Schmitz - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Schmitz Effektiv LED-hänglampa S55 silvergrå

  S55 LED pendelarmatur: smal och kraftfull S55 LED-pendelarmatur ser mycket smal ut från utsidan och överraskar med modern, kraftfull LED-teknik på insidan: med ett kraftfullt ljusflöde på 4 650 lumen och en energiförbrukning på endast 37 watt är armaturen mycket effektiv. Det direkt avgivande LED-ljuset lyser upp arbetsytan homogent och det indirekta ljuset ger en behaglig rumsbelysning. 45,4 % av ljuset avges direkt och 54,6 % indirekt. Tack vare den prismatiska diffusorn ger pendelarmaturen S 55 LED en standardkonform bildskärmsbelysning för arbetsplatser (UGR Armaturen, som tillverkas i Tyskland, imponerar visuellt med sin reducerade design i silvergrått (liknande RAL 9006) och ger varje kontor en touch av glamour.
  Schmitz Effektiv LED-hänglampa S55 silvergrå »

  9004 SEK

  Lamp24.se

 • Schmitz Standardlysande LED-hänglampa S55

  Den smala LED-pendellampan S55 ger en standardkompatibel arbetsplatsbelysning LED-pendelarmaturen S55 är inte bara mycket effektiv tack vare sin livslängd på cirka 50 000 brinntimmar: tack vare den optimala ljusfördelningen hos det universella vita LED-ljuset och det höga ljusflödet på 6 000 lumen är det möjligt att belysa två arbetsplatser med en S55-armatur. Tack vare den speciella prismatiska utformningen av diffusorn möjliggörs bländfritt och standardanpassat arbete vid skärmen med ett värde på UGR Förutom prestanda har även utseendet på den tysktillverkade LED-hängslampan inte ignorerats: Den diskreta kåpan har utformats i samma vita färg som den graciösa armaturkroppen och rundar perfekt av det eleganta utseendet på S55 LED-pendellampan.
  Schmitz Standardlysande LED-hänglampa S55 »

  9993 SEK

  Lamp24.se

 • Schmitz Vit LED-pendellampa S55 för bildskärmsarbete

  Elegant och effektiv arbetsplatsbelysning med LED-pendellampan S55 LED-pendellampan S55 är en elegant och diskret belysningslösning för arbetsplatser. Tack vare den speciella diffusorn avger armaturen ett bländfritt ljus med UGR-värdet Pendellampan, som tillverkas i Tyskland, är även visuellt en höjdare: den smala armaturkroppen i vitt (liknande RAL 9003) hålls av två stålkabelupphängningar, och försörjningskabeln till armaturen är transparent. Detta ger S55-armaturen ett lätt och viktlöst utseende.
  Schmitz Vit LED-pendellampa S55 för bildskärmsarbete »

  9004 SEK

  Lamp24.se

 • Schmitz Kontorsgolvlampa Factory, två kopplingslägen

  Fabriksgolvlampa med prismatiskt skydd Denna attraktiva Factory fristående armatur ger optimal ljusstyrka på arbetsplatsen med direkt och indirekt ljusfördelning. Den kan slås på och av två gånger och har ett prismatiskt lock i botten. Tack vare det låga bländningsvärdet på 15 UGR lämpar sig Factory utmärkt som golvarmatur för kontor. Den U-formade basen ger platsbesparande stabilitet under skrivbord eller soffbord. Med sin silvergrå yta kan golvlampan integreras i nästan alla kontorsinredningar och ser mycket modern ut tack vare den matta kromfinishen. Levereras utan ljuskälla. Tack vare den högkvalitativa tillverkningen Made in Germany" garanterar den här golvlampan för datorarbetsplatser ett långvarigt nöje. Observera: Toppskyddet ingår inte i leveransen.
  Schmitz Kontorsgolvlampa Factory, två kopplingslägen »

  6679 SEK

  Lamp24.se

 • Schmitz Ljusstark LED-hänglampa S55 till kontoret

  LED-pendelarmaturen S55: effektiv, elegant och unik Med ett bländningsvärde på UGR LED-pendelarmaturens utseende talar också för sig själv: med en bredd på endast 5 centimeter och en höjd på 9 centimeter är armaturen mycket smal och framstår som modern och dynamisk.
  Schmitz Ljusstark LED-hänglampa S55 till kontoret »

  9993 SEK

  Lamp24.se

Kolla också