Segula - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön

  bordslampa Cube - en korkork med ett E27- uttag och färgad kabel Minimalism med att vissa något - det är kubens bordslampa. Den består endast av en kuboid av naturfärgad kork i vilken ett E27- uttag inbäddats och en färgad textilkabel. Denna design gör den till en bordslampa som kan integreras i många rum och inredning och som garanterat kommer att fånga ögat. bordslampa är utrustad med en Euro-kontakt och omkopplaren har integrerats i textilkabeln.
  SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Segula 20121 Lampsockel S14d 230 V 60 W

  Slimmad väggfattning av metall för S14d-lampor. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Segula 20121 Lampsockel S14d 230 V 60 W »

  160 SEK

  CDON

 • SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött

  Svart burskärm taklampa Diamant med röd kabel En svart nyans i form av en bur vars form påminner om en klippt ädelsten, en rund, svart baldakin och en textilkabel i rött och svart - detta är taklampan Diamant - en slående ljuskälla för moderna vardagsrum såsom matsalar, vardagsrum eller kök. Om större områden ska belysas rekommenderas det att installera flera lampor bredvid varandra eller i grupp.
  SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d koppar

  Kopparfärgad vägglampa Xtra Line med uttag för S14d-lampa Vägglampan Xtra Line får bara sitt unika utseende med valet av en lämplig ljuskälla. Utrustad med ett S14d- uttag kan olika dekorativa lampor upp till 25W användas, som finns till exempel som linjelampor eller andra lämpliga variationer. Ett litet urval finns från tillbehören. Xtra Line som vägglampa kan användas på olika sätt, oavsett om det är privata vardagsrum eller kommersiellt, till exempel i en bar eller restaurang.
  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d koppar »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Atlanta hänglampa vridbrytare, svart

  pendellampa Atlanta med fungerande vridomkopplare Pendellampan i Atlanta ser ut som en relik från 1920-talet. Den var gjord av högkvalitativ metall och försedd med en textilkabel. Hänglampan är endast utrustad med ett uttag och kan därför varieras i utseende och ljuseffekt beroende på val av ljuskälla. Det speciella med denna hängande lampa är vridomkopplaren på uttag. Belysningen kan tändas och släckas med denna vridomkopplare, men den kan också manövreras med en väggströmbrytare.
  SEGULA Atlanta hänglampa vridbrytare, svart »

  166 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Heng Balance LED-bordslampa röd

  Röd LED-bordslampa Heng Balance med varmt vitt ljus Den röda LED-bordslampa Heng Balance är praktisk och elegant samtidigt, den är utrustad med en USB-port och är ansluten med matningskabeln. Till- och frånkoppling sker via en magnetisk kontakt. Den exklusiva designen fångar omedelbart ögonen, utrustad med en cylindrisk, subtil bas och en oval nyans, den är designad på ett minimalistiskt sätt. All uppmärksamhet ägnas åt de två sfäriska magneterna som är fästa på toppen och botten av skuggan med en fin tråd och tack vare deras attraktionskrafter håller de sig i upphängning. Skärmens insida är försedd med en kontinuerlig LED-ljusremsa som avger sitt ljus inåt över hela ytan och därmed skapar en varm och intensifierad ljuseffekt.
  SEGULA Heng Balance LED-bordslampa röd »

  627 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing

  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • Segula Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart

  Hanglampa Phoenix med nio pendellampa för flexibel, decentrerad montering En kreativ design av belysningen kan uppnås med Phoenix-hänglampan med nio lampor, eftersom var och en av de nio uttagen hänger på en 2 meter lång textilkabel på den svarta baldakinen och kan fästas i taket i valfri position. Detta möjliggör en variabel form och omfattande belysning, oavsett om det är över ett stort bord eller i en restaurang, som kan skräddarsys exakt efter rummet. Hänglampans effekt kan varieras med valet av ljuskälla. LED-glödlampor i en mängd olika former med klart eller tonat glas ser vackrare ut.
  Segula Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • Segula Vägglampa Reno svart till S14d-lampa

  Enkel vägglampa Reno för S14d-lampa Vägglampan Reno, som är mycket enkel designad i svart, består av ett runt väggfäste, ett litet fäste och ett anslutet uttag för en S14d-lampa. Det sätter ljuskällan i rampljuset och sätter fokus på den använda lampan.
  Segula Vägglampa Reno svart till S14d-lampa »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • 333 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Heng Balance LED-bordslampa, svart

  Heng Balance LED-bordslampa med en praktisk magnetbrytare Heng Balance LED-bordslampa består av en cylindrisk bas från vilken en oval nyans kommer ut. Detta omger två magnetkulor som är fästa med en fin tråd i toppen och botten. På grund av sin attraktion verkar de flyta mitt i lampan och utstrålar en känsla av ren elegans och balans utåt. Ovalen är utrustad med en kontinuerlig LED-remsa som strålar ut ljuset inåt och framkallar atmosfäriska ljuseffekter. Tack vare det praktiska på- och av-systemet via en magnetisk kontakt kan ljuset manövreras snabbt och enkelt. Den är ansluten till en kraftbank eller en strömkub via USB-porten med en matningskabel.
  SEGULA Heng Balance LED-bordslampa, svart »

  627 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Diamant hänglampa med burskärm i turkos

  pendellampa Diamant med en burskärm i lysande turkos Takskärmen på hänglampan Diamant, vars form ger lampan sitt namn, består av tunna metallstänger, men fångar omedelbart med sin turkosa yta. Hänglampan ger friskhet och pizzazz till alla områden, vare sig i vardagsrummet eller i något annat rum. uttag och det lilla, runda taket har förkromats och utgör en effektiv kontrast till skuggan. Kabeln är täckt med textil.
  SEGULA Diamant hänglampa med burskärm i turkos »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Concav pendellampa av metall, svart

  Concav pendellampa med glänsande svart metall skugga Concav-hänglampan med sin plana, runda lampskärm, som var lackerad svart på utsidan och blank vit på insidan, är en perfekt ljuskälla för bords- eller diskbelysning i kök, matsalar eller till och med gastronomiska områden. Hänglampans kapell och uttag är glänsande förkromad. Ljuset från det använda belysningsmedlet avger långt och starkt nedåt så att ett bord eller en räknare är perfekt upplyst.
  SEGULA Concav pendellampa av metall, svart »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld

  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart

  Svart väggfäste 20121 från X-Tra Line-serien Det svarta väggfästet i metall är minimalistiskt och reducerat till det väsentliga. Den är rektangulär och är helt enkelt fäst vid väggen. Majoriteten av denna vägglampa är ett S14d- uttag. Den använda ljuskällan kommer till sin rätt tack vare den enkla hållaren, för ingenting kommer att distrahera från ljuseffekten och den eleganta linjära lampan.
  SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • Segula Hänglampa New York av svart porslin

  New York - minimalistisk pendellampa utan skugga Optiken för denna hängande lampa New York kan varieras beroende på användning av ljuskällan. Lampan består endast av en rund kapell och en E40 uttag gjord av blankt svart porslin. Med en globlampa, en spegelhuvudlampa eller en ovanligt formad lampa, som måste beställas separat, kan lampans utseende och ljuseffekt anpassas till personlig smak och belysningsbehov.
  Segula Hänglampa New York av svart porslin »

  386 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar

  Glamorös hänglampa Concav med metallskärm Concav-hänglampan kan användas för att belysa bord eller diskar i ett kök, en matsal eller i en mängd olika gastronomiska områden. Ljuset från lampan reflekteras optimalt av den vita insidan av skuggan så att ett stort område under lampan lyser upp. Den blanka kopparfärgade utsidan av skuggan och upphängningen sätter en ädel accent i varje rum och gör den till ett smycke och dekorativt föremål i rummet.
  SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar »

  1161 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Onyx single vägglampa, vit

  Enkel flammig vägglampa Onyx singel med E27- uttag Onyx enkelväggslampa i metall är modern och minimalistisk och består endast av ett runt väggfäste och ett litet fäste med ett E27- uttag som pekar uppåt. Vägglampan passar in i vilken atmosfär som helst och kan utrustas med en lampa upp till en maximal effekt på 15 W. Beroende på applikationsområdet och belysningskraven kan den eleganta vägglampans optik och ljusstrålning påverkas med valet av ljuskälla.
  SEGULA Onyx single vägglampa, vit »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit

  Vit väggfäste 20120 med S14d- uttag från X-Tra Line-serien Det rektangulära, vita väggfästet är väldigt diskret och litet och rymmer ett S14d- uttag. Den fungerar som en plattform för en S14d-ljuskälla, som kommer till sin rätt tack vare de saknade detaljerna och blomstrar på konsolen. Det fungerar särskilt bra i restauranger eller hallar, där det ger en fantastisk bild för flera personer.
  SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Pinocchio bordslampa med kabelbrytare

  Pinocchio - en vägglampa för mångsidig användning Vägglampan Pinocchio är utrustad med ett långt rep och en väggfäste. Helt fri från en skärm kan den fritt valbara ljuskällan locka allas uppmärksamhet och ge underbart omgivande ljus. Klara lampor och glödlampor är särskilt lämpliga, eftersom koltråden blir synlig här och är underbart dekorativ. Lampan kan tändas och släckas med en vippströmbrytare på uttag . Den puristiska presentationen visar återigen att ibland mindre är mer.
  SEGULA Pinocchio bordslampa med kabelbrytare »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • 177 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Small Letta bordslampa i svart

  Svart bordslampa Liten Letta med S14d- uttag Small Letta bordslampa är gjord av metall och är helt svart. I sin minimalistiska design har alla detaljer utelämnats. Utrustad med en rund bas och en flexibel konstruktion med ett S14d- uttag i slutet, riktar det fokus helt mot det belysningsmedel som ska användas. Lilla Letta kan enkelt slås på och av med en vippströmbrytare på kabeln. - Lämplig för S14d-lampor upp till 30 cm.
  SEGULA Small Letta bordslampa i svart »

  1224 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA Diamant pendellampa i koppar

  Taklampa Diamant i färgen koppar med burskärm och textilkabel Taklampan Diamant designades i trendfärgen koppar. Namnet härrör från formen på burskärmen, som består av fina stag som är sammansatta som en klippt ädelsten. Den hänger på en tvinnad textilkabel som är utformad för att matcha den i färgerna whisky och svart. Det är särskilt effektivt när flera lampor kombineras för att belysa ett större bord eller en disk i köket.
  SEGULA Diamant pendellampa i koppar »

  907 SEK

  Lamp24.se

 • Segula Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart

  Phoenix - pendellampa med fem lampor med upphängning i mitten Flexibel belysning skräddarsydd efter rumsutformningen kan implementeras med Phoenix-pendellampan med fem lampor. Lampan består av en rund kapell från vilken fem svarta porslinsuttag hänger på 2 meter långa textilkablar. Var och en av dessa uttag kan fästas på olika punkter i taket med sin egen upphängning, så att formen och upphängningen kan utformas på olika sätt. En dekorativ lampa i glödteknik eller i en ovanlig form kommer till sin rätt i socklarna.
  Segula Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart »

  1054 SEK

  Lamp24.se

 • SEGULA LED-lampa Stick E27 14W 830 dimbar

  LED-lampa Stick E27 14W i kompakt form, 3000 K, dimbar - kompakt design för smala lampskärmar - dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. Eltako, Gira, System 2000/3000 m.fl.
  SEGULA LED-lampa Stick E27 14W 830 dimbar »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • Segula 20122 Lampsockel S14d 230 V 60 W

  Slimmad väggfattning av metall för S14d-lampor. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Segula 20122 Lampsockel S14d 230 V 60 W »

  280 SEK

  CDON

Kolla också