Macally - Datortillbehör

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Macally Car Headrest Mount (iPad)

  Macally nackstödsfäste för iPad tillåter passagerare att titta på filmer på iPaden bekvämt från baksätet i bilen. Nackstödsfästet kan enkelt och säkert sättas fast på framsäternas nackstöd med en bredd på 5,1 till 25,4 cm.
  Macally Car Headrest Mount (iPad) »

  359 SEK

  iPhonebutiken.se

 • Macally Car Cup Holder (iPad)

  Justerbar bilhållare som fästs i din bils mugghållare. Passar alla iPads och andra surfplattor som har en bredd mellan 96-203 mm.
  Macally Car Cup Holder (iPad) »

  369 SEK

  iPhonebutiken.se

 • Macally Wall Mount Stand (iPad)

  "Det enda ställ du behöver till din iPad. Otroligt smart konstruktion som gör det möjligt att hänga en iPad t ex under ett köksskåp, samt med ett handgrepp lätt ta loss hela stället för att placera på bordet.
  Macally Wall Mount Stand (iPad) »

  399 SEK

  iPhonebutiken.se

 • Macally AStand (Macbook)

  "Med hjälp av detta ställ får du en bättre blick på din skärm. Genom detta reducerar du nackbesvär och huvudvärk som är resultatet av en dålig hållning.   Den lutande designen (± 30º vinkel) med upphöjda framkanter och en kudde håller din bärbara dator på plats.
  Macally AStand (Macbook) »

  495 SEK

  iPhonebutiken.se

 • Macally SpinGrip (iPad)

  "Skrivbordsställ och handremshållare för iPad i en och samma produkt! SpinGrip erbjuder många ställningsalternativ. Först och främst kan du (helt) rotera basen och enkelt dela innehållet på din iPad med någon som sitter bredvid dig. Då kan du justera vinkeln mellan 15 och 80 grader för bästa synvinkel.
  Macally SpinGrip (iPad) »

  349 SEK

  iPhonebutiken.se

Kolla också