Tavellampor, spegellampor och lampor för bokhyllan

Snygga tavellampor, spegellampor och lampor för bokhyllan lyser upp dina tavlor och väggar. En lampa för bokhyllan ger ett behaglig ljus.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Eichholtz Easy Living tavellampa nickel L

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i nickel med två justerbara armar vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa nickel L »

  6795 SEK

  Newport.se

 • Spegelbelysning LED

  Med dimmbar LED-spegelbelysning skapar du en Hollywood-look för din spegel.
  Spegelbelysning LED »

  249 SEK

  e-ville.com

 • GLamOX A40-W600 LED spegellampa 1000HF 60 cm 9W 4 000K

  Direkt och indirekt lysande LED spegellampa A40-W600 LED spegellampan A40-W600:s design är modern och helt anpassad för ändamålet. Lamphöljet i förzinkat stål är vitlackerat och akrylskärmen har en opal framsidan medan underkanten och sidorna är genomskinliga, vilket gör att A40-W600 passar till många sanitära anläggningar. Den praktiska spegellampan kan antingen monteras ovanför eller bredvid spegeln. Ljusfördelningen är 50 % direkt och 50 % indirekt. Tekniska data - max.
  GLamOX A40-W600 LED spegellampa 1000HF 60 cm 9W 4 000K »

  2444 SEK

  Lamp24.se

 • vidaXL Spegellampa 8 W varmvitt

  Denna praktiska spegellampan har ett vackert förkromat hölje och passar perfekt ovanför din spegel. Den blir perfekt för att belysa din spegel och utstrålar ett atmosfäriskt omgivningsljus i ditt badrum.
  vidaXL Spegellampa 8 W varmvitt »

  529 SEK

  vidaXL.se

 • PR Home Bea Vägglampa / Spegellampa - 45 Cm

  Bea Vägglampa / Spegellampa från det populära varumärket PR Home. Bea spegellampa för flera lampor med E14-sockel med en liten hylla upptill och dimmer på textilsladden. Dimmern på sladden gör att du kan styra ditt ljus. Finns i 2 storlekar; 45 cm bred för 5 ljuskällor eller 60 cm bred för 7 ljuskällor. Hängs upp med hjälp av dolda "nyckelhålsfästen" på baksidan. Tänk på att använda rätt plugg / skruv som passar till din vägg. Ljuskällor ingår ej. PR Home har ett stort och varierat sortiment av belysning till hela hemmet, både för inomhus- och utomhusbruk. Se hela deras sortiment här som bland annat innehåller lampskärmar i olika storlekar, material och utformning, taklampor, vägglampor, skrivbordslampor, fönsterlampor, utomhusbelysning, ljusslingor och mycket mer! Färg: Guld Material: Metall, spegelglas Storlek: Välj mellan 45 x 10 cm (diameter, djup) eller 60 x 10 cm (diameter, djup) Sladdens material: Textil Sockel: E14 Sladdens längd: 1,6 meter Spänning: 230V Effekt: Max 25W Dimbar: Ja Gjord för utomhusbruk: Nej Antal ljuskällor: 5 eller 7 Ljuskälla inkluderat: Nej, köp till ljuskälla här. Leveranstid: 2-5 dagar Leveranssätt: Leverans via postombud (Bring) Om PR Home PR Home är ett svenskt varumärke som funnits sedan 1983. De har en starkt uttalad målsättning att skapa ett väl genomtänkt sortiment av belysning för hela hemmet, vilket de verkligen lyckats med. Hitta allt från lampskärmar i olika storlekar, material och utformning till taklampor, vägglampor, skrivbordslampor, fönsterlampor, utomhusbelysning, ljusslingor och mycket mer i deras sortiment! Belysningen från PR Home kännetecknas av hög kvalitet, design, stilfullhet och passar in i de allra flesta hem och stilar.
  PR Home Bea Vägglampa / Spegellampa - 45 Cm »

  1999 SEK

  Peaceofhome.se

 • Blp 117 För Rambredd 85110 Cm Tavelbelysning - Guld

  Exklusiv tavelbelysning av hög kvalit med ledbelysning Perfekt när du söker en snygg tavelbelysning som ger en extra dimension till dina finaste bilder Belysningen är tillverkad i Sverige vilket garanterar en hög kvalit Belysningspaket levereras med allt du behöver för en enkel montering I paketet hittar du Drivdon plugin 4 meter armaturkabel för anslutning mellan drivdon och armatur fästen och skruv samt en monteringsanvisning Bra att veta.
  Blp 117 För Rambredd 85110 Cm Tavelbelysning - Guld »

  1695 SEK

  BGA

 • WINE 1set Led Fåfängljus För Spegel Vanity Mirror Lights Kit Holl

  HÖG KVALITETSMATERIAL: Våra LED-makeup-spegellampor är gjorda av högkvalitativa plastmaterial som är starka och hållbara 5 FÄRGLJUSLÄGE: Förfängelsesspegelns ljus har 5 ljuslägen och justerbar ljusstyrka, du kan välja ljusfärg och justera ljusets ljusstyrka efter dina behov ÄNNU FYLLJUS: LED-stil i make-up-spegel i Hollywood-stil, enhetligt fyllningsljus med flera vinklar, smink utan mörka hörn och skuggor, och detaljerna är tydligare LÄTT ATT INSTALLERA: Det tar bara några minuter att enkelt fästa den direkt på en spegel, ram eller vägg och sedan ansluta och använda den VID ANVÄNDNING: Det mångsidiga sminkljuset kan användas för smink, fyllningsljus, dekoration och fotografering.
  WINE 1set Led Fåfängljus För Spegel Vanity Mirror Lights Kit Holl »

  222 SEK

  FYNDIQ

 • Tavelbelysning Art 2 Borstad Aluminium. Eklunds Metall

  Tavelbelysning Art 2 Borstad Aluminium.   Svensk Design & Tillverkning från Eklunds Metall. Max: 2x25W (Rörlampa). E14. Längd: 34 cm. Sladdlängd: 160/90cm. Eklunds Metall ska kunna erbjuda ditt företag eller dig som privatperson svensktillverkad prisvärd belysning av hög kvalité till snabbast möjliga leverans. Detta garanteras genom egen tillverkning och lagerhållning på Bolmsö. Inga mellanhänder = Bästa pris för dig. Miljön är den stora vinnaren då produkterna är närproducerade och vi slipper långa transportavstånd med stora utsläpp som följd.
  Tavelbelysning Art 2 Borstad Aluminium. Eklunds Metall »

  370 SEK

  Mymall.se

 • Markslöjd - Tavelbelysning Monet - Svart

  Mått: Bredd 22 cm. Djup 23 cm. Höjd 23 cm. Tavelbelysning med varmvit LED.
  Markslöjd - Tavelbelysning Monet - Svart »

  825 SEK

  Ellos.se

 • Tac Spegelljus Vt-8505 39 3, X 50 Cm 17w Stål Vit

  V-Tac VT-8505 spegellampa V-Tac VT-8505 spegellampa inkluderar snygga och eleganta led spegelljus och demister pad så att spegeln inte immas. Den är lämplig för vertikal eller horisontell installation. VT-8505 är perfekt för sminkbord, badrum etc.
  Tac Spegelljus Vt-8505 39 3, X 50 Cm 17w Stål Vit »

  2499 SEK

  CDON

 • Eichholtz Easy Living tavellampa nickel M

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i nickel med en justerbar arm vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa nickel M »

  5395 SEK

  Newport.se

 • Eichholtz Easy Living tavellampa brons M

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i antik brons med en justerbar arm vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa brons M »

  5395 SEK

  Newport.se

 • Eichholtz Easy Living tavellampa brons S

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i antik brons med en justerbar arm vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa brons S »

  3095 SEK

  Newport.se

 • Eichholtz Easy Living tavellampa brons L

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i antik brons med två justerbara armar vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa brons L »

  5995 SEK

  Newport.se

 • Eichholtz Pacific tavellampa guld

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Pacific från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i guldfärg med en justerbar arm vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Pacific tavellampa guld »

  5395 SEK

  Newport.se

 • Eichholtz Easy Living tavellampa brons OUTLET

  Ge din favorittavla eller favoritfotografi en strålkastare i rummet med tavellampan Easy Living från Eichholtz. Elegant belysning perfekt för att lysa upp målningar och konstverk. Lampan har en elegant finish i antik brons med två justerbara armar vilket gör att du enkelt kan rikta ljuset som önskat.  Tavellampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
  Eichholtz Easy Living tavellampa brons OUTLET »

  3657 SEK

  Newport.se

 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing

  LED-tavelbelysning Dimitrij i gammal mässing Med sin färg i gammal mässing passar tavelbelysningen Dimitrij i synnerhet in i rumskoncept i lanthusstilar eller i en antik omgivning. Den avlånga, smala skärmen är fäst vid två stöttor som sticker ut från väggfästet. På sidan av väggfästet finns strömbrytaren där man tänder och släcker belysningen. Dimitrij har kraftfulla LED-lampor som med sitt varma ljus presenterar varje tavla eller fotografi på rätt sätt.
  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing »

  1402 SEK

  Lamp24.se

 • Knapstein LED-tavelbelysning PICTURE, polerad mässing

  Energisnål LED-tavelbelysning PICTURE från Knapstein - MADE IN GERMANY Tavelbelysningen PICTURE från Knapstein kombinerar hantverkstradition med tidlös formgivning, högkvalitativa material och energisnåla LED-ljuskällor. PICTURE lämpar sig med sin längd om 45,5 cm som belysning av medelstora tavlor - i vardagsrummet, i hallen eller till och med i utställningslokaler. Den rörliga fattningen garanterar optimal riktning av det varmvita ljuset. Tavelbelysningen är försedd med en praktisk strömbrytare. Tillverkaren Knapstein representerar hantverk i form av fulländad belysning. Sedan 50 år tillbaka kombinerar Knapstein mästerlig hantverkskonst, modern teknologi och tidlös design i skapandet av harmonisk rums- och föremålsbelysning. Alla produkter från Knapstein tillverkas med hög precision i Tyskland.
  Knapstein LED-tavelbelysning PICTURE, polerad mässing »

  4531 SEK

  Lamp24.se

 • Orion LED-tavelbelysning Sofia med strömbrytare – 30 cm

  Sofia – svängbar LED-tavelbelysning i matt nickel Att ljussätta tavlor, teckningar och fotografier är LED-tavellampan Sofias främsta syfte. Tack vare den genomgående LED-profilen och det jämna, varmvita ljuset uppfyller lampan detta syfta på ett utmärkt sätt. För att rikta ljuset på objektet som ska belysas kan den avlånga lampskärmen lutas. En praktisk strömbrytare på väggfästet gör det möjligt att direkt tända och släcka ljuset.
  Orion LED-tavelbelysning Sofia med strömbrytare – 30 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 65,2 cm

  Brass- tavelbelysning lampa Chawton För en enskild lätt inriktning kan Chawton tavelbelysning ljuset exakt i linje med den inbyggda i gaffel lederna så att de belysta bilder och familjefoton kan vara optimalt iscensatta. Chawton kan integreras i många vardagsrum och blir en del av interiören tack vare sitt attraktiva utseende. Designen kommer från Elstead Lighting.
  Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 65,2 cm »

  4742 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Joely - tavelbelysning antik stil

  Tavelbelysning Joely med två ljuskällor, konstfulla detaljer och antikmässingsyta Om man har ett konsttryck eller till och med en äkta målning i vardagsrummet, lönar det sig att iscensätta den med hjälp av en vacker tavelbelysning. Tavelbelysningen Joely rekommenderas när hela inredningen har ett nostalgiskt uttryck och man gärna omger sig med en interiör i antik stil. Med två E14-lampor blir bilden, som gärna får vara ett fotografi, vackert och jämnt belyst.
  Lindby Joely - tavelbelysning antik stil »

  879 SEK

  Lamp24.se

 • Decor Walther Omega 1 spegellampa nickel

  spegellampa Omega 1 i vinklad design för att fästa på spegeln Omega 1- spegellampa visar sig vara en mycket praktisk ljuskälla som snabbt kan fästas i en spegel med en maximal tjocklek på 6 mm, eftersom den helt enkelt fästs i spegeln. Armaturen är endast komplett med S14d-lampan som kan användas, som kan beställas som tillbehör. Lampan sätts in i mitten av den kantig metallhållaren och vägglampans bredd kan varieras beroende på lampans längd.
  Decor Walther Omega 1 spegellampa nickel »

  1146 SEK

  Lamp24.se

 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm

  Blank förkromade tavelbelysning Lights Familjefoton och samlade verk av kända konstnärer kan specifikt lysa med handgjorda järn tavelbelysning Bild Lights, så att de på ett tillfredsställande sätt uppskattat. Utformningen av tavelbelysning imponerar med sin eleganta enkelhet gör den blanka förkromning också Bild Lights en dekorativ inredningselement.
  Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm

  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål.
  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • GLamOX A40-W600 LED spegellampa 1000HF 60 cm 9W 3000 K

  Direkt och indirekt lysande LED spegellampa A40-W600 LED spegellampan A40-W600:s design är modern och helt anpassad för ändamålet. Lamphöljet i förzinkat stål är vitlackerat och akrylskärmen har en opal framsidan medan underkanten och sidorna är genomskinliga, vilket gör att A40-W600 passar till många sanitära anläggningar. Den praktiska spegellampan kan antingen monteras ovanför eller bredvid spegeln. Ljusfördelningen är 50 % direkt och 50 % indirekt. Tekniska data - max.
  GLamOX A40-W600 LED spegellampa 1000HF 60 cm 9W 3000 K »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Rörlig spegelbelysning JENNY

  Rörlig spegelbelysning JENNY med vridbara spotlights Den eleganta spegelbelysningen JENNY monteras enkelt på spegeln (klämmområde upp till 5 mm) och skapar varm, bländfri belysning i badrummet. Lampans hals i förkromad metall är svängbar och kan därmed ställas in efter behov. Spotlighten omges av en skärm i satinerat glas som möjliggör särskilt mjuk belysning.
  Busch Rörlig spegelbelysning JENNY »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Baska LED-spegellampa, 60 cm

  Enkel LED-spegellampa Baska i modern kromoptik Ett metallstativ som från båda sidor omger den avlånga lampskärmen av plast och som med en vacker finish glimmar i helt och hållet i krom, på så sätt presenterar sig LED-spegellampan Baska som sticker ut med sin enkla look. Lampskärmen i cylinderform är avlångt konstruerad och kan även belysa en spegel med lätthet. De ljusstarka LED-lamporna är fast monterade under höljet och avger varmvitt ljus som ser inbjudande ut för betraktaren helt utan att bländas. Lampan Baska skapar en trevlig stämning som också kan skapas i badrummet eftersom ljuskällan, tack vare sin kapslingsklass, är optimalt lämpad för våtrum.
  Lindby Baska LED-spegellampa, 60 cm »

  771 SEK

  Lamp24.se

 • Pujol Arcos - mångsidig vägglampa i krom, 150 cm

  Den smala vägglampan Arcos för accentuerade belysningseffekter Vägglampan Arcos sörjer med sitt skyddslock av satinerad polykarbonat för ett diffust extraljus som hjälper upp många rum på ett effektfullt sätt. Vare sig den används som dekorativ över sängen, i moderna vardagsrum eller som spegellampa i badrummet - kommer Arcos alltid till sin rätt. Särskilt kontrasten mellan matta och blanka element har en mycket attraktiv verkan. Lamporna från tillverkaren Pujol Iluminación kombinerar högkvalitativ, innovativ teknik med minimalistiska former. Den spanska tillverkaren grundades år 1978 som ett familjeföretag och använder än idag bara de bästa råvaror för att fylla kundens behov. I dagsläget exporterar Pujol Iluminación till mer än 40 länder i hela världen. Tillverkaren bjuder därmed ett stort sortiment av exklusiva lampor i första hand för boendemiljöer.
  Pujol Arcos - mångsidig vägglampa i krom, 150 cm »

  8229 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby LED--spegellampa til bad Irmena, 50 cm

  Kromglänsande LED-spegellampa Irmena med cylindrisk skärm av vit plast (tre monteringsalternativ) Irmena är perfekt för att belysa en spegel i badrummet. Den avlånga skärmen har en rund, cylindrisk grundform och är tillverkad i vit plast. Därför kan en mycket enhetlig belysning säkerställas, vilket ger en spegelbild med behagliga ljusförhållanden. Ramens metallyta har en blank kromfinish, som passar bra med moderna stilar och i allmänhet kan integreras väl i badrummen, eftersom beslagen här vanligtvis har precis samma yta. För användning i badrummet talar också skyddsgraden IP44, eftersom den indikerar att stänkvatten inte kan skada lampan. Spegelarmaturens LED-ljuskällor har en utmärkt ljusstyrka och med de tre monteringsvarianterna erbjuds en speciell flexibilitet. Du kan enkelt sätta Irmena på spegeln eller montera den direkt på väggen. Den tredje installationsvarianten skruvas direkt i spegeln.
  Lindby LED--spegellampa til bad Irmena, 50 cm »

  489 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm

  Elegant spegelbelysning JENNY med flexibel arm Den vackra spegelbelysningen JENNY monteras enkelt på spegeln och skapar varm, bländfri belysning i badrummet. Den långa armen i förkromad metall är rörlig och kan ställas in efter behov. Spotlighten omges av en skärm i satinerat glas som möjliggör särskilt mjuk belysning.
  Busch Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Regiolux spegellampa SmileSLG/0600 med LED-varmvitt

  Praktisk LED-spegellampa Smile-SLG Med sin moderna, okomplicerade design passar den långsträckta LED-spegellampa Smile-SLG diskret i ett stort antal badrumsmöbler - vare sig det gäller inom den privata sektorn eller hotellbranschen. Den kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt och berikar varje atmosfär med dess ljuseffekt, som är både direkt och indirekt.
  Regiolux spegellampa SmileSLG/0600 med LED-varmvitt »

  2070 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm

  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
  Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm

  120 cm lång LED-spegellampa Theia i glänsande krom Lysdioderna som integrerades i den långa spegellampan Theia lyser uppåt och nedåt med ett varmvitt ljus (2 900 K). På så sätt belyses inte bara området runt spegeln, utan hela rummet belyses indirekt, tack vare det uppåtlysande ljuset. Den smala och långa LED-spegellampan med glänsande kromyta är utrustad med en satinerade skärm på ovan- och undersidan och är med IP44 skyddad mot vattenstänk.
  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm »

  4408 SEK

  Lamp24.se

 • Searchlight Tavelbelysning 700397 med smal utformning

  Tavelbelysning 700397 i formskön design Tavlor, fotografier, konsttryck och mycket annat kan man sätta i rätt ljus med den silverfärgade tavelbelysningen 700397. I lampans smala, rörformade skärm som bestyckas med en G9-lampa på varje sida (ingår inte) sätter varje föremål i bästa ljus. Den enkla utformningen av tavelbelysningen gör varje konstverk till ett lysande föremål som kan integreras i många olika inredningsstilar.
  Searchlight Tavelbelysning 700397 med smal utformning »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Kessi LED-spegellampa

  LED-spegellampa Kessi med en vit lampskärm LED-spegellampa Kessi kan tack vare sin kapslingsklass användas i våtrum och är därför särskilt lämplig som badrumsspegel. LED-modulen ger ett angenämt, varmvitt ljus som fördelas jämnt. Energisparande och utan att bländas ger Kessi en bra belysning av badrummet och poängterar samtidigt med sin moderna look.
  Lindby Kessi LED-spegellampa »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lado - LED-spegellampa 120 cm

  Lado - en LED-vägglampa för vägg- eller spegelmontering En enkel kantig utformning identifierar LED-vägglampan Lado som harmoniskt passar in i varje badrum tack vare dess förkromade metallen och satinerade diffusor. Oavsett om spegeln är placerad vertikalt i sidled eller monterad som en enskild lampa horisontellt ovanför spegeln så ger LED-spegellampan Lado en mycket angenäm varmvit belysning av utrymmet på 2 900 K. Den smala LED-spegellampan Lado kan tack vare kapslingsklass IP44 även motstå stänkvatten. I leveransen medföljer monteringsmaterial för vägg- eller spegelmontage.
  Helestra Lado - LED-spegellampa 120 cm »

  3606 SEK

  Lamp24.se

 • 901 SEK

  Lamp24.se

 • Ridi Enkel badrums- och spegellampa SPN 66 cm

  Den tidlösa badrums- och spegellampan SPN är en praktisk ljusspridare i badrummet Spegellampan SPN monteras över badrumsspegeln. Spegellampans kar är tillverkad i opalvit plast (akrylglas) och ger en angenäm och effektiv ljusspridning. Sidodelarna och stommen är tillverkade i vitt lackerad aluminiumprofil. Ett elektroniskt driftdon är integrerat (220-240 V, 0/50-60 Hz).
  Ridi Enkel badrums- och spegellampa SPN 66 cm »

  1776 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Tavelbelysning Beno antik stil

  Detaljrik tavelbelysning Beno med spanskgrön finish som ser äkta ut Beno är tillverkad för att sätta bilder av alla slag - målningar, konsttryck, teckningar och fotografier - i sitt rätta ljus. Tavelbelysningen passar bäst till klassiska miljöer, för både färgsättningen och de många detaljerna ger Beno en verkligt nostalgisk utstrålning. Ljusskenet är riktat nedåt och med de två E14-lamporna, som man sätter i, kan man få bra belysning av bildytan.
  Lindby Tavelbelysning Beno antik stil »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • ACB ILUMINACIÓN LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm

  Kromfärgat LED-badrumsvägglampa Yei, IP44 Yei LED-spegellampa är utformad för att installeras ovanför en spegel i badrummet. Den kromfärgade, långa stativ sticker ut något in i rummet och fästs horisontellt som en smal stav. Lysdioderna är installerade under armaturhuset och strålar nedåt över hela lampans bredd. Detta skapar en bred ljuskotte som underbart belyser området nedanför. Ljuset är inte heller bländande på grund av opaldiffusorn.
  ACB ILUMINACIÓN LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm »

  2243 SEK

  Lamp24.se

Kolla också