Slv - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • SLV Dorisa LEDkläm-vägglampa bredd 50 cm krom

  Avlång klämma på vägglampa Dorisa - även lämplig för användning i badrummet Denna praktiska klämlampa är utrustad med ett fäste som enkelt fästs i ett skåp eller spegel. Spännvidden är 0,3 till 0,6 cm. Vare sig i korridoren eller i badrummet erbjuder vägglampan Dorisa tillräcklig rumsbelysning med en mysig touch. Med sin enkla, trendiga design passar den bra med många interiörstilar.
  SLV Dorisa LEDkläm-vägglampa bredd 50 cm krom »

  1575 SEK

  Lamp24.se

 • Slv 461060 Halogen Transformator 12 10 - 60 W Dimbar Med Fasintervalldimmer

  OBS! Denna text är maskinöversatt. Absolut stor den lilla! Den extremt lilla designen gör universell montering kapacitet i ett litet utrymme. Oberoende omvandlare till installationen på z. B. Trä är tillåtet.
  Slv 461060 Halogen Transformator 12 10 - 60 W Dimbar Med Fasintervalldimmer »

  204 SEK

  CDON

 • SLV VALETO LED-drivare max. 15W, ZigBee

  LED-drivare drivdon med konstant ström VALETO®, max 15 W, dimbar, ZigBee teknik Denna LED-drivare från SLV är kompatibel med Valeto-systemet. Den styrs med SLV VALETO® CCT / RGBW fjärrkontroll eller motsvarande gateway. - Ljusreglering: 10 - 100% - Radiofrekvens: 2,4 GHz (ZigBee 3.0) - Omgivningstemperatur: - 20 till + 40 ° C med doppbrytare: - 10,5 - 15 W, 350 mA, 30-42 V - 10 - 15 W, 500 mA, 20 - 30 V. - 10,5-14 W, 700 mA, 10-20 V.
  SLV VALETO LED-drivare max. 15W, ZigBee »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Dimbart LED-drivdon 10 W, 350 mA

  Dimbart LED-drivdon 10 W för inomhusbruk - effekt: 5,95 - 10,15 W - 350 mA - 4 - 6 LED - ta: 50°C - dimbar med Triac-dimmer, fas- eller avsnittsdimmer - kortslutningssäker - Effektfaktor: 0,9λ.
  SLV Dimbart LED-drivdon 10 W, 350 mA »

  493 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Feed för 1fas HV-skena, jord vänster silver

  Feed för högvolts 1-fas strömskena, jord vänster eller höger, färger silvergrå eller vit 10 A max.
  SLV Feed för 1fas HV-skena, jord vänster silver »

  119 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Bato LED-hänglampa mässing Ø45 cm

  Dimbar LED-pendellampa Bato Synen på LED-pendellampa Bato är extremt vacker när ljuset inte tänds alls. Detta beror på den klockformade skärmen av metall, som ser ännu mer plast ut tack vare de integrerade ringarna. Den integrerade vita PMMA-diffusorn, bakom vilken effektiva lysdioder finns, säkerställer bländningsfritt ljus. Bato kan dämpas med en extern dimmer . Den ädla utseende mässingsfinishen gör att lampan lyser i en mycket speciell glans.
  SLV Bato LED-hänglampa mässing Ø45 cm »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Feed Easytec II silvergrå

  Feed Easytec II silvergrå Mycket praktisk feed. 1 st, skyddsklass I, vikt 0,24 kg.
  SLV Feed Easytec II silvergrå »

  827 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Horn infälld spotlight 230 volt GU10

  Infälld spot HORN GU10 med ljust ljus i en tidlös optik Med sin reducerade design passar denna inbyggnadslampa särskilt bra för företagslokaler. När flera sätts upp i rad i taket blir den här lampan verkningsfull och effektiv. De sätter optiska accenter och ger perfekt belysning. Mongeringsannvisningar: rund inbyggnadsöppning med en diameter om 7,5 cm. Inbyggnadsdjup om 11,5 cm.
  SLV Horn infälld spotlight 230 volt GU10 »

  373 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Light Eye 90 Spot Easy Tec II skena, svart

  Svart spotlight Ljus Eye 90 för Easytec II skensystem Funktionellt, flexibelt och elegant - Light Eye spot för Easy Tec II- skensystem kan användas på en mängd olika sätt och är en praktisk komponent i systemet.Färgad helt i svart, passar spot påfallande in i interiören. Dess sfäriska utseende får det faktiskt att se ut som ett öga. Ljuset sänds direkt genom öppningen. Dess lamphuvud kan vridas 350 ° och vridas 90 °. - Ljuskälla: GU10 max.50W, QPAR51 - Ø max. 5,1 cm och längd max.
  SLV Light Eye 90 Spot Easy Tec II skena, svart »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Nautilus utomhusväggspotlight rund Ø 9,8 cm

  Utomhus vägglampa Nautilus med roterbar och svängbar lamphuvud Nautilus utomhusväggstrålkastare är flexibel och robust samtidigt. Kroppen är gjord av matt svart aluminium. Dessutom är den skyddad från elementen enligt IP54 och kan därför användas utomhus utan problem. Tack vare den praktiska roterbarheten och svängbarheten kan den justeras optimalt för att specifikt belysa stigar, fasader, föremål eller växter. Vid behov kan Nautilus också monteras i taket.
  SLV Nautilus utomhusväggspotlight rund Ø 9,8 cm »

  814 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Bato 35 LED-vägglampa svart

  Vägglampa Bato med LED-ljuskälla - dimbar LED-vägglampan Bato består av en rund metallskärm som blir mindre i diameter mot väggen, som omger en vit plastdiffusor bakom vilken LED-lamporna är installerade. Ljuskällan lyser i en mjuk varmvit och bidrar därmed till ett atmosfäriskt ljusstämning i rummet med dess atmosfäriska ljusemission.
  SLV Bato 35 LED-vägglampa svart »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Flexkoppling för 1fas HV-skena, vit

  Flexkoppling för högvolts 1-fas strömskena 10 A max.
  SLV Flexkoppling för 1fas HV-skena, vit »

  212 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Fitu vägglampa svart

  Vägglampa Fitu med flera användningsområden Vägglampan Fitu i aluminium och stål kan harmoniseras med många levande stilar och är den perfekta extra ljuskällan för vardagsrum och sovrum. När den placeras i grupper lyser den också bekvämt upp en lång korridor. Fitu är utrustad med en platt väggfäste på vilken en metallarm med ett E27- uttag sticker ut något i rummet. Med valet av en glödtråd eller en rustik belysning med en glödtrådsoptik får vägglampan en trendig retro känsla.
  SLV Fitu vägglampa svart »

  1215 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Tec Kalu LED-takspotlight lampor, 24° s/v

  Fyrtakts LED-takspotlight takstrålkastare Tec Kalu - även lämplig för väggmontering Designen på LED-takstrålkastaren Tec Kalu har en lite futuristisk touch och passar mycket bra in i moderna vardagsrum. Belysningssituationen kan anpassas perfekt till de rumsliga förhållandena tack vare de individuellt vridbara och svängbara lamphuvudena. Utrustad med dimbara lysdioder så att - om en extern dimmer finns - kan ljusstyrkan också regleras. Med Tec Kalu förblir ingen fast vinkel oupplyst.
  SLV Tec Kalu LED-takspotlight lampor, 24° s/v »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Avento LED-hänglampa 30 i svart/guld

  Avento LED-hängande ljus med fyrkantig nyans Skärmen på LED-hänglampan Avento är gjord av aluminium, den fyrkantiga formen ser något utsvängd på grund av slitsarna på sidokanterna. Så tittaren får en glimt av den guldfärgade målade insidan av skuggan. Skärmens yta är svartmålad, vilket bildar en attraktiv kontrast till insidan av guldtonen. Ljuset från de integrerade lysdioderna har också en varm glöd tack vare sin gyllene färg.
  SLV Avento LED-hänglampa 30 i svart/guld »

  4942 SEK

  Lamp24.se

 • SLV EASYTEC II isoleringskoppling svart

  Styv isoleringsanslutning Easytec II för HV-samlingsskena - svart - elektriskt isolerande.
  SLV EASYTEC II isoleringskoppling svart »

  413 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm

  Svart och guld upphängningslampa Phelia i aluminium Den svarta nyansen på upphängningslampan Phelia börjar med en smal cylinder som följs av en bred kon nedan. Detta är öppet längst ner så att direkt belysning uppnås. Tack vare den gyllene insidan av skuggan är ljuset särskilt varmt; kombinationen med den svarta utsidan ser trendig och modern ut. Phelia kommer till sin rätt särskilt ovanför ett bord.
  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm »

  2043 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm vit

  Två-flamma LED-vägglampa Sail - halvcirkelformad Sail LED-väggarmaturen är utrustad med två kraftfulla LED-ljuskällor och ger både direkt ljusemission nedåt och indirekt omgivande ljus uppåt. De två ljuskottarna som dyker upp på väggen har också en mycket dekorativ effekt. Ytterligare en ljuskälla som med sin moderna design och glansiga finish kan kombineras med många levande alternativ och garanterar en mysig atmosfär i korridorer, vardagsrum och sovrum.
  SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm vit »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • SLV -Pendant Pro kontorshänglampa vit 4000 K

  I-Pendant Pro LED-pendellampa I-Pendant Pro LED-pendellampa garanterar optimal belysning över ett stort område: Den består av en lackerad aluminiumram och en stor plastdiffusor (PMMA) och belyser datorns arbetsstationer tillräckligt. Tack vare sitt samtida, linjära utseende kan den integreras i många moderna kontorsinredning. - Bländningsreduktion genom UGR - dimbar: 1-10 V.
  SLV -Pendant Pro kontorshänglampa vit 4000 K »

  4328 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Pendellampa ENOLA

  Modern taklampa Enola av aluminium - avsedd för energisparlampor Taklampan Enola övertygar med en modern design i cylinderform, som kommer lika bra till sin rätt i privata bostäder och offentliga lokaler. Den fungerar lika bra ensam som tillsammans med andra. Den är tillverkad av aluminium och kan drivas med energisparlampor.
  SLV Pendellampa ENOLA »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Kalu Track spot 3-fas skena grå

  Roterbar och svängbar spot Kalu Track för 3-fas skena spår Den nuvarande designen av Kalu Track-strålkastaren passar perfekt in i moderna bostads- och affärsområden. Den roterbara och svängbara strålkastaren är konstruerad för användning i ett 3-fas skena , där kombinationen av transformator och spåradapter (var och en ingår i leveransomfånget) gör det möjligt att använda lågspänningslampor (se tillbehör) på högspänning Spår. Strålkastarens vridningsområde är 350 ° och vridningsområdet är 90 °. Detta gör att rummet kan belysas på ett riktat sätt.
  SLV Kalu Track spot 3-fas skena grå »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Merado Flood LED-vägglampa 4000 K vit

  LED-vägglampa Merado Flood med vridbar och svängbar strålkastare Väggmaskinen Merado Flood av aluminium och glas erbjuder omfattande omgivande belysning som kan justeras individuellt tack vare att strålkastaren kan vridas och svängas. Oavsett om ett dekorativt föremål ska placeras individuellt på golvet eller väggen ska belysas: Med Merado Flood är allt detta möjligt. De inbyggda lysdioderna garanterar en ljus och samtidigt mycket bekväm belysningsatmosfär.
  SLV Merado Flood LED-vägglampa 4000 K vit »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • SLV LED-drivare 9 W, 1000 mA, dimbar

  Dimbar LED-drivare drivenhet - konstant ström 1000 mA LED-drivare med 1000 mA konstant ström är dimbar och lämplig för anslutning av lysdioder med en effekt på 28-40 watt. - 220-240V - 50/60 Hz - Max.
  SLV LED-drivare 9 W, 1000 mA, dimbar »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt

  Rund LED-taklampa Fera med justerbar ljusfärg Den ytmonterade downlight Fera ger selektivt och riktat ljus - till exempel ovanför en köksenhet eller ett område som måste betonas i vardagsrummet. Dess runda kropp av plast har en matt yta. Tack vare den återhållna designen kan Fera kombineras på många sätt. Den matt polykarbonatdiffusorn avger ljuset direkt nedåt. Under montering kan ljusfärgen ställas in på varmvit eller universalvit med en liten brytare bakom huset. Dessutom kan Fera LED-taklampa dämpas externt via DALI.
  SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt »

  3553 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Bato 45 taklampa E27 mässing, borstad

  Estetiskt designad taklampa Bato 45 i varm mässington Taklampan Bato 45 med sin mässingsfärgade metallskärm är en pärla i varje rum. Skärmens form avsmalnar mer och mer mot taket och skapar en attraktiv plattform för det utsända ljuset. Ljusemissionen kan justeras med valet av en lämplig ljuskälla, t.ex. B. en huvudspegellampa, ännu mer positivt inflytande. Matchande lampor kan beställas under tillbehör - ingår inte.
  SLV Bato 45 taklampa E27 mässing, borstad »

  2698 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Bima I spot 3fas HV-skena svart

  Flexibel justerbar strålkastare Bima I för 3-fas HV-spår Med denna modernt designade spotlight för 3-fas HV-bana, gjord av matt svartlackerad aluminium i cylindrisk form, kan du skapa individuell belysning. Bima I- spot kan roteras 350 grader och vridas 200 grader. Den levereras inklusive en 3-fasadapter.
  SLV Bima I spot 3fas HV-skena svart »

  814 SEK

  Lamp24.se

 • 52 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Big Plot Cover, 2 spår, silvergrå

  Täck Big Plot med två slitsar av ljus - för kombination med Big Plot infällda lampor.
  SLV Big Plot Cover, 2 spår, silvergrå »

  679 SEK

  Lamp24.se

 • SLV -Pendant Pro kontorshänglampa silvergrå 3000K

  I-Pendant Pro LED-pendellampa I-Pendant Pro LED-pendellampa garanterar optimal belysning över ett stort område: Den består av en lackerad aluminiumram och en stor plastdiffusor (PMMA) och belyser datorns arbetsstationer tillräckligt. Tack vare sitt samtida, linjära utseende kan den integreras i många moderna kontorsinredning. - Bländningsreduktion genom UGR - dimbar: 1-10 V.
  SLV -Pendant Pro kontorshänglampa silvergrå 3000K »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Pendellampa Forchini 50 cm svart-guld

  Svart-gyllene hänglampan Forchini M med vågreflektor - 50 cm diameter Denna vackra hänglampa sätter en modern extravagant stämpel på boendemiljön: Den halvrunda skärmen är tillverkad av aluminium och stål och visar på insidan upp en guldfärgad reflektor som ger utbrett ljus. Forchini M är utrustad med en textilkabel i samma färg som armaturen. En verkligt fascinerande ljuskälla, som ombesörjer såväl vardags- och matsalsrum som hallen och korridoren med tillfredsställande ljusförhållanden. Ljuskälla: 1 x 40 W E27 (ljuskällans maximala längd: 18 cm, Ø 6,8 cm). Ljuskällan ingår inte.
  SLV Pendellampa Forchini 50 cm svart-guld »

  3179 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Nautilus utomhus spotlampa, rostfritt stål

  Nautilus LED-utomhusstrålkastare för många användningsområden runt huset Nautilus LED-utomhusstrålkastare berikar fastighetsdesignen under alla årstider med riktade ljuseffekter och en enastående atmosfär. Nautilus är utrustat med ett cirkulärt lamphuvud som kan svängas 180 °. På detta sätt kan ljusjusteringen justeras när som helst. Utrustad med kapslingsklass IP55 (damm- och vattenstrålskydd).
  SLV Nautilus utomhus spotlampa, rostfritt stål »

  1629 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Myra förlängningsstång, antracit

  Förlängningsstång för strålkastare Myra Med den här förlängningsstången i aluminium kan Myra-strålkastaren för utomhusbruk förlängas med 31 cm. Beroende på dina behov kan högst två förlängningar användas i kombination.
  SLV Myra förlängningsstång, antracit »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • SLV VALETO gateway

  Hjärtat i det smarta hemsystemet - SLV VALETO® Gateway Porten från SLV fungerar med radioöverföringsprotokollet ZigBee 3.0 och är därför inte bara kompatibel med andra SLV VALETO-produkter utan också med produkter från andra ZigBee kompatibla system. Det omfattas av EU: s nuvarande strikta riktlinjer för dataskydd. Uppgiften i sig är inte outsourcad. SLV VALETO-gateway ansluts helt enkelt till hemroutern och konfigureras sedan. Lämpliga komponenter känns igen automatiskt av enheten och kan sedan hanteras och styras med lämplig, gratis SLV VALETO-app. Förutom smarta lampor och glödlampor erbjuder SLV-VALETO Smart Home System också intelligenta sensorer, såsom rökdetektorer, som omedelbart skickar ett meddelande till din egen smartphone i händelse av ett larm. Specialfunktioner / kompatibilitet - Kompatibel med produkter / komponenter i SLV VALETO®-serien - Kompatibel med produkter / komponenter från Philips Hue, SMART+, Ikea Tradfri - Kompatibel med Amazon Alexa - säker fjärråtkomst Tekniska specifikationer: - ZigBee 3.
  SLV VALETO gateway »

  5704 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Vägg- och taklampa SPOT 79 230 silvergrå

  Spot 79 - 350° vridbar vägg- och taklampa av aluminium Taklampan Spot 79 230 V är en verkligt mångsidig ljuskälla, som passar särskilt bra för punktbelysning, både i privata hem och företag. Vridbarheten på 350° ökar flexibiliteten och möjliggör individuella ljuslösningar.
  SLV Vägg- och taklampa SPOT 79 230 silvergrå »

  426 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Solid Cube Beton-vägglampa, svart

  Ett stort blickfång enskilt eller i grupp - Solid Cube vägglampa i sandstenslook Vägglampan Solid Cube presenterar sig i ett ädelt sandstensutseende och kantig form, som kan användas inte bara i privata utan även i kommersiella utrymmen. Tack vare den öppenporiga sandstensytan är den extremt dekorativ och elegant, så den är ett verkligt blickfång även när den är avstängd. Solid Cube drivs med en G9-lampa som avger ljuset i lika delar uppåt och nedåt från huset. Detta skapar inte bara en behaglig, bländfri ljusatmosfär utan också en stor ljuskägla på väggen. För att skapa ännu mer trivsel kan armaturen kombineras med en dimbar glödlampa och en extern väggdimmer.
  SLV Solid Cube Beton-vägglampa, svart »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Spotlight Bima II för 1-fas skensystem

  Flexibelt inställbar 2-facks spotlight Bima II för 1-fas högvoltsskena Denna spotlight är ett gott val, inte bara i funktionshänseende, eftersom den är flexibelt ställbar och därför kan användas för att förverkliga olika belysningskoncept, utan uppfyller också genom sitt utseende med sin reducerade och moderna design. Vridbar 350 grader, svängbar 200 grader Inklusive 1-fasadapter.
  SLV Spotlight Bima II för 1-fas skensystem »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44

  Tidlöst designad vägglampa utomhus Gloo Pure Utomhusvägglampan Gloo Pure ger ett vackert ljus i utomhusområdet på ett mycket snyggt sätt, vare sig det är ingångsbelysning bredvid ytterdörren eller för att belysa ett hörn av huset. Med sin enkla, antracitfärgade stativ och den sfäriska, satinerade glasskärmen, harmonerar den med många fasadstilar. Det sfäriska glaset ger också bländningsfritt ljus från alla sidor och belyser omgivningen med behagligt ljus.
  SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44 »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Light Eye spot 1-fas skena vit

  Light Eye 1 - spot för enfas högspänningsspår - vit / krom Högspännings spot Ljus Eye 1, som är utformad för användning med en enfasig högspännings spår, erbjuder individuell belysning med sfärisk chic. Den kan roteras 350 ° såväl som 90 °. På detta sätt kan ljusinriktningen utformas mycket flexibelt. Halogen- eller LED-lampor med GU10-bas kan användas. Leveransen inkluderar också en 1-fasadapter.
  SLV Light Eye spot 1-fas skena vit »

  1054 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Patta LED-inbyggnadslampa rund, matt vit

  Dimbar LED-takinbyggnadslampa Patta-I - vit Den innovativa LED-takinbyggnadslampan Patta-I är utrustad med en energieffektiv chip on board” LED-teknik. Ett dimbart LED-drivdon ingår i leveransen, så att ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Fjäderclipsen som behövs för montering och LED-drivdon: ingår i leveransen. - avsedd för inbyggnad i tak med en tjocklek på max.
  SLV Patta LED-inbyggnadslampa rund, matt vit »

  1255 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Panel 60 LED-taklampa, 3000 K silvergrå

  Rund LED-taklampa 60 Listan över fördelarna med LED-taklampa Panel 60 är lång: modern design, ljus, bländningsfri och homogen i belysning samt utrymmesbesparande på grund av den låga installationshöjden. En effektiv lampa för rum med modern design som smälter ihop med rummenheten när den inte är upplyst och som, när den är påslagen, säkerställer effektiv, trevlig och omfattande grundbelysning .
  SLV Panel 60 LED-taklampa, 3000 K silvergrå »

  3673 SEK

  Lamp24.se

Kolla också