Terraillon - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt

  Dreamer är ett sovhjälpmedel med ljus Tack vare det sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center, hjälper Dreamer dig att hitta sömn snabbare och naturligt.Hjärtrytmsprogrammet kombinerar lätta och andningsövningar, som hjälper dig att slappna av och somna snabbare. Solnedgångsläget använder orange nyanser som gradvis utvecklas till ett varmt rött för att hjälpa dig att somna lättare.Du kan också använda Dreamer som ett omgivande ljus för att skapa din egen rumsstämning tack vare de 16 miljoner tillgängliga färgerna, eller bara för belysning på natten. Dreamer är dessutom kompakt och laddningsbar via USB (kabel medföljer), vilket gör att du kan ha den med dig överallt du ska. SOMNA AVKOPPLANDE OCH SNABBT Dreamer är ett sovhjälpmedel med ljus. Utvecklat i samarbete med European Sleep Center. Det erbjuder två sovlägen, båda med rött ljus (till skillnad från andra färger som blått ljus - rött ljus blockerar inte utsöndring av melatonin, sömnhormonen ).- Hjärtrytms läge: (längd: 15 minuter): Andningsövningar är kända för att underlätta avkoppling och bekämpa stress. Genom att agera positivt på din hjärtfrekvens leder dessa övningar dig naturligtvis till ett sömntillstånd. Andas in när det röda ljuset blir ljusare och andas ut när det dimmar. Du kommer att koppla av och vara i goda förhållanden för att somna. - Solnedgångsläge: (längd: 20 minuter): Orange nyanser utvecklas gradvis till ett varmt rött för att hjälpa dig att sova avkopplande. - Ambient light: du kan använda Dreamer för att skapa en personlig ljusatmosfär i ditt sovrum (du kan välja mellan 16 miljoner färger), eller för att ge ljus på natten. Beröringskänsliga gränssnitt gör det mycket enkelt att använda.Dreamer har ett laddningsbart batteri via USB – (kabel ingår). Dreamers batterilivslängd är 8 sömncykler (cirka 160 minuter) när den är fulladdad. Kompakt och bekvämt som du kan ta med dig överallt du ska. TEKNISKA SPECIFIKATIONER Lådans innehåll: Dreamer + USB-kabel - Dreamer-mått: 10x10x3,5cm - 2 sovlägen: hjärtrytms läge och solnedgångsläge - omgivande ljus (16 miljoner färger) - beröringskänsliga gränssnitt - uppladdningsbart batteri via USB - USB-kabel ingår. Lätt effekt: 300 lumen - Li-ion-polymerbatteri (3,7V 500mAh 1,85Wh) - Somna snabbare tack vare sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center.
  Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt »

  737 SEK

  FYNDIQ

 • Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt

  Dreamer är ett sovhjälpmedel med ljusTack vare det sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center, hjälper Dreamer dig att hitta sömn snabbare och naturligt.Hjärtrytmsprogrammet kombinerar lätta och andningsövningar, som hjälper dig att slappna av och somna snabbare. Solnedgångsläget använder orange nyanser som gradvis utvecklas till ett varmt rött för att hjälpa dig att somna lättare.Du kan också använda Dreamer som ett omgivande ljus för att skapa din egen rumsstämning tack vare de 16 miljoner tillgängliga färgerna, eller bara för belysning på natten. Dreamer är dessutom kompakt och laddningsbar via USB (kabel medföljer), vilket gör att du kan ha den med dig överallt du ska.SOMNA AVKOPPLANDE OCH SNABBTDreamer är ett sovhjälpmedel med ljus. Utvecklat i samarbete med European Sleep Center. Det erbjuder två sovlägen, båda med rött ljus (till skillnad från andra färger som blått ljus - rött ljus blockerar inte utsöndring av melatonin, sömnhormonen ).- Hjärtrytms läge: (längd: 15 minuter): Andningsövningar är kända för att underlätta avkoppling och bekämpa stress. Genom att agera positivt på din hjärtfrekvens leder dessa övningar dig naturligtvis till ett sömntillstånd. Andas in när det röda ljuset blir ljusare och andas ut när det dimmar. Du kommer att koppla av och vara i goda förhållanden för att somna.- Solnedgångsläge: (längd: 20 minuter): Orange nyanser utvecklas gradvis till ett varmt rött för att hjälpa dig att sova avkopplande.- Ambient light: du kan använda Dreamer för att skapa en personlig ljusatmosfär i ditt sovrum (du kan välja mellan 16 miljoner färger), eller för att ge ljus på natten. Beröringskänsliga gränssnitt gör det mycket enkelt att använda.Dreamer har ett laddningsbart batteri via USB – (kabel ingår). Dreamers batterilivslängd är 8 sömncykler (cirka 160 minuter) när den är fulladdad. Kompakt och bekvämt som du kan ta med dig överallt du ska. TEKNISKA SPECIFIKATIONERLådans innehåll: Dreamer + USB-kabel - Dreamer-mått: 10x10x3,5cm - 2 sovlägen: hjärtrytms läge och solnedgångsläge - omgivande ljus (16 miljoner färger) - beröringskänsliga gränssnitt - uppladdningsbart batteri via USB - USB-kabel ingår. Lätt effekt: 300 lumen - Li-ion-polymerbatteri (3,7V 500mAh 1,85Wh)- Somna snabbare tack vare sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center.
  Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt »

  848 SEK

  CDON

 • Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt

  Dreamer är ett sovhjälpmedel med ljus Tack vare det sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center, hjälper Dreamer dig att hitta sömn snabbare och naturligt. Hjärtrytmsprogrammet kombinerar lätta och andningsövningar, som hjälper dig att slappna av och somna snabbare. Solnedgångsläget använder orange nyanser som gradvis utvecklas till ett varmt rött för att hjälpa dig att somna lättare. Du kan också använda Dreamer som ett omgivande ljus för att skapa din egen rumsstämning tack vare de 16 miljoner tillgängliga färgerna, eller bara för belysning på natten. Dreamer är dessutom kompakt och laddningsbar via USB (kabel medföljer), vilket gör att du kan ha den med dig överallt du ska. SOMNA AVKOPPLANDE OCH SNABBT Dreamer är ett sovhjälpmedel med ljus. Utvecklat i samarbete med European Sleep Center. Det erbjuder två sovlägen, båda med rött ljus (till skillnad från andra färger som blått ljus - rött ljus blockerar inte utsöndring av melatonin, sömnhormonen ). - Hjärtrytms läge: (längd: 15 minuter): Andningsövningar är kända för att underlätta avkoppling och bekämpa stress. Genom att agera positivt på din hjärtfrekvens leder dessa övningar dig naturligtvis till ett sömntillstånd. Andas in när det röda ljuset blir ljusare och andas ut när det dimmar. Du kommer att koppla av och vara i goda förhållanden för att somna. - Solnedgångsläge: (längd: 20 minuter): Orange nyanser utvecklas gradvis till ett varmt rött för att hjälpa dig att sova avkopplande. - Ambient light: du kan använda Dreamer för att skapa en personlig ljusatmosfär i ditt sovrum (du kan välja mellan 16 miljoner färger), eller för att ge ljus på natten. Beröringskänsliga gränssnitt gör det mycket enkelt att använda. Dreamer har ett laddningsbart batteri via USB – (kabel ingår). Dreamers batterilivslängd är 8 sömncykler (cirka 160 minuter) när den är fulladdad. Kompakt och bekvämt som du kan ta med dig överallt du ska.  TEKNISKA SPECIFIKATIONER Lådans innehåll: Dreamer + USB-kabel - Dreamer-mått: 10x10x3,5cm - 2 sovlägen: hjärtrytms läge och solnedgångsläge - omgivande ljus (16 miljoner färger) - beröringskänsliga gränssnitt - uppladdningsbart batteri via USB - USB-kabel ingår. Lätt effekt: 300 lumen - Li-ion-polymerbatteri (3,7V 500mAh 1,85Wh) - Somna snabbare tack vare sovprogram som utvecklats i samarbete med European Sleep Center.
  Terraillon Dreamer 32,1 Godnatt »

  747 SEK

  CDON

Kolla också