Perenz - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Perenz Golvlampa GRATA av metall med marmorfot

  Exklusiv båglampa GRATA med metallskärm Designen på den här golvlampan är samtidigt lekfull och klassisk, som garanterat kommer att bli till modernt blickfång i varje rum. Den gallerliknande lampskärmen ger betraktaren en indirekt inblick i lampkroppen och gör därmed denna lampa till något alldeles speciellt. Tillverkaren utmärker sig genom sin mångåriga erfarenhet inom design och lampproduktion. Klassiska former möter innovativa idéer och smälter samman till originella konstverk.
  Perenz Golvlampa GRATA av metall med marmorfot »

  6145 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-vägglampa Level med avställningsyta, läslampa

  Praktisk LED-vägglampa Nivå för sovrummet eller läshörnet LED-vägglampan Level används främst som läslampa bredvid sängen eller soffan. Den har två ljuskällor som kan bytas separat. En ljuskälla, som praktiskt taget finns i väggfästet, ger mjukt omgivande ljus, den andra ljuskällan, som är placerad på en flexibel arm, ger praktisk läsljus. Förutom sin funktion som lampa kan Level-vägglampan också ge ström till smartphones och liknande. De elektroniska enheterna kan laddas via USB-porten, medan de enkelt kan placeras på lampans hylla.
  Perenz LED-vägglampa Level med avställningsyta, läslampa »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Takfläkt Athena med väggstyrning, vit

  Ljusstark takfläkt Athena med väggkontroll Takfläkten Athena gör mål med sin brusreducerande funktion och den eleganta designen i klassisk vit, som enkelt kan integreras i nästan alla interiörer. Tack vare sin storlek kan den också betjäna större ytor underbart och är därför också lämplig för konferensrum, hallar eller entréer. Funktioner Med hjälp av den väggregulator som ingår i leveransen kan tre tre hastighetsnivåer ställas in efter behov. Tack vare dess omvända funktion kan takfläkten Athena användas inte bara på sommaren utan även på vintern.
  Perenz Takfläkt Athena med väggstyrning, vit »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Kantig taklampa Victoria, x 40 cm

  Återhållsam taklampa Victoria av glas Taklampan Victoria övertygar genom sin enkla och dock stilsäkra design. Genom sin enkla form anpassar den sig perfekt till alla inredningsstilar. Den är mångsidigt användbar och utstrålar en behaglig ljusatmosfär.
  Perenz Kantig taklampa Victoria, x 40 cm »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-golvlampa Blossom av aluminium

  Minimalistisk Blossom LED-golvlampa i matt vit Blossom LED-golvlampa kännetecknas av en modern och mycket minimalistisk design. Den del av lampan som tänds är försedd med varma vita lysdioder som sitter bakom en silikondiffusor. De är inramade av en matt vit pulverlackerad aluminiumprofil. Denna profil är böjd så att den beskriver formen på ett kronblad - därav namnet på lampan: Blossom. LED-golvlampa är den perfekta extra ljuskällan som inte bara Akzentlicht utan också förbättrar rummet dekorativt.
  Perenz LED-golvlampa Blossom av aluminium »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Mycket vacker vägglampa Monica

  Elegant vägglampa i harmoniskt vitt Vägglampan Monica skapar en enastående syn i alla boendelandskap. Den svängda ramen mynnar ut i två vita lampskärmar som ser ut som bägare. En vägglampa som verkar mycket estetisk i såväl moderna som klassiska rum.
  Perenz Mycket vacker vägglampa Monica »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Emilian - kantig hänglykta vitt

  Modern hänglykta Emilian - idealisk för matbordet Vad tar det mer än en kantig vit skärm och en rätlinig ram med borstad kromyta? Om man betraktar hänglyktan Emilian hittar man snabbt svaret: Egentligen inte mycket eftersom det ensamt redan producerar ett effektfullt utseende och framför allt gäller kombinationen av metallram och ljus skärm som tidlös klassiker, som ger varmt och inbjudande sken när lamporna tänds. I fallet med hänglyktan Emilian är det naturligtvis den avlånga formen som bäst rekommenderar den för belysning av ett matbord, där den kan garantera både behagligt som starkt sken.
  Perenz Emilian - kantig hänglykta vitt »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Emilian - vägglampa i modernt utseende

  Modern vägglampa Emilian - stämningsfull extrabelysning för rummet Vad tar det mer än en kantig vit skärm och en rätlinig ram med borstad kromyta? Om man betraktar vägglampan Emilian hittar man snabbt svaret: Egentligen inte mycket eftersom det ensamt redan producerar ett effektfullt utseende och framför allt gäller kombinationen av metallram och ljus skärm som tidlös klassiker, som ger varmt och inbjudande sken när lamporna tänds. På så sätt är vägglampan Emilian en exklusiv extra belysning som låter en hemtrevlig stämning uppstå på kvällen. Strömbrytaren sitter på väggfästet.
  Perenz Emilian - vägglampa i modernt utseende »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Golvlampa 6260 stativ i orange

  golvlampa 6260 - ett färgstänk för varje vardagsrum golvlampa 6260 ger inte bara mysig extra belysning, t.ex. B. i vardagsrummet sittande område, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet, men samtidigt sätter det en färgaccent som det passar bra med många moderna inredningsstilar. Den vita lackade nyansen sprider ljuset som avges långt in i rummet. En vackert utformad golvlampa som ser väldigt dekorativ ut även när den är avstängd.
  Perenz Golvlampa 6260 stativ i orange »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Golvlampa 6260 stativ i svart

  golvlampa 6260 - ett färgstänk för varje vardagsrum golvlampa 6260 ger inte bara mysig extra belysning, t.ex. B. i vardagsrummet sittande område, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet, men samtidigt sätter det en färgaccent som det passar bra med många moderna inredningsstilar. Den vita lackade nyansen sprider ljuset som avges långt in i rummet. En vackert utformad golvlampa som ser väldigt dekorativ ut även när den är avstängd.
  Perenz Golvlampa 6260 stativ i svart »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Pendellampa Azuro

  Välformad pendellampa Azuro med fantastisk ljuseffekt Med lampskärmen i satinerat glas skapar pendellampan Azuro en underbar ljusatmosfär i rummet för att koppla av och trivas. Med sina blankt förkromade lampelement och den plisserade glasstrukturen har den ett ytterst ädelt utseende. Ljuset avges underbart mjukt i rummet, tack vare det vitt satinerade glaset. Med hjälp av en dimbar ljuskälla kan ljusstyrkan varieras efter behag via den fasta installationen.
  Perenz Pendellampa Azuro »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Vägglampa AMIRA Tiffanystil

  Dekorativ vägglampa AMIRA i Tiffanystil Denna vägglampa i Tiffanystil är ett stilfullt blickfång. Den särskilda höjdpunkten är den färgade fruktdekoren som delvis är plastisk utformad. Den formsköna lampskärmen sprider behagligt, varmt ljus.
  Perenz Vägglampa AMIRA Tiffanystil »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LEDvägglampa Level, läslampa + USB-port svart

  LED-vägglampa Level med många praktiska funktioner Denna vägglampa gör sig snabbt oumbärlig. Den är till exempel det bästa valet för extra belysning i sovrummet. Monterad på väggen bredvid sängen ger den både ett indirekt stämningsljus och ett individuellt anpassat läsljus från en rörlig arm. En USB-port för laddning av smartphone och en lagringsyta är också integrerad. Det finns två strömbrytare som kan manövrera de två ljuskällorna separat.
  Perenz LEDvägglampa Level, läslampa + USB-port svart »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Puristisk bordslampa Lumetto - vit

  Minskad designad bordslampa Lumetto Du kan knappast göra en bordslampa mer minimalistisk. Designen på denna Lumetto bordslampa fokuserar enbart på den färgade basen i en rund form och uttag placerat på den. Endast E27-lampan - helst en globlampa - som uttag är försett med, kompletterar lampan, eftersom den också representerar Lumetto-skärmen. Tack vare sitt reducerade utseende behöver du inte oroa dig för att den här bordslampa inte passar in i befintlig levnadsstil. Å ena sidan som en original blickfångare, å andra sidan som en praktisk ljuskälla bredvid sängen eller på ett sidobord, ger Lumetto det vissa till dina fyra väggar.
  Perenz Puristisk bordslampa Lumetto - vit »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Hänglampa Idros med burskärm

  Upphängningslampa Idros med burskärm och rustik repupphängning Med Idros hängande lampa - individuellt eller i grupp - trollas fram nostalgiska bilder av gamla färger och fabrikslokaler. Upphängningen består av ett rustikt rep, som också kan varieras i höjd genom att helt enkelt knyta. Detta följs av sockelelementet med ett antikt rörutseende med en rödlackerad skruvventil. uttag är omgivet av en liten bur. Metallfinishen i antik brons ger det emitterade ljuset en särskilt varm touch. Idros pendellampa ser särskilt äkta ut när en rustik lampa med lämpligt uttag används som ljuskälla. Matchande lampor kan fås från tillbehören.
  Perenz Hänglampa Idros med burskärm »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-vägglampa Sway, CCT

  Rätlinjig LED-vägglampa Sway Med LED-vägglampan Sway, vars ljuselement kan lutas i 300 grader, kan man belysa en tavla på rätt sätt. För detta ändamål kan ljusriktningen ställas in helt exakt. Vare sig indirekt belysning av väggen eller direkt belysning framifrån kan Sway helt enkelt förverkliga alla ljusscenarier. Tillsammans med flera kan, exempelvis ett långt hotellrum, förses med orienterings- och accentbelysning. Tack vare sin neutrala färg och de tydliga linjerna harmoniserar den utmärkt med många moderna inredningsvarianter. Vid behov kan ljustemperaturen ställas in i ett intervall från varmvitt (3 000 K) till universalvitt (4 000 K) eller dagsljus (6 000 K) med hjälp av en strömbrytare på undersidan av höljet.
  Perenz LED-vägglampa Sway, CCT »

  2617 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-taklampa 6398 krom

  LED-taklampa 6398 - en höjdpunkt inom modern belysningsteknik 6398 LED-taklampa passar bra med många moderna levnadsstilar på grund av sin glänsande kromfärg. Skärmen med de sammanflätade metallremsorna som är utrustade med ljusdioder ser också ut. På grund av metallremsornas lindning avges ljuset jämnt runt i rummet. En taklampa som ger omfattande allmänbelysning i vardagsrum och sovrum samt i hallen eller hallen.
  Perenz LED-taklampa 6398 krom »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Elegant golvlampa Bonnie med tygskärm

  Elegant golvlampa Bonnie med dubbel skärm Denna golvlampa är ett uttalat elegant exemplar med en individuell karaktär. Dess utseende framkallas inte minst genom den dubbla skärmen, eftersom kombinationen av krämvit innerskärm och skir ytterskärm med en trådstruktur i brunt sörjer för en ojämförligt vacker skimmerglans och mjuka färgschatteringar. En stämningsfull extra belysning i alla modernt inredda vardagsrum.
  Perenz Elegant golvlampa Bonnie med tygskärm »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-hänglampa 6396 krom

  Glänsande förkromad LED-hängande ljus 6396 Skuggan utformningen av LED hängande ljus 6396 är lite ovanligt, vilket gör denna moderna lampa dispenser en omisskännlig blickfång i varje vardagsrum eller matsal. De glänsande förkromade skärmelementen består av sammanflätade metallremsor, som på ena sidan är utrustade med lysdioder, som med sitt varma vita strålande ljus för mycket tilltalande grund- och områdesbelysning, t.ex. B. över matbordet.
  Perenz LED-hänglampa 6396 krom »

  5209 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-vägglampa Line med vridbar diffusor

  Smal LED-vägglampa Line med svängbar diffusor Line LED-vägglampan sprider vackert ljus längs linjen. Tack vare den neutrala färgen och det innovativa utseendet harmonerar den med många nuvarande inredningsstilar. Den stavformade akryldiffusorn är fäst i mitten på ett vitt pulverlackerat metallväggfäste. Diffusorn kan svängas 300 grader så att ljusets riktning kan varieras efter önskemål.
  Perenz LED-vägglampa Line med vridbar diffusor »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Hänglampa Hugo, upphängningssystem svart, glas rök

  Hänglampa Hugo med en genomskinlig glasskärm Hugo-hänglampans design är lika enkel som den är effektiv: två cylindrar i olika storlekar - en mindre av metall som en tillflykt för ljuskällan och en större av genomskinligt glas som skugga - resulterar i ett lampa källa som lockar allas uppmärksamhet med sin eleganta design och effektiva ljuseffekt. Ljuset avges direkt nedåt och lyser också runt genom glaset. En effektiv ljuskälla för det moderna vardagsrummet som kan användas på olika sätt. Upphängningens höjd kan endast minskas under montering.
  Perenz Hänglampa Hugo, upphängningssystem svart, glas rök »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Hänglampa Amaru med textilskärm 45 cm

  Fascinerande hänglampa Amaru med textilskärm - 45 cm i diameter Amaru-upphängningslampan, som lockar allas uppmärksamhet, utstrålar en modern, inspirerad glans. Upphängningen är förkromad och ljuset skimrar försiktigt genom den iögonfallande, silvergrå textilskuggan. Denna vackra lampa är utrustad med tre belysningsmedel som ger starkt ljus för optimal rumsbelysning.
  Perenz Hänglampa Amaru med textilskärm 45 cm »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Vägglampa 6469 med transparent glasskärm

  Vägglampa i glas 6469 - mycket effektiv som solitär eller i grupp Det mest slående med 6469 vägglampan är bubbelglasskärmen, som låter ljuset fly i alla riktningar och skapar en mycket mysig atmosfär. I kombination med bubbelmönstret skapar ljuset en vacker skuggritning på väggen. Vägglampan 6469 placeras individuellt eller i grupper och berikar alla moderna belysningskoncept för vardagsrummet, sovrummen eller hallen.
  Perenz Vägglampa 6469 med transparent glasskärm »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-skrivbordslampa Ivo med induktiv laddningsyta

  Innovativ LED-skrivbordslampa Ivo med otaliga funktioner Denna LED-skrivbordslampa fascinerar på många olika sätt, eftersom den kan så mycket mer än att bara belysa bordsytan. Bland annat kan man med hjälp av den induktiva laddningsytan ladda mobilen trådlöst genom att bara lägga den på ytan – förutsatt mobilen är Qi-kompatibel. Dessutom har lampfoten utöver laddningsytan flera knappar för att inte bara tända och släcka lampan, utan välja ljustemperaturen mellan mysigt varmvitt och universalvitt för arbete. Lampan har även en integrerad skymningssensor, som aktivera nattlampan vid en viss skymningsnivå och en dimmer för att dimra ljuset i fem steg. Lampkroppen, som kan justeras variabelt, består av högkvalitativt aluminium och är vitt lackerad, så att Ivo passar till alla interiörer. Ljuset skapas av energieffektiva lysdioder som är speciellt långlivade. Med hjälp av den satinerade plastskärmen skapas en ytterst jämn och bländfri ljusatmosfär.
  Perenz LED-skrivbordslampa Ivo med induktiv laddningsyta »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Elegant vägglampa Bonnie med tygskärm

  Elegant vägglampa Bonnie med dubbel skärm Denna vägglampa är ett uttalat elegant exemplar med en individuell karaktär. Dess utseende framkallas inte minst genom den dubbla skärmen, eftersom kombinationen av krämvit innerskärm och skir ytterskärm med en trådstruktur i brunt sörjer för en ojämförligt vacker skimmerglans och mjuka färgschatteringar. Oavsett om det är i hallen, i sovrummet eller i vardagsrummet - vägglampan presenterar alltid ett utsökt belysningsobjekt och ett stämningsfullt alternativ till huvudbelysningen.
  Perenz Elegant vägglampa Bonnie med tygskärm »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-taklampa Blossom, Ø 62 cm

  Blommformad LED-taklampa Blossom I enlighet med sitt namn är LED-taklampa Blossom formad som en blomning. De enskilda kronbladen består av böjda, pulverlackerade aluminiumprofiler som är utrustade med lysdioder och en diffusor av silikon. Tillsammans gör dessa kronblad en vacker blommform när de placeras runt en taktak. Blossom är en lampa som kan användas i stora privata rum samt i representativa offentliga byggnader och hotell. Där donerar det rumsljus på ett dekorativt sätt.
  Perenz LED-taklampa Blossom, Ø 62 cm »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-lupplampa Miniclose, lins 3 + 12 dioptrier

  LED-lupplampa Miniclose - förstoring till 3 och 12 dioptrar Denna speciella bordslampa har allt: Med Miniclose öppnas helt enkelt ett litet lock och det speciella med Miniclose kommer fram. lupplampa är utrustad med linser för 3 och 12 dioptrar, så att den snabbt blir oumbärlig när det gäller svårt arbete eller hobbyer som B. stämpelsamling handlar om uppmärksamhet på detaljer.
  Perenz LED-lupplampa Miniclose, lins 3 + 12 dioptrier »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-taklampa Blossom, Ø 81 cm

  Blommformad LED-taklampa Blossom I enlighet med sitt namn är LED-taklampa Blossom formad som en blomning. De enskilda kronbladen består av böjda, pulverlackerade aluminiumprofiler som är utrustade med lysdioder och en diffusor av silikon. Tillsammans gör dessa kronblad en vacker blommform när de placeras runt en taktak. Blossom är en lampa som kan användas i stora privata rum samt i representativa offentliga byggnader och hotell. Där donerar det rumsljus på ett dekorativt sätt.
  Perenz LED-taklampa Blossom, Ø 81 cm »

  5744 SEK

  Lamp24.se

 • 2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-vägglampa Blossom, matt vit

  Puristisk LED-vägglampa Blossom i aluminium Reducerad till det väsentliga och ändå meningsfullt - Blossom LED-vägglampa kommer i en enkel matt vit och i en minimalistisk form. Den pulverlackerade aluminiumprofilen är täckt med varma vita lysdioder. Lysdioderna är bländfria från en silikondiffusor. Formen på den böjda profilen påminner om ett kronblad, därav namnet på lampan: Blossom. Blossom-modellen är en elegant extra ljuskälla i korridorer eller vardagsrum, som inte bara kan producera ljus utan också representerar en prydnad som inredningsartikel.
  Perenz LED-vägglampa Blossom, matt vit »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-bordslampa 6393 vit

  LED-bordslampa 6393 - en varmvit lampa för nattduksbordet Denna lilla bordslampa inte bara mycket mysig extra belysning utan fungerar också som ett dekorativt element i rumsdesignen tack vare ljuselementet som snor sig uppåt. De varma vita lysdioderna är installerade runt om så att en mycket homogen ljuseffekt uppnås. Oavsett om det är på sängbordet som en läslampa eller på fönsterbrädan samt en inbjudande ljuskälla som ser utåt - LED-bordslampa 6393 är mycket mångsidig och skär en fin figur var som helst.
  Perenz LED-bordslampa 6393 vit »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-taklampa Ritmo, Ø 80 cm, vit

  Ultramodern designad LED-taklampa Ritmo LED-taklampa Ritmo bär inte bara ett ovanligt namn (Ritmo = dt. För rytm) utan visar också genom sin svepande form att namnet har sin rättfärdigande. Ritmo består av ett runt takfäste, från vilket ljuselementet slingrar sig in i rummet som ett lysande band. Lysdioderna är installerade på insidan av bandet, en opalvit silikondiffusor avger ljuset in i rummet utan bländning. En kraftfull taklampa som passar både grundbelysning och områdebelysning i stora rum.
  Perenz LED-taklampa Ritmo, Ø 80 cm, vit »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Golvlampa Amaru med textilskärm 40 cm

  Textil golvlampa Amaru med glänsande förkromad stativ Amaru golvlampa en modern glans - oavsett om den är påslagen eller avstängd. stativ är glänsande förkromad och ljuset skimrar försiktigt genom den silvergrå textilskärmen. Denna vackra extra ljuskälla är utrustad med tre glödlampor som ger starkt ljus för optimal omgivande belysning, t.ex. B. i vardagsrummet i området för sittgruppen.
  Perenz Golvlampa Amaru med textilskärm 40 cm »

  5343 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Kantig taklampa Victoria, x 30 cm

  Återhållsam taklampa Victoria av glas Taklampan Victoria övertygar genom sin enkla och dock stilsäkra design. Genom sin enkla form anpassar den sig perfekt till alla inredningsstilar. Den är mångsidigt användbar och utstrålar en behaglig ljusatmosfär.
  Perenz Kantig taklampa Victoria, x 30 cm »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-hänglampa Cirro Ø 27 cm

  LED-hängande lampa Cirro i glas - en tidlös elegant skönhet Även när den är avstängd fungerar Cirro-pendellampan som en fokuspunkt: dess nyans är gjord av frostat, blåst glas i vitt och är mycket närvarande på grund av den glödlampa formen som avsmalnar nedåt. Upphängningen består av en kabel i svart samt utmärkta kontrasterande metallelement i borstat guld och slutar i en guldfärgad kapell. Så snart belysningen slås på lyser det varma vita ljuset på alla sidor och sätter själva ljuset och dess omgivning i rampljuset. Som en patiens eller som en ensemble med andra glaslampor från denna serie, en dekorativ höjdpunkt för varje rum.
  Perenz LED-hänglampa Cirro Ø 27 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-hänglampa Circuit

  Krets-LED-pendelarmatur: flödande ljus för storbelysning Circuit LED-hängande ljus reduceras till det väsentliga. Från det diskret designade taket av mattvitt pulverlackerat aluminium hänger en ramformad diffusor av silikon med rundade hörn ner från fyra kablar, där energieffektiva lysdioder installeras som ljuskälla. Dess mjuka, varma vita ljus flyter i alla riktningar och belyser rummet på ett ojämförligt sätt. Circuit visar sig vara perfekt lämpad för att belysa ett stort bord. Upphängningens höjd kan justeras en gång under installationen.
  Perenz LED-hänglampa Circuit »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Vägglampa VIKTORIA Tiffany-look

  Attraktiv vägglampa VIKTORIA i Tiffanystil Denna vägglampa i Tiffanystil sticker ut med sin blommiga dekor. Designen av kraftiga men dock mycket harmoniska färger drar alla blickar till sig och sörjer för ett varmt ljus och en individuell inredningsstil.
  Perenz Vägglampa VIKTORIA Tiffany-look »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Pendellampa 6468 med transparent glas Ø 40 cm

  Vacker pendellampa 6468 med en bubbla glaskupa Är en modern ljuskälla som inte bara lyser med ett optimalt ljus, som sträcker sig i alla ljuseffekter, utan också med en förkromad upphängning som lyser med ljuset från en tävling, är pendellampa 6468. Vad gör allt detta mycket estetiskt utformade pendellampa det genomskinliga skärm av bubbelglas, vilket är den perfekta plattformen för det utsända ljuset. Även när den pendellampa 6468 pendellampan en mycket speciell känsla genom bubblaglaset.
  Perenz Pendellampa 6468 med transparent glas Ø 40 cm »

  4141 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Hänglampa Hugo, upphängningssystem koppar, glas

  Hänglampa Hugo med en genomskinlig glasskärm Hugo-hänglampans design är lika enkel som den är effektiv: två cylindrar i olika storlekar - en mindre av metall som en tillflykt för ljuskällan och en större av genomskinligt glas som skugga - resulterar i ett lampa källa som lockar allas uppmärksamhet med sin eleganta design och effektiva ljuseffekt. Ljuset avges direkt nedåt och lyser också runt genom glaset. En effektiv ljuskälla för det moderna vardagsrummet som kan användas på olika sätt. Upphängningens höjd kan endast minskas under montering.
  Perenz Hänglampa Hugo, upphängningssystem koppar, glas »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz Takfläkt Galileo med ljus, CCT, vit

  Funktionell takfläkt Galileo med färgskiftande LED-belysning Takfläkten Galileo övertygar med olika inställningsmöjligheter när det gäller ventilation och belysning. Fästet är tillverkat av metall, medan enheten med de tre rotorbladen är tillverkad av akrylplast och ljuset från lysdioderna faller ut i rummet genom en diffusor av matt glas. Funktioner Fläkten styrs med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Fem ventilationsnivåer finns tillgängliga. Tack vare funktionen för fram- och återgång ger Galileo en behaglig svalka på sommaren, medan du kan spara uppvärmningskostnader på vintern genom att cirkulera varm luft. Färgtemperaturen för lysdioderna med 1 620 lumen kan väljas mellan varmvitt (3 000 K), universalvitt (4 000 K) och dagsljus (6 000). Tekniska data Motoreffekt: max. 35 W Luftcirkulation: max. 250 m³/min Hastighet: max.
  Perenz Takfläkt Galileo med ljus, CCT, vit »

  7079 SEK

  Lamp24.se

Kolla också