Paul Neuhaus - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Paul Neuhaus Modern hängande lampa svart inkl LED IP44 - Nomade

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Gillar du modern belysning? Då är Nomaden verkligen något för dig. Med inte mindre än 4 ljuskällor kan du få mer ljus in i ditt rum på ett lekfullt sätt. Lampans totala längd är 900 cm. Denna LED -krans har också ett IP -värde på IP44 och kan användas multifunktionellt: inomhus och utomhus! Häng den skyddad under ett tak, eftersom den inte gillar en regndusch. Nomade kan också ge en modern accent till rummet i ditt badrum. Lampan innehåller 4 LED -ljuskällor (kan inte bytas ut). Den har 2700 Kelvin vilket betyder att den ger varmt vitt ljus. Den ger 112 lumen ljusintensitet per ljuskälla. Tillsammans är den därför lämplig som en funktionell lampa eller som en atmosfärisk lampa (i ett större rum).
  Paul Neuhaus Modern hängande lampa svart inkl LED IP44 - Nomade »

  689 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, rund

  Dimbar LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa imponerar inte bara med sin platta design utan också med sin modernitet, som låter hemmet skina genom de tre ljusringarna. Emilio levereras med en infraröd fjärrkontroll så att ljusfärgen kan justeras individuellt från varmvit (2700 K) till universalvit (5.000 K). Den variabla kontrollen av ljusintensiteten kan också enkelt anpassas till dina egna behov genom att dimma. Minnesfunktionen säkerställer okomplicerad lagring av önskad inställning.
  Paul Neuhaus LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, rund »

  3419 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Georg 967413 Led-Utomhusbelysning Takspotlight 7 W Antracit

  Den cylinderformade LED-belysningen för tak utomhus övertygar... med en elegant design. Den gjutna aluminiumlampan i färgen antracit levereras med en fast inbyggd 7,0 watt LED-ljuskälla. Ljuskällan utstrålar runt 560 lumen och lyser med en färgtemperatur på 3000 Kelvin i behagligt varmt vitt. Lampan har kapslingsklass IP44 och är därmed stänkvattenskyddad. Lampan strålar nedåt och skapar på så sätt en vacker ljuskägla.
  Paul Neuhaus Georg 967413 Led-Utomhusbelysning Takspotlight 7 W Antracit »

  372 SEK

  CDON

 • Paul Neuhaus LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer

  Imponerande LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer Denna bordslampa är tillverkad av stål och utrustad med en LED-panel. Melinda:s särskilda utformning gör den till ett imponerade blickfång i varje rum och övertygar med en fascinerade ljusupplevelse. Lysdioderna avger varmvitt ljus i en 120-gradig strålvinkel som jämnt och bländfritt sprider sig i rummet. Den inbyggda kabeldimmern möjliggör dessutom individuell justering av ljusintensiteten efter behov. LED-bordslampan Melinda kombinerar modern belysning med en unik design.
  Paul Neuhaus LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer »

  2096 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor

  Justerbar LED-hängande ljus Adriana med pekfunktion Denna praktiska pendellampa med träinredning är utdragbar och kan justeras i höjd och längd så att den kan justeras individuellt ovanför matbordet. Lampan har två beröringsytor. Slå på och av samt ändra ljusstyrkan kan ske via en kontaktpunkt. Med den extra beröringsytan kan ljusfärgen kontinuerligt styras från varmvitt till kallt universalt vitt med hjälp av den integrerade CCT-tekniken. På grund av minnesfunktionen sparas den senaste inställningen och kan återkallas när enheten slås på. Höjden kan justeras från 100 cm till 180 cm i några få steg. Den är justerbar i längd från 120 cm till 179 cm.
  Paul Neuhaus LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor »

  6412 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus pendellampa Alessa med två LED-ringar

  Alessa LED-hängande ljus med svängbara LED-ringar Denna raffinerade LED-pendellampa erbjuder ett mycket speciellt blickfång i ditt hem tack vare sin snygga design. Utseendet är futuristiskt och elegant samtidigt tack vare de två LED-ringarna. Ljusfärgen (varmvit till universalvit) kan ändras i enlighet med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusintensiteten kan också varieras efter behov med hjälp av dimningsfunktionen. På grund av den integrerade minnesfunktionen är den valda inställningen fortfarande tillgänglig nästa gång enheten slås på.
  Paul Neuhaus pendellampa Alessa med två LED-ringar »

  6786 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Tvålågiga bordslampan Greta

  Rostfärgade bordslampan Greta med klotskärmar Medan bordslampan Gretas fot och stänger är tillverkade av stål och presenterad i rustik rostfärg, består de båda klotformade skärmarna av guldfärgat lackerad metall som över hela ytan är försedd med organiskt utformade utstansningar. Då ljuset bara kan tränga ut genom dessa utstansningar uppstår ett intressant ljus- och skuggspel kring skärmen och en speciell ljusverkan. Bordslampan är bestyckad med G9-halogenlampor (ingår ej), som väljs ur tillbehör och kan beställas på samma gång. Strömbrytaren har placerats på elkabeln.
  Paul Neuhaus Tvålågiga bordslampan Greta »

  1148 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Sexlågiga LED-taklampan Inigo

  Dimbara LED-taklampan Inigo med modernt utseende Vid sidan om det moderna utseendet, som skapas genom den fyrkantiga lampskärmen, imponerar LED-taklampan Inigo med sin funktionalitet. Denna består i att de sex lamphuvudena vid sidan av de båda vridbara lamparmarna, kan justeras individuellt. På så sätt är en omfattande belysning möjlig vilket är en stor fördel i större utrymmen. Genom den framgångsrika färgkombinationen i de förnicklade och kromglänsande metallelementen uppstår en synnerligen elegant ljusbild. De i lamphuvudet integrerade LED:ernas ger med cirka 3 000 kelvin och totalt 2 580 lumen en varmvit och mycket ljusstark belysning.
  Paul Neuhaus Sexlågiga LED-taklampan Inigo »

  4061 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm

  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm »

  1589 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Champagnefärgade ljuskronan Gracia

  Åttalågiga ljuskronan Gracia i champagnefärg Den klassiskt gestaltade ljuskronan Gracia imponerar med den vackra färgsättningen i champagnefärg och det rikliga hänget med slipade glasdroppar. De glänsande ljusklämmorna bildar en effektfull kontrast till det champagnefärgade glaset. Ljuskronan Gracia med en diameter på 71 cm kan användas över ett matbord, men är också elegant och ädel i en större entréhall.
  Paul Neuhaus Champagnefärgade ljuskronan Gracia »

  5998 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-bordslampa Adriano, CCT, dimbar, brun

  Dimbar LED-bordslampa Adriano med laddningsstation Denna flexibelt justerbara lampa är utrustad med en fem-stegs touchdimmer för att justera ljusintensiteten efter dina egna önskemål. Individuell färgkontroll från varmvitt till dagsljus är också möjligt. Utöver dessa funktioner är Adriano utrustad med en digital display som visar datum, tid och temperatur. Den integrerade QI-laddningsytan på lampbasen, som möjliggör trådlös laddning av smarttelefonen, bör också betonas.
  Paul Neuhaus LED-bordslampa Adriano, CCT, dimbar, brun »

  1148 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda med Simply Dim" - kombinationen av unik design och funktionalitet Melinda är en imponerande pendellampa, vars stora böjda stålkonstruktion hänger på fyra filigran rep som leder till den runda taktaket. De permanent installerade lysdioderna avger varmt vitt ljus, som dock kan justeras individuellt till önskad ljusstyrka. Tack vare "Simply Dim" -funktionen är steglös dimning möjlig med en minnesfunktion. Melinda kombinerar en energieffektiv belysningsupplevelse med en imponerande design.
  Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå »

  4167 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta

  Greta - en slingrande framställd 6-lågig taklampa En armatur av stål i rustik rostfärg och sex lampskärmar av hålstansade, gyllene lackerade metallklot - detta är de material som taklampan Greta består av. Den presenteras i floral design och utöver de böjda lamparmarna smyckade med vackra bladrankor. I de sex lampskärmarna strålar i var och en, en G9-halogenlampa (ingår ej), vars ljus endast tränger ut genom urstansningarna i metallen och därför skapar ett intressant ljus- och skuggspel i taket. Dimras via fastighetens elinstallation.
  Paul Neuhaus Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta »

  2658 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen.
  Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå »

  3245 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Dimbar LED-bordslampa Sonja med glasskärm

  Tidlös LED-bordslampa Sonja med matt mässing Medan den vita glasskärmen på LED-bordslampa Sonja ger den en modern touch, ger basen av matt mässing den nödvändiga elegansen. Skicklig underdrift och en del lyxig sofistikering kombinerar lekfullt denna minimalistiska lampa med tanke på dess färgschema och den enkla designen. Denna kompakta bordslampa skär inte bara en fin figur på ditt eget sängbord. Stålampan Sonja kan också användas som accentbelysning på kontoret eller i vardagsrummet - till exempel på skrivbordet, en fönsterbräda eller ett medvetet placerat sidobord. En särskilt energieffektiv drift av Sonja-ljuset är naturligtvis möjligt tack vare den medföljande LED-lampa . En touchdimmer är också integrerad.
  Paul Neuhaus Dimbar LED-bordslampa Sonja med glasskärm »

  639 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Industriell hänglampa svart trä 3ljus - Mediena

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker hängande lampa! Vi är fans av denna Mediena. Genom att kombinera svart stål med trä får lampan ett industriellt utseende. Lampskärmarnas öppna struktur skapar en mysig ljuseffekt i rummet. Mediena har en höjd på 120 cm, längd på 120 cm och en bredd på 20 cm. Sladden har en längd på 160 cm. Du kompletterar Mediena med 3 ljuskällor, var och en med en E27-anslutning (max. 60 Watt). Se till att ljuskällan också ser bra ut, eftersom den syns tydligt i fixturen. På så sätt kommer hänglampan ännu bättre till sin rätt! Mediena är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Hänglampan är lämplig för vardagsrum, matsal eller kontor.
  Paul Neuhaus Industriell hänglampa svart trä 3ljus - Mediena »

  1409 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, kantig

  Emilio LED-taklampa med fjärrkontroll för justering av ljusstyrka och ljusfärg Vinklad och platt: Emilio LED-taklampa är ett vackert ljusobjekt i varje vardagsrum. Det avger jämnt ljus in i rummet och erbjuder en trendig helhetsbild. Armaturens höga funktionalitet kännetecknas av att ljusfärgen kan justeras med CCT-färgförändringsläget och ljusstyrkan kan justeras variabelt med den medföljande infraröda fjärrkontrollen. Minnesfunktionen sparar den sista inställningen så att det valda valet behålls när enheten slås på.
  Paul Neuhaus LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, kantig »

  3419 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Diskret bordslampa BUBBA matt mässing

  Diskret klot-bordslampa BUBBA med opalglas Liten och rund - det är den enkla bordslampan BUBBA. Genom sin klassiska formgivning kan den användas på olika platser. Oavsett om det är fönsterbänken byrån, sidobordet eller nattduksbordet, överallt sörjer den med sin opalglaskropp för stämningsfullt, bländfritt ljus. Utrustad med beröringsdimmer. Kabelns längd är 1,5 m.
  Paul Neuhaus Diskret bordslampa BUBBA matt mässing »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Design standard svart stål - Mart

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mart -standarden passar perfekt med Storm -bordslampan. Du hänger helt enkelt på standarden och gör din bordslampa till en golvlampa. Multifunktionellt! Lampstativet är tillverkat av svart stål. Den är 170 cm hög och väger 8 kg. Basen har en diameter på 35 cm och en höjd av 4 cm.
  Paul Neuhaus Design standard svart stål - Mart »

  825 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus 3stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
  Paul Neuhaus 3stegs dimbara LED-bordslampan Tyra »

  719 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LEDtaklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld

  Nevis – stor LED-taklampa som är dimbar via strömbrytaren Redan släckt är LED-taklampan Nevis med en diameter på 50 cm en dekorativ syn, eftersom den består av en rund takplatta med ädel yta i bladguld och två halvrunda metallelement med rostfärgad lackering som monterades med ett litet avstånd på den runda plattan. På baksidan av dessa bruna element monterades varmvita lysdioder som avger ljuset indirekt och reflekteras i den gyllene ytan. Lampans ljusintensitet kan ändras med hjälp av en speciell teknik (simplydim). Denna teknologi möjliggör en justering av ljuset med hjälp av en befintlig standardströmbrytare, utan att en extra dimmer behöver installeras. Lampan dimras genom att tända den inom 3 sekunder efter att den har släckts. Ljusstyrkan dimras nu från 100 % till 10 % och sedan upp till 100 % igen. Så fort du når passande ljusstyrka, kan du spara denna genom att släcka lampan. Tänds lampan, lyser den sedan alltid med den valda ljusstyrkan.
  Paul Neuhaus LEDtaklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld »

  3967 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll

  Gnistrande stjärnhimmelsmodulen Universe Master, utvidgningsbar Med stjärnhimmelsmodulen Universe kan illusionen av en perfekt stjärnhimmel trollas fram i taket eller på väggen. En Universe Master-modul med fjärrstyrning kan utvidgas med så många Slav-moduler man önskar, så att både små, stora och grandiosa glittrande ytor sammanfogas. Master-modulen levereras inklusive fjärrkontroll, med vilken den med utvidgningspanelerna kan kopplas i två lägen: I läge 1 lyser panelen varmvitt (2 700 K) och når en ljusstyrka på 500 lumen, i läge 2 glimmar modulen endast kort i ljusfärgen universalvitt (4 000 K) med en ljusstyrka på 100 lumen, varigenom den perfekta illusionen av en nattlig stjärnhimmel uppstår. På Master-modulen med styrning kan efter önskemål många slav-utvidgningsmoduler (se tillbehör) anslutas, då de är utrustade med en 50 cm lång anslutningskabel. Installationen är okomplicerad vid underkonstruktionen i taket och enkel ledningsdragning mellan modulerna (kabeln är färgkodad för enkel anslutning). Skyddshöljet klipps till efter ledningsdragningen på underkonstruktionen och hålls fast med hjälp av magnetism, dessutom sökras den med en säkerhetsskruv.
  Paul Neuhaus Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll »

  1522 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Sensorbänklampa Helena 19 x ,6 cm 2-pack 3000 K

  Helena LED-underskåpsarmatur - praktisk arbetsbelysning för utbyggnad av möbler För att belysa bänkskivan i köket är Helena LED-underskåpsarmaturen idealisk. Den har en platt, rektangulär form och är utrustad med en varmvit lysande LED-lampa per styck. Den levereras i ett praktiskt set med 2 lampor, där varje lampa har en 180 cm lång kabel. En av de två armaturerna har en sensorbrytare som möjliggör beröringsfri drift av båda armaturerna. Armaturerna förses med ström via en gemensam 180 cm lång matningskabel med inbyggd transformator.
  Paul Neuhaus Sensorbänklampa Helena 19 x ,6 cm 2-pack 3000 K »

  719 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Dimbar LEDpendellampa Arina - längd 140 cm

  LED-taklampa Arina med långsträckt skärm - integrerad LED-pendellampa Moderna levnadsförhållanden kräver modern belysningskomfort med energieffektiv belysningsteknik. LED-pendellampa Arina innehåller två kraftfulla LED-kort, en längst upp och en längst ner längs kanten av skuggan. På detta sätt avges inte bara direkt ljus nedåt utan indirekt belysning uppåt i rummet. Lysdioderna lyser - beroende på behov - i atmosfärisk varmvit till ljus universalvit. Den önskade ljusfärgen kan väljas i intervallet 2 700 Kelvin till 5 000 Kelvin via den inbyggda sensorn. Den medföljande minnesfunktionen säkerställer att den en gång valda ljusfärgen bibehålls när ljuset tänds igen. Belysningen tänds och släcks också via sensorn. Dessutom kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt via sensorn.
  Paul Neuhaus Dimbar LEDpendellampa Arina - längd 140 cm »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Greta - en bordslampa med klotskärm

  Greta - en bordslampa med intressant ljuseffekt Ljuseffekten, som den lilla bordslampan Greta skapar på ytan under och omkring den, är unik. Den klotformade skärmen som sitter på stålfoten i rostnyans, består av metall, som nätformad bearbetad med utstansningar och lackerad i guldnyanser. Endast genom de organiskt formade urtagen tränger halogenlampans ljus ut, så att en effektfull ljus- och skuggbild uppstår. Bordslampan Greta hanteras med strömbrytaren som integrerats i kabeln.
  Paul Neuhaus Greta - en bordslampa med klotskärm »

  506 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Funktionell LED-skrivbordslampa Alex

  Alex - en funktionell och flexibel LED-skrivbordslampa Förutom att belysa arbetsområdet med varmt vitt ljus har LED-skrivbordslampa mycket mer att erbjuda. Datum, tid och temperatur visas på displayen längst ner på lampan och området mellan foten och lamphuvud är helt flexibelt så att ljus som alltid i önskat läge kan ge. Dessutom är lampan utrustad med en touchdimmer som kan användas för att reglera ljuset i tre steg.
  Paul Neuhaus Funktionell LED-skrivbordslampa Alex »

  961 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund

  Rund LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampa Eliza ser väldigt organisk ut på grund av sin runda form. LED-korten ger lampan ett modernt utseende. Det kan därför kombineras bra med nuvarande och ungdomliga livsstil. LED-taklampa är fäst med ett diskret, osynligt element. Detta gör det lätt. Lampan är rund och vit inramad och har ytterligare LED-cirklar på insidan. De två ljuskällorna kan tändas på insidan, utsidan eller tillsammans. Lysdiodernas livslängd och energieffektivitet kompletterar det harmoniska belysningskonceptet.
  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund »

  3232 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare

  Svepande LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare Danilo LED-taklampa är ett ljuselement som passar perfekt in i moderna vardagsrum tack vare de böjda ljuspinnarna. Den varma vita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär. Eftersom Danilo har Simply Dim-teknik kan ljusstyrkan regleras med en konventionell väggbrytare. Tack vare omkopplingsförstärkningen för Simply-Dim-drivrutinen kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt från 100% ljusstyrka till dunkla 10%. På grund av minnesfunktionen kan önskad ljusstyrka sparas när den stängs av.
  Paul Neuhaus LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare »

  2658 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Industriell taklampa svart med trä 4ljus - Krati

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken cool taklampa Krati är. Kombinationen av trä med stål i form av en låda ger det ett industriellt utseende. Taklampan har en höjd av 20 cm, en längd av 40 cm och en bredd av 40 cm. Du kompletterar Krati med fyra ljuskällor, var och en med en E27-koppling (max. 60 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Se till att du väljer fyra ljuskällor som också ser snygga ut eftersom de syns tydligt. På detta sätt blir taklampan ännu bättre! Krati är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Den perfekta taklampan för vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.
  Paul Neuhaus Industriell taklampa svart med trä 4ljus - Krati »

  1105 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus Industriell bordslampa svart med trä - Spjällåda

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Bordslampa Krati är en cool industriell lampa för din interiör! Lampan är gjord av trä med stål och är klar i svart. Krati har en höjd av 40 cm, en längd av 23 cm och en bredd av 23 cm. Denna artikel levereras med sladd och kontakt. Du kompletterar Krati med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt), se till att du beställer den separat. Bordslampan Krati passar perfekt i vardagsrummet, på bordet eller i sovrummet på sängbordet.
  Paul Neuhaus Industriell bordslampa svart med trä - Spjällåda »

  815 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus Design takfläkt grå inkl LED RGB 2700 - 5000K - Raki

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Gör din interiör till en färgstark fest med denna RGB-takfläkt! Denna unika takfläkt kommer med en integrerad (ej utbytbar) LED som du kan ställa in i rött, grönt och blått. Dessutom kan du enkelt dimma denna LED i ljusstyrka och ljusfärg med den medföljande fjärrkontrollen. LED-lampan har totalt 2000 lumen och mellan 2700 och 5000 Kelvin. Så du har funktionellt ljus, stämningsbelysning och grundläggande ljus i din interiör, allt från en takfläkt! Fläkten själv är lätt att ställa in i sex lägen. På sommaren njuter du alltid av den perfekta svala brisen med den belysning du letar efter. Fläkten har en höjd av 20 cm och en diameter av 57,5 cm. Silver i kombination med denna vackert designade huva av plast ger också din inredning ett snyggt utseende.
  Paul Neuhaus Design takfläkt grå inkl LED RGB 2700 - 5000K - Raki »

  2829 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm

  Vit taklampa Ramlös med RGBW-LED Frameless LED-taklampa ger optiskt diskret ljus in i hemmet och kontoret. Det vita ljuset är mycket hög kvalitet tack vare RGBW-färgblandning. På grund av minnesfunktionen sparas önskade inställningar och kan enkelt ändras och återkallas. LED-taklampa är rektangulär och vit. Således passar den särskilt bra i moderna och minimalistiska rum, särskilt med metall, sten och ljust trä. Takfästet på den ramlösa lampan är liten och smal, vilket elegant understryker designen. Olika ljusinställningar och manövrering utförs med den medföljande fjärrkontrollen.
  Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm »

  2885 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång

  Geometrisk LED-taklampa Inigo – dimbar via väggbrytare Fyra kvadratiska LED-element sörjer för att den kvadratiska taklampan Inigo omedelbart drar alla blickar till sig. Den komplexa konstruktionen med respektive två lampor är en fest för alla sinnen. Den tidlöst klassiska ståldesignen ger den minimalistiska lampan dessutom ett elegant utseende. Taklampan med fyra lampor är dessutom utrustad med den praktiska simplydim-funktionen. Med hjälp av denna kan ljuseffekten justeras individuellt via en väggbrytare. Den dimbara lampan kan dessutom imponera på den nya ägaren med en praktisk minnesfunktion. Den som vill skapa en imponerade ljusstämning i hemmet och vill ha ett modernt belysningsobjekt i stål i taket kommer garanterat att tycka om lampan Inigo.
  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång »

  3606 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Modern taklampa vit inkl LED med fjärrkontroll - Maaike

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Taklampa Maaike är en modern LED-panel. Perfekt för hallen, arbetsrummet eller matsalen. Den är gjord av plast och är färdig i vitt. Lampan har en höjd på 6,2 cm, längd 31,4 cm och bredd 31,4 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, längd 20 cm och bredd 20 cm. Du kan justera lampans färg och ljusstyrka efter eget tycke med den medföljande fjärrkontrollen. Lysdioden har en ljuseffekt på 1500 lumen och 2 700-5 000 Kelvin. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Ljuset går även att dämpa om du vill skapa extra stämning.
  Paul Neuhaus Modern taklampa vit inkl LED med fjärrkontroll - Maaike »

  1349 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus Designvägglampa silver inkl. LED ljus IP54 - Dumt

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv lampa med sin egen design! Det är en liten kub färdig i silverfärg som gör den mycket tidlös. Lampan har en höjd och djup på 6,5 cm. Vår Silly har 4 ljuspunkter som har integrerad LED (ej utbytbar). De har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 350 lumen, så det ger atmosfäriskt varmt vitt ljus. Lampan är färdig så att ljuset fördelas över väggen, vilket ger en väldigt fin effekt på dina väggar. Denna lampa är idealisk för utomhus, men är också en super trendig blickfång i badrummet! Den är perfekt vattentålig tack vare rostfritt stål och ett IP-värde på IP54 (stänkskydd). Obs: denna lampa är inte dimbar.
  Paul Neuhaus Designvägglampa silver inkl. LED ljus IP54 - Dumt »

  499 SEK

  Lamporochljus

 • Paul Neuhaus Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål

  Liten LED-bordslampa Till med en stålfärgad bas Till LED-bordslampa är liten men vacker och har en satinerad glasskärm utan hårda kanter på den stålfärgade lampfoten. En touchdimmer är integrerad i lampans botten. Ljuset kan ställas in på tre nivåer av ljusstyrka genom att röra vid lampans botten. Den lilla LED-bordslampa Till är perfekt som nattduksbordslampa .
  Paul Neuhaus Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål »

  734 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Trekantig LED-bänklampa Helena, set om 2

  Trekantiga LED-bänklampa Helena i set om 2 I köket eller under skåp i vilket utrymme som helst kan med bänklampan Helena i set ge en dekorativ belysning. Var och en av lamporna når med den inbyggda LED-panelen i varmvit ljusfärg en ljusstyrka på 110 lumen. Båda lamporna är utrustade med en 180 cm lång kabel, en av lamporna har en strömbrytare med vilken båda lamporna kan styras.
  Paul Neuhaus Trekantig LED-bänklampa Helena, set om 2 »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LEDbänklampa Helena trekant -pack 3000 K

  I en fördelaktig uppsättning av 3 - Helena LED ytmonterad möbelarmatur Den triangulära Helena LED-underskåpsarmaturen är idealisk för varmvit belysning av arbetsytan i köket. De enskilda armaturerna försörjs via en gemensam matningsledning med stickpropp och är anslutna till varandra med kablar (180 cm vardera) med stickproppskontakter, så att de kan monteras flexibelt på olika ställen under väggskåp etc. Den första av armaturerna är utrustad med en vippströmbrytare som används för att slå på och stänga av alla tre exemplar.
  Paul Neuhaus LEDbänklampa Helena trekant -pack 3000 K »

  881 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus LED-sängbordslampa Sonja med touchdimmer

  LED-stålbordslampa Sonja i modern look Den som vill ha en tidslöst klassisk nattduksbordslampa utan onödiga snören eller gimmicks kommer att uppskatta LED-bordslampan Sonja. Med hjälp av den passande LED-lampan är det lätt att spara på strömmen med denna energieffektiva lampa. Nattduksbordslampan Sonjas stålfot och den vita glasskärmen passar vandra perfekt. En lämplig portion understatement kommer därför in i varje rum. Även på fönsterbänken eller på ett dekorerat sidobord passar den moderna och kompakta bordslampan in. Ett trevliga ljus avger lampan utan att tränga in för mycket i förgrunden. Stållampan Sonja kan därför i stort sett berika varenda boningskoncept med sitt trevliga ljus.
  Paul Neuhaus LED-sängbordslampa Sonja med touchdimmer »

  613 SEK

  Lamp24.se

 • Paul Neuhaus Utomhus taklampa svart IP44 inkl. Laddningsbar LED RGBW - Pua

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter en modern taklampa till din täckta terrass? Du kan också anpassa Pua designlampans ljusfärg efter din egen smak, från rött, grönt, blått till varmt vitt. Taklampan är 135 cm hög och har en diameter på 46 cm. Den innehåller (ej utbytbar) LED, har ett IP44-värde och är därför stänkskyddat. Du kan dimma lampan med den medföljande fjärrkontrollen. Du behöver ingen strömanslutning, eftersom den magnetiska ljuskällan är lätt att ladda via den medföljande laddningskabeln.
  Paul Neuhaus Utomhus taklampa svart IP44 inkl. Laddningsbar LED RGBW - Pua »

  995 SEK

  Lamporochljus

Kolla också