Sök taotronics bland Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Taotronics White Noise Machine With Night Light

  En nattlampa med white noise-funktion. Få ditt barn att somna och sova bättre med TaoTronics White Noise Machine. Styrs med en praktisk app eller direkt på lampan. Lugna spädbarn: Sömlös looping av 25 high fidelity lugnande ljud (10 naturljud, 7 djurljud, 8 sömnljud) efterliknar den naturliga miljön för att lugna oroliga spädbarn och hjälpa dem att sova. Mjukt ljus: Nattljuset hjälper till vid byte och matning av blöjor sent på kvällen; ljuset är så mjukt att det kommer inte irritera ditt barn eller störa sömnen. Praktisk app: En lättanvänd TaoTronics-app (tillgänglig för Android 5.0 eller högre, iOS 9.0 eller högre) ger dig total kontroll för att anpassa ljud, volym, RGB-ljusfärg, ljusstyrka, ställa in en timer, sömnschema eller barnlås via 2,4G Wi-Fi. Smart röstkontroll: Fungerar med Google Home och Amazon Alexa. Låter dig slå på/av ljus och justera ljusstyrkan med hjälp av din röst var som helst i huset. Upprätta ett hälsosamt sömnschema: Skapa program för att visa ditt barn när det är dags att sova eller stiga med flera ljusa färger och ljudlägen så att hela familjen kan njuta av en hälsosam sömnrutin.
  Taotronics White Noise Machine With Night Light »

  599 SEK

  CDON

 • Taotronics Led Desk Lamp 13 With Usb

  Flimmerfri LED gör att lampan är skonsam mot dina ögon7 ljusstyrkenivåer5 färglägenIntegrerad USB-A-port (1A)Justerbar designEnergieffektiv LEDKontroller på basen Arbetslampa som hjälper dig både på kontoret och i hemmet. Lampan har även en USB-A-port som gör att du kan ladda din telefon via lampan (kabel ingår ej).
  Taotronics Led Desk Lamp 13 With Usb »

  499 SEK

  CDON

 • Taotronics Desk Lamp 19 With Usb

  En skrivbordslampa som är extremt robust trots sin smidiga konstruktion. 25 ljuslägen för alla tillfällen: Välj mellan 3000K, 3500K, 4000K, 5000K & 6000K CCT med 5 olika ljusstyrka vardera. Totalt 25 möjliga kombinationer för att alltid få det mest lämpliga ljusläget för alla tillfällenDra nytta av en energieffektiv LED-panel som reflekterar ljuset i sidled för att minimera bländning och trötta ögonVälj en av de 25 möjliga kombinationerna av CCT & ljusstyrka och gå tillbaka till den direkt så snart du sätter på strömbrytaren Lampan har ett inbyggt USB-uttag så du kan ladda exempelvis en telefon (kabel ingår inte).
  Taotronics Desk Lamp 19 With Usb »

  599 SEK

  CDON

Kolla också