Oligo - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Oligo Enkel upand-down vägglampa Projekt aluminium

  Enkel vägglampa Projekt med effektfull belysning upp- och nedåt Vägglampan Projekt övertygar med sin enkelhelt och effektfulla belysning. Kombinationen av en massiv lampkropp, borstat aluminium och en cylindrisk aluminiumskärm med satinerat glas på insidan ger en diskret men dekorativ design, som kan integreras i många olika inredningsstilar. Det indirekta upp- och nedåtriktade ljuset sörjer för en behaglig rumsbelysning utan att blända.
  Oligo Enkel upand-down vägglampa Projekt aluminium »

  1769 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Tudor LED-hänglampa 13,9 cm vit matt

  LED-pendellampa Tudor M i neutral matt vit Med den matta vita lackeringen av aluminiumskärm på den här designade pendellampan är den praktiskt taget predestinerad för att användas i kombination med de mest varierande livsstilar och färgscheman, eftersom den passar in nästan överallt. Moderniteten var också tydligt i fokus när det gäller valet av material. Skärmen är tillverkad av aluminium, diffusorn är tillverkad av akryl och utrustad med effektiva lysdioder som avger ett mjukt, varmvitt ljus för en tilltalande omgivande belysning. Ljusstyrkan kan varieras med hjälp av en integrerad touchdimmer.
  OLIGO Tudor LED-hänglampa 13,9 cm vit matt »

  6112 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Check- takströmförsörjning 52 cm

  Nätanslutning till taket för 1-fas-skensystem Check-In Denna nätanslutning är ett perfekt val för systemet Check-In, vilket inte bara är patenterat, men har även vunnit priser. Diametern är 8,2 cm. Dessutom kan komponenten beställas i fyra olika längder, så att bäst möjliga flexibilitet garanteras. Med de många olika produktvarianterna och det stora urvalet på ljuskällor blir systemet det perfekta valet för många ljuslösningar.
  OLIGO Check- takströmförsörjning 52 cm »

  1658 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Takspotlight Ice för 1fasskena Check-In

  Spotlight Ice för 1-fas-strömskena Check-In Den både vrid- och svängbara spotlighten Ice i matt silver kan användas överallt, där man önskar en individuell belysning av specifika områden. Ljuskällor ingår inte. För lägenheten, men även kontors- och butikslokaler är den platssparande 1-fas-strömskenan Check-In optimal. Fördelarna: Flera lampor för olika ljusteknologier såsom otalig systemkomponenter är tillgängliga.
  Oligo Takspotlight Ice för 1fasskena Check-In »

  1547 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-bordslampa böjd grå matt

  Fleranvänd LED-bordslampa Blick med många funktioner bordslampa Glance får inte bara poäng med sin moderna, eleganta design som berikar många inredningsalternativ. Den består av ett huvud som kan fästas i två olika positioner och en svagt böjd stativ och därmed erbjuder ett mycket dekorativt utseende även när den inte är upplyst. Huvudet kan svängas och är utrustat med två LED-kort så att du kan välja mellan upplyft och downlight med en knapp. Den kan också användas tillsammans. Blick slås på eller av och dämpas via gestkontroll. Flytta bara handen fram och tillbaka under huvudet. Sensorn registrerar rörelsen och slår på eller av ljuset. Om du håller handen under sensorn ett ögonblick är ljusstyrkan nedtonad. Blick är utrustad med en minnesfunktion, dvs. den ljusscene som valts före avstängning bibehålls när den slås på igen. Den integrerade sömntäta" funktionen gör det möjligt att lämna rummet när det tänds eller att bekvämt nå sängen. Ljuset är nedtonat i två minuter innan det stängs av automatiskt helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-bordslampa böjd grå matt »

  8895 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO little bit colour golvlampa svart/rött

  En liten färgad LED-golvlampa med en flexibel, rörlig hals LED-golvlampa Lite färg är utrustad med en så kallad svanhals, vilket innebär att den kan vridas i alla riktningar och därmed säkerställer att lamphuvud är monterat i vilket en glaslins, ljuset för att stråla exakt där det behövs . En lampa som kan användas i alla rum tack vare sin moderna design och höga funktionalitet. lamphuvud kan slås på eller av och reduceras till önskad ljusstyrka med hjälp av pekdämparen på lamphuvudet.
  OLIGO little bit colour golvlampa svart/rött »

  7114 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Systemlampa Mademoiselle Filour för Check-In

  Extravagant systemlampa Mademoiselle Filou i flugdesign för skensystemet Check-In Denna flexibelt svängbara lampa visar kärlek till detaljer även vid de minsta elementen. När man ser på Mademoiselle Filou får man intrycket, att en stor fluga surrar i rummet och man kan inte annat än le. En mycket bedårande lampa, som med sina delvist förspeglade ljuskällor sörjer för unika ljuseffekter och en alldeles exklusiv atmosfär i rummet. Speciellt är även den vrid- och svängbara tesilen som bildar flugans ögon och snabel och är ett exempel på den briljanta designen som utmärker denna lampa och gör den till ett unikt belysningsobjekt. Oavsett om den används i det egna hemmet, butiker eller kontor, Check-In är som världens minsta 1-fas-skensystem med ett brett urval lampor med olika ljusteknologier och systemkomponenter ett utmärkt val. Systemets patenterade och prisvinnande skena består av en hållbar aluminiumprofil på bara 22 x 8 mm.
  Oligo Systemlampa Mademoiselle Filour för Check-In »

  1324 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Dekorativ vägglampa Grace Unlimited svart/krom

  Dekorativ vägglampa Grace Unlimited med effektfull upp- och nedåtriktat ljus för unika hem Vägglampan Grace Unlimited övertygar lika mycket med sin design som med sin belysning. Olika färgkombinationer ger varje version en unik karaktär och gör den perfekt för många användningsområden i sofistikerat inredda rum. Det upp- och nedåtriktade ljuset sörjer för intressanta effekter på väggen och stämningsfull, indirekt belysning.
  Oligo Dekorativ vägglampa Grace Unlimited svart/krom »

  4564 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-golvlampa böjd akvamarin

  Tidlös elegant LED-golvlampa Blick - justerbart ljusriktning och ljusstämning LED-golvlampa Glance är en Oligo: Den kombinerar ett elegant utseende som kan harmoniseras med vilken modern livsstil som helst, med effektiva funktioner när det gäller ljusjustering och ljusstyrning. Ljuset slås på och av med en enkel handrörelse som aktiverar sensorn under lamphuvud . Om du håller din hand tyst under huvudet ett ögonblick ändras ljusintensiteten till önskad nivå. lamphuvud kan monteras i två olika lägen och kan vridas. Blickdonationer - växlingsbara via en knapp - antingen upplyst eller downlight eller båda tillsammans. Tack vare det integrerade prismen avges ljuset bländningsfritt och med bred spridning. Det prismatiska gör också att ljuset gnistrar som diamanter. Utrustad med sömntät" -funktion: Om du inte vill lämna rummet i mörkret kan denna funktion väljas. Här dämpas ljuset automatiskt efter två minuter och släcks sedan helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-golvlampa böjd akvamarin »

  11979 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Konsol för skensystemet Check-In

  Stabil konsol för skenor till 1-fas-skensystem Check-In Konsolen för skensystemet Check-In kan med sin matt silvriga färg integreras i otaliga interiörer. Tack vare det stora urvalet finns en mängd möjligheter för installationen av systemet. Ett kännetecken av den fantastiska kvaliteten är bland annat den högkvalitativa aluminiumprofilen som inte är större än 22 x 8 mm.
  Oligo Konsol för skensystemet Check-In »

  956 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Decent Max LED-hänglampa aluminium borstat

  Geststyrd LED-hänglampa Decent Max med lysande prismatik Denna hängande lampa har alla krav för optimal rums- och bordsljus. Skärmen är gjord av solid aluminium och är dekorerad på toppen med fina, koncentriska linjer. Decent Max-diffusorn är utrustad med en mycket effektiv, mångfacetterad prismatik som säkerställer både bländningsfri och bred spridd belysning. Detta skapar en enastående ljuseffekt. Belysningen styrs med gester: ljuset slås på eller av med en mycket enkel handrörelse under skuggan. Om handen dröjer lite längre under den integrerade sensorn, är ljusstyrkan nedtonad. Den senast valda ljusinställningen sparas via den inbyggda minnesfunktionen och kallas upp igen när den slås på igen.
  OLIGO Decent Max LED-hänglampa aluminium borstat »

  10755 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Spotlight Match för 1fasskensystem Check-In

  För 1-fas-skensystem Check-In: vrid- och svängbara spotlighten Match i matt krom Med denna spotlight kan rumsbelysningen i det egna hemmet eller i en butik anpassas individuellt efter förutsättningar och behov. Ljuskällan kan köpas till som tillbehör. Skensystemets unika små mått är inte den enda fördelen Check-In har jämfört med andra system, men även de många komponenter och lampor för olika ljuskällor som finns tillgängliga är en fördel för förbrukaren. Trots sin storlek på bara 22 x 8 mm är skenan i hållbart aluminium extremt robust.
  Oligo Spotlight Match för 1fasskensystem Check-In »

  1213 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Lisgo LED-pendellampa, röd matt

  Oändligt höjdjusterbar LED-pendellampa pendelarmatur Lisgo Sky i böjd design Ljuset som Lisgo Sky LED-pendellampa pendellampa avger verkar vara mjukt utspritt och försämras försiktigt mot kanterna. Detta möjliggörs av den lysande prismatiska strukturen med dess flera facetter, som styr och buntar ljuset flera gånger. I kombination med den steglöst justerbara höjdjusteringen samt dimbarheten via pekdämparen inbyggd i huset, är Lisgo Sky perfekt för exempelvis bordsbelysning. Belysningen slås också på och av med tryckknappsbrytaren, som också har en minnesfunktion, dvs den senast genomförda ljusscenen sparas och återges automatiskt när den slås på igen.
  OLIGO Lisgo LED-pendellampa, röd matt »

  17135 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-bordslampa böjd svart matt

  Fleranvänd LED-bordslampa Blick med många funktioner bordslampa Glance får inte bara poäng med sin moderna, eleganta design som berikar många inredningsalternativ. Den består av ett huvud som kan fästas i två olika positioner och en svagt böjd stativ och därmed erbjuder ett mycket dekorativt utseende även när den inte är upplyst. Huvudet kan svängas och är utrustat med två LED-kort så att du kan välja mellan upplyft och downlight med en knapp. Den kan också användas tillsammans. Blick slås på eller av och dämpas via gestkontroll. Flytta bara handen fram och tillbaka under huvudet. Sensorn registrerar rörelsen och slår på eller av ljuset. Om du håller handen under sensorn ett ögonblick är ljusstyrkan nedtonad. Blick är utrustad med en minnesfunktion, dvs. den ljusscene som valts före avstängning bibehålls när den slås på igen. Den integrerade sömntäta" funktionen gör det möjligt att lämna rummet när det tänds eller att bekvämt nå sängen. Ljuset är nedtonat i två minuter innan det stängs av automatiskt helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-bordslampa böjd svart matt »

  8895 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Pendellampa Grace för Plug- 12 V, aluminium

  Pendellampa Grace för stickkontaktssystemet Plug-In 12 V En rundad metallring i matt aluminiumdesign präglar pendellampan Graces utseende. Med två linsformade glasskålar upp- och nedåt sörjer lampan för behaglig belysning. Den dekorativ kombination, som gör pendellampan Grace perfekt för att använda enkelt eller i grupp. Olika krav på belysningen är inget problem, tack vara flexibel och anpassningsbar 12 V Plug-In stickkontaktssystemet. Konceptet med vändbara stickkontakter innebär nästan obegränsade tekniska kombinationsmöjligheter.
  Oligo Pendellampa Grace för Plug- 12 V, aluminium »

  2659 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-bordslampa matt vit

  Mångsidig justerbar LED-bordslampa Glans - dimbar med dragknapp Denna bordslampa njuter inte bara av sin moderna, eleganta design, som kan integreras i många nuvarande levnadsstilar, utan också med mångsidigheten hos justeringsalternativen. lamphuvud kan fästas i två olika lägen och kan svängas så att ljusets riktning kan ändras individuellt. De inbyggda LED-korten kan separeras, men också kopplas ihop: uplight / downlight eller båda. Blicken växlas och nedtonas med den befintliga dragbrytaren. Blick är utrustad med en högprismatisk kvalitet. Plasten (akryl) bearbetas i en speciell varmpräglingsprocess på ett sådant sätt att en diamantliknande gnist skapas i samband med ljuset. Ljusbrekningen sker på ett sådant sätt att inga fläckar dyker upp på den upplysta ytan. Blick är perfekt som extra belysning för vardagsrum och sovrum. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-bordslampa matt vit »

  7748 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Check- takströmförsörjning 5 cm

  Nätanslutning till taket för 1-fas-skensystem Check-In Denna nätanslutning är ett perfekt val för systemet Check-In, vilket inte bara är patenterat, men har även vunnit priser. Diametern är 8,2 cm. Dessutom kan komponenten beställas i fyra olika längder, så att bäst möjliga flexibilitet garanteras. Med de många olika produktvarianterna och det stora urvalet på ljuskällor blir systemet det perfekta valet för många ljuslösningar.
  OLIGO Check- takströmförsörjning 5 cm »

  1101 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-pendellampa 3 lampor grå matt

  LED-pendellampa pendelarmatur med tre glödlampor Blick med integrerad sensorkontroll Om du letar efter en mycket funktionell ljuskälla för rums- och bordsbelysning som också fungerar som ett elegant inredningselement, är Glance LED-pendellampa med tre lampor precis saken för dig. Blick är utrustad med en långsträckt kapell från vilken tre separat höjdjusterbara individuella lampor, var och en med två LED-kort, hänger ner. Brädorna kan bytas individuellt med den inbyggda knappen, så att antingen rumslampan lyser uppåt eller bordsbelysningen lyser direkt nedåt eller båda. Belysningen slås på och av och dämpas via inbyggda sensorer: Rör bara handen under ljuset. Om handen hålls under lampan ett längre ögonblick, lyser ljuset automatiskt ner. - Utrustad med minnesfunktion och sömntät" -funktion Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-pendellampa 3 lampor grå matt »

  21444 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-bordslampa böjd matt vit

  Fleranvänd LED-bordslampa Blick med många funktioner bordslampa Glance får inte bara poäng med sin moderna, eleganta design som berikar många inredningsalternativ. Den består av ett huvud som kan fästas i två olika positioner och en svagt böjd stativ och därmed erbjuder ett mycket dekorativt utseende även när den inte är upplyst. Huvudet kan svängas och är utrustat med två LED-kort så att du kan välja mellan upplyft och downlight med en knapp. Den kan också användas tillsammans. Blick slås på eller av och dämpas via gestkontroll. Flytta bara handen fram och tillbaka under huvudet. Sensorn registrerar rörelsen och slår på eller av ljuset. Om du håller handen under sensorn ett ögonblick är ljusstyrkan nedtonad. Blick är utrustad med en minnesfunktion, dvs. den ljusscene som valts före avstängning bibehålls när den slås på igen. Den integrerade sömntäta" funktionen gör det möjligt att lämna rummet när det tänds eller att bekvämt nå sängen. Ljuset är nedtonat i två minuter innan det stängs av automatiskt helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-bordslampa böjd matt vit »

  8895 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Fäste för skensystemet Check-In

  Högkvalitativt fäste för skensystemet Check-In i matt krom Fästet är kompatibelt med det förstklassiga och innovativa skensystemet Check-In och en del av ett omfattande sortiment av lampor och systemkomponenter. Skensystem har blivit en fast del av inredningen och belysningen av både privata hem, kontor och butiker. Speciellt de oberoende gestaltningsmöjligheterna imponerar kreativa personer. Fästet är ett tillbehör för skensystemet Check-In och har en diameter på 1,4 cm.
  Oligo Fäste för skensystemet Check-In »

  544 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-pendellampa 1 lampa röd matt

  Användarvänlig LED-pendellampa Glance - justerbar och dimbar i höjdled Denna elegant designade LED-pendellampa är inte bara en visuell höjdpunkt utan är också bekväm och innovativ när det gäller funktion. Två energieffektiva LED-kort installerades i Glance, som sprider mjukt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Uplight och downlight kan växlas tillsammans eller separat. Höjdpunkten är den integrerade gestkontrollen. En sensor under ljuset registrerar varje handrörelse (detektionsområde 10 cm), både när det gäller rörelsens riktning och position. Lampan tänds eller släcks med en liten rörelse. Om du håller handen under sensorn länge är ljusstyrkan nedtonad. En minnesfunktion är också integrerad så att den senast valda ljusintensiteten bibehålls även efter att den slås på igen. Belysningen kan också bytas med befintlig knapp Sensorns funktionalitet påverkas inte av främmande ljus eller signaler från IR-fjärrkontroller. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-pendellampa 1 lampa röd matt »

  9196 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Lampa High Fligh för fassystem Check-In 14

  Ultramodern taklampa High Fligh för 1-fas-skensystemet Check-In Taklampan High Fligh är en komponent till 1-fas-skensystemet Check-In. Den har en tilltalande, modern design med ett platt lamphuvudet och temperaturbeständig folie. På så sätt ger den ljus och bländfri rumsbelysning. High Fligh är en ultramodern skentaklampa för kontor och vardagsrum. Den är även perfekt som lampa för kontors- och butikslokaler. Check-In är världens minsta 1-fas-strömskena och finns tillgänglig med en mängd olika lampor. Den mycket stabila aluminiumprofilen är inte större än 22 x 8 mm.
  Oligo Lampa High Fligh för fassystem Check-In 14 »

  1502 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Systemlampa Magic för skenan Check-In

  Cylindrisk systemlampa Magic Check-In med satinerat glas Med sin sofistikerade design och sitt behagligt bländfria ljus förändrar Magic atmosfären i rummet. Oavsett om den används hemma eller i kontoret, systemlampan kan stilfullt integreras i alla rum. Den är en del av det imponerande litet skensystemet Check-In. Den övertygar med en storlek på bara 12 cm och en diameter på 3 cm. Skensystemet har varit populärt i många år nu, vilket delvist beror på dess många gestaltningsmöjligheter. Den förstklassiga designen har positivt inflytande på rummets helhetsbild. Magic kombinerar ett matt kromfärgat utseende med elegant, vitt satinerat glas.
  Oligo Systemlampa Magic för skenan Check-In »

  1213 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Trinity LED-vägglampa, 2 rörliga segment

  Trinity LED-vägglampa med justerbara ljuselement Denna vägglampa berikar varje atmosfär med modern design och individuellt justerbar accentbelysning. Trinity är gjord av glänsande förkromad metall och lysdioderna inbyggda i de två rörliga ljuselementen är täckta med akryl. Kåpan har en prismatisk design som säkerställer en imponerande ljusbrytning och omgivande belysning utan bländning. De två LED-elementen kan var och en roteras 320 °. Så ljusriktningen kan väljas fritt. På det runda armaturelementet i mitten, på vilket de två rörliga elementen är fästa, finns det en iögonfallande, punktformad knapp i mitten som kan användas för att slå på och av belysningen och för att dämpa den. Den integrerade minnesfunktionen säkerställer att den tidigare befintliga inställningen bibehålls när belysningen slås på igen.
  OLIGO Trinity LED-vägglampa, 2 rörliga segment »

  9786 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-pendellampa, 1 lampa svart

  Användarvänlig LED-pendellampa Glance - justerbar och dimbar i höjdled Denna elegant designade LED-pendellampa är inte bara en visuell höjdpunkt utan är också bekväm och innovativ när det gäller funktion. Två energieffektiva LED-kort installerades i Glance, som sprider mjukt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Uplight och downlight kan växlas tillsammans eller separat. Höjdpunkten är den integrerade gestkontrollen. En sensor under ljuset registrerar varje handrörelse (detektionsområde 10 cm), både när det gäller rörelsens riktning och position. Lampan tänds eller släcks med en liten rörelse. Om du håller handen under sensorn länge är ljusstyrkan nedtonad. En minnesfunktion är också integrerad så att den senast valda ljusintensiteten bibehålls även efter att den slås på igen. Belysningen kan också bytas med befintlig knapp Sensorns funktionalitet påverkas inte av främmande ljus eller signaler från IR-fjärrkontroller. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-pendellampa, 1 lampa svart »

  9196 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo SMART. HomeMatic radioadapter vit matt

  Oligo SMART.TRACK trådlös HomeMatic-adapter Denna Oligo -radioadapter möjliggör enkel åtkomstkompatibel SMART.TRACK tänds i ett befintligt HomeMatic-smarthemsystem och därmed en bekväm kontroll via gratis HomeMatic-app till din smartphone eller surfplatta, den trådlösa HomeMatic-omkopplaren eller den trådlösa HomeMatic-fjärrkontrollen (se utrustning). Baserat på den modulära principen kan HomeMatic-komponenter användas för att implementera både enskilda radioapplikationer och komplett byggnadsautomation.
  Oligo SMART. HomeMatic radioadapter vit matt »

  812 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-golvlampa svart matt

  Blick LED-golvlampa kopplas och dämpas med en dragbrytare Denna golvlampa är det perfekta valet: Med sitt eleganta utseende lämnar Glance inget att önska när det gäller design eller dess geniala funktioner när det gäller funktion. Glance är utrustad med två mycket effektiva LED-kort och utrustat med ett prismatiskt system som säkerställer optimal reflexreduktion och bred ljusfördelning samtidigt. lamphuvud kan fästas och svängas i två olika lägen. Blicken växlas och dämpas mycket bekvämt med den inbyggda dragbrytaren. Minnesfunktionen säkerställer att den senast valda ljusscenen skapas när ljuset tänds igen. Blick har också en sömntät" -funktion. Detta innebär att efter att funktionen har slagits på minskar ljusintensiteten efter två minuter och ljuset släcks sedan helt. Mycket praktiskt när du lämnar rummet eller när du går och lägger dig. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-golvlampa svart matt »

  10643 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Färgfilter till LEDskenspot Kelveen - grön

  Färgfilter för LED-strålkastare Kelveen Kelveen LED-spårstrålkastare kan valfritt utrustas med detta dikroiska färgfilter för att kunna projicera spännande presentationer och ljuseffekter på väggen eller taket - färgfiltret placeras helt enkelt framför den magnetiskt vidhäftande glaslinsen.
  Oligo Färgfilter till LEDskenspot Kelveen - grön »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Lisgo LED-pendellampa, vit matt

  Oändligt höjdjusterbar LED-pendellampa pendelarmatur Lisgo Sky i böjd design Ljuset som Lisgo Sky LED-pendellampa pendellampa avger verkar vara mjukt utspritt och försämras försiktigt mot kanterna. Detta möjliggörs av den lysande prismatiska strukturen med dess flera facetter, som styr och buntar ljuset flera gånger. I kombination med den steglöst justerbara höjdjusteringen samt dimbarheten via pekdämparen inbyggd i huset, är Lisgo Sky perfekt för exempelvis bordsbelysning. Belysningen slås också på och av med tryckknappsbrytaren, som också har en minnesfunktion, dvs den senast genomförda ljusscenen sparas och återges automatiskt när den slås på igen.
  OLIGO Lisgo LED-pendellampa, vit matt »

  17135 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Dekorativ vägglampa Grace Unlimited vitt/silver

  Dekorativ vägglampa Grace Unlimited med effektfull upp- och nedåtriktat ljus för unika hem Vägglampan Grace Unlimited övertygar lika mycket med sin design som med sin belysning. Olika färgkombinationer ger varje version en unik karaktär och gör den perfekt för många användningsområden i sofistikerat inredda rum. Det upp- och nedåtriktade ljuset sörjer för intressanta effekter på väggen och stämningsfull, indirekt belysning.
  Oligo Dekorativ vägglampa Grace Unlimited vitt/silver »

  4564 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-pendellampa 3 lampor svart

  LED-pendellampa pendelarmatur med tre glödlampor Blick med integrerad sensorkontroll Om du letar efter en mycket funktionell ljuskälla för rums- och bordsbelysning som också fungerar som ett elegant inredningselement, är Glance LED-pendellampa med tre lampor precis saken för dig. Blick är utrustad med en långsträckt kapell från vilken tre separat höjdjusterbara individuella lampor, var och en med två LED-kort, hänger ner. Brädorna kan bytas individuellt med den inbyggda knappen, så att antingen rumslampan lyser uppåt eller bordsbelysningen lyser direkt nedåt eller båda. Belysningen slås på och av och dämpas via inbyggda sensorer: Rör bara handen under ljuset. Om handen hålls under lampan ett längre ögonblick, lyser ljuset automatiskt ner. - Utrustad med minnesfunktion och sömntät" -funktion Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-pendellampa 3 lampor svart »

  21444 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-golvlampa röd matt

  Blick LED-golvlampa kopplas och dämpas med en dragbrytare Denna golvlampa är det perfekta valet: Med sitt eleganta utseende lämnar Glance inget att önska när det gäller design eller dess geniala funktioner när det gäller funktion. Glance är utrustad med två mycket effektiva LED-kort och utrustat med ett prismatiskt system som säkerställer optimal reflexreduktion och bred ljusfördelning samtidigt. lamphuvud kan fästas och svängas i två olika lägen. Blicken växlas och dämpas mycket bekvämt med den inbyggda dragbrytaren. Minnesfunktionen säkerställer att den senast valda ljusscenen skapas när ljuset tänds igen. Blick har också en sömntät" -funktion. Detta innebär att efter att funktionen har slagits på minskar ljusintensiteten efter två minuter och ljuset släcks sedan helt. Mycket praktiskt när du lämnar rummet eller när du går och lägger dig. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-golvlampa röd matt »

  10643 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-golvlampa böjd vit matt

  Tidlös elegant LED-golvlampa Blick - justerbart ljusriktning och ljusstämning LED-golvlampa Glance är en Oligo: Den kombinerar ett elegant utseende som kan harmoniseras med vilken modern livsstil som helst, med effektiva funktioner när det gäller ljusjustering och ljusstyrning. Ljuset slås på och av med en enkel handrörelse som aktiverar sensorn under lamphuvud . Om du håller din hand tyst under huvudet ett ögonblick ändras ljusintensiteten till önskad nivå. lamphuvud kan monteras i två olika lägen och kan vridas. Blickdonationer - växlingsbara via en knapp - antingen upplyst eller downlight eller båda tillsammans. Tack vare det integrerade prismen avges ljuset bländningsfritt och med bred spridning. Det prismatiska gör också att ljuset gnistrar som diamanter. Utrustad med sömntät" -funktion: Om du inte vill lämna rummet i mörkret kan denna funktion väljas. Här dämpas ljuset automatiskt efter två minuter och släcks sedan helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-golvlampa böjd vit matt »

  11979 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Pendellampa Pullit 3 CheckIn 1fas-skena k

  Pendellampa Pull-it 3 för 1-fas-skensystem Check-In Pull-it 3 är en klassisk pendellampa för Check-In-systemet med vit eller klar glasskärm. I hemmet, butiks- eller gastronomilokaler skapar denna pendellampa med sitt behagliga ljus en hemtrevlig atmosfär. Oavsett om den används enkelt ovanför ett bord, mellan andra systemlampor eller i rad ovanför en bar, Pull-it 3 är alltid ett snyggt val. Versionen med klarglasskärm är utrustad med en reflektor. Ljuskällor ingår inte. I hemmet, butiker eller kontorslokaler, Check-In kan som världens minsta 1-fas-strömskena kombineras med ett stort urval lampor med olika teknologier och systemkomponenter. Systemets patenterade och prisvinnande skena består av en hållbar aluminiumprofil på bara 22 x 8 mm.
  Oligo Pendellampa Pullit 3 CheckIn 1fas-skena k »

  2549 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO little bit colour golvlampa krom/rött

  LED-golvlampa Lite färg - flexibel vridbar i alla riktningar Den flexibla armen på LED-golvlampa A little bit color är täckt med textil och den övre delen kan justeras efter behov. Så ljuset riktas alltid dit det behövs. Oavsett om det är en läslampa bredvid soffan eller som en ljuskälla för iscensättning av skulpturer samt för att belysa mörka hörn i ett rum - Lite färg kan användas var som helst och för nästan alla belysningsändamål. Den moderna designen av golvlampa med det kromfärgade metallhuvudet harmonierar med många nuvarande inredningsstilar. Det finns en fokuserbar glaslins (20-60 °) i lamphuvud , ljusstyrkan - precis som att sätta på och stänga av belysningen - styrs via knappen på lamphuvud . Tack vare den medföljande minnesfunktionen ger lite färg automatiskt samma belysningsstämning efter att den slås på igen som den var före den senaste avstängningen.
  OLIGO little bit colour golvlampa krom/rött »

  7114 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Glance LED-golvlampa böjd grå matt

  Tidlös elegant LED-golvlampa Blick - justerbart ljusriktning och ljusstämning LED-golvlampa Glance är en Oligo: Den kombinerar ett elegant utseende som kan harmoniseras med vilken modern livsstil som helst, med effektiva funktioner när det gäller ljusjustering och ljusstyrning. Ljuset slås på och av med en enkel handrörelse som aktiverar sensorn under lamphuvud . Om du håller din hand tyst under huvudet ett ögonblick ändras ljusintensiteten till önskad nivå. lamphuvud kan monteras i två olika lägen och kan vridas. Blickdonationer - växlingsbara via en knapp - antingen upplyst eller downlight eller båda tillsammans. Tack vare det integrerade prismen avges ljuset bländningsfritt och med bred spridning. Det prismatiska gör också att ljuset gnistrar som diamanter. Utrustad med sömntät" -funktion: Om du inte vill lämna rummet i mörkret kan denna funktion väljas. Här dämpas ljuset automatiskt efter två minuter och släcks sedan helt. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
  OLIGO Glance LED-golvlampa böjd grå matt »

  11979 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Decent Max LED-golvlampa champagne

  Lysande ljusemitterande LED-golvlampa Anständigt Max Anständigt Max är utrustat med ett lamphuvud av massivt aluminium i en platt skivform. Huvudet kan vridas 340 ° och vridas 25 ° så att ljuset alltid kan riktas dit det behövs. Ljusintensiteten kan också justeras till önskat humör med den inbyggda pekdämparen. Med den praktiska minnesfunktionen bibehålls den inställda ljusscenen efter att lampan tänds igen tills en annan inställning görs. Det prismatiska som används är mycket effektivt, de många aspekterna uppnår en mycket homogen och bländfri belysning. Anständigt Max är den perfekta extra ljuskällan för det moderna bostadsutrymmet.
  OLIGO Decent Max LED-golvlampa champagne »

  13204 SEK

  Lamp24.se

 • Oligo Fäste för skensystemet Check-In Ø 06  L 52,5 cm

  Högkvalitativt fäste som komplettering för skensystemet Check-In ”Feel the light” är Check-Ins motto, tillverkaren av ett innovativt och prisvinnande skensystem. Mottot kan förverkligas på olika sätt i utställningslokaler och ovanför barer, men även i kontorslokaler och vardagsrum. Egna kreativa inredningskoncept kan förverkligas med systemet, så att en alldeles unik optik skapas som återspeglar just din personlighet. Check-In består av olika komponenter i högkvalitativa material och med ädelt utseende. Fästet är en del av detta stilfulla och flexibla systemet och har en diameter på 0,6 cm.
  Oligo Fäste för skensystemet Check-In Ø 06  L 52,5 cm »

  656 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Decent Max LED-hänglampa vit matt

  Geststyrd LED-hänglampa Decent Max med lysande prismatik Denna hängande lampa har alla krav för optimal rums- och bordsljus. Skärmen är gjord av solid aluminium och är dekorerad på toppen med fina, koncentriska linjer. Decent Max-diffusorn är utrustad med en mycket effektiv, mångfacetterad prismatik som säkerställer både bländningsfri och bred spridd belysning. Detta skapar en enastående ljuseffekt. Belysningen styrs med gester: ljuset slås på eller av med en mycket enkel handrörelse under skuggan. Om handen dröjer lite längre under den integrerade sensorn, är ljusstyrkan nedtonad. Den senast valda ljusinställningen sparas via den inbyggda minnesfunktionen och kallas upp igen när den slås på igen.
  OLIGO Decent Max LED-hänglampa vit matt »

  10198 SEK

  Lamp24.se

 • OLIGO Lisgo LED-pendellampa, krom

  Oändligt höjdjusterbar LED-pendellampa pendelarmatur Lisgo Sky i böjd design Ljuset som Lisgo Sky LED-pendellampa pendellampa avger verkar vara mjukt utspritt och försämras försiktigt mot kanterna. Detta möjliggörs av den lysande prismatiska strukturen med dess flera facetter, som styr och buntar ljuset flera gånger. I kombination med den steglöst justerbara höjdjusteringen samt dimbarheten via pekdämparen inbyggd i huset, är Lisgo Sky perfekt för exempelvis bordsbelysning. Belysningen slås också på och av med tryckknappsbrytaren, som också har en minnesfunktion, dvs den senast genomförda ljusscenen sparas och återges automatiskt när den slås på igen.
  OLIGO Lisgo LED-pendellampa, krom »

  17692 SEK

  Lamp24.se

Kolla också