Nordlux - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Nordlux LED-bordslampa Kettle Tripod trä, skärm 22 cm

  LED-tripodgolvlampa Kettle med charm och speciell dimfunktion Oavsett om det är inomhus eller på terrasser eller balkonger, och även utomhus på restauranger eller liknande kommersiella områden - med LED-bordslampan Kettle får man stämningsfullt och effektivt ljus. Golvlampan består av ett trebent stativ med en skärm av vit polyeten som är utrustad ovantill med ett praktiskt handtag, vilket gör att bordslampan är bärbar. Detta beror dock främst på att det finns ett batteri som är tillräckligt för upp till 15 timmar belysning och som sedan kan laddas upp igen med en USB-kabel. Ett annat utmärkande drag för den vackra bordslampan är att den har 3-step Moodmaker™-systemet. Detta möjliggör en inställning av ljusstyrkan i tre steg enkelt via upprepade aktiveringar. Lystiden för bordslampan vid fulladdat batteri är med 100 % ljusstyrka upp till 5 timmar, upp till 10 timmar med 60 % ljusstyrka och upp till 15 timmar med 30 % ljusstyrka. Tillsammans med andra lampor i serien kan man skapa förtrollande stämningar. De danska formgivarna Kaspar Meldgaard och Nikolaj Duve utarbetade lampserien Kettle. De två är inte bara designerkollegor, utan även vänner och grundade år 2010 designstudion Says who som ligger nära Århus och som nu består av en grupp på sex formgivare som är hängivna till skandinavisk design och designar både möbler som lampor.
  Nordlux LED-bordslampa Kettle Tripod trä, skärm 22 cm »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux DFTP Nexus 10 Golvlampa - Grå Unoliving

  Enkelt grå gulvlampe fra danske Nordlux. Nexus 10 er fremstillet af metal, som skaber et moderne og stilrent look. Gulvlampen kan bruges overalt i boligen. Brug for eksempel gulvlampen på kontoret eller i din hyggekrog, hvor der er plads til at læse en god bog. Ønsker du lampen i en anden farve, findes denne i fire farver.
  Nordlux DFTP Nexus 10 Golvlampa - Grå Unoliving »

  1279 SEK

  Unoliving.se

 • Nordlux Nimba 79560000 -Strip 12v, Led, Belysning

  Tre meter lång LED-strip i en varm vit färg. LED-strips kan till exempel monteras på golvsockeln i köket, vilket skapar en snygg effekt.
  Nordlux Nimba 79560000 -Strip 12v, Led, Belysning »

  796 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Nordlux Pure Golvlampa Svart

  Golvlampa Pure från danska Nordlux lampor. En dekorativ Golvlampa i tidlös design. Den enkla och runda designen passar fint in i vår skandinaviska inrednings stil.
  Nordlux Pure Golvlampa Svart »

  599 SEK

  FYNDIQ

 • Nordlux Pendellampa Strap 27

  Pendellampa Strap från Danska Nordlux. En dekorativ Pendellampa i tidlös design. Den enkla och runda designen passar fint in i vår skandinaviska inrednings stil.
  Nordlux Pendellampa Strap 27 »

  899 SEK

  CDON

 • Nordlux LED-bordslampa Nobu, svart

  Praktisk 3 i 1 uppsättning - LED skrivbordslampa Nobu Förutom bordslampan med rund fot erbjuder Nobu en fästanordning för vägglampan och en klämma för skrivbordet. Alla tre användningsmöjligheterna kan utföras direkt, eftersom alla nödvändiga delar ingår i leveransen. Tack vare de många lederna är Nobu särskilt flexibel att justera och ger maximal rörlighet vid skrivbordet. Strömbrytaren är placerad i lampans huvud. Det minimalistiska utseendet rundar av Nobu och garanterar att armaturen fortfarande kan användas utan problem om några år.
  Nordlux LED-bordslampa Nobu, svart »

  4675 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Avra - minimalistisk hänglampa, koppar

  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
  Nordlux Avra - minimalistisk hänglampa, koppar »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Diameter 21 cm - Pendellampa Circus svart

  Mångsidig pendellampa Circus pendellampa Circus med metallskärmen målad i färg på utsidan och vit på insidan harmoniserar med många levnadsalternativ och är lämplig för en mängd olika belysningssituationer. Den kan ordnas individuellt, parvis eller i flera rader och sedan z. B. sätt optimalt scenen för en köksbänk när det gäller belysningsteknik. Hänglampan Circus är också perfekt för användning som bords- eller pendellampa .
  Nordlux Diameter 21 cm - Pendellampa Circus svart »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Bordslampa Time, grå

  Dekorativ bordslampa Time - lyser uppåt och nedåt Även om den inte lyser är Time- bordslampa en iögonfallande. Deras design är inspirerad av svampformen. En liten glaskåpa är integrerad i toppen av svartmetallskärmen. Som ett resultat avges ljuset från den använda lampan inte bara nedåt utan också uppåt. Resultatet är en särskilt atmosfärisk ljuseffekt som skapar en atmosfärisk atmosfär. Tiden kan slås på eller av direkt på ljuset.
  Nordlux Bordslampa Time, grå »

  945 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm

  Strap - hänglampa med konskärm och läderdekor En enfärgad metallskärm i konform, belagd med en dekorativ, ljust läderögla - hänglampan Strap har en stor effekt med enkla medel. Helt i enlighet med de skandinaviska kriterierna. Med tanke på att konstruktionen är öppen nedåt kan Strap användas som en direkt ljuskälla över vardagsrums- och matsalsbordet, samt i offentliga miljöer. Strap kan kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden beroende på vilken typ av ljuskälla som används.
  Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Hänglampa Nori Ø 27 cm, vit

  Nori hängande lampa med metallskärm Nori fängslar med sin nordiska charm och minimalism. Den ogenomskinliga skärmen är tillverkad av metall och ger direkt och punktlig belysning genom att skruva in en valfri ljuskälla i sockeln. Vid övergången till kabeln har den konformade skärmen en mörk detalj i valnötsträ, vilket förstärker den skandinaviska looken och är dessutom FSC-certifierad. Nori är vacker som en enskild version, men även i en rad med flera, och fungerar till exempel som bordsbelysning eller för att belysa en bar eller ett receptionsområde.
  Nordlux Hänglampa Nori Ø 27 cm, vit »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Night, vit

  White Helva Night - badrums- och spegellampa med nattbelysningsfunktion I vanlig vit är Helva Night LED-vägglampa en diskret ljuskälla som kan kombineras med många vägg- och interiörfärger. Tack vare stänkskyddet är Helva Night också lämplig för badrummet. Som en specialfunktion är vägg- och spegellampa utrustad med en Moodmaker SceneSelect-funktion: om man trycker på beröringsknappen på ljuset en gång kommer Helva Night till full effekt på 600 lm, om man vidrör den igen växlar ljuset till nattlampa fungera. Alternativt kan den också manövreras med en konventionell väggbrytare, med en minnesfunktion som valfritt kan justeras.
  Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Night, vit »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LEDinbyggnadslampa Clarkson 3-pack, kantig, stål

  I en praktisk uppsättning med 3-fyrkantig LED-inbyggnadsspot Clarkson Clarkson takinbyggnadslampa imponerar med sin flexibla användning och bländfria LED-ljus. Detta uppnås genom ett subtilt utseende som en enkel metallisk fyrkant med ett runt lock av matt plast. LED-lamporna belyser rummet i en vinkel på 100 ° med varmt vitt ljus.
  Nordlux LEDinbyggnadslampa Clarkson 3-pack, kantig, stål »

  522 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Hänglampa Trude med metallskärm, svart

  Kupolformad hänglampa Trude av metall Med den kupolformade metallskärmen i återhållsamma färger har hänglampan Trude ett enkelt utseende. Den kan kombineras med de mest olika inredningskoncept. Tack vare den skärm som öppnas nedåt är Trude en direkt ljuskälla som är utmärkt som huvudbelysning över ett bord.
  Nordlux Hänglampa Trude med metallskärm, svart »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Rak mittanslutning till strömskena Link

  Rak mittanslutning till HV-skensystemet Link Med denna raka anslutning kan två separata skenor kopplas ihop och förses med ström.
  Nordlux Rak mittanslutning till strömskena Link »

  166 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Space B - LED-golvlampa vit

  Innovativt designad LED-golvlampa Utrymme B LED-golvlampa Space B i aluminium imponerar med sin ultramoderna design och höga funktionalitet. Denna ljuskälla , som hålls mycket neutral när det lampa färg, innehåller en effektiv LED-modul. Lysdioderna lyser i den varma vita ljusfärgen, vilket i allmänhet uppfattas som mycket trevligt. Med en dimmer inbyggd i armaturen kan färgtemperaturen ändras kontinuerligt från 3000 K till 2200 K, beroende på stämningen och atmosfären som ska skapas i rummet. Dessutom kan golvlampa på båda sidor, vilket är möjligt tack vare den justerbara fogen längst ner på lampan.
  Nordlux Space B - LED-golvlampa vit »

  3618 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Golvlampa Milford med vit glasskärm

  Golvlampa Milford med vit glasskärm med räfflat mönster Golvlampan Milford, helt i strålande vitt, passar in i många inredningsstilar och ger en liten touch av skandinavisk charm. På det enkla stativet av vitlackerad metall sitter en nästan stängd, glasskärm med mjuka former och rundade kanter som har ett räfflat mönster runt omkring sig. Mönstret exponeras mer effektivt med ljuset tänt och ger en unik, jämn ljusstrålning åt alla sidor som inte bländar.
  Nordlux Golvlampa Milford med vit glasskärm »

  2124 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
  Nordlux Avra - minimalistisk hänglampa, mässing »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Artist 40 - platt LED-taklampa, koppar

  Tilltalande LED-taklampa Artist 40 i kopparfärg med vid skärm LED-taklampan Artist 40 är elegant och modern. Den fascinerar med sin eleganta och platta lampskärm av plast. Ovansidan i kopparfärg är attraktiv. Tack vare brett ljusutsläpp kan Artist 40 idealiskt monteras i köket. Bekvämt och enkelt kan plastmaterialet rengöras. Ljusstyrkan är imponerande. 1 460 Lumen ljusström erbjuds av 24-W-LED-lampan. Det tilltalande utseendet passar perfekt i ett tidsenligt kök. Artist 40 är dock även tilltalande över matbordet. LED-drivdon och textilkabel (300 cm) ingår i leveransen.
  Nordlux Artist 40 - platt LED-taklampa, koppar »

  6145 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Bordslampa Theo, av askträ

  Skrivbordslampa Theo med inslag av asketrä Skrivbordslampan Theo är utformad i en lyckad blandning av ljust trä och svart metall. Skärmen kan vridas och även lutas upp och ner för att rikta ljuskäglan på önskat sätt. Lampstången är delvis tillverkad av ask och passar bra ihop med andra trämöbler. Förutom den nordiska inredningsstilen passar Theo också utmärkt in i moderna miljöer och har dessutom en hållbar komponent, eftersom träet är FSC-certifierat. En strömbrytare är placerad på matarledningen.
  Nordlux Bordslampa Theo, av askträ »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Gånglampa Concordia av aluminium

  Concordia path light - minimalistisk, men ändå attraktiv och effektiv Aluminiumbaneljuset Concordia har en enkel grundform som en långsträckt, stående kuboid. Detta skärs på en sidokant i ett område. Ljuset från GU10-lampan dyker upp genom denna öppning åt sidan och nedåt så att effektiv vägbelysning uppnås och samtidigt en bländning undviks. Tack vare den antracitfärgade ytan förblir Concordia optiskt i bakgrunden under dagen.
  Nordlux Gånglampa Concordia av aluminium »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LEDinbyggnadslampa Clarkson 3-pack, rund, stål

  LED-inbyggnadsspot Clarkson med runt hus i en uppsättning 3 LED-lamporna på Clarksons infällda takinbyggnadslampa är placerade bakom ett matt, cirkulärt plastskydd som sänks något inåt och omges av en bred metallring. Det varma vita ljuset faller in i rummet i en vinkel på 100 °. Clarkson kan användas på olika sätt inomhus, inklusive badrummet, och levereras i en praktisk 3-pack.
  Nordlux LEDinbyggnadslampa Clarkson 3-pack, rund, stål »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, svart

  Svampformad bordslampa Align med vikbar skärm Två skärmar placerade ovanpå varandra och en konisk bas utgör grundstrukturen för bordslampan Align, som designats av Maria Berntsen. Två mässingsfärgade skruvar säkerställer att den stora skärmen kan lutas. På så sätt ökar ljuset och utgör samtidigt huvudfokus för Align bordslampa. Skärmen är helt tillverkad av metall, reflekterar ljuset uteslutande nedåt och ger en vacker ambient belysning i vardagsrummet eller sovrummet. En växelbrytare är ansluten till matningsledningen.
  Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, svart »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Downlight Carina 2 700 dim tilt 3-pack kantig

  Kantig LED-inbyggnadsspot Carina, lut- och dimbar, 3-pack Denna LED-retrofitdownlight Carina är lämplig att använda var som helst inomhus. Ramen består av gjutgods. En skruvfri kontaktanslutning och ett Twist-Lock-system gör montering av enheten snabb och enkel. Leveransen görs med en dimbar LED-lampa så att ljusstyrkan kan justeras med en dimmer (ej inkluderat) som finns tillgänglig i heminstallationen. Utformningen av den fyrkantiga spotten är enkel och passar i nästan alla hem. Den ger ett varmt och behagligt varmvitt ljus.
  Nordlux Downlight Carina 2 700 dim tilt 3-pack kantig »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Spot Explore till Link-skensystem, svart

  Spåra strålkastare Utforska för användning i 1-fas skensystem Link Den svarta spotlighten Explore är en visuellt enkel variant för att utrusta Link-järnvägssystemet i en modern interiör. Rutschbanan klickas lätt i skenan. Tack vare den fria inriktningen av huvudet kan ljuset riktas mot det önskade området i rummet.
  Nordlux Spot Explore till Link-skensystem, svart »

  299 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Golvlampa Pine, svart

  Metall golvlampa Pine - enkel design och intressant ljuseffekt Enkel skönhet och attraktiva detaljer kännetecknar Pine- golvlampa , vars puristiska utseende lossnar av skuggan dekorerad med ett perforerat mönster på toppen och på kanten. Detta skapar ett tilltalande ljusmönster under det ljus som avges av det använda belysningsmedlet. Tall är den perfekta källan för extra ljus, till exempel för vardagsrummet.
  Nordlux Golvlampa Pine, svart »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Spot strålkastare till Link-skensystem, vit

  Enkel spårstrålkastare 8612 för drift i 1-fas skensystem Link spot av metall och plast i en enkel strålkastarform är ett optiskt begränsat val för interiörbelysning med 1-fas skensystem Link. Järnvägssliden, hållarstången och strålkastarhuvudet, som är utrustat med en rund nyans, är monokroma. Tack vare en vridbar fog kan spot justeras efter önskemål och rymma en GU10-lampa efter eget val.
  Nordlux Spot strålkastare till Link-skensystem, vit »

  299 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Trendig skrivbordslampa Liam svart

  Trendig bordslampa LIAM för en modern arbetsplatsbelysning Modern design och beprövad ljusteknik förenas i denna snygga arbetsplatsbelysning. Det rörliga lamphuvudet med vippströmbrytare kan anpassas till individuella belysningsönskemål.
  Nordlux Trendig skrivbordslampa Liam svart »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Spot Single till Link-skensystem, vit

  Roterbar spårstrålkastare singel för 1-fas skensystem Link Den enda spot är gjord av metall och plast i form av en klassisk kupolskugga. Det är en utrustning alternativ för länken skensystem. Tack vare den vridbara fogen, via vilken huvudet är anslutet till skengliden, kan spot justeras i enlighet med rumsförhållandena. Enkel kan utrustas med en GU10-lampa efter behov.
  Nordlux Spot Single till Link-skensystem, vit »

  299 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-vägglampa Mento med flexarm, vit

  Den flexibla LED-vägglampan Mento sprider ett riktat extraljus LED-vägglampan Mento är den perfekta följeslagaren bredvid sängen eller soffan. Med den böjliga flexarmen kan ljuset (130 lumen) riktas individuellt och på pricken. Därmed passar Mento perfekt till läsning och är tack vare inbyggda LED även ytterst energisnål. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
  Nordlux LED-vägglampa Mento med flexarm, vit »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Hänglampa Aver, 50 cm

  Upphängningslampa Aver med en skärm av metallstag Ljuset som släpps ut av Aver-pendellampan faller obehindrat utåt mellan stag som spårar en sfär som är öppen längst ner. Ljuskällan är fritt synlig; Med en matt dropplampa lampa, kan Aver tjäna som den primära ljuskällan i rummet, medan pendellampa med en tydlig världen och rustik lampa har även en dekorativ effekt. Förutom skärmen består den helt svarta hänglampan av en cylinder som förbinder kabeln och skärmen och fungerar som en uttag .
  Nordlux Hänglampa Aver, 50 cm »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-vägglampa Hester, IP44, krom

  LED-vägglampa Hester med väggfäste i krom Hester presenterar sig som en LED-vägg- och spegellampa som kan kombineras med många moderna inredningskoncept och lämnar inget övrigt att önska när det gäller utseende och funktion. Den har en integrerad Moodmaker- dimmer som gör att ljuseffekten kan regleras i tre steg till 100%, 50% eller nattlampa.
  Nordlux LED-vägglampa Hester, IP44, krom »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-bordslampa Sponge table batteri 40,5 cm hög

  LED-bordslampa Sponge table - dimbar i tre steg och batteridriven En stämningsmakare i både inomhus- och utomhusmiljö som inte behöver någon strömförsörjning - det är LED-bordslampan Sponge table som är tillverkad av en svart metallfot och en böjd skärm av vitt polyeten. Den är utrustad med ett batteri och kan därför användas överallt - oavsett om det är inomhus eller utomhus så är den skyddad med kapslingsklass IP65. De integrerade, varmvita LED-lampornas ljus kan ställas in i tre steg med 3-step-moodmaker™-funktionen genom att aktiveras flera gånger. Beroende på den ljusstyrka som valts är lystiden vid 100 % ljusstyrka upp till 5 timmar, 60 % ljusstyrka upp till 10 timmar och 30 % ljusstyrka upp till 15 timmar. Batteriet kan återuppladdas med den medföljande Micro-USB-laddningskabeln. De danska formgivarna och vännerna Kasper Meldgaard och Nikolaj Duve har utformat lampserien Sponge som finns tillgänglig i många olika varianter och som är särskilt effektiva när flera exemplar kombineras. Vännerna grundade designstudion Says Who 2010 som ligger nära Århus och som nu består av ett team på sex personer.
  Nordlux LED-bordslampa Sponge table batteri 40,5 cm hög »

  889 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-utomhusvägglampa Fold 10 x 15 cm, svart

  Raklinjig LED utomhusvägglampa Fäll med varierande ljusemission Fold LED utomhusvägglampa är ett vackert ljusobjekt som kan integreras optimalt i en modern miljö. Huset är tillverkat av aluminium och har en klassisk och samtidigt tidlös färg. Den inbyggda LED-modulen avger ljus uppåt och nedåt, vilket är inbjudande och elegant tack vare sin varma vita färgtemperatur. Det speciella med denna lampa är dock de mallar som medföljer, med hjälp av vilka du kan trolla fram mycket individuella strålningsvarianter på husväggen. Ljuset kan antingen buntas eller brytas i många strålar.
  Nordlux LED-utomhusvägglampa Fold 10 x 15 cm, svart »

  1446 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Pure - LED-vägglampa vitt med trädetaljer

  Exceptionell vägglampa Pure förenar metall och trä Vägglampan Pure är en i grunden klassisk väggspotlight. Den runda vägghållaren och den konformade spotlighten består av vitlackerad metall. Den är avsedd för en GU10-LED-lampa (se Tillbehör) och kan svängas flexibelt. Exceptionell är trästaven på spotlightens huvud. Den består av högkvalitativt valnötsträ med oljad yta. Detta grepp används för att vrida lamphuvudet. Pure är utrustad m ed en kabel (180 cm) och kan därför placeras på valfri plats på väggen - eluttag i närheten räcker.
  Nordlux Pure - LED-vägglampa vitt med trädetaljer »

  889 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux X-anslutningsdon till strömskena Link, svart

  För att utöka 1-fas högspänningssystemet Link - X-kontakt Fyra skenor från 1-fas högspänningssystemet Link kan kopplas till denna X-kontakt och levereras tillsammans. X-kontakten, som är klädd i ett plasthölje, är idealisk till exempel för att utöka länkskenesystemet på korridorer som passerar rät vinkel. Den kombinerade maximala effekten för lamporna som drivs i de anslutna skenorna får inte överstiga 660 W.
  Nordlux X-anslutningsdon till strömskena Link, svart »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-inbyggnadsspot Carina 2 700 K dim tilt

  LED-inbyggnadsspot Carina i 3-pack Downlighten Carina, som levereras i praktiskt 3-pack, är en retrofit-downlight för inomhusbruk med en gjutgodsram. Spotlighten kan monteras snabbt och enkelt med en skruvlös kontakt och ett Twist-Lock-system. Dimbara LED-lampor GU10 ingår. De gör det möjligt att dimma ljuset med hjälp av en passande dimmer i heminstallationen.
  Nordlux LED-inbyggnadsspot Carina 2 700 K dim tilt »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Vägglampa Roomi med hylla och USB, vit

  Roomi vägglampa som en allroundlampa bredvid sängen Vägglampan Roomi erbjuder många fördelar, eftersom den har många användbara funktioner som är särskilt effektiva vid soffan eller sängen. Ljuskällan och dess konus kan justeras flexibelt. I ett fack bakom den kan du snabbt förvara anteckningsböcker eller tidskrifter. Roomi har dessutom en USB-port och en hylla där till exempel en mobiltelefon kan laddas och förvaras. På det hela taget passar Roomi inte bara in i ditt eget sovrum, utan är också mycket praktisk i hotell- och gästrum och mycket lätt att integrera tack vare sin monokroma design.
  Nordlux Vägglampa Roomi med hylla och USB, vit »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux Bordslampa Alexander med fogar, vit

  Funktionell bordslampa Alexander med kromdetaljer Sidenmattlackerad och förkromad metall bildar en mycket fin kombination hos bordslampan Alexander och gör lampan tidlös med en extremt dekorativ skandinaviskt touch. Genom olika fogar kan den perfekt konstruerade bordslampan Alexander justeras flexibelt, och ljuskonen, som strålar från den halvformade metallskärmen som är målad i vitt på insidan, kan orienteras i önskad riktning. Bordslampan är utrustad med en 150 cm lång sladd och den känsliga vippströmbrytaren i form av en kromspak har integrerats direkt i foten.
  Nordlux Bordslampa Alexander med fogar, vit »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux LED-takinbyggnadslampa Elkton, Ø 8 cm

  Rund LED-inbyggnadsspot Elkton med en lysande yttre ring Elktons takinbyggnadslampa har en cirkulär form och är gjord av vit plast. Den kännetecknas av MoodMaker ™ -funktionen. Detta gör att den centrala cirkeln, den yttre smala ringen och alla lysdioderna kan aktiveras samtidigt och separat med konventionella väggströmställare. Elkton är ett optiskt diskret val för justerbar takbelysning för modern inredning.
  Nordlux LED-takinbyggnadslampa Elkton, Ø 8 cm »

  533 SEK

  Lamp24.se

Kolla också