Unilux - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Unilux Lampa Terra LED grå

  Kompakt och dimbar skrivbordslampa med avlångt huvud som ger en bra spridning av ljus över bordsskivan. 4 nivåer av ljusintensitet.
  Unilux Lampa Terra LED grå »

 • Unilux Lampa Swingo LED Svart

  Praktisk lampa med snygg och stilren design!Swingo är den moderna versionen av den berömda och klassiska arkitektoniska lampan. Den parallellbelastade, fjäderbelastade armen gör Swingo lätt att ställa in för alla ändamål. En otroligt populär lampa för både skrivbordet och hobbybordet.
  Unilux Lampa Swingo LED Svart »

  1124 SEK

  Staples.se

 • Lampa Unilux Swingo Led Svart

  Praktisk lampa med snygg och stilren design! Swingo är den moderna versionen av den berömda och klassiska arkitektoniska lampan. Den parallellbelastade, fjäderbelastade armen gör Swingo lätt att ställa in för alla ändamål. En otroligt populär lampa för både skrivbordet och hobbybordet. Levereras med en 4 kg bordsfot och bordsklämma. Swingo har en trepunkts rörlig arm. Genom den fjäderbelastade armen kan ljustet justeras till horisontellt läge för att undvika direkt bländning. Ljuskällan är en 8W LED med 50.000 brinntimmar.
  Lampa Unilux Swingo Led Svart »

  1031 SEK

  CDON

 • Unilux Lampa Vicky Vit/Trä

  Unilux Vicky är en stilren lampa med skandinavisk design som passar in i många olika miljöer. Lampan har justerbar intensitet och färgtemperatur i tre olika ljusintensiteter och färgtemperaturer - du ställer enkelt in detta med hjälp av en dimmer på lampfoten. 5W LED ljuskälla som ej kan bytas ut.
  Unilux Lampa Vicky Vit/Trä »

  911 SEK

  Staples.se

 • Unilux Lampa TERRA LED metal grå

  Praktisk lampa med snygg och stilren design!Kompakt dimbar LED skrivbordslampa.
  Unilux Lampa TERRA LED metal grå »

  624 SEK

  Staples.se

 • Unilux Lampa Jazz LED Grå

  Praktisk lampa med snygg och stilren design!ERGONOMISK LED-lampa. JAZZ är utrustad med en mycket effektiv 6W LED-belysning.
  Unilux Lampa Jazz LED Grå »

  1399 SEK

  Staples.se

 • Lampa Unilux Rumbaled Led Svart

  RUMBALED - LED bordslampa som ger en kraftfull och varm kvalitetsbelysning. (4000K - 380 lm.) Lampan är utrustad med en diffusor som ger bättre ljusfördelning på arbetsytan. Huvudet är långsträckt i smal design. Kompakt och ledad, den kan integreras fullständigt på alla skrivbord. På / Av-knappen på lamphuvudet. 50 000 brinntimmar.
  Lampa Unilux Rumbaled Led Svart »

  719 SEK

  CDON

 • Lampa Unilux Sol Led Svart

  Unilux Sol-skrivbordslampan är det perfekta komplementet för skrivbordet i hemmet eller på kontoret. Den kombinerar unik design med effektiv energianvändning. Unilux Sol LED-skrivbordslampan är ekonomisk, elegant och passar utmärkt in i alla arbetsrum eller kontor. Den här kompakta lampan har en tidlös design som utstrålar enkelhet och modernitet. Formen på huvudet ger större ljusspridning på arbetsytan och ger ett behagligt varmvitt ljus som är ljusare än hos andra lampor. Den inbyggda LED-enheten förbrukar väldigt lite el och har en betydligt längre livslängd i jämförelse. Lampan kan också vinklas lätt för att rikta ljuset när det behövs.
  Lampa Unilux Sol Led Svart »

  289 SEK

  CDON

 • Lampa Unilux Mamboled 2.0 Svart

  Lampe Unilux Mamboled 2.0 är en lampa med kombination av funktion och stil. Den har bland annat justerbar ljussttyrka. Lampe Unilux Mamboled har en stilren design med matt yta vilket gör att den passar in i de flesta kontorsmiljöer. Lampan har 4 olika ljussteg och 3 olika färgtemperaturer, vilket innebär att den är behaglig att använda och inte orsakar stress efter långvarig användning. Justerbar ljusstyrka i 4 steg Färgtemperatur i 3 steg.
  Lampa Unilux Mamboled 2.0 Svart »

  791 SEK

  CDON

 • Lampa Unilux Vicky Vit/trä

  Unilux Vicky är en stilren lampa med skandinavisk design som passar in i många olika miljöer. Lampan har justerbar intensitet och färgtemperatur i tre olika ljusintensiteter och färgtemperaturer - du ställer enkelt in detta med hjälp av en dimmer på lampfoten. 5W LED ljuskälla som ej kan bytas ut. Integrerad USB-port för laddning av smartphones. Lamphuvudet är vridbart 360 grader.
  Lampa Unilux Vicky Vit/trä »

  827 SEK

  CDON

 • Lampa Unilux Jazz Led Grå

  Praktisk lampa med snygg och stilren design! ERGONOMISK LED-lampa. JAZZ är utrustad med en mycket effektiv 6W LED-belysning. Soft touch dimmer, som ligger längst ner, gör det möjligt att justera ljusstyrkan och färgintensitetsstyrningen, som motsvarar olika aktiviteter (arbete, läsning och avkoppling). JAZZ gör det möjligt att justera belysningen från din smartphone via Bluetooth-anslutning. Med denna lampa kan du även ladda Qi-kompatibla mobila enheter via Qi-laddare. Utrustad med USB-port och trådlös laddare (Qi-certifierad, kompatibel med alla smartphones som har QI-funktion.
  Lampa Unilux Jazz Led Grå »

  1301 SEK

  CDON

Kolla också