Orion - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Orion Ljuskrona Dolores med hängen, 9 lampor

  Stilfull takkrona DOLORES med 9 ljuskällor och kristaller Den stilfulla kristallkronan DOLORES i klassisk design skänker varje rum strålande belysning. Denna kristallkrona drar blickarna till sig i varje rum. Ljuset reflekteras i kristallerna och skapar behaglig belysning. Armaturen skänker stunder av stil och skönhet.
  Orion Ljuskrona Dolores med hängen, 9 lampor »

  4515 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Pendel: Raketspets – Medium (Mässing) 7340178500173

  Vad använder man pendeln till? Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.  Hur använder man pendeln? Pendelns kedja hålls mellan tumme och pekfinger. Armbågen kan gärna luta mot något så att armen inte rör sig. Pendeln får hänga fritt. Man bestämmer själv vad olika pendelutslag betyder, men det är viktigt att reglerna fastställs innan man börjar pendla.  Det vanligaste är att medsols rörelse tolkas som  ja  medan motsols tolkas som  nej . Utslag i rak linje kan till exempel tolkas som  vet inte  och ellipsrörelse som  inte mogen för svar .  Hur ställer man frågor med pendeln? En variant är att ställa enkla ja/nej-frågor. Andra exempel är att pendla över lappar med olika svar eller bilder på produkter som man ska välja mellan, eller över kroppen för att hitta blockeringar. Bara fantasin sätter gränser för vilken typ av frågor man kan ställa med pendeln.
  Orion Pendel: Raketspets – Medium (Mässing) 7340178500173 »

  109 SEK

  CDON

 • Orion Qikompatibel LED-skrivbordslampa Dave vitt

  LED-skrivbordslampa Dave med sladdlös Qi-laddning LED-bordslampan Dave är den optimala lösningen för ljus och individuell belysning av skrivbordsytan. Den består helt och hållet av aluminium och är utrustad med hela tre stabila leder så att den kan justeras efter behov på centimetern, till och med millimetern. Designen är enkel och smal för att inte ta upp för mycket plats på arbetsytan. Vad gäller tekniken imponerar Dave å ena sidan med en 4-stegs strömbrytare på lamphuvudet, som används för att anpassa ljuset efter behov. Å andra sidan – och detta är verkligen speciellt med lampan – imponerar den med en sladdlös Qi-laddningsmodul som är integrerad i lampfoten. Med hjälp av danna kan kompatibla smartmobiler laddas utan en direkt elanslutning.
  Orion Qikompatibel LED-skrivbordslampa Dave vitt »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Bordslampa Pokal med kristall guld/kräm

  Nobelt designad bordslampa Pokal med tygskärm och K9-kristall Pokal presenterar sig som ett ädelt tillbehör till en sofistikerad inredning och ger en mycket mysig extra belysning i vardagsrum och sovrum. Även när den inte är upplyst drar den till sig uppmärksamhet tack vare sin exklusiva design. Bordslampan Pokal består av en guldfärgad, lackerad stålstång på vilken en vinklad, gräddfärgad tygskärm med en guldfärgad bård på den nedre kanten tronar. Den tunna metallstången är helt omsluten av en genomskinlig K9-kristall. Även strömbrytaren, kabeln och kontakten är transparenta. Resultatet är ett filigrant helhetsintryck som understryker Pokals exklusivitet.
  Orion Bordslampa Pokal med kristall guld/kräm »

  4060 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Halvrund vägglampa ALT WIEN, mässing

  Vägglampan ALT WIEN är tillverkad i traditionen av jugendstilen och ger vackert ljus Redan namnet ALT WIEN syftar på att vägglampan är en tribut till förgångna tider, i det här fallet tidsåldern för jugendstilen. Då är en av charmen med det här århundradet redan mycket nära och det eleganta utseendet, som blir en del av den här vägglampan, kan inte förnekas. Därmed blir prydnadsranden, som är försedd med ett rombformat mönster med de ovala dekorstenarna, till speciellt blickfång. Den opalvita glasdiffusorn har glänsande yta och bidrar till särskilt behagliga ljusförhållanden. Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
  Orion Halvrund vägglampa ALT WIEN, mässing »

  8069 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Gyllene LED-tavelbelysning Sofia – 30 cm

  LED-tavelbelysning Sofia med strömbrytare Privata fotografier från semestern eller bilder, som man själv har målat – med en vacker ram och en bra plats på väggen sörjer de för en personlig atmosfär i hemmet. LED-tavellampan Sofia sätter kronan på verket, eftersom det krävs den rätta belysningen för att det verkligen ska bli till rummets mittpunkt. Den smala lampskärmen kan tippas upp- och nedåt, för att rikta ljuset på bäst möjliga sätt. Dessutom befinner sig en praktisk vippströmbrytare på höljet.
  Orion Gyllene LED-tavelbelysning Sofia – 30 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Rund taklampa ALT WIEN, glänsande mässing

  Taklampan ALT WIEN är tillverkad i traditionen av jugendstilen och ger vackert ljus Redan namnet ALT WIEN syftar på att taklampan är en tribut till förgångna tider, i det här fallet tidsåldern för jugendstilen. Då är en av charmen med det här århundradet redan mycket nära och det eleganta utseendet, som blir en del av den här taklampan i cylinderform, kan inte förnekas. Därmed blir prydnadsranden, som är försedd med ett rombformat mönster med de ovala dekorstenarna, till speciellt blickfång. Den opala diffusören presenterar sig med glänsande yta och bidrar till särskilt behagliga ljusförhållanden. Taklampan kan även användas som vägglampan och kan användas på många sätt genom den relativt platta formen. Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
  Orion Rund taklampa ALT WIEN, glänsande mässing »

  9512 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Exempellöst vacker taklampa ALT WIEN, mässing

  Taklampan ALT WIEN är tillverkad i traditionen av jugendstilen och ger vackert ljus Redan namnet ALT WIEN syftar på att taklampan är en tribut till förgångna tider, i det här fallet tidsåldern för jugendstilen. Då är en av charmen med det här århundradet redan mycket nära och det eleganta utseendet, som blir en del av den här taklampan i halvklotform, kan inte förnekas. Därmed blir prydnadsranden, som är försedd med ett rombformat mönster med de ovala dekorstenarna, till speciellt blickfång. Den opala diffusören presenterar sig med glänsande yta och bidrar till särskilt behagliga ljusförhållanden. Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
  Orion Exempellöst vacker taklampa ALT WIEN, mässing »

  9859 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Elegant bordslampa ROSELLA 40 cm hög

  Smakfull bordslampa Rosella med tidlöst vacker plisséskärm Bordslampan Rosella för in tidlös elegans i vardagsrummet. Den står på en formskön sockel av järn med patinering i antikguld. Förtrollande är lampskärmen i cremefärgad plissé med dekorbård. Finns i två storlekar. Rosella är den idealiska extrabelysningen i ett gediget vardagsrum för högkvalitativ atmosfär av välbefinnande.
  Orion Elegant bordslampa ROSELLA 40 cm hög »

  1188 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare

  Multifunktionell LED-vägglampa Snowball med trådlös laddningsstation och USB-anslutning för smartphones och surfplattor Snowball LED-vägglampa är en riktig allround! Det lyckas inte bara trolla fram en modern atmosfär genom sin ljusavgivande funktion som en vägglampa, men den kombinerar också en trådlös laddare och en USB-port i en enhet. På grund av den trappformade designen lyfts ljuskällan optiskt upp på det övre trappsteget. Till höger om det, separerat på steget nedan, finns det tillräckligt med utrymme för att placera en Qi-aktiverad smartphone på induktionsytan. Det är därför tillrådligt att montera Snowball-vägglampan i handhöjd, till exempel i sovrummet bredvid sängen eller i vardagsrummet nära lässtolen, varhelst modern stil och hög funktionalitet krävs. Opalglaset erbjuder bländningsfritt, mjukt ljus, vilket den varma vita LED-ljuskällan förstärker den mysiga faktorn ytterligare. En omkopplare finns på fästets undersida. För hotellbranschen såväl som för dina egna fyra väggar är Snowball genomtänkt och gör livet enklare.
  Orion LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Elegant golvlampa ROSELLA med plisserad skärm

  Elegant golvlampa ROSELLA med 2 ljuskällor för stilfull belysning Den cremefärgade, plisserade skärmen och den formsköna, pläterade lampfoten är starka kännetecken för denna eleganta lampserie. Golvlampan ROSELLA sörjer för stilfull belysning och en mysig atmosfär full av välbefinnande. Lampan är utrustad med en fotströmbrytare.
  Orion Elegant golvlampa ROSELLA med plisserad skärm »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Tvåarmad LED-vägglampa David, 36 cm

  Effektstark LED-vägglampa David med två LED-lampor I den lilla satinerade kvadern av akrylglas finns två LED-element med vardera 5 Watt och ett ljusflöde på totalt 950 lumen. Optiskt avrundas denna moderna vägglampa genom förkromad metall som väsentligt präglar dess utseende.
  Orion Tvåarmad LED-vägglampa David, 36 cm »

  1776 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Utsida svart, insida guld – pendellampa Gunda

  Svart-guld lackerad pendellampa Gunda Bänkar, köks- eller matbord – alla dessa är användningsområden för hänglampan Gunda. Den koniska aluminiumskärmen har en enkelt svartlackerad utsida. Skärmens insida är mindre enkel, eftersom den har en glänsande gyllene färg, som kommer till sin rätt när ljuset tänds. Modern inredda rum drar lika mycket nytta av pendellampan Gundas trendiga design som hem med industriella drag eller accessoarer i vintagestil. Med textilsladd.
  Orion Utsida svart, insida guld – pendellampa Gunda »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Konstfull glas-taklampa Farina

  Sublim taklampa Farina med K9-kristallglasbåar och halogenlampor Taklampan Farina bildar ett mycket speciellt blickfång, eftersom talrika bågar av högkvalitativt K9-kristallglas tillsammans bildar skärmen som omedelbart fångar ögat. Men inte bara det, den reflekterar även ljuset från många halogenlampor, varigenom ett förtrollande gnistrande uppstår som förskönar och individualiserar utseendet av alla rum.
  Orion Konstfull glas-taklampa Farina »

  6626 SEK

  Lamp24.se

 • Orion 38 cm - taklampa Lembit

  Taklampa Lembit, rund, 38 cm diameter Taklampan från Lembit-serien är rund och har en diameter på 38 cm. I denna lampa används material av hög kvalitet och utsökt bearbetning. Det vita opalglaset ligger i en dekorerad fattning av antikmässing. Tre 40 W starka lampor skapar balanserad belysning.
  Orion 38 cm - taklampa Lembit »

  653 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Imponerande kristalltaklampa TUILA 50 cm

  Imponerande taklampa TUILA Tack vare de gnistrande kristallerna behöver armaturen inte ens tändas för att dra blickarna till sig. Ljuset från halogenstiften reflekteras i kristallkulorna och skapar sevärda ljuseffekter.
  Orion Imponerande kristalltaklampa TUILA 50 cm »

  7334 SEK

  Lamp24.se

 • 1161 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Hänglampa MARISA

  Imponerande hänglampa med 8 lampor MARISA med glasskärmar och elegant kromupphängningssystem Denna hänglampa förenar modern konstruktion med en romantisk touch. De små, matta glasskärmarna ser ut att vara prydda med spets. Hänglampan MARISA är dessutom inställbar på höjden tack vare teleskopupphängning.
  Orion Hänglampa MARISA »

  3699 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Taklampa LENNARDA, kristall/guld 42 cm

  Taklampa LENNARDA av 24 karats förgylld metall och klara kristallklot Typiskt för kristallampor döljer sig lamporna bakom de slipade glasstenarna även hos den här taklampan. Det utstrålade ljuset måste först bana sin väg och bryts och omdirigeras flera gånger under tiden av kristaller i klotform (Ø 40 mm). En glittrande och gnistrande i hela rummet är det härliga resultatet av denna process! Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
  Orion Taklampa LENNARDA, kristall/guld 42 cm »

  14362 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Hänglampa Bachelor 6 lampor - justerbara armar

  Trendig upphängningslampa Bachelor med sex justerbara fjäderbelastade lampor Denna hängande lampa presenterar sig med ett mycket ovanligt utseende, vilket har en avgörande effekt på hela rummet även när ljuset inte tänds. Bachelor består av sex fjäderbelastade lampor på separata armar. Tre ljus sticker ut till höger och tre till vänster. Armarna kan justeras på tre punkter så att ljusets riktning kan vara mycket fantasifull. Bachelor-hänglampan säkerställer allmän belysning som inte lämnar något hörn av rummet i mörkret.
  Orion Hänglampa Bachelor 6 lampor - justerbara armar »

  6278 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Vacker vägglampa LILIANA

  Vacker vägglampa LILIANA Vägglampa med kristaller och Maria Theresia-stil. Armaturen pryder varje inredningsstil på ett underbart sätt och sörjer för enastående glamour. Ljuskällorna som påminner om äkta stearinljus skapar ett särskilt romantiskt intryck. De underbara kristallerna skapar enastående ljuseffekter. Dyk in i barockens värld och njut av behagliga stunder i skenet från denna vackra lampa.
  Orion Vacker vägglampa LILIANA »

  2604 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Vägglampa Bente, skärm ljusoptik

  Vägglampa BENTE i antikt utseende Den antika effekten som utgår från vägglampan BENTE kan inte förnekas. Redan den konstfullt smidda ramen påminner om borgar och slott, varvid det autentiska utseendet framför allt förorsakas genom det ljusliknande och inte riktigt jämt formade glaset.
  Orion Vägglampa Bente, skärm ljusoptik »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-vägglampa Lenny med 2 ljuskällor, svart

  LED-vägglampa Lenny med indirekt och direkt ljus Lenny är den perfekta armaturen för montering bredvid eller ovanför sängen. Den erbjuder både indirekt och direkt ljus, som kan riktas perfekt tack vare den vridbara och svängbara spotten. Den indirekta belysningen produceras av lysdioder som är placerade runt täckplattan i en ring bakom ett satinerat akrylskydd. Den strålar jämnt runt hela väggen. Vägglampan Lenny är tillverkad av aluminium och har två växelbrytare på ett lättåtkomligt ställe på väggfästet, som gör att båda ljuskällorna kan slås på och stängas av separat vid behov. - Spot svänger 90°, roterar 360°.
  Orion LED-vägglampa Lenny med 2 ljuskällor, svart »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Klassisk vägglampa TILDA m. justerbart huvud

  Vägglampa TILDA presenterar sig i mycket klassisk stil och har nostalgiska drag genom antikmässing-utseende Det vita glaset på vägglampan TILDE låter vackert ljus uppstå och den guldtonade randen avrundar perfekt det estetiskt övergripande utseendet. Vägglampans huvud kan ställas in individuellt och en strömbrytare finns direkt på väggfästet.
  Orion Klassisk vägglampa TILDA m. justerbart huvud »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-hänglampa Space, dimbar, titan, Ø 58 cm

  LED-armatur Space som en allroundarmatur Space-modellen kan monteras både som pendelarmatur och som takarmatur. Upphängningen kan användas som tillval och ingår i den runda armaturen. Den mikroprismatiska plastdiffusorn fördelar ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt i rummet.
  Orion LED-hänglampa Space, dimbar, titan, Ø 58 cm »

  8549 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-spegellampa Visagist, gammal mässing fäste

  LED spegel armatur makeup artist med metallhållare och LED linje lampa Visagist LED-spegelarmatur monteras horisontellt ovanför spegeln eller som ett par vid sidan av spegeln - den garanterar optimala ljusförhållanden vid badrumsspegeln. I armaturens väggfäste i metall sitter en S14d LED-linjelampa i opalvit plast som lyser i varmvit ljusfärg och kan bytas ut när den har gått ut i slutet av sin långa livslängd.
  Orion LED-spegellampa Visagist, gammal mässing fäste »

  627 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Bedårande taklampa DELIA, 4-armar

  Taklmapa DELIA i 4-armat utförande med glanspolerad yta En sak är säker: Man kan inte titta förbi den här imponerande taklampa i wiensk kaféstil! Med sina opal-matta glas i bukig form intar den en speciell närvaro i rummet och skapar under tiden en herrgårdsaktig belysning, som visserligen är ljus, men på intet sätt obehaglig, eftersom de vita skärmarna sörjer för ett vackert mysigt ljus. Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
  Orion Bedårande taklampa DELIA, 4-armar »

  13186 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-taklampa Prism, guld, Ø 35 cm

  Dimbar LED-taklampa Prisma med prisma i kristallglas LED-taklampa Prism övertygar alla som gillar den lite mer prangande även när den är avstängd. Bestående av en diskret metallring och många kristallglasprismer, är ljuset designat mycket elegant, både visuellt och materialmässigt. De enskilda prismerna hänger jämnt på ett cirkulärt och fläktformat sätt, vilket optiskt resulterar i flera lager. De ljusa lysdioderna är placerade mellan raderna av kristaller, genom vilka armaturen belyses homogent och avger en tilltalande ljusbild i rummet. Eftersom kristallerna är lätta att flytta reflekterar de ljuset på ett sätt som alltid är nytt. Dessutom är taklampa dimbar, så ljusstyrkan kan anpassas optimalt till den aktuella situationen.
  Orion LED-taklampa Prism, guld, Ø 35 cm »

  14028 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-badrumstaklampa Argo, 4 lampor

  Idealisk för bad- och Spa-utrymme: LED-taklampan Argo med 4 lampor LED-taklampan Argos fyra långsmala separata lampor sträcker sig från en gemensam bas i alla riktningar så att en homogen rumsbelysning med bred spridning uppstår. Argo är dessutom utrustad med det viktiga stänkvattenskyddet (IP44), förutsättningen för att få använda ljuskällor i badrum och andra våtrum. Det installerade högvolts AC-LED-kretskortet lyser i den mycket behagliga ljusfärgen varmvit och ombesörjer en stämningsfull rumsatmosfär. Det behövs ingen LED-drivare.
  Orion LED-badrumstaklampa Argo, 4 lampor »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-bordslampa Cobra, justerbar ljustemperatur

  LED-bordslampa Cobra - ett ess när det gäller utseende och funktion Utseendet på LED-bordslampa Cobra med matt-nickelfärgad finish kännetecknas av tidlös skönhet, så att glädjen i denna bekväma ljuskälla håller länge. Cobra är utrustad med en så kallad svanhals, dvs med en flexibel arm som säkerställer att lamphuvudet kan justeras. Dessutom kan ljusintensiteten och ljusfärgen regleras kontinuerligt med en tryckomkopplare. Utbudet av ljusfärger som kan ställas in sträcker sig från varmvit (2200 K) till dagsljus (6000 K).
  Orion LED-bordslampa Cobra, justerbar ljustemperatur »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Flamländsk takkrona Maximilian med örnprydnad

  Handgjord, flamländsk takkrona Maximilian i exklusiv design Denna stilrena, flamländska takkrona gör intryck med sitt imponerande helhetsuttryck och högkvalitativa material. Armaturens mässingyta sörjer för vacker glans. Takkronan skapar ett enastående intryck i varje rum. Hos dessa armaturer står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas armaturerna i Österrike med mångårig tillgång till reservdelar.
  Orion Flamländsk takkrona Maximilian med örnprydnad »

  59389 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Imponerande hänglampa Ophela med glasskärmar

  Överdådig hänglampa Ophelia i klassisk stil Den klassiska hänglampan Ophelia är utformad i klassisk wiensk café-stil och består av en armatur i massiv mässing, vars yta är glänsande polerad. Nästan sfäriska glas bildar lampans sex ljuskällor, varvid ett av glasen - det i mitten - är större än de andra. Det kan dessutom utrustas med E27-lampor på max. 75 W istället för E27-lampor på upp till 60 W som de övriga fem. De exklusiva och matt champagnefärgade treskiktsglasen möjliggör ett särskilt homogent ljusflöde och säkerställer därmed ett helt bländfritt ljus. Glasen är dekorerade med vackra dekorativa element av mässinggjutgods, vilka bidrar till den klassiska och lite antika charmen med denna hänglampa . Kedjelängdan kan justeras vid monteringen. Hänglampan Ophelia är en produkt, som har tillverkats för hand i Österrike. De utvalda materialen och traditionell hantverkskonst garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet.
  Orion Imponerande hänglampa Ophela med glasskärmar »

  16781 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-taklampa Sando med upphängningsset – 114 cm

  Sando – praktisk LED-taklampa inklusive upphängningsset LED-taklampan Sando är en sann multitalang när det gäller ljus, ändamålsenlig belysning i kontorslokaler eller andra lokaler på ett optimalt sätt. Den kan nämligen monteras både som tak- och hänglampa. Dessutom kan systemet fritt utvidgas med flera element. Beroende på storleken av rummet som ska belysas kan tack vare anslutningsdonet som ingår i leveransen ett ändlöst tak- eller hängelement skapas. För ett sådant system kan antingen 86 cm eller 114 cm långa lampor kopplas ihop eller kombineras med 30 x 30 cm stora, belysta hörnelement för att utvidga systemet även runt vinklar. Färdigt monterad sörjer LED-taklampan Sando enkelt eller som ett helt LED-system för bred, bländfri belysning. Upphänget för att montera Sando som hänglampa ingår i leveransen, precis som anslutningsdonet.
  Orion LED-taklampa Sando med upphängningsset – 114 cm »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Vägglampa Snowwhite med glaskulor, matt nickel

  Vägglampa Snowwhite med två opalvita glaskulor på metallramen En metallstomme och två opalvita glaskulor som skärmar - det är den tvålampiga vägglampan Snowwhite. På varje sida av ramen finns en glaskula som innehåller ett G9-uttag. Vägglampan kan monteras både vertikalt och horisontellt på väggen och kan utrustas med halogenlampor på upp till 20 W eller med energieffektiva LED-lampor med G9-sockel. Ljuset är homogent och utan bländning och lyser på ett behagligt sätt genom de opalvita kulorna.
  Orion Vägglampa Snowwhite med glaskulor, matt nickel »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Glastaklampa OPAL 25 cm

  Solid tak- och eller vägglampa i runt opalglas Det enkla, sidenmatta opalglaset i tidlös design sörjer för stark, bländfri belysning. Taklampan OPAL finns tillgänglig i flera olika storlekar och kan med fördel vara huvudbelysning i flertalet rum.
  Orion Glastaklampa OPAL 25 cm »

  559 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Art Nouveau-taklampa Frieda, 1 ljusk.

  Exklusiv taklampa Frieda av mässing och glas I stil med Art Nouveau-traditionen är taklampan Friedas design, vars fyrkantiga ram är gjord av mässing som är handmålad i gammalbrons, så att lätta skuggningar uppstår. Ornamenten görs med laserskärning. Hängena på taklampan, som tar över funktionen av en lampskärm, är gjorda av massiva glasstavar. Glaset har den speciella effekten, att lampan när den är tänd omges av en ljuskrans i höjd med ljuskällan. Taklampan Frieda är handtillverkad i Österrike och garanterar bästa kvalitet både när det gäller material och tillverkning. Mässing som grundmaterial gör lampan helt rostfri. Varje lampa kontrolleras noga innan den lämnar produktionen.
  Orion Art Nouveau-taklampa Frieda, 1 ljusk. »

  4408 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Satinerad Klämmlampa Samal

  Klämmlampa Samal Den fina Klämmlampan SAMAL finns i satinerad eller pläterad. Armaturen har en metallklämma och en kulled för flexibelt fastsättning överallt.
  Orion Satinerad Klämmlampa Samal »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Spegellampa till badrum Argo med LED 35,5 cm

  Modern, kraftfull LED-spegellampa Argo Den långsträckta spegellampa Argo är skyddad mot inträngande av stänkande vatten tack vare kapslingsklass IP44 och kan därför användas överallt där det blir fuktigt, t.ex. B. i badrummet eller i spaavdelningen. Det avger behagligt varmt vitt ljus över ett stort område, så att inte bara omfattande belysning tillhandahålls utan också den känslomässiga faktorn försummas. Med sitt subtila, moderna utseende passar det bra med många badrumsdesigner.
  Orion Spegellampa till badrum Argo med LED 35,5 cm »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Hänglampa Factory med saxdrag, 2 lampor

  Speciell upphängningslampa Fabrik med varierande längd Den extraordinära upphängningslampan Factory fångar omedelbart med sin metallram som är utrustad med en saxdragning. Kontrasten bildas av de två ljusa nyanser som är täckta med lätt linne. Denna blandning av former och färger harmoniserar fortfarande bra och implementerades därför specifikt. Eftersom de två fluorescerande skärmarna är anslutna till varandra med ett saxtåg kan de skjutas långt ifrån varandra eller nära varandra. Längden kan därför ändras flexibelt i ett område från 55 cm till 110 cm och anpassas optimalt till bordets längd.
  Orion Hänglampa Factory med saxdrag, 2 lampor »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Nickel-bordslampa Lilly med tygskärm, 22

  Klassisk bordslampa Lilly med vit tygskärm Lamporna i serien Lilly imponerar genom klassisk elegans och användningen av högkvalitativt material samt precist utförande. Lampans ram strålar i en matt nickelfinish. Skärmen, vars tygöverdrag inte är antänbar, är hållen i enkelt vitt. Bordslampan har en på-/avströmbrytare.
  Orion Nickel-bordslampa Lilly med tygskärm, 22 »

  839 SEK

  Lamp24.se

Kolla också