Pabobo - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 499 SEK

  Shopping4net.se

 • Pabobo Nattlampa Mini Måne Rosa

  Nattlampa Mini Måne är en sladdlös och automatisk lampa med hela 350 timmar brinntid. Den tänds av sig själv när det blir mörkt i rummet eller då den inbyggda sensorn (markering A, se bild) täcks för. Den har ett roterande hölje som representerar månens faser och ger barnet möjlighet att välja hur mycket av ljuset som ska spridas. Det medföljer två remmar för att kunna hänga upp Mini Månen på valfri plats. Spännande, enkel och praktisk för små fingrar. Intensitet på LED-lampan går att ställa i två olika styrkor, en starkare som kan användas som ledlampa och en svagare för att ge trygghet utan att störa sömnen. Mini Månen laddas smidigt via medföljande USB-kabel och LED-indikator (markering C, se bild) lyser rött när den laddar och grönt när den är klar. På svag styrka brinner den hela 350 timmar och på hög styrka +150 timmar. Lampan finns i färgerna Blå och Rosa och kommer med två utbytbara remmar i olika färger.
  Pabobo Nattlampa Mini Måne Rosa »

  399 SEK

  CDON

 • 229 SEK

  Shopping4net.se

 • 499 SEK

  Shopping4net.se

 • Pabobo Skakis Säl

  Söt nattlampa som är enkel att använda.
  Pabobo Skakis Säl »

  199 SEK

  Shopping4net.se

 • 399 SEK

  Shopping4net.se

 • Pabobo Nattlampa Med Musik, Svamp Blå

  Pabobo Stjärnprojektor Svamp Musik är en sladdlös, batteridriven nattlampa och speldosa som lätt kan placeras var som helst i barnets rum. LED-lampan projicerar en stjärnhimmel som långsamt byter färg men det är också möjligt att ställa in ett fast sken i sin favoritfärg (blått, grönt eller orange). Nattlampan kan även spela en lugn vaggvisa (2 volymer) eller vitt brus i form av hjärtslag för att hjälpa barnet att somna ännu lättare. Lampan sätts på/av med ett enkelt tryck och stänger av sig själv automatiskt efter 22 minuter. Den smarta, alternativa, gråtsensorn tänder lampan om barnet vaknar och gråter under natten. Lampan är sladdlös och drivs av 3 st AA-batterier.
  Pabobo Nattlampa Med Musik, Svamp Blå »

  399 SEK

  CDON

 • Pabobo Nattlampa Skakis Kanin

  Pabobo Skakis är en liten mjuk nattlampa som lyser när man skakar den eller rör vid den. Den finns i flera olika utföranden och blir snabbt en samlingsfavorit. Skakis har två olika lägen, den kan lysa i 5 sekunder eller i 5 minuter. Detta ställs enkelt in med en knapp på lampan som ligger i magen på de söta djuren. Lampan går på batteri (CR2032) som medföljer.
  Pabobo Nattlampa Skakis Kanin »

  199 SEK

  CDON

 • Pabobo Autonattlampa Blå

  Autonattlampan är en mysig nattlampa med låg energiförbrukning. Den behöver aldrig sättas av och på, väl en gång insatt i stickkontakten sköter den ljusregleringen automatiskt. Lampans ljusstyrka anpassas efter hur ljust eller mörkt det är i rummet. Ju mörkare det är, desto klarare lyser lampan. Den automatiska ljussensorn känner av hur rummets ljus skiftar, på dagen är lampan släkt och när det mörknar tänds lampan. Både bra för plånboken och miljön på vår planet.
  Pabobo Autonattlampa Blå »

  199 SEK

  CDON

 • Pabobo Stjärnprojektor Stjärna

  Pabobo Stjärnprojektor Sköldpadda är en batteridriven nattlampa som projicerar en fin stjärnhimmel i barnets rum. Dessutom kan den spela en lugn melodi, som hjälper barnet att somna tryggt.Pabobo Stjärnprojektor Sköldpadda är en sladdlös, batteridriven nattlampa som lätt kan placeras var som helst i barnets rum. LED-lampan projicerar en stjärnhimmel i antingen blått, grönt eller orange. Pabobo Stjärnprojektor Sköldpadda kan även spela en lugn vaggvisa som hjälper barnet att somna in.Lampan sätts på/av med ett enkelt tryck. Den kan också stänga av sig själv efter 45 minuter, eller 15 minuter med både stjärnhimmel och musik. Lampan är sladdlös och drivs av 3 st AA-batterier.Fakta Pabobo Stjärnprojektor Sköldpadda - Projicerar stjärnhimmel i 3 färger- LED-lampa, blir ej varm- Spelar lugn musik, två ljudnivåerÅlder: från 0 måMaterial: Överdrag 100% polyester. Höljet: 100% ABS-plast.
  Pabobo Stjärnprojektor Stjärna »

  399 SEK

  CDON

Kolla också