Nordal - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Nordal SIF Taklampa Rotting

  SIF taklampa från populära Nordal är en trendig lampa som pryder ditt hem med smak. Lampan är tillverkad i rotting som ger en naturnära känsla, samt har en metalltråd där takkontakt kan fästas. Ljusets sprids fint genom det flätade materialet.Design & egenskaperRund och oval form.Taklampa tillverkad i flätad rotting och metall.Takkontakt köpes separat. På grund av nya EU-direktiv ingår inte takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal SIF Taklampa Rotting »

  4595 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal - Bubble Takpendel glas - Lila Unoliving

  Bubble glaspendel i lilla fra danske Nordal er en stilfuld loftslampe der er udført i mundblæst genbrugsglas. Lampen er unik og har en flot overgang fra lilla og over til klart glas på pendelen. Brug lampen et sted hvor du ønsker en hyggelig belysning. Vær opmærksom på at produktet er delvist håndlavet. Dette betyder, at der kan forekomme variationer fra produkt til produkt, i form af farve, størrelse og produktet finish. Dette er med til at gøre hvert produkt unikt.
  Nordal - Bubble Takpendel glas - Lila Unoliving »

  1199 SEK

  Unoliving.se

 • Nordal Taklampa Frost/glas

  Taklampa från de danskavarumärket Nordal. Pendelns design är väldigt behaglig ocg lättsam för ögat, med en mässings grund ochglaskupan i delvis frostat glas och delvis transparent glas, som ger bra belysning. Perfekt lampa att ha hängandes ovanför ett matbord men även tillexempel om man vill dekorera hallen lite extra, är en trendig och dekorativ taklampa ett utmärkt sätt att få till en mer inredd och piffig känsla. Går att matcha med olika färger och stilar eftersom den har en väldigt neutral färgsättning och design.
  Nordal Taklampa Frost/glas »

  1215 SEK

  Calixter.se

 • Nordal Chandelier lamp, black - clear glass

  An eyecatching pendant with clear glass pipes in different lengths. For 3 bulbs, with black fabric cord.
  Nordal Chandelier lamp, black - clear glass »

  4348 SEK

  Shophome.se

 • Nordal HESTIA Taklampa

  Hestia är en praktfull lampa som består av flera lager brunt glas i rundade former. Lampans form är speglad från dess mitt vilket skapar en enhetlig och iögonfallande design. Hestia monteras i taket med hjälp av en gyllene kedja som kompletterar de övriga detaljerna i mässing fint.Design & egenskaperPraktfull lampa med iögonfallande design.Tillverkad glas, mässing och järn.Sladd 1,3 m i svart samt kedja för upphängning.E27, max 9W LED. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal HESTIA Taklampa »

  9295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SENJA Ljusstake Svart

  Senja är en industriell ljusstake med stark karaktär. Ljusstaken är tillverkad i aluminium och ger plats åt fyra 70 mm breda ljus. Senja kan användas åt båda hållen vilket gör den flexibel och kan anpassas efter din personliga smak.Design & egenskaperRobust ljusstake som kan vändas uppochner.Passar till ljus med 70 mm i diameter.Tillverkad av aluminium.Leverans & förpackningLevereras monterad.
  Nordal SENJA Ljusstake Svart »

  2995 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal DIONE Vägglampa

  Dione är en trevlig lampa i stilren design och med rena linjer. Lampan är tillverkad i metall och har en fin finish i guld som ger en känsla av elegans. Lampskärmen är rundad och har plats för två glödlampor med E14-sockel.Design & egenskaperVägglampa i stilren design och rena linjer.Tillverkad i metall med guldig finish.Har fattning för två glödlampor.Sladd 1,5 m.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal DIONE Vägglampa »

  2195 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 75

  Denna eleganta och säregna mässingslampa från Nordal är perfekt för dig som letar efter en statement lampa. Med sina 10 ljuskällor och fyrkantiga form så sprider Chandelier ljuset på ett snyggt och orginellt sätt. Den är gjord av 100% mässing, och dess 180 cm långa vajrar kan kortas efter önskemål.Design & egenskaperElegant taklampa med plats för 10 ljuskällor.Tillverkad i mässing.Sladd 1,8 m i svart. Sladden kan kortas.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 75 »

  12995 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ATLAS Bordslampa Marmor Grön

  Atlas är en attraktiv bordslampa i stilren design. Kombinationen av tung marmor och lättare, rundad metall med dess polerade yta ger en känsla av lyx. Atlas är det självklara valet för att uppdatera belysningen på kontoret, i sovrummet eller i vardagsrummet.Design & egenskaperBordslampa med underbar kombination av texturer.Tillverkad i marmor och metall med guldig finish.Sladd 1,6 m.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ATLAS Bordslampa Marmor Grön »

  5495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal WALL Vägglampa Svart

  Denna vägglampa är tillverkad med en svart patina, matt yta med en vit insida. Lampan har en industriell design och her hemmet en edge. Den levereras utan av och på-brytare för direkt montering av en professionell elektriker. Lampan är endast för inomhusbruk. Design & egenskaperIndustriell vägglampa med patina och ljus insida.Tillverkad i järn.Sladd i svart utan strömbrytare. Monteras av professionell elektriker.E14, max 25W. IP20. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal WALL Vägglampa Svart »

  1395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal GALAXY Lampskärm Velvet Ljusgrå

  GALAXY är lampskärmen för dig som är ute efter en helt vanlig lampskärm utan krusiduller. Designen är simpel och stilren i vacker sammet. Kombineras bäst med GALAXY Lampfot.Design & egenskaperKlassisk lampskärm i stilren design.Tillverkad i sammet.E27.
  Nordal GALAXY Lampskärm Velvet Ljusgrå »

  795 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal FAUNA Taklampa S

  Fauna är en underbar lampa som kombinerar guldfärgad metall och glas i marmorerat mönster. Den klotformade glaskulan bärs upp av ett smalt rör i metall. Lampan gör sig fin både i fönster, ovanför matbord eller i sovrummet.Design & egenskaperTaklampa i elegant design och marmorerat mönster.Tillverkad i metall och glas.Textilsladd i vit.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal FAUNA Taklampa S »

  1895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal METIS Taklampa Natur

  Metis är en spännande taklampa som karaktäriseras av dess intrikata mönster. Mönstret är tillverkat av rotting och ger lampan en unik design. Placera Metis ovanför matbord eller i vardagsrummet för att ge ditt hem ett lyft.Design & egenskaperSpännande taklampa med intrikat mönster.Tillverkad i rotting.Sladd och uttag ej inkluderat. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal METIS Taklampa Natur »

  1895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ICON Bordslampa Vit/Svart

  Icon lever verkligen upp till sitt namn, denna lampa med sitt ikoniska stilrena formspråk kommer bli en klar favorit i ditt hem. Med sina mjuka former och klassiska färger så är Icon lätt att inreda med, och passar in bland många olika stilar. Design & egenskaperStilren bordslampa med mjuka former.Tillverkad i glas och järn.Textilsladd 1,85 m i svart. E27, max 2x40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ICON Bordslampa Vit/Svart »

  4595 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CIRCLE Ljusstake 42 Svart

  Circle är en dekorativ ljusstake som exempelvis kan hängas i fönster eller över bordet. Ljusstaken passar för ett ljus 21 mm i diameter och som är 20 cm högt. Circle är tillverkad i puderlackerat järn som kontrasterar fint mot ljuset.Design & egenskaperDekorativ ljusstake i rund form.Tillverkad av puderlackerat järn.Passar för ett ljus 21 mm i diameter och 20 cm högt.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 st.
  Nordal CIRCLE Ljusstake 42 Svart »

  595 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ENYO Bordslampa

  ENYO bordslampa är en modern tappning på ett klassiskt utseende med marmor och frostat glas. Lampan har en elegant utstrålning och har ett dimbart ljus för att passa alla dina behov. Design & egenskaperRundad glaskupa i frostat glas på en fot av marmor.Dimbar, smal lampa krävs.Svart sladd.E14, max 7W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ENYO Bordslampa »

  2395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal LETO Lampskärm Ivory

  Denna lampskärm från Nordal ger en känsla av lyx och elegans. Den runda formen gör att skärmen passar många olika lampfötter, den går även att använda som takskärm. Skärmen är gjord i sammet vilket ger den en mjuk, härlig textur. Design & egenskaperRund, elegant lampskärm från Nordal.Tillverkad i mjuk sammet.E27-ring. Passar både som takskärm och för lampfot.Lampskärmen är 33 cm i diameter.
  Nordal LETO Lampskärm Ivory »

  655 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal FAUNA Bordslampa Hög

  Fauna är en underbar lampa som kombinerar guldfärgad metall och glas i marmorerat mönster. Den klotformade glaskulan bärs upp av ett smalt ben som grundas av en rund fot. Lampan gör sig fin både i fönster, på skrivbord eller intill sängen.Design & egenskaperBordslampa i elegant design och marmorerat mönster.Tillverkad i metall och glas.Textilsladd i vit och strömbrytare intill glaskulan.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal FAUNA Bordslampa Hög »

  2495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BONA Taklampa

  Detta är en dekorativ taklampa med ribbat mönster och nätt design. Glaskupan har 3+ cm i diameter och passar både bra mitt i rummet eller i fönstret. Lampan kompletteras av en elegant fattning i guldfärgad metall.Design & egenskaperDekorativ lampa med ribbat mönster.Tillverkad i metall och glas.Sladd 1,4 m i svart.En smal, mindre ljuskälla krävs för att passa i glaskupans hål.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal BONA Taklampa »

  1895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ERIS Vägglampa

  Lampan Eris har en klassisk design med detaljer i guld. Eris är elegant och har två lampskärmar i metall som riktar ljuset i valfri riktning. Lampan passar perfekt intill säng eller i hallen ovanför en spegel.Design & egenskaperKlassisk vägglampa med detaljer i guld.Två lampskärmar som är justerbara.Tillverkad i järn.Textilsladd i svart med på/av-knapp.E14, max 25W. Ljuskällor ingår ej.
  Nordal ERIS Vägglampa »

  2895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BAUBO Taklampa S Blomprint

  Baubo taklampa livar upp rummet lampan sitter i. Baubo är tillverkad i bambu och har ett printat mönster av blommor runt hela lampskärmen. En stomme av järn håller upp lampan som sedan kan monteras över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Design & egenskaperRundad taklampa med mönster av blommor.Lampan är tillverkad av bambu.Sockel och sladd inkluderas.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.Notera att miljöbilderna visar produkten i storlek L.
  Nordal BAUBO Taklampa S Blomprint »

  575 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 142

  Denna eleganta och säregna mässingslampa från Nordal är perfekt för dig som letar efter en statement lampa. Med sina 20 ljuskällor och fyrkantiga form så sprider Chandelier ljuset på ett snyggt och orginellt sätt. Den är gjord av 100% mässing, och dess 120cm långa vajrar kan kortas efter önskemål.Design & egenskaperElegant taklampa med plats för 20 ljuskällor.Tillverkad i mässing.Sladd 1,8 m i svart. Sladden kan kortas.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal CHANDELIER Taklampa Mässing 142 »

  16395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CIRCLE Ljusstake 52 Svart

  Circle är en dekorativ ljusstake som exempelvis kan hängas i fönster eller över bordet. Ljusstaken passar för ett ljus 21 mm i diameter och som är 30 cm högt. Circle är tillverkad i puderlackerat järn som kontrasterar fint mot ljuset.Design & egenskaperDekorativ ljusstake i rund form.Tillverkad av puderlackerat järn.Passar för ett ljus 21 mm i diameter och 30 cm högt.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 st.
  Nordal CIRCLE Ljusstake 52 Svart »

  795 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ICON Taklampa Glas

  Denna unika taklampa från Nordal ger rummet retrokänsla på nolltid. Lampan har en stilren och elegant design gjord i vitt glas med en kontrasterande svart järnring runtom lampan. Eftersom lampan är handjord och unik ser inte varje lampa likadan ut.Design & egenskaperStilren taklampa med mjuka former.Tillverkad i glas och järn.Textilsladd 2 m i svart. E27, max 2x40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ICON Taklampa Glas »

  3695 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal LAMPSKÄRM 33 Grön

  Lampskärmar är ett enkelt medel att använda för att ge rummet ett lyft och nytt liv. Detta är en härlig lampskärm i naturnära nyans och en skön textur i sammet. Lampskärmen kan både användas med en lampfot eller takupphänge.Design & egenskaperLampskärm i naturnära nyans.Tillverkad i sammet.Har diametern 33 cm.Lampskärmen har ett E27 ringfäste.
  Nordal LAMPSKÄRM 33 Grön »

  795 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal VAILA Ljusstake

  Vaila är en unik ljusstake i rustik design som nästan är mer skulptur än ljusstake. Ljusstaken består av nio ljushållare i olika höjd som har en ruffad textur. På två ställen kan Vaila böjas för att få önskad form.Design & egenskaperRustik ljusstake med ruffad textur.Tillverkad i aluminium.Har plats åt 9 stycken ljus med 21 mm i diameter.
  Nordal VAILA Ljusstake »

  2395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal CHARIS Taklampa

  Charis är en underbar taklampa som utstrålar en elegans och lyx. Taklampan har tre nivåer som alla pryds av en krans av glasdroppar. Ljuset från lampans sex ljuskällor sprider sig fint mellan glasdropparna och bildar ett intrikat och vackert mönster i rummet.Design & egenskaperUnderbar taklampa som utstrålar en lyx.Pryds av delikata glasdroppar.Tillverkad av järn och glas.Kräver 6 st ljuskällor.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal CHARIS Taklampa »

  11485 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal LAMPSKÄRM 33 Brun

  Lampskärmar är ett enkelt medel att använda för att ge rummet ett lyft och nytt liv. Detta är en härlig lampskärm i naturnära nyans och en skön textur i sammet. Lampskärmen kan både användas med en lampfot eller takupphänge.Design & egenskaperLampskärm i naturnära nyans.Tillverkad i sammet.Har diametern 33 cm.Lampskärmen har ett E27 ringfäste.
  Nordal LAMPSKÄRM 33 Brun »

  795 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ATLAS Bordslampa Marmor Vit

  Atlas är en attraktiv bordslampa i stilren design. Kombinationen av tung marmor och lättare, rundad metall med dess matta yta ger en känsla av lyx. Atlas är det självklara valet för att uppdatera belysningen på kontoret, i sovrummet eller i vardagsrummet.Design & egenskaperBordslampa med underbar kombination av texturer.Tillverkad i marmor och metall med matt finish.Sladd 1,6 m.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ATLAS Bordslampa Marmor Vit »

  5495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal SELENE Taklampa L

  SELENE taklampa från Nordal är tillverkad i svart järntråd som ger ett tufft uttryck. Lampan passar fint i både sovrum och vardagsrum och blir lätt rummets mittpunkt med det iögonfallande mönstret som skapas utav järntråden.Design & egenskaperRund taklampa med tufft uttryck.Taklampa tillverkad i textiltråd och järn.Svart sladd på 1 meter.Järnvajer medföljer för upphängning.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal SELENE Taklampa L »

  4895 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal GLOBE Taklampa Svart

  Globe är en taklampa från populära varumärket Nordal. Lampan har en modern och stilren design, ett minimalistiskt uttryck som passar i många olika inredningsstilar. Stommen är tillverkad av järn och längs stommen hänger fyra glaskupor där ljuskällan monteras i. Upphängningen består av två stänger.Design & egenskaperVacker taklampa med fyra ljuskällor.Tillverkad i glas och järn.Stången är 92 cm lång.Sladd 1,25 m i svart.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal GLOBE Taklampa Svart »

  4295 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal FAUNA Bordslampa Låg

  Fauna är en underbar lampa som kombinerar guldfärgad metall och glas i marmorerat mönster. Den klotformade glaskulan bärs upp och grundas av en rund fot. Lampan gör sig fin både i fönster, på skrivbord eller intill sängen.Design & egenskaperBordslampa i elegant design och marmorerat mönster.Tillverkad i metall och glas.Textilsladd i vit.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal FAUNA Bordslampa Låg »

  1945 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BES Bordslampa

  Bes är en rustik och robust lampa som sprider ett varmt ljus. Lampfoten är av underbar brun marmor som bär upp en glaskupa i rökigt glas. Designen drar associationerna till glamour och ger rummet en elegant touch.Design & egenskaperBordslampa i robust men elegant design.Tillverkad i marmor och glas.Sladd 2 m i svart.E27, max 60W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal BES Bordslampa »

  2495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ATHENE Vägglampa Guld

  Athene är en stilren lampa som aldrig går ur tiden. Dess långa hals gör att den kan flyttas runt och anpassas efter behov. Athene kan intill en fåtölj eller varför inte för att lysa upp dina favoritplantor.Design & egenskaperKlassisk vägglampa med guldig finish.Tillverkad i järn.Sladd 215 cm med på/av-knapp.E14, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal ATHENE Vägglampa Guld »

  3095 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal ARONA Ljusstake L

  Arona är en enkel och vacker ljusstake i rund design. Ljusstaken är tillverkad i järn och har en finish i mässing. Arona kan både användas som adventsljusstake över jul eller året runt som fin dekoration. Tack vare lädersnöret kan ljusstaken både hängas upp eller placeras på bordet.Design & egenskaperVacker ljusstake i rund design.Kan både placeras på bord eller hängas upp.Tillverkad i järn.Passar för ljus med 70 mm i diameter.
  Nordal ARONA Ljusstake L »

  1395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal IRISH Bordslampa

  Irish bordslampa ger ett stilrent uttryck med dess mjuka former kombinerat med enkla färger. Taklampan har en glaskupa som har en metallisk baksida vilket skapar något av en spegel-effekt. Lampan passar i alla hemmets rum och ljusar upp vardagen. I Irish-serien ingår två till lampor som gärna kan matchas med denna.Design & egenskaperRundad bordslampa med mjuka former.Lampan är i glas.Svart textilsladd som är 1,5 m lång.För LED-lampor.G9, max 25Wx3. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal IRISH Bordslampa »

  2495 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal GILI Ljusstake L

  Gili är en simpel ljusstake med plats åt fyra ljus. Ljusstaken är tillverkad i järn och har en vacker guldig finish. Denna kan användas året runt som dekoration eller över jul som adventsljusstake.Design & egenskaperSimpel och vacker ljusstake.Tillverkad i järn.Ger plats åt fyra ljus med 70 mm i diameter.
  Nordal GILI Ljusstake L »

  695 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal BUBBLE Taklampa Glas 20x26

  Bubble är en snygg taklampa från trendiga Nordal. Lampan är tillverkad i munblåst, återvunnet glas i rökig färg som sprider ett vackert ljus. Med en simpel och modern design passar denna lampa i många olika inredningsstilar. Finns i två olika storlekar som passar perfekt att kombinera med varandra för ett dynamiskt utseende.Design & egenskaperVacker taklampa med gradient nyans.Tillverkad i handblåst återvunnet glas.Textilsladd 2 m i svartvitt och takkrok.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal BUBBLE Taklampa Glas 20x26 »

  1095 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal FAUNA Taklampa M

  Fauna är en underbar lampa som kombinerar guldfärgad metall och glas i marmorerat mönster. Den klotformade glaskulan bärs upp av ett smalt rör i metall. Lampan gör sig fin både i fönster, ovanför matbord eller i sovrummet.Design & egenskaperTaklampa i elegant design och marmorerat mönster.Tillverkad i metall och glas.Textilsladd i vit.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal FAUNA Taklampa M »

  2395 SEK

  Soffadirekt.se

 • Nordal IRISH Taklampa S

  Irish taklampa ger ett stilrent uttryck med dess mjuka former kombinerat med enkla färger. Taklampan har en glaskupa som har en metallisk baksida vilket skapar något av en spegel-effekt. Lampan passar i alla hemmets rum och ljusar upp vardagen. I Irish-serien ingår två till lampor som gärna kan matchas med denna.Design & egenskaperRundad taklampa med mjuka former.Lampan är i glas.Svart textilsladd som är 1,5 m lång.För LED-lampor.G9, max 25Wx2. Ljuskälla ingår ej.
  Nordal IRISH Taklampa S »

  1595 SEK

  Soffadirekt.se

Kolla också