Xiaomi - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Xiaomi Mi smart LED-lampa WiFi E27

  Xiaomi Mi smart LED-lampa WiFi har kallt och varmt ljus samt upp till 16 miljoner färger. Lampan kontrolleras lätt lampan via din telefon.
  Xiaomi Mi smart LED-lampa WiFi E27 »

  249 SEK

  e-ville.com

 • Xiaomi Mi Smart Led-skrivbordslampa Pro White

  Xiaomi Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro Perfekt belysning för alla tillfällen Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro kan täcka och ljusyta på 1,2 kvadratmeter och färgtemperaturen kan justeras mellan 2500K till 4800K. Det gör att du kan skapa den perfekta belysningen för alla tillfällen. Genom att justera ljusets färg och styrka blir det enkelt att skapa ett perfekt arbetsklimat hemma, eller det perfekta ljuset för att läsa en spännande bok. Ett varmare sken eller ljusaste dagsljus - du väljer. Välj mellan olika lägen Den smarta lampan låter dig anpassa din belysning för alla scenarier. Välj mellan lägen som fokusläge eller läsläge, eller skapa ditt eget smarta läge via appen. Focus-läget gör att du regelbundet får pauser som hjälper dig att behålla koncentrationen, medan läs-läget gör att du håller dig koncentrerad genom en färgtemperatur på 4000K - och temperaturen som kommer att göra det lättare att hitta hur länge du läser. Lampan är dessutom flimmerfri för att skydda dina ögon effektiva. Enkel installation och smarta funktioner Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro är enkel att använda och med hjälp av en knapp kan du stänga av och på lampan, samt justera färgtemperatur och ljusstyrka. Lampan kan även anslutas direkt till Mi Home-appen via Wi-Fi-nätverk som helst, tack vare sin inbyggda Wi-Fi-modul. Genom att använda Mi Home-appen kan du justera ljuset var du än är, schemalägga när du vill att lampan ska tändas och släckas och använda en rad andra smarta funktioner. Kontrollera belysningen med din röst För att förenkla din vardag stöder Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro röststyrning via Amazon Alexa och Google Assistant. Använd din röst för att slå på och av lamporna och justera ljusstyrkan exakt så som du önskar. Smart och minimalistisk design Lampan kommer i en praktisk och elegant design och kan böjas i många vinklar för att passera alla möjliga situationer - till exempel läsning, arbete hemifrån eller handarbete som nödvändig koncentration. Den cirkelformade lampan ger ett ljus som täcker en bred yta och ger ett jämnare ljus, samtidigt som den tar upp minimalt med plats på skrivbordet. Ett bra val för miljön Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro är ett miljövänligt val tack vare sin högeffektiva belysning och låga energiförbrukning. Den har även en batteritid på hela 25 000 timmar när det betyder att batteriet kommer att räcka i 11,4 år om det använda sex timmarna om dagen.
  Xiaomi Mi Smart Led-skrivbordslampa Pro White »

  703 SEK

  FYNDIQ

 • Led-Lampa Xiaomi Mi Smart Desk Pro, Eye Comfort, Bluetooth, Trådlös, 14w, Ch 700, Kompatibel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit

  Varje gång du arbetar vid ditt skrivbord behöver du det perfekta ljuset för att kunna hålla dig fokuserad utan att ögonen blir trötta. Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU är det rätta valet.  Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU erbjuder stereoljus, vilket innebär att den skapar ett tredimensionellt intryck av djup och soliditet. Dessutom har den ett färgåtergivningsindex RA 90, vilket innebär att den ser exakt ut som den gör i verkligheten (i naturligt ljus).      TUV Rheinland-certifiering mot blått ljus  Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU ger en stor täckningsyta på 1,2 kvadratmeter och har även TUV Rheinland-certifiering för lågt blått ljus och är utformad för kontorsbruk. Oavsett vad du gör (arbetar vid datorn, läser en bok, skriver något) har lampan ett inbyggt Pomodoro-system så att du blir påmind om att du behöver en paus. Med den här enheten kan du arbeta i en trevlig och avkopplande miljö, var som helst i huset. Xiaomi LED Desk Lamp Pro har en elegant och minimalistisk design, men är samtidigt flexibel och praktisk. Den vita färgen passar naturligt in i alla inredningsstilar och du kan justera lampan som du vill, med fyra justeringsalternativ som du kan kombinera.     Större belysningsområde  Lampan är utformad för större arbetsutrymmen, t.ex. på kontoret. Lamphuvudet är cirkulärt och har en diameter på 13,6 cm, vilket gör att det täcker ett stort belysningsområde. Med en täckningsyta på 1,2 m2 ger lampan ett jämnare, stereoliknande ljus.      Professionell arbetslampa  Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU har fått det tyska TÜV Rheinland-certifikatet för lågt blått ljus som skyddar ögonen och belönades vid iF Design Award 2019 och reddot Award 2019.  Du kan använda lampan i ett av två arbetslägen, Focus eller Reading, beroende på vilken ljusstyrka du behöver och vilken stämning du vill skapa.  Focus-läget bygger på Pomodoro-tekniken och tar hänsyn till alternerande arbets- och vilotider genom att ändra intensiteten och färgen på det diffusa ljuset. Denna metod för tidsplanering bidrar till att förbättra produktiviteten och påminner dig om att ta en paus för mental vila och ögonavkoppling.     Läsläge för läsning  Detta är ett alternativ som är särskilt utformat för när du läser och gör att du kan behålla fokus med en färgtemperatur på 4000k. Med andra ord ger enheten i läsläge en neutral ljusstyrka som inte tröttar ögonen ens efter en längre tid.     Effekt och färg - Hög färgåtergivningsindex  (CRI - Color Rendering Index) på RA 90 och en färgtemperatur på mellan 2 500k och 4 800k hjälper dig att se de objekt du arbetar med och de som finns runt omkring dig i sina verkliga färger. Dessa egenskaper används också i professionella belysningslösningar för museer och vissa medicinska inrättningar. Du kan ställa in ljusstyrkan och atmosfären så att den passar din aktuella aktivitet. Lampan har en effekt på 14 W och ett ljusflöde på upp till 700 lumen. Den gradvisa övergången från en nivå av ljusstyrka eller färg till en annan är smidig och...
  Led-Lampa Xiaomi Mi Smart Desk Pro, Eye Comfort, Bluetooth, Trådlös, 14w, Ch 700, Kompatibel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit »

  885 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mijia RGBW smart skrivbordslampa

  Xiaomi Mijia smart RGBW skrivbordslampa som också kan användas som sänglampa eller för att skapa en stämningsfull atmosfär.
  Xiaomi Mijia RGBW smart skrivbordslampa »

  479 SEK

  e-ville.com

 • Xiaomi Mi Motion-activated Night Light 2

  Lyser upp varje stegMi Motion-Activated Night Light 2 har en inbyggd rörelsesensor som kan känna av rörelse inom 120 grader. När sensorn känner av rörelse, lyser lampan genast upp ditt hem. Lampan släcks automatiskt efter 15 sekunder av inaktivitet. Anpassningsbart ljusLampan erbjuder 2 olika inställningar att välja mellan: High och low level. Välj mellan det 28000K gula ljuset om du vill ha ett mjukt och behagligt ljus som inte stör andra eller irriterar ögonen. High level funkar perfekt om du placerar den i en garderob, på badrumsväggen eller trappuppgången. Innovativ designDen innovativa lampan kommer med en magnetisk bas som du enkelt kan ta bort lampan från när du vill. Du kan även rotera lampan 360 grader för att skapa det perfekta ljuset i ditt hem. Tejpen på baksidan av basen gör att du kan fästa den var du vill.
  Xiaomi Mi Motion-activated Night Light 2 »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi - Mi Light Detection Sensor - Vit

  Med Mi Light Detection Sensor från Xiaomi är det enklare än någonsin att skapa den ultimata belysningen hemma. Den här sensorn mäter mängden ljus i ditt hem och kan även se hur ljuset har sett ut över tid. Koppla ihop alla dina smarta lampor med sensorn och styr när du vill att de ska stängas av eller sättas på beroende på hur ljust det är inomhus. Sensorn går att styra med din smartphone via Mi Home App. Genom att använda Mi Home-appen kan du se hur ljusnivån ser ut i ditt hem och skräddarsy din belysning hemma - oavsett vart du är. Om sensorn även är kopplad till exempelvis en smart lampa kan du själv bestämma när den ska tändas - till exempel när det börjar bli mörkt och ljusnivån sjunker under en viss nivå. Du kan även välja mellan lägen som Dag och Natt, eller skapa ditt eget smarta läge via Mi Home-appen. För att förenkla din vardag kommer Mi Light Detection Sensor i en smidig och lätt design vilket gör att du kan ha den var som helst - i en hylla eller på en vägg. Allt för din bekvämlighet. Skapa den ultimata belysningen hemma med denna praktiska sensor! Modell: Mi YTC4043GL Färg: Vit Storlek på produkt: 40 x 40 x 12 mm Detektionsintervall: 0 ~ 83.000 Lux Batteri: CR2450 Arbetstemperatur: -10 ° till 50 ° Luftfuktighet vid drift: 0–95% RH, icke-kondenserande Trådlös anslutning: Zigbee 3.
  Xiaomi - Mi Light Detection Sensor - Vit »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension

  Yeelight Lightstrip Plus Extension - Förlängning för Yeelight Lightstrip Förläningsstrip på 1 meter till Yeelight Lightstrip Plus - Tillbehör för Yeelight Lightstrip ljusremsor - Lätt att använda och installera - Anpassa dina lampor med en färgpalett med 16 miljoner färger, vilket gör ditt liv färgstarkt och underbart. - Mjukt böjbart material och enkel installation.
  Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Yeelight Led Lightstrip Extension 1m

  Nu kan du förlänga din 2 meter långa Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus 2m upp till 10 m genom att köpa till ytterligare ljusslingor för att skapa det perfekta ljuset - i vardagsrummet eller i gamingrummet. Enkel att installera och koppla ihop med Yeelight-appen för att styra ljuset. Medföljande ljuskälla: Lysdiod (LED)Längd: 1 mProduct Type: YLOT01YLRated Input: 24V 0.088ARated Power: 2.
  Xiaomi Mi Yeelight Led Lightstrip Extension 1m »

  181 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi - Yeelight Mi Mjyd02yl Nattlampa Med Rörelsesensor Vit

  Den här vita nattlampan Yeelight Mi MJYD02YL från Xiaomi är en trådlös nattlampa med sensor som ser till att du aldrig någonsin igen behöver vara orolig över att råka gå in i någon möbel eller slå i tån i något på väg till badrummet mitt i natten. Lampan känner av när du rör dig och lyser försiktigt upp utrymmet med ett varmt vitt ljus. Detta gör nattlampan med sensor till den perfekta lampan att ha i sovrummet, trappan, hallen, köket, garaget eller i barnrummet! Det är också idealiskt för åldrande vuxna som löper större risk att falla. I barnrummet kan du gå in och titta till ditt barn utan att behöva vara orolig över att väcka dem med en lampa eller att du ska råka stöta i något för att du inte ser ordentligt i mörkret. Nattlampan har ett varmt sken som ger en mysig känsla i rummet. Nattlampan drar dessutom väldigt lite energi och är en riktig energisparande lampa! Välj mellan 2 ljusstyrkor beroende på ditt tidskrav. Det 2800k varma gula ljuset ger tillräckligt med ljus i alla miljöer. Denna halvklotformade lampa har en magnetisk struktur och ett starkt lim, så att du enkelt kan installera och flytta ljuset. Denna halvklotformade lampa har en magnetisk struktur och ett starkt lim, så att du enkelt kan installera och flytta lampan vart och hur mycket du vill. Modell: Yeelight Mi MJYD02YL Storlek på produkt: Bredd 80 mm / Höjd 62 mm Vikt: 72 gram Färg: Vit Material: Polykarbonat, ABS Funktioner: Rörelsedetektor (120 °), 360 ° rotation, ljussensor, bärbar, magnetisk bas, infraröd rörelsesensor, Fresnel -objektiv Typ: LED Watt: 0.34 W Ljus: Varmt vitt ljus Färgtemperatur: 2800K Ljusstyrka: 25 lumen Belysningsinformation: - 3 lumen - 25 lumen Batteri: 3 x AA-batterier Spänning: 4.5V Garanti: 6 månader Min. drifttemperatur: -10°C Max.
  Xiaomi - Yeelight Mi Mjyd02yl Nattlampa Med Rörelsesensor Vit »

  189 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Smart Led Ceiling Light (white)

  Den runda och stilrena LED-lampan lyser inte bara upp ditt hem, utan är även en snygg inredningsdetalj som fungerar i alla rum. Tack vare integrerat Bluetooth och Wi-Fi styr du din Mi LED Ceiling Light genom Yeelight-appen i mobilen. Där kan du justera ljusets temperatur och styrka för att skapa det perfekta ljuset. Ljus för dina behovNu kan du varva ner med lampans månljusläge som skapar ett bekvämt ljus innan läggdags. Ljuset försöker efterlikna månen och ljusstyrkan kan sänkas ner till 0.1 lumen för att minska bländning och överbelastning av ögonen. Bortsett från det kan lampan även efterlikna ljuset på museum.
  Xiaomi Mi Smart Led Ceiling Light (white) »

  799 SEK

  FYNDIQ

 • 168 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2

  Lyser upp varje steg Mi Motion-Activated Night Light 2 har en inbyggd rörelsesensor som kan känna av rörelse inom 120 grader. När sensorn känner av rörelse, lyser lampan genast upp ditt hem. Lampan släcks automatiskt efter 15 sekunder av inaktivitet. Anpassningsbart ljus Lampan erbjuder 2 olika inställningar att välja mellan: High och low level. Välj mellan det 28000K gula ljuset om du vill ha ett mjukt och behagligt ljus som inte stör andra eller irriterar ögonen. High level funkar perfekt om du placerar den i en garderob, på badrumsväggen eller trappuppgången. Innovativ design Den innovativa lampan kommer med en magnetisk bas som du enkelt kan ta bort lampan från när du vill. Du kan även rotera lampan 360 grader för att skapa det perfekta ljuset i ditt hem. Tejpen på baksidan av basen gör att du kan fästa den var du vill.
  Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 »

  199 SEK

  CDON

 • Led Trakovi Xiaomi Bhr4119gl

  Om du tycker om att ta hand om minsta detalj i hemmet och ha koll på senaste nytt för att göra livet lättare, köp LED-lampa Xiaomi BHR4119GL till bästa pris. Färg: Vit Spänning: 12 V 100 - 240 V 12.
  Led Trakovi Xiaomi Bhr4119gl »

  1181 SEK

  CDON

 • Xiaomi - Yeelight Mi Mjyd02yl Nattlampa Med Rörelsesensor

  Den här vita nattlampan Yeelight Mi MJYD02YL från Xiaomi är en trådlös nattlampa med sensor som ser till att du aldrig någonsin igen behöver vara orolig över att råka gå in i någon möbel eller slå i tån i något på väg till badrummet mitt i natten. Lampan känner av när du rör dig och lyser försiktigt upp utrymmet med ett varmt vitt ljus. Detta gör nattlampan med sensor till den perfekta lampan att ha i sovrummet, trappan, hallen, köket, garaget eller i barnrummet! Det är också idealiskt för åldrande vuxna som löper större risk att falla. I barnrummet kan du gå in och titta till ditt barn utan att behöva vara orolig över att väcka dem med en lampa eller att du ska råka stöta i något för att du inte ser ordentligt i mörkret. Nattlampan har ett varmt sken som ger en mysig känsla i rummet. Nattlampan drar dessutom väldigt lite energi och är en riktig energisparande lampa!    Välj mellan 2 ljusstyrkor beroende på ditt tidskrav. Det 2800k varma gula ljuset ger tillräckligt med ljus i alla miljöer. Denna halvklotformade lampa har en magnetisk struktur och ett starkt lim, så att du enkelt kan installera och flytta ljuset. Denna halvklotformade lampa har en magnetisk struktur och ett starkt lim, så att du enkelt kan installera och flytta lampan vart och hur mycket du vill. Modell : Yeelight Mi MJYD02YL Storlek på produkt : Bredd 80 mm / Höjd 62 mm  Vikt : 72 gram Färg : Vit Material : Polykarbonat, ABS Funktioner:  Rörelsedetektor (120 °), 360 ° rotation, ljussensor, bärbar, magnetisk bas, infraröd rörelsesensor, Fresnel -objektiv Typ : LED Watt : 0.34 W Ljus : Varmt vitt ljus Färgtemperatur : 2800K Ljusstyrka : 25 lumen Belysningsinformation:  - 3 lumen - 25 lumen Batteri : 3 x AA-batterier Spänning : 4.5V Garanti : 6 månader Min. drifttemperatur: -10°C  Max.
  Xiaomi - Yeelight Mi Mjyd02yl Nattlampa Med Rörelsesensor »

  189 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Smart Led-Skrivbordslampa Pro

  Xiaomi Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro Perfekt belysning för alla tillfällen Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro kan täcka och ljusyta på 1,2 kvadratmeter och färgtemperaturen kan justeras mellan 2500K till 4800K. Det gör att du kan skapa den perfekta belysningen för alla tillfällen. Genom att justera ljusets färg och styrka blir det enkelt att skapa ett perfekt arbetsklimat hemma, eller det perfekta ljuset för att läsa en spännande bok. Ett varmare sken eller ljusaste dagsljus - du väljer.  Välj mellan olika lägen Den smarta lampan låter dig anpassa din belysning för alla scenarier. Välj mellan lägen som fokusläge eller läsläge, eller skapa ditt eget smarta läge via appen. Focus-läget gör att du regelbundet får pauser som hjälper dig att behålla koncentrationen, medan läs-läget gör att du håller dig koncentrerad genom en färgtemperatur på 4000K - och temperaturen som kommer att göra det lättare att hitta hur länge du läser. Lampan är dessutom flimmerfri för att skydda dina ögon effektiva. Enkel installation och smarta funktioner Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro är enkel att använda och med hjälp av en knapp kan du stänga av och på lampan, samt justera färgtemperatur och ljusstyrka. Lampan kan även anslutas direkt till Mi Home-appen via Wi-Fi-nätverk som helst, tack vare sin inbyggda Wi-Fi-modul. Genom att använda Mi Home-appen kan du justera ljuset var du än är, schemalägga när du vill att lampan ska tändas och släckas och använda en rad andra smarta funktioner. Kontrollera belysningen med din röst För att förenkla din vardag stöder Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro röststyrning via Amazon Alexa och Google Assistant. Använd din röst för att slå på och av lamporna och justera ljusstyrkan exakt så som du önskar. Smart och minimalistisk design Lampan kommer i en praktisk och elegant design och kan böjas i många vinklar för att passera alla möjliga situationer - till exempel läsning, arbete hemifrån eller handarbete som nödvändig koncentration. Den cirkelformade lampan ger ett ljus som täcker en bred yta och ger ett jämnare ljus, samtidigt som den tar upp minimalt med plats på skrivbordet. Ett bra val för miljön Mi Smart LED-skrivbordslampa Pro är ett miljövänligt val tack vare sin högeffektiva belysning och låga energiförbrukning. Den har även en batteritid på hela 25 000 timmar när det betyder att batteriet kommer att räcka i 11,4 år om det använda sex timmarna om dagen.
  Xiaomi Mi Smart Led-Skrivbordslampa Pro »

  750 SEK

  CDON

 • Lampa Med Rörelsesensor Xiaomi Mue4115gl 4,5v

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Lampa med Rörelsesensor Xiaomi MUE4115GL 4,5V .
  Lampa Med Rörelsesensor Xiaomi Mue4115gl 4,5v »

  394 SEK

  CDON

Kolla också