Quoizel - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • QUOIZEL Hänglampa Aldora, 3 lampor

  Hänglampa Aldora med 3 lampor ger ett bra inomhusljus En synnerligen stimulerande kombination av färger och material är den hänglampan Aldora med 3 lampor. Det mörkt bronserade stativet är utrustat med tre kronljusformade skärmar av naturstenen onyx som ger en fin ljusstämning med en något skiftande färgton. Hänglampan Aldora är passande som huvudbelysning eller som ljuskälla ovanför ett bord i många lokaler, och lampan kan kombineras med ett antal inredningsstilar. Upphängningssystemet sker med en 121,9 cm lång kedja som medföljer leveransen, och som vid behov kan reduceras vid montering.
  QUOIZEL Hänglampa Aldora, 3 lampor »

  7414 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm

  Silverfärgad taklampa Emery Hänglampan Emery, som till exempel är perfekt för att tända ett matbord eller en köksö, imponerar med sitt industriella utseende i en klassisk amerikansk design. Denna vackra hängande lampa, som helt och hållet var gjord av metall, är utrustad med en blank yta som kallas Imperial Silver", vilket gör denna lampa i kombination med den industriella designen till en speciell blickfång i rummet. Skärmens insida var designad i vitt för optimal ljusreflektion.
  QUOIZEL Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm »

  5316 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Griffin nickel antik

  Upphängningslampa Griffin med antik förnicklad upphängning En livlig, antik förnicklad stativ med en enkel kedjedämpning håller Griffin-pendellampan i ett vackert format glas, vilket säkerställer att omgivningen är ljus och lysande på alla sidor. ljus är vitmålad på insidan, vilket gör ljuset varmt och mysigt och skapar en mycket inbjudande atmosfär. Griffin-upphängningslampan är lämplig för kombination med många inredningsstilar och är till exempel lämplig. B. för belysning av ett bord.
  QUOIZEL Hänglampa Griffin nickel antik »

  6679 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Aldora, 8 lampor

  Wide Aldora pendellampa med attraktiva sten nyanser - 8 lampor De åtta vackra onyx nyanser är ordnade i två rader på upphängningen med en palladium-brons finish. Nyanserna ser nästan ut som riktiga ljus, eftersom stenen skars i form av ett ljus när lampan gjordes. ljus liknar också det hos riktiga ljus, eftersom den gula av naturstenen är något kornad och ger det emitterade ljuset en varm skimmer. Med pendellampa Aldora z. B. ett långt matbord eller en matbar kan utrustas med otroligt vacker belysning. En underbar ljuskälla som kan harmoniseras med många levande stilar.
  QUOIZEL Hänglampa Aldora, 8 lampor »

  19506 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons

  Attraktivt designad Griffin taklampa Denna vackra taklampa är inte bara väldigt närvarande på grund av sin diameter på över 40 cm utan också på grund av sin snygga design med elegant glas, vitmålat på insidan och den livliga stativ, som är den sista med en yta som kallas Palladian brons "Mottagen polska. Griffin avstånd taklampa ger en balanserad, bekväma rum belysning och går bra med många inredningsalternativ.
  QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vattenstänkskyddad taklampa Newbury

  Taklampa Newbury – med kapslingsklass IP44 lämplig för badrummet Taklampan Newburys formgivning i robust mässing gör ett elegant intryck. Den stora, välformade skärmen i metall och klarglas sörjer för att ljuset avges åt alla håll i omgivningen. Taklampan Newbury är utrustad med kapslingsklass IP44 (skyddad mot vattenstänk) och därför lämplig för användning i våtrum, som t.ex. badrum, eller utomhusbruk.
  QUOIZEL Vattenstänkskyddad taklampa Newbury »

  3673 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL brons – taklampa Penn Station

  Taklampa Penn Station med bronsfärgad stomme Penn Station är det korta namnet för stationen Pennsylvania Station på Manhattan i New York. Den iögonfallande lampans utseende försöker att härma den historiska stationens originalstruktur. Upphängningssystemets yta, i en färg som tillverkaren kallar Western Bronze, harmoniserar speciellt bra med skålen i klarglas som fungerar som skärm. Genom klarglaset är ljuskällan i retro-design synlig som passar speciellt bra till taklampans helhetsbild och avger mjukt och behagligt ljus för en stämningsfull atmosfär. Penn Station – grund- och områdesbelysning med historisk charm.
  QUOIZEL brons – taklampa Penn Station »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Taklampa Penn Station

  Penn Sation taklampa i borstad nickel tonen Penn Station är vad New Yorkers kallar den historiska genomgångsstationen Pennsylvania Station i stadsdelen Manhattan. Penn Station är också namnet på denna antik designade taklampa, som med sin robusta glasskål och böjda stativ spårar den historiska byggnadens form. Glasskärmen är försedd med en glödlampa i retrodesign, som harmoniskt avrundar helhetsbilden av denna fantastiska ljuskälla och skapar en enastående atmosfär med sitt atmosfäriska ljus.
  QUOIZEL Taklampa Penn Station »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Textil-vägglampa Gotham

  Elegant och stilren - Gotham vägglampa med svart textilskärm Den eleganta Gotham vägglampan är inspirerad av Manhattans ädla levande världar och ett tydligt engagemang för lyx, blandat med mycket elegans. Lampskärmen i vacker svart sticker ut från den ljusa silverramen. Designen använder svepande kurvor för att skapa ett intryck av dynamik och lätthet. Samtidigt ser Gothams vägglampa fast och blir en elegant accent i alla rum. Denna vägglampa är utformad för mångsidig användning, till exempel som en läslampa ovanför sängen eller soffan och som ett element för belysningskonceptet i korridoren eller i trapphuset. Textilvägglampan Gotham passar bäst i tidlösa inredningslösningar med en lyxig touch. Modellen kan kombineras med golv- och taklampor i svartvitt optik, med lädermöbler eller med en stoppad grupp i ljusa, vänliga färger.
  QUOIZEL Textil-vägglampa Gotham »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium

  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Bedford Utomhusvägglampan har mycket att erbjuda vad gäller kvaliteten, formgivningen och ljuseffekten. Bedford – en svart lackerad lykta i klassisk design – sörjer inte bara för vackert ljus, t.ex. vid ytterdörren eller husets hörn, utan fascinerar också med en extrem hållbar konstruktion som tål alla sorters väder. Även saltigt havsvatten kan inte skada denna vackra utomhusvägglampa. Bedford kan därför utan problem användas på tomter nära havet.
  QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium »

  2471 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Taklampa Whitney med kristallhängen

  Whitney taklampa - grundbelysning med en elegant känsla Whitney taklampa erbjuder många fördelar: Den är utrustad med en elegant silverfinish kallad Imperial Silver". Underbara kristallhängen hänger ner från stativ , som är utrustad med tre ljusljus, där det utsända ljuset bryts så att kristallerna börjar glittra. Sist men inte minst finns det den vita organza-nyansen med mörkgrå kant, vilket skapar ett mycket atmosfäriskt ljusstämning tack vare den känsliga transparensen. Whitney levereras inklusive fyra takstolpar (2 x 15,2 cm, 2 x 30,5 cm) och kan därför också monteras som hängande lampa.
  QUOIZEL Taklampa Whitney med kristallhängen »

  4876 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Ljuskrona Kyle med 6 lampor

  Ljuskrona Kyle med 6 lampor - ljusgivare med särskild flair Onyx är ett naturmaterial som redan har inspirerat grekiska arkitekter och bildande konstnärer och som har inspirerat det romerska riket till fantastiska konstverk. För denna vackra ljuskrona använde Butterscotch onyx, som på grund av sin färg är utmärkt för en lampskärm, eftersom den ger en varm och stämningsfull ljusstyrka. Upphängning och ram i mörkt bronserad metall kontrasterar optimalt med onyx färgton.
  QUOIZEL Ljuskrona Kyle med 6 lampor »

  8795 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Detaljrik hänglampa Belle Fleur

  Belle Fleur - elegant hänglampa i Tiffany-design Denna fantastiskt utformade hänglampa med en glasskärm som är mycket detaljerad pryder varje inredning med ojämförlig charm och lockar många beundransvärda blickar. Lampan är även dekorativ när den är släckt men i ljusets sken ser man hur vacker skärmen är, som består av 605 enskilda glasbitar. Dessutom är fina glaspärlor inarbetade i kedjeupphängningen med jämna mellanrum, vilket ökar det dekorativa totala intrycket.
  QUOIZEL Detaljrik hänglampa Belle Fleur »

  10955 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Trilogy - vägglampa med nostalgisk touch

  Vägglampatrilogi med glödlampa Designen av denna vackra vägglampa i nostalgi-design kan ses som en hyllning till Thomas Edison. Trilogin kan inte bara kombineras med antik designade inredningsstilar, den kan också förenas med modern elegans. Det klara, glödande glaset med sin fina struktur säkerställer en fantastisk ljuseffekt av lampan som används i ett retroutseende. Ljuskällan ingår redan i leveransen. Den antika bronsytan betonar den nostalgiska designen och står i slående kontrast till det klara glaset.
  QUOIZEL Trilogy - vägglampa med nostalgisk touch »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Textil-vägglampa Madison Manor

  Silverfärgad vägglampa Madison Manor med en vit linneskärm Vägglampan Madison Manor visar sig vara ett välkommet tillbehör i en elegant inredd atmosfär, som tjänar både dekorativa syften och ger ett mysigt Akzentlicht . En speciell blickfång är det böjda väggfästet, som kännetecknas av både sin vackra form och av en exklusiv finish som kallas Imperial Silver". Den ljusa nyansen av fint linne kompletterar den ädla biten.
  QUOIZEL Textil-vägglampa Madison Manor »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög

  Bronsfärgad vägglampa Livingston för utsida - gjord havsvattentät Den enkla klassikern som kännetecknar Livingston-vägglampans design, som är designad för utomhusbruk, kan kombineras utmärkt med många fasaddesigner. Dessutom är lampa tillverkad av en ny typ av plastförening extremt väderbeständig, vilket även inkluderar motståndskraft mot skador från havsvatten. En vägglampa som är idealisk för att belysa egenskaper nära kusten och som ger långvarigt nöje med sin långa hållbarhet och mysiga ljus .
  QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög »

  2644 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar

  5 lampor pendellampa Kyle ger dekorativ bordsbelysning Denna pendellampa, Kyle, som är längre än en meter, ger till exempel en lämplig omgivningsbelysning över ett långt matbord med ett mjukt ljus, vars mycket angenäma effekt uppnås genom de vackra skärmarna av Butterscotch-Onyx, ett naturligt kvarts. Järnbanden i mörk bronston gör upphängningssystemet mycket kontrastrikt. Pendellampan Kyle levereras med 121,9 cm lång kedja. Därför är det fortfarande möjligt att anpassa den till rum med alla olika sorts takhöjd för montering.
  QUOIZEL Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar »

  12224 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor silver

  Tre-flammig upphängningslampa Emery Tre lampor Emery pendel i klassisk amerikansk stil är en speciell pärla av industriell belysningsdesign. B. säkerställer adekvat belysning i matsalen, vare sig det är ovanför bordet eller som ljuskälla ovanför köksbänken. Den blanka silverfärgen ser särskilt glamorös ut när belysningen tänds, men Emery fungerar också som ett snyggt dekorativt element när den inte tänds. De tre nyanserna är gjorda av vitt inuti för optimal ljusreflektion.
  QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor silver »

  15565 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Aldora med onyxskärm

  Harmonisk extrabelysning: Aldora vägglampa med onyxskärm Onyxskärmen på Aldora vägglampa, skuren som ett ljus, skapar en varm ljus med en behaglig atmosfärisk effekt. Naturstenens gula skimrande färg står i attraktiv kontrast till väggfästets bronsfärg. Denna vackra vägglampa kan integreras i en mängd olika heminredning.
  QUOIZEL Vägglampa Aldora med onyxskärm »

  3139 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm

  Taklampa Emery - industriell design med en amerikansk touch Emery är en hängande lampa i klassisk amerikansk stil och ger nostalgisk känsla till varje kök eller matsal. Deras mörka bronsfinish bär namnet Palladian Bronze och harmoniserar med många färger när det gäller möbler eller väggdesign. Upphängningen och uttag har tydliga industriella detaljer som kedjelänkar eller dekorativa skruvar. Skärmens insida är designad i vitt så att ljuset reflekterar optimalt. Emery inkluderar en diffusor med en prismatisk lins som mjukar upp det utsända ljuset.
  QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm »

  4475 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm

  Griffin avstånd taklampa med polerad krom stativ Griffins taklampa från Quoizel blir den omisskännliga kontaktpunkten för inredningen i varje rum. Detta beror å ena sidan på sin eleganta design med rund, etsad armaturglas och en högglanspolerad metallram med kromfinish och å andra sidan den fascinerande ljusstämning som Griffin skapar. En taklampa som är optiskt och tekniskt på en hög nivå.
  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm »

  5878 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Bordslampa Stephen med dragströmbrytare

  Stephen bordslampa - handgjord i Tiffany-stil Designen på denna bordslampa påminner om arbetet med Frank Lloyd Wright, en amerikansk arkitekt (1867-1959) som formade den amerikanska lantliga stilen som ingen annan. Den handgjorda nyansen består av 248 individuella delar, som är ordnade i ett enkelt geometriskt mönster och vars färger bisque, bärnsten och grönt lyser i alla nyanser på grund av det ljus som avges. Resultatet är en mycket varm ljus, den bästa förutsättningen för en mysig atmosfär. Utrustad med två separat omkopplingsbara ljuskällor och två dragbrytare.
  QUOIZEL Bordslampa Stephen med dragströmbrytare »

  4876 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm

  Brass- färgade Griffin avstånd taklampa med stort glas Griffin- taklampa är en visuell höjdpunkt för varje klassiskt inspirerad hemdesign. Den högkvalitativa taklampa från Quoizel är utrustad med en vackert böjd stativ som rymmer den stora lampkroppen av etsat glas. Takfästet, precis som ändelementet i mitten av glaset, har en mässingsfinish som ser lite vittrad ut. Insidan av glaset hålls vitt så att ljuset från de använda lamporna reflekteras bättre. Resultatet är balanserad grundbelysning med en atmosfärisk känsla.
  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm »

  5276 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Kyle med onyxskärm

  Vägglampa Kyle med Butterscotch Onyx-skärm Form- och färgvalet hos vägglampan Kyle är lika lyckat som valet av material, vilket gör det möjligt för lampan att fungera som en utmärkt kompletterande belysning för olika inredningsstilar. Skärmen är tillverkad av polerad Onyx, naturlig kvarts och harmoniserar med det bronsfärgade väggfästet av järn. Onyxskärmen ger det strålande ljuset en mycket romantisk flair genom den lätt regnbågsskimrande färgen.
  QUOIZEL Vägglampa Kyle med onyxskärm »

  2109 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas

  Vägglampa Inglenook med färgad glasskärm Inglenook, som är utformad på ett liknande sätt som Tiffanylampor, presenterar sig inte bara som en lampa för en mys, utan ger också dekorativa accenter som berikar varje rum med hjälp av den skärm som är tillverkat av 110 färgade glaselement. Vare sig den används som en extra ljuskälla i vardagsrummet eller en inbjudande ljuskälla i korridoren, så blir Inglenook ett blickfång överallt.
  QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas »

  3139 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, brons, Ø 53 cm

  Griffin avstånd taklampa med bronsfärgad upphängning Griffin spacer- taklampa är en blickfång i alla rum med klassisk inredning. Den är utrustad med ett runt glas som är målat vitt på insidan för optimal ljusreflektion. Griffin erbjuder ljus, mjuk grundbelysning med en mysig karaktär. Även om den inte lyser erbjuder denna vackra lampa en fantastisk syn, vilket inte minst beror på den bronsfärgade metallramen med de böjda armarna.
  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, brons, Ø 53 cm »

  5209 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Glas-taklampa Mantle med bronsfinish

  Mantle taklampa i brons med glas diffusor Mantel- taklampa skapar en romantisk känsla och visas inte bara till sitt bästa i vardagsrummet utan också i sovrummet eller hallen. En enkel upphängning och en överdådigt glittrande lampskärm av glas präglar designen av den eleganta lampan. Ljuset sprids i alla riktningar av de många små fasetterna på den kupolformade skuggan. Den diskreta takmonteringen och den magnifika glaskupolen ger lampan det där. Glas möter brons, antikvarisk skönhet möter modern design. taklampa kan därmed kombineras med olika inredningsstilar i ljusa eller mörka toner. Lampan är dock särskilt harmonisk med andra hemtillbehör i bronston.
  QUOIZEL Glas-taklampa Mantle med bronsfinish »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Ljuskrona View Point diamantform Ø 61 cm

  Extravagant designad ljuskrona View Point Det ovanliga utseendet på ljuskronan View Point beror på ramens vackra diamantform. Ramen är gjord av metall med vitkalkad träfinish och harmoniserar perfekt med de mässingsfärgade elementen. Denna fascinerande lampa fungerar redan avstängd som ett dekorativt element i ramen z. B. en lantlig-rustik atmosfär, den utbreder sin fullständiga charm så snart ljuset tänds och hela ensemblen presenteras optimalt.
  QUOIZEL Ljuskrona View Point diamantform Ø 61 cm »

  7681 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Confetti silver antik

  Antik silverfärgad vägglampa Confetti Med vägglampan Confetti är betraktarens öga definitivt på skärmen. Oavsett om den är på eller av har den ovanliga nyansdesignen, som kommer från den amerikanska designern Carolyn Kinder, en extremt dekorativ effekt och skapar en mycket attraktiv ljusatmosfär. Små metallpartiklar - som konfetti - dekorerar den halvcirkelformade nyansen från utsidan. Paraplyets insida är fodrad med linne. Så snart ljuset tänds skapas en mycket atmosfärisk atmosfär med ljus som lyser uppåt och nedåt samt genom öppningarna mellan metallbitarna.
  QUOIZEL Vägglampa Confetti silver antik »

  4475 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm

  Stor Inglenook pendellampa med en färgad glaskupa i Tiffany optik Med en avsevärd bredd på 120,7 cm ger den pyramidformade glasskärmen på Inglenook hängarmatur t.ex. B. för storbelysning av en lång bräda. Den är lämplig för privata rum såväl som för inredning av cateringanläggningar. Du kan inte få nog av den färgglada glasskärmen, som består av totalt 496 enskilda glaselement. Dessutom skapar färgflamman en atmosfärisk ljuseffekt. Lampans metalldelar har en Valiant bronsfinish. pendellampa Inglenook är utrustad med en 150 cm lång kedjefjädring.
  QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm »

  20041 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar

  ljuskrona med fyra flammor Gotham för lyxiga inredningskoncept Designen på detta snygga pendellampa med fyra lampor är inspirerad av lyxlägenheterna i New York. Den svarta av de eleganta textilfärgerna sticker ut från den kantade silverfärgen och leker med spännande ljus-mörka kontraster. Linjerna är en medveten hyllning till både de fantastiska lamporna i gamla slott och den lyxiga inredningsstilen i de engelska eller amerikanska herrgårdarna. Lampskärmarnas ädla material, i kombination med ramens högglanspolerade yta, gör att lampan ser extremt elegant ut. Gotham- ljuskrona med fyra flammor är en imponerande blickfång i vardagsrummet eller till exempel i en rymlig hall. För att skapa ett harmoniskt belysningskoncept kan denna lampa kompletteras med golv-, vägg- eller bordslampor i liknande utseende. Framför allt drabbar tidlösa men också moderna levande koncept med en fantastisk touch av denna ädla och smakfulla ljuskrona.
  QUOIZEL Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar »

  16032 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor mässing

  Hänglampa Emery 3 lampor - Industriell bordsbelysning Optiskt väcker den hänglampan Emery med 3 lampor, som presenterar sig med en mässingsfärgad finish i antiklook, associationer till den klassiska amerikanska stil som industriåldern har. En stämning i industristil kan på bästa sätt avrundas med hänglampan Emery. Emery belyser till exempel ett långt matbord på ett lämpligt sätt eller ger ideala ljusförhållanden över en köksbänk. Som ljuskällor är lampor av alla slag lämpliga, inklusive energisnåla LED-lampor med motsvarande E27-sockel (kan beställas från Tillbehör).
  QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor mässing »

  15565 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Avståndstaklampa Brown Lattice

  Avstånd taklampa Brun gitter i en elegant design Brown Lattice lampkollektionen från Quoizel kännetecknas av ett elegant utseende. Din metallskärm med jämna korsningar fungerar som en blickfång på alla ställen i rummet, vilket förstärks av imiterade mässingsbeslag vid korsningspunkterna. Den vackra metallfinishen Copper Canyon" bildar en mycket dekorativ kontrast till den ljusbruna tygskärmen på insidan. Skärmen är stängd på undersidan för att undvika bländning. Brown Lattice ger en strålande allmänbelysning med en mysig karaktär.
  QUOIZEL Avståndstaklampa Brown Lattice »

  6879 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Hänglampa Emery Industristil brons Ø 20,3 cm

  Hänglampa Emery med en flamma med ett industriellt utseende Det ser ut som ett lån från en amerikansk film där en gammal fabriksbyggnad har omvandlats till en lägenhet. Vi pratar om Emery-hänglampan med en lampa, som - fungerat i klassisk amerikansk industriell stil - harmoniserar med ytbehandlingen i mörk brons med många vägg- och interiörfärger. Endast insidan av skuggan är gjord i vitt för bättre ljusreflektion. Vare sig det är som en allmän ljuskälla i rummet eller för områdesbelysning t.ex. B. Ovanför matbordet är Emery-hänglampan en effektiv och iögonfallande belysning.
  QUOIZEL Hänglampa Emery Industristil brons Ø 20,3 cm »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Stephen Tiffany-stil

  Färgglad vägglampa Stephen i Tiffani-stil med en fyrkantig nyans Stephen-vägglampans robusta material är handgjorda och bearbetade i en process som utvecklats av Louis C. Tiffany. Väggfästet och stativ är av metall och lampskärmen är av högkvalitativt raffinerat glas. Lampans diffusa ljus bidrar till en mysig atmosfär tack vare de varma färgerna i glasskärmen. Den tidlösa Tiffany-designen är för närvarande mycket efterfrågad och har en topp i popularitet.
  QUOIZEL Vägglampa Stephen Tiffany-stil »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Vägglampa Laila, 2 lampor

  Orientalisk utseende vägglampa Laila - 2 lampor Vägglampan Laila med färgen i rost-antik-brons utstrålar en typisk orientalisk känsla genom den böjda buret på väggfästet, vilket också återspeglas i namnet Laila. De två ljuslamporna avger en mycket mysig accentbelysning. En vägglampa som z. B. ser väldigt inbjudande ut på väggen i korridoren och skapar också en mysig atmosfär i andra vardagsrum.
  QUOIZEL Vägglampa Laila, 2 lampor »

  1558 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Med Onyxskärmar - bordslampa Kyle

  Tvåflammig bordslampa Kyle med onyxfärger Denna bordslampa, som kan användas tillsammans med många inredningsstilar, ser väldigt ädel ut: dess stativ består av konstigt böjda, bronsfärgade järnremsor, nyanserna är gjorda av butterscotch onyx, en polerad naturlig kvarts som ger det emitterade ljuset en mycket romantisk stil på grund av dess intressanta färg. Onyx var det föredragna materialet för romerska och grekiska skulptörer och arkitekter och står för traditionell, kulturell symbolik.
  QUOIZEL Med Onyxskärmar - bordslampa Kyle »

  7013 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Sockellampa Bedford

  Bedford lantern marklykta - sjövattentät markeringsljus Fastigheter som kan passeras säkert under dagen hamnar farliga snubblar på natten, t.ex. B. Rabattgränser, väggar och trappor. Det är här den dekorativa Bedford- marklykta ger ett botemedel även för egenskaper som ställer särskilda krav på ljuskällorna på grund av deras närhet till havet. Bedford är tillverkad av väderbeständig plast som inte bara är motståndskraftig mot extrem värme och kyla utan också är vattentät. Tack vare sitt klassiska utseende kan det svartlackerade Bedford- marklykta bringas i harmoni med många fastighetsstilar; det klara, lättmönstrade glaset skapar en atmosfärisk ljuseffekt.
  QUOIZEL Sockellampa Bedford »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm

  Magnifik designad Griffin taklampa - väderbitna mässingsram Griffin avstånd taklampa ser imponerande när den är avstängd. Visuellt imponerar den med en upphängning av metall, som bearbetades med en yta som kallas mässingsvittrad. De lätt böjda armarna ligger in mot toppen av det stora runda lampglaset. Det etsade glaset är målat vitt på insidan så att inget står i vägen för optimal ljusreflektion. Den perfekta ljuskällan för grundbelysning.
  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • QUOIZEL Byron - utomhusvägglampa vintage-design

  Ovanlig vägglampa Byron för fasadbelysning Förutom huvuduppgiften - t.ex. B. att säkert belysa husets ingång på natten - också en dekorativ funktion för hela fastigheten. Byron utomhusvägglampa uppfyller båda uppgifterna med glans. Under dagen är kontrasten mellan ramens mörka bronston och den kopparfärgade rutan bakom glödlampan mycket dekorativ. Den fulla charmen utspelar sig när belysningen tänds. Då finns det fina reflektioner samt en mycket bekväm omgivande belysning, eftersom det önskas på alla fastigheter.
  QUOIZEL Byron - utomhusvägglampa vintage-design »

  4274 SEK

  Lamp24.se

Kolla också