Sök parrot bland Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Parrot Minidrones Jumping Race

  Utmana klockan med Jumping Race! Utrustad med en kraftfull motor och stora hjul för perfekt grepp kan Jumping Race köra upp till 13 km/h tack vare “boost” läget som aktiveras via FreeFlight 3 appen. De två stora utdragbara hjulen anpassas för alla körstilar. Hjulen utfällda, för bättre stabilitet i hög fart, idealiskt på släta vägar. Hjulen infällda, för bättre rörlighet och körning i trånga områden.
  Parrot Minidrones Jumping Race »

  499 SEK

  CDON

 • Luxform Solcellslampa för trädgård LED Parrot

  LED-solcellslampan för trädgården Parrot från Luxform är en fin utomhuslampa med ett elegant utseende som skapar en härlig atmosfär. Du behöver inte strömkablar! Bara tillräckligt med solljus så att det utbytbara batteriet kan laddas via solpanelen under dagen.
  Luxform Solcellslampa för trädgård LED Parrot »

  497 SEK

  vidaXL.se

 • Parrot Pot

  Den smarta självbevattnande krukan som tar hand om din växt när du inte är där! Parrot POT är en Bluetooth ansluten kruka som hjälper dig att hålla din planta frisk. Den har ett smart självbevattningssystem och 4 sensorer som kontinuerligt analyserar vad din planta behöver. Njut av stressfri trädgårdsskötsel! Rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt  Det smarta bevattningssystemet justerar varje dag hur din planta vattnas efter dess behov. Efter flera cykler, förstår Parrot POT förstår plantans behov och justerar automatiskt sin vattenförbrukning. På så sätt får din planta precis rätt mängd vatten när den behöver det, vilket hjälper den att växa. Du kan njuta av en glad och nöjd planta! Åk på semester utan att beöva oroa dig för dina växter!  Parrot POT ger upp till en månad av självförsörjande vattning, tack vare "Plant Sitter" läget. Lämna växten i lugn och ro! Parrot POT håller din planta vid liv genom att justera mängden vatten. Du återser den med perfekt hälsa när du kommer tillbaka. För hälsosamma och vackra plantor  Tack vare sina fyra integrerade sensorer mäter Parrot POT de data som är avgörande för att hålla din planta vid god hälsa och i realtid - solljus, mängden gödsel, temperatur och jordfuktighet. Du får råd och särskilda varningar så att du kan ge den vad den saknar eller ändra det som inte bra för den. Inget slår skräddarsydda råd när du arbetar med dina gröna fingrar! Använd Parrot POT inomhus eller utomhus  Parrot Pot är självständig och trådlös, och drivs av 4 AA-batterier. Ställ den i vardagsrummet, på din veranda eller på kontoret - det går bra överallt. Dessutom kräver den minimalt underhåll, tack vare dess fasta ABS hölje och anti-UV-behandling.
  Parrot Pot »

  999 SEK

  CDON

 • Elobra Pendellampa Papegoja

  Off to the jungle - Parrot pendellampa till barnrummet Som namnet nyligen antyder är hög kvalitet Parrot pendellampa ljus utformad i form av fågeln med samma namn. Kroppen är gjord av trä och kärleksfullt handgjord. Designen påminner om en rolig kamrat från djungeln som har stora äventyr med sina vänner, apan, elefanten eller flodhästen. Lampan som ska användas här ingår inte i leveransen och kan väljas fritt. Den sitter på undersidan och ger därmed solid grundbelysning i barnrummet.
  Elobra Pendellampa Papegoja »

  934 SEK

  Lamp24.se

Kolla också