Westinghouse - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Westinghouse fjärrkontroll för fläktar, svart

  Infraröd fjärrkontroll för Westinghouse-fläktar OBS: Vid valet av fjärrkontroll borde man ta hänsyn till vilka kompatibla fjärrkontroller som finns under Tillbehör till den köpta fläkten. Med denna fjärrkontroll kan alla fläktar från Westinghouse styras, med undantag för Hugger-modeller. Den är utrustad med en på-/av-knapp (4 hastigheter) och en strömbrytare för att tända och släcka ljuset. Ljusströmbrytaren har ingen dimmerfunktion. En vägghållare ingår i leveransen. För drift av fjärrkontrollen krävs två AAA-batterier /1,5 V (kan beställas under Tillbehör).
  Westinghouse fjärrkontroll för fläktar, svart »

  578 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Simone fläkt, LED-lampa, vit

  Modern takfläkt Simone - utrustad med varmvitt LED-ljus Simone erbjuder en elegant kombination av belysning och ventilation. Med tre lackerade träblad stöder takfläkten ett behagligt rumsklimat både sommar och vinter. Ljuset från lysdioderna som är integrerade under stålhuset avges som homogen allmänbelysning genom ett lock av opalglas. Funktioner En omkopplare finns på huset för att växla mellan sommar- och vinterdrift. Beroende på rumstemperaturen kan den svala eller varma luften ledas in i vardagsrummet så att effekten av luftkonditioneringen eller uppvärmningen stöds och energikostnaderna kan sparas. Simone kan justeras till tre hastighetsnivåer med hjälp av en dragkedja.
  Westinghouse Simone fläkt, LED-lampa, vit »

  2326 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse kula – kulkedja i svart

  Dekorativ kedja med kula till takfläktar Kedjan till takfläktar är utrustad med en matt svart kula och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse kula – kulkedja i svart »

  43 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Turbo Swirl - takfläkt med 2 dragströmbrytare

  Takfläkt Turbo Swirl med Ø 76 cm - passar för rum upp till 12 m² Den titanfärgade takfläkten Turbo Swirl med vingar i ljus ekollon kan regleras i tre steg (effekt: 53/37/26 watt, varv/min: 250/190/130). Den är extremt stabil och tyst. En Westinghouse-märkesprodukt med stil, kvalitet och pålitlighet. Leverantören ger 10 års garanti på motorn. Hänvisning: Denna takfläkt har både framåt- och backdrift (väljs med ett reglage på höljet) och passar därmed bra både på sommaren och vintern. På vintern sparar den värmekostnader och på sommaren ger den skön svalka. Om takhöjden är över 3,5 m rekommenderas förlängningsstänger (se tillbehör). Turbo Swirl passar för montering i tak med upp till 40 graders lutning och har två dragströmbrytare. Alternativt kan den styras med en strömbrytare på väggen (se tillbehör). Lampa ingår inte i leveransen.
  Westinghouse Turbo Swirl - takfläkt med 2 dragströmbrytare »

  1189 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse takfläktmedaljong kedja nickel

  Kedja till takfläktar Den dekorativa kedjan är utrustad med en medaljong med ett motiv med en liten fläkt i borstat nickel och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse takfläktmedaljong kedja nickel »

  32 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Graham takfläkt, vit

  Takfläkt Graham med burskärm och dimbart LED-ljus Takfläkten Graham är en vit takfläkt som är utrustad med tre svängbara rotorblad. Den moderna, burformade lampskärmen skyddar diffusorn i matt opalglas. LED-ljuskällan ger på så sätt varmvitt, mjukt ljus. Funktioner: Med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan fläkten slås av och på. Man kan välja mellan 3 hastigheter samt 3 wattal och sommar- respektive vinterdrift. Med hjälp av fjärrkontrollen kan ljuset tändas och släckas samt dimras. Specifikationer: Effekt beroende på hastighet: - 54 watt vid 204 varv/min - 29 watt vid 146 varv/min - 16 watt vid 101 varv/min - luftflöde: max.
  Westinghouse Graham takfläkt, vit »

  3306 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas

  Upphängningslampa i glas med kromelement Den lökformiga lampskärmens speciella kvalitet utmärker denna hängande lampa. Skärmen är gjord av handblåst glas och har tvärgående spår. Tack vare den strukturerade ytan tränger ljuset försiktigt in i rummet och fördelas jämnt. Upphängningen har kromfärgade element som ger armaturen en modern touch. Lampan är kompatibel med en mängd olika inredningsstilar. Tack vare den reducerade designen och det neutrala färgschemat kan den anpassas till många levande koncept och skär alltid en fin figur. En glödlampa är lämplig för en speciell effekt och tack vare den transparenta nyansen kommer den till sin rätt.
  Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Harwell taklampa, brons

  Klassisk antik Harwell taklampa med frostat glasdiffusor Den klassiska, runda taklampa Harwell imponerar med sin antika touch och tydliga linjer med mjuka övergångar. Opalglasdiffusorn böjer sig något in i rummet och lyser upp den över ett stort område. Utrustad med två ljuskällor är taklampa ljus och imponerar också i stora rum eller högt i tak. Det pryder hallområdet samt vardagsrummet med stil och elegans och kan utrustas med ett brett utbud av E27-lampor. Det är särskilt effektivt genom att välja en LED-ljuskälla.
  Westinghouse Harwell taklampa, brons »

  366 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse kedja med kula nötträ mässing

  Dekorativ kedja till takfläktar Den dekorativa kedjan är utrustad med ett vitlackerat handtag i trä med förkromad ring och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse kedja med kula nötträ mässing »

  32 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Princess Euro takfläkt med 3 lampor

  Takfläkt Princess Euro med tre spotlights På ena sidan är de fyra rotorbladen hos takfläkten Princess Euro strålande vita, på den andra i ljus bok. Men Princess Euro skapar inte bara optimalt fräsch luft och -cirkulation året runt, utan står även för belysningen. Tre spotlights är integrerade och utrustade med max. 50 W halogenlampor med GU10-fattning. Ljuskällor ingår inte i leveransen. Du kan beställa dem under Tillbehör, liksom tillvalet fjärrkontroll. - inkl.
  Westinghouse Princess Euro takfläkt med 3 lampor »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål

  Upphängningslampa 6330140 med metallskärm i antikt stålutseende Den antikformade hänglampan har en kupolliknande skärm som är mycket vidöppen mot botten och avsmalnar mot toppen. Lampskärmens yta är täckt med en antik stålfinish som gör att lampan ser gammal och rustik ut. De fina kornen och stötar gör dem unika och spännande. Trots den subtila vintage-stilen är hänglampan modern och modern. Insidan är gjord i en ljus ton som kompenserar det yttre skalets svalhet och skapar en mycket mysig atmosfär.
  Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Barnett takfläkt, trä

  Vintage-inspirerad fläkt med rustik lampskärm i form av en bur Takfläkten Barnetts rotorblad av ask och hickory har ett vintage-inspirerat utseende och påminner om en fläkt som hänger i en gammal lada i mellanvästra USA. Under dessa monterades en stor, rund metallbur som skyddar tre E27-uttag med varsin LED-ljuskälla. Funktioner För optimal drift ska fläkten monteras med mellanstången som ingår i leveransen. Rotorbladen är vändbara och möjliggör en växel mellan sommar- och vinterdrift. Med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan man välja mellan 3 olika hastigheter. Den används även för att tända och släcka samt dimra LED-ljuskällorna.
  Westinghouse Barnett takfläkt, trä »

  2949 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor

  Höjdjusterbar hänglampa Iron Hill i trendig industriell design Industriell design är för närvarande mycket populär. Oavsett om du vill inreda moderna loft eller gamla herrgårdar - den trendiga vintagestilen utstrålar en mycket speciell charm som förbättrar alla miljöer. Ett perfekt exempel på en sådan trendig lampa är hänglampan Iron Hill. Iron Hill består av tre lampskärmar som tack vare sin breda öppning ger en tydlig bild av ljuskällan. För att perfekt komplettera den industriella designen har matchande glödlampor med vintage-look lagts till tillbehören. Lampskärmarna är fästa i ett dragsystem. Detta innebär att armaturens upphängning kan skräddarsys efter personliga behov.
  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Sophie hänglampa mässing

  Glasupphängningslampa Sophie med kristallprismer Den imponerande nyansen på Sophie-lampan består av många prismer av kristallglas. Den omisskännliga ljusstämningen som skapats av detta glas är inbjudande och glamorös. Ljuset bryts något och strålar utåt; det kan gå direkt nedåt. Den Sophie pendellampa ljus lyser inte bara rummet, men också optimalt belyser tabeller och räknare. I kombination med andra av dessa lampor skapas ett tilltalande och effektivt belysningskoncept. Den subtila upphängningen och det runda taket försämrar inte den vackra lampskärmen på något sätt.
  Westinghouse Sophie hänglampa mässing »

  767 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, vit, 3 lampor

  Höjdjusterbar hänglampa Iron Hill i trendig industriell design Industriell design är för närvarande mycket populär. Oavsett om du vill inreda moderna loft eller gamla herrgårdar - den trendiga vintagestilen utstrålar en mycket speciell charm som förbättrar alla miljöer. Ett perfekt exempel på en sådan trendig lampa är hänglampan Iron Hill. Iron Hill består av tre lampskärmar som tack vare sin breda öppning ger en tydlig bild av ljuskällan. För att perfekt komplettera den industriella designen har matchande glödlampor med vintage-look lagts till tillbehören. Lampskärmarna är fästa i ett dragsystem. Detta innebär att armaturens upphängning kan skräddarsys efter personliga behov.
  Westinghouse hänglampa Iron Hill, vit, 3 lampor »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse takfläktmedaljong kedja i svart

  Kedja till takfläktar Den dekorativa kedjan är utrustad med en medaljong med ett motiv med en liten fläkt i oljat brons och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse takfläktmedaljong kedja i svart »

  32 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Capitol - takfläkt med ljuskällor

  Belyst takfläkt Capitol med fyra blad i svart och silver Fläkten Capitol med fyra blad är tilltalande med modernt utseende: Kåpa och motor består av borstat stål, de vändbara bladen är av plast och är svarta på ena sidan och silverfärgade på den andra. De kan fästas helt enligt egen smak och anpassas till inredningsstilen. Diametern hos denna exklusiva fläkt är 105 cm och den är avsedd för rum på upp till 15 m². Både sommar- och vinterdrift är möjlig. Det betyder att rotorbladen löper åt vänster vid sommardrift och rör om i och kyler av luften. Högervarvet på vintern sätter igång luftcirkulationen så att den varma luften som samlas under taket förs tillbaka ner mot golvet. På så sätt kan man spara energi (c:a 30 procent) och sänka uppvärmningskostnaderna. Capitol har en dragströmbrytare och kan även utrustas med fjärrkontroll eller väggströmbrytare. Den formsköna glasskärmen skapar behaglig belysning. Obs: I leveransen ingår en mellanstång. Den är absolut nödvändig för montering av takfläkten.
  Westinghouse Capitol - takfläkt med ljuskällor »

  1101 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse väggbrytare fläkt med ljus

  Denna väggbrytare möjliggör en bekväm drift av Westinghouse-takfläkten med belysning - passar för infälling. Denna brytare kan reglera rotationshastigheten för takfläktar (upp till fyra steg) och aktivera lyktan separat. OBS: För montering krävs en 5-trådig ledning från strömbrytaren till takfläkten.
  Westinghouse väggbrytare fläkt med ljus »

  222 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Welford takfläkt, brons

  Bronsfärgad fläkt med rustika blad av drivved Takfläkten Welfords tre blad av drivved och hickory samt det enkla höljet i brons utgör tillsammans en modern, vintage-inspirerad design. Rotorbladens fäste i nickel framträder och sticker ut. Fläkten passar inte bara utseendemässigt till en industriell eller vintage-inspirerad stil, utan är även ytterst funktionell. - fläkten kan vid ett senare tillfälle kompletteras med en fjärrkontroll eller väggbrytare (kan köpas som tillbehör) Funktioner Fläkten har en kraftfull elektrisk motor som med 52 db (A) är allt annat än högljud. För en optimal effekt får fläkten endast monteras med en mellanstång. De vändbara bladen möjliggör en växel mellan sommar- och vinterdrift. Welford tänds och släcks med hjälp av en integrerad dragströmbrytare.
  Westinghouse Welford takfläkt, brons »

  1847 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Stilren takfläkt KINGSTON, tvåfärgade vingar

  Takfläkten Kingston med Ø 105 cm. Vingarna - ekollonfärgade på ena sidan och silverfärgade på den andra - kan vridas. Den klassiska takfläkten Kingston med silver- och ekollonfärgade vingar kan regleras i tre steg (effekt: 55/35/26 watt, varv/min: 230/168/110). Lampa och fläkt kan slås på separat via en dragströmbrytare. En högkvalitativ märkesprodukt som utmärker sig genom stilren design, kvalitet och pålitlighet. Leverantören ger 10 års begränsad garanti. Hänvisning: Denna takfläkt har både framåt- och backdrift (väljs med ett reglage på höljet) och passar därmed bra både på sommaren och vintern. På vintern sparar den upp till 30 % värmekostnader och på sommaren ger den svalka. Lämpad för rum upp till 15 m². Om takhöjden är över 3,5 m rekommenderas förlängningsstänger (se tillbehör). Kingston passar för montering i tak med upp till 40° lutning. Den styrs med en skjutströmställare. Alternativt kan den styras med en strömbrytare på väggen (se tillbehör). Inklusive belysning.
  Westinghouse Stilren takfläkt KINGSTON, tvåfärgade vingar »

  1558 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Princess trio - belyst takfläkt

  Snygg takfläkt Princess Trio med tre lampskärmar och vinterfunktion Takfläkten Princess Trio av stål och plast utstrålar kvalitet. Vid fläktkåpan med antikmässing-finish sitter tre lampor av ädelt opalglas. De är avsedda för ljuskällor med E14-fattning. Rotorbladen kan alternativt monteras med ek- eller mahognysidan nedåt. På så sätt kan fläkten integreras optimalt i rum med paneltak eller trämöbler. Fläkten styrs med en dragströmbrytare. Om så önskas kan fjärrkontroll eller väggströmbrytare installeras - passande artiklar finn under Tillbehör. Tekniskt hög kvalitet håller den dubbla sommar- och vinterfunktionen. Vid sommardrift rör sig rotorbladen i vänstervarv och bidrar till luftcirkulation med svalkande effekt. Vid vinterdrift rör sig rotorbladen åt höger och för ner den uppåtstigande varmluften i rummet. 30 % uppvärmningskostnader kan sparas med denna funktion. Princess Trio passar för rum med en storlek upp till 15 m² och den väger 5,1 kg.
  Westinghouse Princess trio - belyst takfläkt »

  1279 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Comet-takfläkt titan, vitt och ekollon

  Titanfärgade takfläkten Comet med 132 cm diameter och vridbara vingar Den klassiska takfläkten Comet med ekollonfärgade och vita vingar kan regleras i tre steg (effekt: 58/40/26 watt, varv/min: 180/130/80) och dessutom extremt stabil och tyst. En långlivad märkesprodukt med stil, kvalitet och pålitlighet. Leverantören ger 10 års begränsad garanti. Passar rum på upp till 30 m². Hänvisning: Denna takfläkt har både framåt- och backdrift (väljs med en skjutströmställare på höljet) och passar därmed bra både sommar och vinter. På vintern sparar den upp till 30 % värmekostnader och på sommaren ger den svalka. Om takhöjden är över 3,5 m rekommenderas förlängningsstänger (se tillbehör). Comet passar för montering i tak med upp till 40° lutning. Den styrs med en skjutströmställare. Alternativt kan den styras med en strömbrytare på väggen (se tillbehör). Lampor medföljer ej.
  Westinghouse Comet-takfläkt titan, vitt och ekollon »

  1881 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse glödlampemedaljong kedja i svart

  Matt svart kedja till takfläktar Den dekorativa kedjan är utrustad med en medaljong med ett motiv med en liten glödlampa i svart och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse glödlampemedaljong kedja i svart »

  32 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Carla takfläkt med LED-lampa, vit

  Vit takfläkt Carla med tre böjda blad Carla är en vit takfläkt som är modern och tidsenligt utformad. De tre plastbladen är något böjda och har en diskret profil. Fläkten har en platt profil och är avsedd för inbyggd montering i innertaket. Med sin konstruktion är den utmärkt lämpad för rum med låg takhöjd. Utrustad med LED-belysning. LED-lamporna är lätta att dimma med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Funktioner Fläkten styrs över den integrerade dragströmbrytaren eller den medföljande fjärrkontrollen. Det finns möjlighet att växla till höger- eller vänsterdrift via strömbrytaren på höljet, vilket gör fläkten lämplig för sommar- och vinterdrift. Motorn kan aktiveras i tre effektsteg och i tre hastighetssteg. LED-lamporna är lätta att dimma med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Tekniska specifikationer Effekt per hastighet - 19 watt vid 101 varv/min - 32 watt vid 134 varv/min - 54 Watt vid 174 varv/min - luftflöde: 169 m³/min - bladens lutningsvinkel: 24° - ljudnivå 40 db(A) Egenskaper Takfläkten Carla är särskilt tyst i drift och lämpar sig därför för sovrum och andra viloutrymmen.
  Westinghouse Carla takfläkt med LED-lampa, vit »

  3005 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Welford takfläkt med LED

  Vintage Welford takfläkt med vändbara blad och glödlampor Welford takfläkt har en tilltalande vintage look med många detaljer som understryker denna stil. Kroppen - bestående av ett metallskydd, baldakin, förlängningsstång, motorhus och bur, är avbildat i en vittrad bronsfinish och har en intressant form. Buren som sitter ovanför ljuskällorna kan tas bort. Båda sidorna av de tre vändbara fönstren är försedda med olika tränyanser, vilket ger dig ännu mer flexibilitet när det gäller design. Den ena sidan är i mörk drivved, den andra i hickory (valnöt). För att komplettera vintageutseendet användes två LED-glödlampor med ett E27- uttag som är omedelbart synliga och ger direkt belysning. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan de enkelt dimas eller slås på eller av. Funktioner Fläkten styrs med den integrerade dragbrytaren eller den medföljande fjärrkontrollen. Det är möjligt att växla till medurs eller moturs med en brytare på huset, vilket gör fläkten lämplig för sommar- och vinterdrift. Motorn har tre hastighetsnivåer. Montering endast med den medföljande förlängningsstången.
  Westinghouse Welford takfläkt med LED »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Zoa hänglampa, nickel

  Höjdjusterbar upphängningslampa Zoa med kristallglas Den Zoa pendellampa ljus ser ut som en bild som verkar flyta. En metallram med utseendet på en bildram omger en rund glaskula som är fäst i mitten av underkanten. Formiga kristallglasprismer bildar den runda, diskreta glasskärmen, vilket skapar spännande ljuseffekter och lysande belysning. Med lite glamour är denna hängande lampa ett elegant belysningselement för moderna matsalar eller köksenheter med diskar. Den är idealisk för allmän rumsbelysning och kan justeras i höjd tack vare de knappt synliga hängarna. Det betyder att den kan anpassas mycket flexibelt och tillsammans med andra lampor i denna Zoa-serie skapar en exklusiv atmosfär.
  Westinghouse Zoa hänglampa, nickel »

  1146 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons

  Dimbar LED-taklampa i glas LED-taklampa har en klassisk, rund form med en enhetlig färg och en vacker alabast look. Deras diskreta utseende innebär att de kan användas i nästan alla rum där mycket ljus behöver skapas med få resurser. Ett homogent ljus dyker upp genom opaldiffusorn, som är mycket distribuerad i rummet och absolut inte bländar. De fina strukturerna som skapats av alabast design gör att mjuka linjer dyker upp i rummet och skapar en atmosfärisk atmosfär. LED-taklampa kan dämpas i intervallet 10% - 100% ljusstyrka via en yttre väggdimmer.
  Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons »

  389 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse pokal – bronsfärgad kedja

  Kedja till takfläktar Den dekorativa kedjan är utrustad med en pokal i oljat brons och en 30,5 cm lång kulkedja.
  Westinghouse pokal – bronsfärgad kedja »

  43 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Colosseum takfläkt

  Med energieffektiv LED-belysning: takfläkt Colosseum Takfläkten med fyra vändbara blad och integrerad, dimbar LED-lampa är modernt och elegant gestaltad. En fläkt för små rum. Inklusive fjärrkontroll. - blad: vit/ljust lönnträ - beroende på takhöjden kan den monteras med eller utan medföljande takstång Funktioner Man kan välja mellan tre effekter och tre hastigheter. Användbar på sommaren och vintern – med hjälp av höger- och vänstervarv. På vintern omfördelas luften för att spara uppvärmningskostnader. - luftflöde: 96 m³ per minut.
  Westinghouse Colosseum takfläkt »

  2181 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor

  Vintage hänglampa Emelie med en slående burskärm och kopparfärgade detaljer Denna ovanliga hängande lampa Emelie övertygar med material och form. Den trendiga burdesignen fångar omedelbart. Skuggan består av ett burnät med många kvadratiska nät som ger en direkt syn på ljuskällorna. Cylindrisk och bred, skärmen stängs längst upp och ned med dekorativa, kopparfärgade ringar som visuellt belyser lampan. För att understryka den rustika stilen på pendellampa valdes en kedja med grova länkar som upphängning, vilket gör att lampan verkar robust. De synliga ljuskällorna skruvas horisontellt i socklarna, som dyker upp från mitten på en gemensam Basis . På grund av ljuskällornas olika orientering täcker lampan ett stort område. Ljuset kan gå ut direkt i alla riktningar. Runt det trollar fram tilltalande ljus- och skuggeffekter genom gallret, vilket ger rummet en trevlig touch. Det är tillrådligt att välja glödlampor, till exempel rustika lampor, på grund av lampornas direkt synlighet.
  Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor »

  1257 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Zoa hänglampa svart

  Höjdjusterbar upphängningslampa Zoa med kristallglas Den Zoa pendellampa ljus ser ut som en bild som verkar flyta. En metallram med utseendet på en bildram omger en rund glaskula som är fäst i mitten av underkanten. Formiga kristallglasprismer bildar den runda, diskreta glasskärmen, vilket skapar spännande ljuseffekter och lysande belysning. Med lite glamour är denna hängande lampa ett elegant belysningselement för moderna matsalar eller köksenheter med diskar. Den är idealisk för allmän rumsbelysning och kan justeras i höjd tack vare de knappt synliga hängarna. Det betyder att den kan anpassas mycket flexibelt och tillsammans med andra lampor i denna Zoa-serie skapar en exklusiv atmosfär.
  Westinghouse Zoa hänglampa svart »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver

  Flexibel hänglampa 6329440: matt mörkgrå / silver Denna minimalistiska taklampa passar perfekt in i en modern inredningsstil. Den matta, mörkgrå yttre ytan står i kontrast till den böjda nyans silver. Ljuset som avges reflekteras försiktigt av det ljusa insidan och släpps ut i miljön. Ljuset kan fly ut över ett stort område genom lampskärmens breda öppning och lyser därmed upp varje matsalsbord. Den moderna, eleganta designen av denna pendellampa gör den till en allroundare. Tack vare tre lika långa stavar kan den styva upphängningen anpassas individuellt.
  Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver »

  699 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Widespan takfläkt, svart

  Bred takfläkt imponerar med sitt stora spann Den matt svartmålade takfläkten Widespan är utrustad med sex blad av aluminium. Den har en enorm spännvidd på över 250 cm, vilket gör den särskilt lämplig för stora bostads- och kommersiella områden. Widespan flyttar stora mängder luft med relativt få varv per minut. Tillsammans med en högkvalitativ likströmsmotor leder detta till särskilt tyst och effektiv drift. Tack vare den effektiva luftdistributionen kan lager, loft eller verkstäder kylas utan problem. Det måste dock beaktas att en installationshöjd på minst 3,05 m över golvet måste vara möjlig. Inklusive fjärrkontroll. Funktioner Fläkten styrs med den integrerade dragbrytaren eller den medföljande fjärrkontrollen. Det är möjligt att växla till medurs eller moturs med en brytare på huset, vilket gör fläkten lämplig för sommar- och vinterdrift. Motorn har sex hastighetsnivåer. Installation endast med den medföljande förlängningsstången. Installationshöjden måste vara minst 3,05 m över golvet till vingarna. Tekniska specifikationer - max. 118 watt - Luftflöde 891 m³ / min - max.
  Westinghouse Widespan takfläkt, svart »

  9018 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom

  Elegant LED-pendellampa Cava med bubbelglas Det formade LED-hängande ljuset Cava presenterar sig med en cylindrisk lampskärm, som består av ett slags bubbelglas. Detta glas är försett med många luftbubblor och trollar fram ett livligt och spännande utseende. Det eleganta men subtila utseendet understryks av kromfärgade detaljer som medvetet placerades på fästet och baldakinen. Så det presenterar sig briljant ovanför matbordet eller som en modern, ovanlig nattdagsbelysning. Lysdioderna med varmt vitt ljus tänder upp ett atmosfäriskt ljus och lyser runt.
  Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom »

  734 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Bendan LED-fläkt blad brunt

  Blad i äppelträ: takfläkt Bendan med integrerad LED-belysning LED-takfläkten Bendan är modernt gestaltad och utrustad med ett förkromat hölje samt bruna blad i trä. Även allmänbelysning i rummet är inget problem för fläkten tack vare den integrerade LED-lampan som kan dimras med hjälp av medföljande fjärrkontroll. Det krävs AA-batterier (ingår ej). Funktioner LED-takfläkten Bendan är avsedd för luftcirkulation i 36 m² stora rum. Den uppnår ett luftflöde på 159 m³ per minut. Denna takfläkt är utrustad med sommar- och vinterdrift, dvs. beroende på om den drivs i riktning framåt eller bakåt uppnås antingen en luftkylande effekt eller en jämn fördelning av den uppvärmda luften. Via den medföljande fjärrkontrollen kan LED-belysningen också dimmas. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 14 watt vid 83 varv/minut - 31 watt vid 132 varv/minut - 56 watt vid 175 varv/minut Egenskaper I leveransen ingår en förlängningsstång. Denna måste absolut användas vid monteringen.
  Westinghouse Bendan LED-fläkt blad brunt »

  3005 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Med vändbara fläktblad - Takfläkt Alloy

  Trebladig takfläkt Alloy – med vändbara blad Takfläkten Alloy med belysning kan hela tiden ges en annan look och anpassas till olika inredningsstilar, eftersom den är utrustad med vändbara fläktblad. Ena sidan är utformad i grafit och den andra har en nyans av bokträ. Ljuskälla ingår ej i leveransen. Funktioner Går att använda med tillufts- och frånluftsfunktion – sommar- och vinterfunktion: Energikostnaderna minskas på så sätt på vintern. Luftflödet uppgår till 174 m³ per minut. Utrustad med dragströmbrytare. Fjärrkontroll eller väggströmbrytare kan köpas till. Tekniska data Effekt max. 55 W Hastigheter: max. 180 varv/min.
  Westinghouse Med vändbara fläktblad - Takfläkt Alloy »

  1647 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Bendan - belyst takfläkt silver

  Takfläkt Bendan - elegant i färgtonerna sidenmatt krom och silver - Ø 132 cm Den stilrena takfläkten Bendan har rundade vingar i modern silverfärg. Den kan regleras i tre steg och är extremt tyst. Under det opalvita glaset ger en halogenlampa ett behagligt ljus. Den nödvändiga fjärrkontrollen för fläkten och belysningen samt lampan ingår i leveransen. Lämpad för rum upp till 30 m². Leverantören ger 10 års garanti på motorn.
  Westinghouse Bendan - belyst takfläkt silver »

  2281 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa

  Hänglampa Iron Hill inspirerar med en trendig industriell design Hänglampan Iron Hill består av en enda lampskärm som tack vare sin expansiva form kan fylla ett helt rum med ljus. Dessutom ger den vidöppna nyansen dig en tydlig bild av den glänsande insidan av lampskärmen. Det bronsfärgade inlägget skapar en framgångsrik kontrast till den matt svarta ytan och fungerar också som en visuell höjdpunkt. Lampan hålls i trendig vintagestil. Det betyder att det passar lika bra med klassisk inredning som med moderna vardagsrum.
  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa »

  422 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse Barnett takfläkt, vit

  Vintage-inspirerad fläkt med rustik lampskärm i form av en bur Takfläkten Barnetts rotorblad av ask och hickory har ett vintage-inspirerat utseende och påminner om en fläkt som hänger i en gammal lada i mellanvästra USA. Under dessa monterades en stor, rund metallbur som skyddar tre E27-uttag med varsin LED-ljuskälla. Funktioner För optimal drift ska fläkten monteras med mellanstången som ingår i leveransen. Rotorbladen är vändbara och möjliggör en växel mellan sommar- och vinterdrift. Med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan man välja mellan 3 olika hastigheter. Den används även för att tända och släcka samt dimra LED-ljuskällorna.
  Westinghouse Barnett takfläkt, vit »

  2894 SEK

  Lamp24.se

 • Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm

  Elegant taklampa i glas med en modern touch Denna lampa erbjuder en harmonisk helhetsbild som kännetecknas av lätthet och elegans. Ljusheten skapas av den genomskinliga lampskärmen. Detta är fäst vid en smal, iögonfallande upphängning genom vilken lampan verkar flyta. Lampan är elegant med den runda lampskärmen i glas. Den nickelfärgade baldakinen, som kompletteras med lampans uttag i samma färg, ger lampan en elegant touch. Sammantaget är denna lampa en underbar allround som passar perfekt in i ett modernt vardagsrum.
  Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm »

  522 SEK

  Lamp24.se

Kolla också