Unilux - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Unilux Lampa Terra LED grå

  Kompakt och dimbar skrivbordslampa med avlångt huvud som ger en bra spridning av ljus över bordsskivan. 4 nivåer av ljusintensitet.
  Unilux Lampa Terra LED grå »

 • Unilux Terra Ledlampa

  LED-lampan Terra är en otroligt kompakt bordslampa från Unilux. Den är utrustad med power-LED och ger en bra spridning av ljuset över din arbetsyta. Lampan är dessutom dimbar och har 4 nivåer av ljusintensitet. Lampans kropp är snyggt silvergrå med svarta detaljer.
  Unilux Terra Ledlampa »

  765 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Mambo Ledlampa Svart

  Mama loves mambo och det gör vi med! Mambo är en stilren ledlampa från Unilux i en snygg svart färg. Mambo har en ljuseffekt på 90 lm/w och ger en riktigt bra belysning med låg energiförbrukning.
  Unilux Mambo Ledlampa Svart »

  995 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Mambo Ledlampa Grå

  Mama loves mambo och det gör vi med! Mambo är en stilren ledlampa från Unilux i en snygg silvergrå färg. Mambo har en ljuseffekt på 90 lm/w och ger en riktigt bra belysning med låg energiförbrukning.
  Unilux Mambo Ledlampa Grå »

  995 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Urban Ledlampa

  En urban livsstil matchas med rätt belysning - här är Urban LED-lampa från Unilux!Denna stilrent svarta skrivbordslampa är utrustad med LED 8W och med kropp som går att justera 360° efter just dina behov.
  Unilux Urban Ledlampa »

  1565 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Sunlight Ledlampa

  En lampa som ökar ditt välbefinnande? Ja tack! Här är Sunlight, LED-lampan som följer den cirkadiska cykeln och därmed automatiskt ger dig det ljus du behöver vid rätt tidpunkt, både vad gäller färgintensitet och styrka.
  Unilux Sunlight Ledlampa »

  1995 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Jack Ledlampa

  Låt Jack få flytta hem till dig och lysa upp din tillvaro! Jack är en LED-lampa med en smidig USB-port som gör att du kan ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du låter kreativiteten flöda vid arbetsbordet. LED-lampan Jack är monterad med en dimmer med beröringsreglage och är med andra ord dimbar.
  Unilux Jack Ledlampa »

  1295 SEK

  Penstore.se

 • Unilux Rumbaled Ledlampa

  Rumbaled är en stilren svart LED-lampa från Unilux som sprider ett starkt och varmt kvalitetsljus (4000 K - 380 lm). En lampa att lita på helt enkelt! Lampan är utrustad med en diffusor som ger en bättre spridning av ljuset över din kreativa arbetsyta. Lamphuvud med avlång och smal design.
  Unilux Rumbaled Ledlampa »

  995 SEK

  Penstore.se

Kolla också