan i delvis frostat glas och delvis transparent glas, som ger bra belysning.
  Nordal Taklampa Frost/glas »

  1349 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Taklampa Irish Grå

  Taklampa IRISH grå metall från danska varumärket Nordal är en perfekt taklampa med underbart ljus och blir en perfekt stilren armatur i ditt hem. Sladdlängd är 150cm. Serien IRISH finns även i fler former.
  Nordal Taklampa Irish Grå »

  1599 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Vägglampa Athene Mässing

  Vägglampa Athene i lyxig mässing har en vacker form och går enkelt att använda vid din soffgrupp, kontoret eller vid sidan av sängen för att ge ett extra punktbelysning. En vacker vägglampa som inte tar för mycket plats med sin smala och stilrena design.
  Nordal Vägglampa Athene Mässing »

  2999 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Vägglampa Eris Svart

  Vägglampa ERIS svart har en unik design och går enkelt att använda vid din soffa, kontoret eller vid sidan av sängen för att ge ett extra belysning där det behövs. Lampan har 2 ljuskällor som du kan använda som en riktad punktbelysning eller som ett mysigt bakgrundsljus i rummet.
  Nordal Vägglampa Eris Svart »

  2995 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Taklampa Sif Rotting

  Taklampa från de danska varumärket Nordal. Pendelns design är väldigt behaglig och lättsam för ögat, med en naturlig färg och material blir lampan SIF en perfekt lampa att använda över ett mindre matbord. Taksladd och glödlampa medföljer EJ.
  Nordal Taklampa Sif Rotting »

  2099 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Bordslampa Icon Svart/vit

  Bordslampa ICON från de danska varumärket Nordal. ICON är en serie lampor från Nordal som finns i både bordslampa, taklampa och golvlampa.
  Nordal Bordslampa Icon Svart/vit »

  2895 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Bordslampa Irish Grå

  Bordslampa IRISH grå från de danska varumärket Nordal har ett speglande grått glas med en svart stomme. En fin lampa att använda på sängbord eller skrivbordet. IRISH är en serie lampor från Nordal som finns i både bordslampa och taklampa.
  Nordal Bordslampa Irish Grå »

  1995 SEK

  Calixter.se

Kolla också