Paw Patrol - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Paw Patrol, Skye Bordslampa

  En fin barnlampa med Skye från Paw Patrol  En bordslampa med motiv av Skye från Paw Patrol. Lampfoten är röd och skärmen har bild på flera av superhjältarna från filmen! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AA-batterier, dessa ingår ej.
  Paw Patrol, Skye Bordslampa »

  129 SEK

  KidsDreamStore

 • Paw Patrol Taklampa

  En rolig taklampa med motiv av Tasspatrullen. Nu kan du inreda ditt rum med dina favoritkaraktärer från serien. Taklampan blir en fin inredningsdetalj i barnrummet och passar perfekt till alla Paw Patrol-fans! OBS! Glödlampa ingår ej.
  Paw Patrol Taklampa »

  99 SEK

  Jollyroom.se

 • Paw Patrol Bordslampa

  En bordslampa med motiv av Tasspatrullen. Lampfoten är blå och skärmen har bild på hundarna från Tasspatrullen! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AA-batterier, dessa ingår ej.
  Paw Patrol Bordslampa »

  79 SEK

  Jollyroom.se

 • Paw Patrol, 2 1 Fick- och nattlampa

  En häftig belysning i kombination av ficklampa och nattbelysning med motiv på gänget från Paw Patrol!  Nattlampa Go Glow med Paw Patrol-motiv är en smart nattlampa som är perfekt för mörkrädda. Nattlampan kan ställas in så att ljuset dämpas successivt efter 2 minuter när ditt barn håller på att somna.
  Paw Patrol, 2 1 Fick- och nattlampa »

  199 SEK

  KidsDreamStore

Kolla också