Paulmann - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 109 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Nova Badrumsbelysning Downlight Led Gu10 7 W Ip65 Matt Vit, Krom

  Inbyggda spotlights med IP65-skydd är speciellt skyddade mot inträngande stänkvatten och därför perfekt för inbyggnad i våtutrymmen. Nova infällda spotlights med modern form passar till alla inredningar. Leveransomfanget omfattar effektiva och hållbara LED-lampor som skapar en stämningsfull atmosfär med sitt varmvita ljus. De kan enkelt sättas fast via en klämma inuti monteringsringarna - låsringar är därför inte nödvändiga.
  Paulmann Nova Badrumsbelysning Downlight Led Gu10 7 W Ip65 Matt Vit, Krom »

  550 SEK

  CDON

 • Paulmann MaxLED Power Supply VA/24V, max 150 W

  Transformator för LED-remsor MaxLED, max. 150 W Detta nätaggregat behövs när du utökar en MaxLED-sats som drivs med 24 V till en total effekt på max. 150 W. - Inklusive matningskabel med nätkontakt (IP20), utgångskabel och 5-polig kontakt.
  Paulmann MaxLED Power Supply VA/24V, max 150 W »

  1057 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-vajerset 5 lampor krom 230 /12 V DC

  LED-kabelsats med fem rörliga LED-ljuskällor, krom Denna sats är ett LED-vajersystem med fem lampor - MacLED med en total effekt på 20 watt. Den är lämplig för både tak- och väggmontering och kan utökas med många tillbehör för att skapa ett individuellt belysningskoncept. På grund av den omfattande, generösa ljusfördelningen, som kan påverkas när som helst av fläckarnas rörlighet, är apparaten perfekt för allmän rumsbelysning och kan ställa in objekt i scenen efter önskemål.
  Paulmann LED-vajerset 5 lampor krom 230 /12 V DC »

  2894 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann handsändare till URail wireless adapter

  Fjärrkontroll för URail trådlös adapter på / av / dimning Denna enkla handhållna sändare med matt kromyta används för att styra den trådlösa URail adaptern, vilket möjliggör omkoppling och dimning. Individuella ljusscenarier kan implementeras, eftersom olika kanaler som kan tilldelas möjliggör både individuell och gruppväxling.
  Paulmann handsändare till URail wireless adapter »

  144 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-panel Veluna rund CCT ZigBee 21,5 cm

  Styrbar med den mobila enheten - rund LED-inbyggnadslampa Veluna med ZigBee funktion ZigBee funktionen öppnar helt nya möjligheter för den platta inbyggda panelen: Med gratisappen och Smart Friends Box eller valfritt med Paulmann ZigBee fjärrkontrollen (utan app) kan kontrollen för vitt ljus ställas in på tre nivåer. Enligt individuella preferenser kan du välja mellan ljusfärgerna dagsljus och universalvit för koncentrerat arbete och mysig varmvit för avkopplande timmar, till exempel från soffan. Bekvämt är Veluna också utrustad med ett IP44-skydd mot stänkvatten, vilket gör att lampan kan användas i fuktiga rum som badrum eller hobbyrum. - Variabel installationsdiameter tack vare glidande fjäderklämmor på baksidan - Kan monteras som vägg- och taklampa Tekniska data / kompatibilitet: - Valfritt styrbar med gratis Smart Friends-appen (iOS eller Android) via smartphone eller surfplatta via Paulmann Smart Friends Box eller med Paulmann ZigBee fjärrkontrollen (se tillbehör) - Kompatibel med följande system: Amazon Alexa Echo Plus, Philips Hue Bridge 2 (utom: Hue Entertainment), Osram SMART+ - kan utökas med andra Smart Friends-produkter från olika tillverkare - Kompatibel med ZigBee 3.
  Paulmann LED-panel Veluna rund CCT ZigBee 21,5 cm »

  1213 SEK

  Lamp24.se

 • 199 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Mobile Lampion bordslampa batteri antrac.

  LED-bordslampa Lampion med laddningsbart batteri Trevliga kvällar på balkongen, terrassen eller i trädgården blir ännu härliga med rätt belysning. LED-bordslampan Lampion är perfekt till detta. Den drivs av ett batteri, så att du kan välja platsen för denna stämningsfulla lampa helt oberoende av ett eluttag. Den lysande papperslyktan kan enkelt hängs på en kvist i trädet, placeras på trädgårdsbordet eller hängas på balkongräcket. Oavsett var, den har alltid en fantastisk effekt. Inklusive USB-port och USB-kabel.
  Paulmann Mobile Lampion bordslampa batteri antrac. »

  311 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Klipp Klapp möbelinbyggnadslampa, järn

  Inbyggnadslampa Klipp Klapp tillverkad av stålplåt och glas Den runda inbyggnadslampan Klipp Klapp passar i varje rum. Grunden till detta, är att den finns tillgänglig i en rad olika färger. Namnet Klipp Klapp kommer från det mycket enkla monteringssystemet av denna ljuskälla. Transformator ingår ej i leveransomfattningen. En passande transformator kan beställas under Tillbehör.
  Paulmann Klipp Klapp möbelinbyggnadslampa, järn »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Klipp Klapp möbelinbyggnadslampa, krom

  Inbyggnadslampa Klipp Klapp tillverkad av stålplåt och glas Den runda inbyggnadslampan Klipp Klapp passar i varje rum. Grunden till detta, är att den finns tillgänglig i en rad olika färger. Namnet Klipp Klapp kommer från det mycket enkla monteringssystemet av denna ljuskälla. Transformator ingår ej i leveransomfattningen. En passande transformator kan beställas under Tillbehör.
  Paulmann Klipp Klapp möbelinbyggnadslampa, krom »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann FlexLink LED-bordslampa med batteri, vit

  LED-bordslampa FlexLink med uppladdningsbart batteri och utbytbar ljusfärg FlexLink LED-bordslampa , som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri, visar sig vara en mycket praktisk ljuskälla som inte bara kan användas hemma vid skrivbordet utan också när du är på språng. Den kan vikas platt för transport och passar sedan i valfri ficka. Ljuset kan tändas och stängas av via omkopplare i ljusbotten, ljusfärgen kan ställas in i intervallet från varmvit belysning med 2700 K till starkt dagsljus med 6000 K och ljusstyrkan kan dämpas. Batteriet som är inbyggt i lampan kan laddas med den medföljande USB-kabeln på datorn eller på en powerbank.
  Paulmann FlexLink LED-bordslampa med batteri, vit »

  1089 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Neordic Eldar pendel, röd med stickpropp

  Hängande lampa Neordic Eldar med lång kabel och euro-kontakt Neordic Eldar pendelarmatur - enskilt eller som ensemble - ger varje rum en ojämförlig vintagecharm. Den textilklädda kabeln i retrodesign är försedd med ett E27-uttag i vilket en dekorativ lampa eller en glödlampa i vintage-design bäst sätts in. Matchande glödlampor finns tillgängliga via tillbehören. Obs: Med en speciell lampa (tillgänglig via tillbehör) kan Neordic Eldar också användas utmärkt som växtlampa. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
  Paulmann Neordic Eldar pendel, röd med stickpropp »

  322 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann 92985 LED-inbyggnadsspot 3 x 6W, vit matt

  Lutbar LED-inbyggnadsspot i praktiskt 3-pack, dimbar via väggströmbrytaren De enkla inbyggnadsspottarna är försedda med dimbara lysdioder som enkelt kan dimmas i tre steg utan mycket teknik med en vanlig väggströmbrytare. Tack vare den enkla konstruktionen och den enkla designen är inbyggnadslampan fantastiskt mångsidigt och universellt tillämpbar. Vardagsrummet, köket eller hallen - på dessa platser ger den alltid ett trevligt, varmt ljus. Det är också övertygande att ljusets riktning kan anpassas tack vare de lutbara spotten. En optimal belysning ingår alltså med detta 3-pack av inbyggnadslampor.
  Paulmann 92985 LED-inbyggnadsspot 3 x 6W, vit matt »

  322 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann URail MiddleFeed 34/5-ledad, brytbar

  URail Middle-Feed centralmatning 3/4/5-kärna i svart matt, max 1000 W. URail centralmatning är ett tillbehör för URail 1-fas järnvägssystem 230 V, som är anslutet direkt ovanför strömanslutningen och förser skensystem med energi. Den centrala matningen kan också användas för att ansluta takuttag med 5 trådar, vilket gör att systemet kan bytas separat. En utmatning från inmatningen matas av en fas, den andra utmatningen av en annan fas.
  Paulmann URail MiddleFeed 34/5-ledad, brytbar »

  389 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-kronljuslampa E14 47W guld, vriden, dimbar

  LED-stearinljuslampa E14, med vridet guldfärgat glas, 2 500 K, dimbar Denna E14-stearinljuslampa är utmärkt för en dekorativ belysning i öppna lampor. Den ger ett särskilt varmt ljus som kan dämpas.
  Paulmann LED-kronljuslampa E14 47W guld, vriden, dimbar »

  109 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann MaxLED 1000 grundpaket LED-list, 6500 K

  LED-strip MaxLED 1000 ger dagsljus vit belysning Det krävs knappast någon ansträngning för att placera MaxLED 1000 LED-remsan, men stora effekter uppnås. Remsan avger ett intensivt ljus och skickligt väggar och möbler. Med den självhäftande ryggen och plug-in-systemet garanteras okomplicerad och snabb montering. Om det behövs kan remsan förkortas eller förlängas till en längd av 5,5 m. Dessutom säkerställer en genomskinlig beläggning att lysdioderna skyddas från damm och stänkvatten och i kombination med ett krymprör kan LED-remsan också användas som en ljus accent i fuktiga rum.
  Paulmann MaxLED 1000 grundpaket LED-list, 6500 K »

  1257 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-lampa E14 5W droppe 2700K matt, dimbar

  LED-dropplampa E14 5 W filament, matt, dimbar Tekniska specifikationer/egenskaper: - droppform med matt glas - varmvit ljustemperatur (2 700 K) - dimbar med många dimmers - rundstrålande ljus - jämförelsevärde glödlampa 40 W Energiklass: A+.
  Paulmann LED-lampa E14 5W droppe 2700K matt, dimbar »

  77 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann En äkta naturprodukt - bordslampan Neta i trä

  Bordslampa Neta i harmonisk och fin trädesign Naturlig och modern är två ord som beskriver bordslampan Neta bäst. Den är tillverkad av naturprodukten trä och har ett snövitt lackerat metallstativ. Trädet slipades så tunt att ljuset lyser igenom det när lampan tänds så att den vackra trätexturen blir synlig. Samtidigt skapas en mysig ljusstämning i rummet tack vare skärmen som filtrerar ljuset mjukt. För fina färgaccenter sörjer den svart-vita textilsladden med integrerad strömbrytare.
  Paulmann En äkta naturprodukt - bordslampan Neta i trä »

  611 SEK

  Lamp24.se

 • 109 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Aik vägglampa med kabel och stickkontakt

  Vägglampa Aik i kromfärgad och matt svart metall Vägglampan Aik är en stilfull och elegant lösning. Den självvalda ljuskällan i en matt svart sockel balanserar uppåt på den kromfärgade hållaren och projicerar ut i rummet. Färgkombinationen är både funktionell och estetisk. När det gäller ljuskällan har du ett stort urval - oavsett om du väljer en spegelspegellampa, en lampa med kolfiberliknande utseende eller en trendig globelampa med en ringspegel - varje ljuskälla har sin egen charm och kan integreras väl i både klassisk och modern design.
  Paulmann Aik vägglampa med kabel och stickkontakt »

  889 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann -dekorbelysning SimpLED 3 m, 4000 K

  Dimbar LED-strip SimpLED från Paulmann SimpLED LED-Stripe är en flexibel LED-strip som tack vare sin höga prestanda kan ersätta huvudbelysningen. Satsen fungerar enligt plug-and-play-principen: Klipp helt enkelt LED-remsan till önskad längd, sätt fast den, anslut kontakten och anslut den till eluttag . Med hjälp av den medföljande sladddämparen kan ljusets ljusstyrka nu ställas in individuellt. Det flexibla materialet kan böjas och därmed anpassas till ett stort antal ytor. LED-remsans plastbeläggning skyddar mot damm och stänkvatten så att den även kan användas vid diskbänken och tvättstället utan problem.
  Paulmann -dekorbelysning SimpLED 3 m, 4000 K »

  801 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann URail LED-spotlight Eye krom matt

  LED-spotlight ögat i matt krom för URail skensystem LED-spotlight öga för URail skensystem är utrustat med en URail i centrum av den runda armaturen, som avger ljus vid en vinkel av 72 ° och kan inriktas efter behov. spot är endast lämplig för skensystem och kan också dimmas med en lämplig dimmer (R + C för elektrisk transformator + 230V-lampor). I kombination med skenor och andra lampor samt lämpliga tillbehör URail ett individuellt belysningssystem med en total effekt på 1000 W.
  Paulmann URail LED-spotlight Eye krom matt »

  634 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Premium Secure HV-inbyggnadsspot, vit

  Modern halogen-högspännings-inbyggnadsspot PREMIUM SECURE ur serien Premium Line för en intressant ljusdesign och högsta krav Denna attraktiva inbyggnadsspot PREMIUM SECURE lämpar sig med IP44 för en modern ljusdesign i vardagsrummet och i våtutrymmen eller i skyddade ytterområden. Den är tillverkad i högkvalitativ aluminium och därmed rostfri. Högspännings-inbyggnadsspoten PREMIUM SECURE finns i 2 dekorativa färger, kan fås separat eller som set.
  Paulmann Premium Secure HV-inbyggnadsspot, vit »

  209 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann 93993 LED-golvinbyggnadslampa, kantig

  LED-golvinbyggnadslampa markarmatur i fyrkantig form med GU10-ljuskälla, utseende i rostfritt stål Den golvinbyggnadslampa golvarmaturen är försedd med en varmvit GU10-lampa som kan bytas ut så att armaturen kan utrustas individuellt. Det försvinner nästan helt i golvet och imponerar med metallramens enkla, moderna rostfria utseende som förblir synligt. Med den inbyggnadslampa kan föremål eller områden i utomhusområdet ställas in i scenen, men gångvägar kan också belysas säkert. Den är konstruerad för direkt anslutning till 230 V och kan laddas med 500 kg. Tack vare IP67 är den väl skyddad mot väder och damm och kan därför placeras var som helst.
  Paulmann 93993 LED-golvinbyggnadslampa, kantig »

  589 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-spot Nova rund, IP44 dimbar aluminium

  Rund LED-spotlight Nova med IP44-skydd och 3-stegs dimmer LED-inbyggnadslampan Nova är en rund LED-spotlight som enkelt monteras i taket med hjälp av fjädrar. Även när lampan tas ned och sätts upp flera gånger lämnar den inga märken i taket. Den kan enkelt kopplas ihop med flera spotlighter för att skapa ett fantastiskt ljuskoncept. Spotlighten är utrustad med en utbytbar LED-ljuskälla med GU10-sockel och avger varmvitt ljus orörligt nedåt i rummet. Den integrerade 3-stegs dimmern kan aktiveras och styras med en vanliga strömbrytare. Nova är tillverkad av aluminium. IP44-skyddet skyddar mot vattenstänk.
  Paulmann LED-spot Nova rund, IP44 dimbar aluminium »

  222 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Mac II spot för vajersystem, krom matt

  Tillbehör till vajersystemet Mac II – spotlight i matt krom Vajersystemet Mac II kan utvidgas med denna lampa. Spotlighten är kvadratisk och tillverkad av metall och plast. Ytan har en matt kromfärg. En passande ljuskälla ska sättas i lampa för att belysa rummet individuellt genom att luta spotlighten.
  Paulmann Mac II spot för vajersystem, krom matt »

  222 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Abia LED-panel rund, matt svart

  Rund LED-panel Abia med matt-svart ram En mycket platt konstruktion och en jämn ljusspridning tack vare modern lysdiodteknik utmärker LED-taklampan Abia. Dess ram är tillverkad av plastmaterial i matt svart, och det satinerade höljet ger en fin ljusspridning är tillverkad av plast. En tydlig och icke-påträngande modell, som i lika hög grad utgörs av en färgkombination av svart och vitt, gör taklampa till en perfekt ljuskälla till moderna stämningar, oavsett om det är som hallbelysning eller som ljuskälla i andra områden.
  Paulmann Abia LED-panel rund, matt svart »

  411 SEK

  Lamp24.se

 • 299 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Plug & Shine Mini 3-pack grundpaket

  Liten och rund LED-golvinbyggnadslampa Plug & Shine Mini, grundpaket med tre lampor Som en fristående lösning för diskret belysning av moderna utomhusarealer är denna uppsättning med tre små Plug & Shine mini-infällda golvlampor perfekt. Tack vare den medföljande plug-in-transformatorn, installationshylsorna och anslutningskabeln (utgångar efter 200 cm, 350 cm, 500 cm, 515 cm) behövs inga ytterligare tillbehör för idrifttagning. Vid behov finns också styrenheter etc. för att utöka systemet efter behov. Installation är möjlig både i underlaget och i mellangolv 0,3 till 2 cm tjocka (på verandor etc.). Den runda formen med rostfritt stålram och matt plastskydd ser återhållen ut. - Med en driftspänning på 24 V samt vattenskyddade kablar, anslutningar och lampor är Plug & Shine från Paulmann en mångsidig och säker belysningslösning utomhus. - Leveransomfång: tre lampor, tre installationshylsor, plug-in-transformator, anslutningskabel - Ytterligare kablar etc. är tillgängliga från tillbehören - Att slå på och av är alltid möjligt via ljusbrytare - En styrenhet krävs för fjärrkontroll (se tillbehör) - Plug & Shine är lämplig för integration i Smart Friends för kontroll via Smart Friends-appen (för iOS och Android). En ZigBee styrenhet krävs för detta (se tillbehör). Plug & Shine kan också integreras i andra ZigBee- kompatibla smarta ZigBee(t.ex. för röststyrning via Amazon Alexa), för vilken respektive gateway krävs. - Max.
  Paulmann Plug & Shine Mini 3-pack grundpaket »

  1779 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Bluetooth YourLED dimmer-/brytkontroller

  Smart belysningskontroll för enfärgade YourLED-remsor - dimreglering / omkoppling för eftermontering Monokroma YourLED-remsor kan nu också bytas och dämpas mycket smart via appkontroll: allt du behöver göra är att ansluta dimnings- / omkopplingsregulatorn till det enkla anslutningssystemet och sedan koppla ihop LED-remsorna via Bluetooth och den gratis Paulmann Home-appen.
  Paulmann Bluetooth YourLED dimmer-/brytkontroller »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Apol URail spot svart matt

  Spot Apol URail - tack vare sin enkla design kan den kombineras på många olika sätt. Det enkla och moderna utseendet på Apol URail spotlight för nätspänningsskenor passar lätt in i nästan alla hemstilar. Den inbyggda E27-focken passar alla glödlampor med motsvarande sockel. Lämpliga lampor kan köpas separat från tillbehören. Det är enkelt att byta ut lampan. En strålkastare som ger omfattande omgivande belysning.
  Paulmann Apol URail spot svart matt »

  422 SEK

  Lamp24.se

 • 133 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Plug & Shine sockellampa Classic Lantern

  Plug & Shine Classic Lantern LED-sockellampa Classic Lantern marklykta för användning med Plug & Shine utomhusbelysningssystem kombinerar orienteringsbelysning och ett dekorativt utseende. Dess cylindriska kropp liksom stag och skugga på skuggan är gjorda av metall med en antracitsvart yta. De tydliga sidorna på lyktaskärmen ger en tydlig bild av LED Filamentkerze med E14-bas, vilket kompletterar det eleganta övergripande utseendet på marklykta. - Med en driftspänning på 24 V samt vattenskyddade kablar, anslutningar och lampor är Plug & Shine från Paulmann en mångsidig och säker belysningslösning utomhus. - Transformatorer med pluggar är tillgängliga från tillbehören - Att slå på och av är alltid möjligt via ljusbrytare - En styrenhet krävs för fjärrkontroll (se tillbehör) - Plug & Shine är lämplig för integration i Smart Friends för kontroll via Smart Friends-appen (för iOS och Android). En ZigBee styrenhet krävs för detta (se tillbehör). Plug & Shine kan också integreras i andra ZigBee- kompatibla smarta ZigBee(t.ex. för röststyrning via Amazon Alexa), för vilken respektive gateway krävs. - Max.
  Paulmann Plug & Shine sockellampa Classic Lantern »

  767 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Zeuz URail spot 000  39° krom matt

  LED-spot Zeuz URail för HV-spår Denna modernt utformade spot är utformad för HV-ledningar, som kan användas för att effektivt belysa bostäder och kommersiella utrymmen. Högeffektiva COB LED-lampor är installerade som ljuskälla och genererar ett högt ljusflöde på 3 680 lumen. Spotlampan kan svängas 350° så att ljuset riktas exakt dit det behövs. På så sätt kan även mörka hörn belysas tillräckligt och bilder, möbler och andra dekorativa element placeras i rätt ljus.
  Paulmann Zeuz URail spot 000  39° krom matt »

  1558 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Eco Clip-YourLED Connector

  YourLED ECO Clip to YourLED-Connector till Function YourLED-listsystem Med detta kontaktdon kan avkortade stripelement anslutas med en komplett stripremsa. Levereras i 2-pack.
  Paulmann Eco Clip-YourLED Connector »

  88 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Worklight batterilampa 6500 K dimbar 15W

  LED arbetslampa Arbetsljus med USB-anslutning, dimbar, IP65 LED arbetslampa Arbetsljus är en praktisk och funktionellt orienterad följeslagare på byggarbetsplatsen. Den är gjord av plast och har en svart och röd kombination, vilket gör den omedelbart synlig. Ljuset avges selektivt från mitten i en strålningsvinkel på 80 °. arbetslampa kan antingen ställas in med stativet eller hängas direkt på metallväggar eller motorhuvar med den praktiska magneten på baksidan. Arbetsbelysningen har tre omkopplingsbara nivåer: arbetsbelysningen, ett orienteringsbelysning eller ett SOS-ljus. Så det kan alltid anpassas till omständigheterna. Ljuset kan dämpas i två steg med den integrerade omkopplaren. Tack vare USB-anslutningen, är batteriet ljuset inte bara bekvämt ut, men också fungerar som en laddningsalternativ för smartphone och blir en mobil arbetslampa. Tack vare IP65-klassificeringen är den lämplig för användning i fuktiga rum och utomhus.
  Paulmann Worklight batterilampa 6500 K dimbar 15W »

  578 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Special Line inbyggnadslampa, 3 000 K

  LED-inbyggnadslampa Special Line med IP65-skydd och ljuskälla LED-vägginbyggnadslampan Special Line är perfekt lämplig som dekorativt ljuselement eller säkerhetsbelysning i korridorer och trappor. Lampan består av polykarbonat och kan med sitt låga inbyggnadsdjup på bara 2,3 cm sättas i vanliga infällda dosor med en diameter på 6 cm. Tack vare IP65-skyddet är lampan skyddad mot vattenstänk och kan monteras i både våtrum och utomhus. De integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus i rummet. Med de passande dekorativa kåpor är de bländfria och samtidigt dekorativa. Dessa kan beställas som tillbehör.
  Paulmann Special Line inbyggnadslampa, 3 000 K »

  444 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Cole LEDspotlight, silver-svart

  LED-inbyggnadsspot Cole i klassisk design Det slående med Cole- inbyggnadslampa armaturen är att dess LED-ljuskälla sätts djupt ner i taket. Ljuset träffar först den silvergrå ytan innan den fördelas försiktigt och utan bländning. Resultatet är en strålningsvinkel på 110 °. Det avgivna ljuset kan dämpas i tre steg med en vanlig väggbrytare. Dessutom är de inbyggnadsspot Cole utrustade med kapslingsklass och är därför också lämpliga för användning i badrummet.
  Paulmann Cole LEDspotlight, silver-svart »

  322 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann LED-panel Veluna 3000  kantig 7,5 cm

  Vinkelformad, ramlös LED-panel Veluna för mångsidig användning Tack vare den mångfacetterade användningen lämnar LED-panel Veluna ägaren ogiltig för valet: Veluna kan inte bara användas som tak- eller vägglampa, men tack vare dess stänkskydd är panelen också lämplig för användning i fuktiga rum. På grund av den mycket reducerade, ramlösa designen tar Veluna nästan ingen roll i rumets inredningsstil. Varmvitt, platt ljus tränger igenom den vita diffusorn och säkerställer enhetlig belysning. Kombinationen av flera storlekar av Velora är särskilt fördelaktig eftersom den skapar en harmonisk bild av taket eller väggen. Oändligt justerbara klämfjädrar på baksidan gör det möjligt att ersätta infällda lampor med befintliga borrhål samt att fästa nya.
  Paulmann LED-panel Veluna 3000  kantig 7,5 cm »

  299 SEK

  Lamp24.se

 • Paulmann Modern, svart pendellampa Embla

  Vacker, svart/kopparfärgad pendellampa Embla Pendellampan Embla är en stilfull komplettering till alla interiörer genom sin eleganta form och färg och bidrar till inredningen på olika sätt. Å ena sidan imponerar den med den flytande formen, å andra sidan med den eleganta färgen, allt i allt en lyckad kombination. Den annars svarta lampskärmen dekoreras av en matt kopparkant som ger lampan ett mycket stilfult utseende. Ljuset riktas nedåt genom skärmen så att underliggande ytor belysas. Med en höjd på sammanlagt 150 cm är den perfekt som bordsbelysning.
  Paulmann Modern, svart pendellampa Embla »

  1001 SEK

  Lamp24.se

Kolla också