GPS

Avancerad sökning   
 • Polar Vantage Small/medium Male

  Utmana dig själv med Polar Vantage M, en universell multisportklocka med GPS för dig som gillar att slå nya rekord. Denna tunna och lätta träningspartner ger dig all information du behöver för att förbättra resultatet i alla dina favoritsporter. Polar Vantage M är en universell multisportklocka med GPS med Polar Precision Prime sensorfusion-teknik för exakt pulsmätning från handleden också i de mest krävande förhållanden. Den är fullpackad med funktioner som hjälper dig att slå dina rekord och nå dina mål: undvik överträning med Training Load Pro och följ dina löpresultat med de omfattande löpfunktionerna, bland annat Running Index. Välj dina favoritsporter bland fler än 130 sportprofiler och anpassa inställningarna för varje sport. De utbytbara armbanden gör att du kan matcha din Polar Vantage M med alla situationer och stilar. Den kompakta och lätta designen gör den till den perfekta träningspartnern. Mått 46 × 46 × 12,5 mm Vikt ‎45 g med armband, 28 g utan armband Material Glasfiberförstärkt polymerhölje. Boett, knappar och spänne av rostfritt stål. Display Färgdisplay som alltid är på. PMMA-laminerad lins med härdad yta. Storlek 1,2 tum, upplösning 240 x 240. Batteri ‎230 mAh Li-pol-batteri. Upp till 30 timmars batteritid i träningsläge (GPS och pulsmätning på handleden) eller upp till 5 dagar i klockläge med kontinuerlig pulsmätning. GPS Inbyggd GPS & GLONASS. Assisterad GPS för snabba fixeringstider. Anslutningsmöjligheter Bluetooth Low Energy. Anpassad USB-kabel för laddning och datasynkronisering. Klocka Tid och datum. Alarm med snooze-funktion. Menyspråk Engelska, tyska, franska, italienska, nederländska, norska, spanska, portugisiska, svenska, finska, danska, polska, ryska, turkiska, indonesiska, tjeckiska, japanska, kinesiska (förenklad) Sensorer Kompatibel med alla BLE-pulssensorer, stegfrekvens- och effektsensorer för löpning samt med cykelsensorer för hastighet, kadens och effekt.
  Polar Vantage Small/medium Male »

  2999 SEK

  Stayhard.se

 • 4190 SEK

  Klockmagasinet.com

 • Garmin Gpsmap 65 Handheld svart 2021 GPS-enheter

  Hitta rätt, var du än befinner dig När lokalsinnet inte räcker till och du befinner dig långt ifrån de stigar du vanligtvis trampar på är det en skön känsla att veta att du kommer att hitta fram, såväl som hem oavsett vad som händer. Garmin erbjuder därmed denna handenhet med stor färgskärm som går att läsa även i solljus, och som har utökad stöd för GNSS-satelliter. De topografiska kartorna erbjuder detaljerad överblick så att du tydligt kan se bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar samt geografiska punkter. Den fungerar lika bra i backigt landskap, som den gör i storstadsmiljöer och de allra tätaste svampskogarna du kan tänkas befinna dig i. Enheten är förladdad med kartor över Europa och kan laddas in med ännu fler kartor efter behov. All planering inför kommande äventyr sköter du genom Garmins app och webbplats Garmin Explore. Här synkroniserar du de waypoints, rutter och spår du önskar ha tillgängliga i enheten, och önskar du kombinera kommande äventyr och upptäcktsresa med lite Geocaching har du möjlighet till detta genom enheten. Du kan dessutom motta automatiska cacheuppdateringar från Geocaching Live. Med Garmin GPSMAP 65 får du möjlighet att navigera med sofistikerade instrument i form av höjdmätare och kompassnavigeringssensorer. Detta kära outdoorvänner, är därmed en pålitlig handhållen GPS-enhet för oss vandrare och friluftsmänniskor som vistas i miljöer där mobilnätet inte räcker till.  Garmin GPSMAP 65 har fått vattenklassningen IPX7, vilket innebär att den tål tillfällig exponering för vatten på upp till en meters djup i upp till 30 minuter. Den är därmed lämplig för och klarar av de vattennivåer som uppstår vid stänk, regn, snö och dusch.
  Garmin Gpsmap 65 Handheld svart 2021 GPS-enheter »

  4195 SEK

  Addnature.com

 • Garmin Approach S62 - Black

  Här får du en GPS klocka som även passar utanför golfbanan. Nya S62 har alla funktioner som föregångaren S60 hade men har uppdaterats med bland annat en virtuell caddie som kan ge dig förslag på vilken klubba du skall slå om du har registrerat tillräckligt med slag. Caddien tar även in vindriktning och vindhastighet samt om det är uppför eller nedför till målet. Även andra vardagliga smarta funktioner har plockats in i klockan som ex smartaviseringar, Garmin Pay och pulsmätare. Klockan har fler än 41000 förinställda banor. Klockan har även fått en förbättrad batteritid vilket gör att du kan använda GPS funktionen i upp till 20 timmar samt att den klarar upp till 14 dagar i vanligt klockläge. Den nya större pekskärmen, i en keramisk boett, på 1,3" gör det lätt att läsa av vad som står på skärmen och som på tidigare modell har du greenvy och kan ställa in och välja avstånd till olika hinder.
  Garmin Approach S62 - Black »

  5999 SEK

  Golfhandelen.se

 • MiniFinder Pico GPS Tracker Svart

  SpårningVid minsta rörelse skickar Pico sina positioner till MiniFinder GO applikationen. Du kan via en dator eller mobil följa alla dess rörelse i realtid på en karta. Förutom platsangivelse ser du även batteristatus, larmstatus, gps/gsm-signalstyrka i realtid. Detta är den enklaste och mest effektiva typ av spårning. LoggningAlla positioner loggas i MiniFinder GO systemet upp till ett år. Du kan i efterhand spela upp spår på kartan baserat på tid och datum.Varning lågt batteriBatteritiden är 20 dagar i standby läge, och när batterinivån är låg får du ett larm till din mobiltelefon eller datorn att spåraren behöver laddas.Larm vid fallolyckaMiniFinder Pico har en inbyggd fallsensor som kan larma vid en fallolycka genom att mäta hastighet och G-kraft i ett fall.GeoFence larmRita ett virtuellt staket på kartan och få besked om Pico spåraren lämnar det avgränsade området.PanikknappTrycker du på denna skickas ett larm till mobilappen som syns som en push-notis. Följer sedan upp med röstsamtal till larmmottagaren.Larm vid förlorad GPS-signalEnheten larmar om den kommer in i ett område utan GPS-täckning. Den kan även skicka ett besked när den återigen har erhållit GPS-signal.SamtalsfunktionEnheten stödjer tvåvägskommunikation. Du kan ringa till din Pico men även ringa ifrån den till ett eller flera förinställda telefonnummer.Flash minneVid förlorad GSM-signal loggas alla positioner i flashminnet. MiniFinder produkter har plats för ca. 60.000 offline positioner. Vid GSM-anslutning överförs alla loggade positioner till MiniFinder GO-systemet.Larm vid förflyttning eller vibrationEnheten kan avgöra om den har förflyttat sig eller om det uppstått en vibration och sedan larma till MiniFinder GO systemet och appen.Larm vid överskriden hastighetDu kan aktivera anpassad hastighetsgräns som enheten ska hålla sig inom. Om den angivna hastigheten överskrids, får du automatiskt ett meddelande om detta.FunktionsknapparPanikknapp, Svarsknapp och På/Av knappKartorMiniFinder GO APPen för realtidspositionering stödjer GoogleMaps, Bing Maps och OpenStreet Maps.För att kunna följa MiniFinders spårsändare i applikationen skickas krypterad datatrafik från MiniFinder enheten. Det behövs därför ett abonnemang till din MiniFinder spårsändare. Det finns olika alternativ att välja mellan, och man tecknar det lättast genom MiniFinders webbsida.
  MiniFinder Pico GPS Tracker Svart »

  1526 SEK

  Outnorth.se

 • Trygghetslarm och spårsändare MiniFinder® Pico

  MiniFinder® Pico är ett trygghetslarm och en spårsändare i ett som fungerar i hela världen. Som namnet antyder är Pico väldigt liten och lämpar sig därför till många användningsområden. Den rekommenderas till barn, äldre, personer som jobbar i utsatta miljöer och alla andra som behöver en extra trygghet. Enheten bygger på modern teknik och innehåller trots sin lilla storlek alla nödvändiga funktioner som man förväntar sig av en spårsändare och ett trygghetslarm.
  Trygghetslarm och spårsändare MiniFinder® Pico »

  1795 SEK

  Stgeorge.se

 • 419 SEK

  Bluecity.se

 • Garmin Forerunner 45 Sportarmbandsur OS

  Om du sätter på dig skorna och förbereda dig för att gå igång, bör också uppmärksamma de rätta verktygen. Forerunner 45 är, kombinerar en GPS Running Watch alla nödvändiga driftfunktioner i en snygg, lätt Smart klocka, du vill bära dag och natt. Denna användarvänliga Running Watch är perfekt för vardagliga köra sessioner, utbildningar och även för den kommande 10-km sikt, som du har låtit dig övertala. Den integrerade GPS registrerar dina steg och ger korrekt statistik u. a. till distans, tempo och intervall. Den intuitiva operationen är över nycklar. Även om dina händer är svettiga något som du kan så lätt fortfarande ett varv märke eller stoppa timern. Forerunner 45 mäter också dag och natt puls på handleden.
  Garmin Forerunner 45 Sportarmbandsur OS »

  1645 SEK

  Keller-sports

 • Winnes GPS TK-909

  Praktisk GPS-spårare som låter dig se var din hund befinner sig, och även hur den har rört sig tidigare. GPS:en passar utmärkt för t.ex.
  Winnes GPS TK-909 »

  995 SEK

  VetZoo.se

 • Winnes GPS TK-909

  TK-909 GPS-spårare är ett riktigt bra hjälpmedel, speciellt anpassad till den svenska marknaden. Utmärkt för att hålla reda på vart din hund eller katt befinner sig. Passar perfekt för alla hundar och större katter.
  Winnes GPS TK-909 »

  995 SEK

  Animail.se

 • Garmin Montana 700i

  InReach Satellitkommunikation Stor, ljusstark skärm Passar både fordon och i fickan.
  Garmin Montana 700i »

  7539 SEK

  CyberPhoto

 • TomTom Rider 550 WORLD 4,3"/

  TomTom Rider är en vattentålig GPS med Wi-Fi, speciellt framtagen för motorcykelkörning! Systemet innehåller massor av smarta funktioner som kommer att förhöja din körupplevelse, och den nya processorn med fyra kärnor ser till att allt går snabbare än någonsin! Några av de unika funktionerna:-Slingrande och backiga vägar.Hitta de mest spännande slingrande vägarna och stigningarna för att undvika tråkiga raksträckor. Välj hur slingrigt och backigt du vill att det ska vara: låg, mellan och hög. Navigatorn gör resten av jobbet så att du kan njuta av ett adrenalinfyllt nöje.-TomTom Road Trips.Ge dig ut på vägarna med världens bäst utvalda rutter och över 1000 förinstallerade "points of interest" tillgängliga exklusivt för att synkronisera med din Rider 550. Från slingrande kustvägar till hisnande bergsvägar, du hittar alltid din perfekta åktur med alla natursköna stopp och uppfriskande pauser utmärkta längs vägen.-MyDrive ruttplanering för motorcykel.Använd MyDrive för att planera och redigera din perfekta åktur. Välj anpassade waypoints, välj nivå på backighet och slingrighet och njut sedan av en rundtur med en annan väg tillbaka. Du kan dela ditt planerade äventyr direkt med motorcykelnavigatorn med Bluetooth eller Wi-Fi.Allt du behöver för montering på din motorcykel följer med i förpackningen! Nyckelfunktioner:-Körutmaningsnivå. Planera slingrande och backiga vägar-Upptäck världens bäst anpassade körrutter, exklusivt-Uppdateringar via Wi-Fi.
  TomTom Rider 550 WORLD 4,3"/ »

  4199 SEK

  Xlmoto SE

 • 3340 SEK

  FC Moto SE

 • Garmin GPSMAP 66S - GPS

  GARMIN GPSMAP 66S - GPS (010-01918-01).
  Garmin GPSMAP 66S - GPS »

  3979 SEK

  Milrab.se

 • Garmin Overlander MT-D

  7" pekskärm i färg,Förladdade kartor för Europa,Mellanöstern och Afrika,Fordonsanpassad navigering,Militärklassad enligt MIL-STD-180,Kompass,höjdmätare och barometer,.
  Garmin Overlander MT-D »

  5690 SEK

  Netonnet.se

 • 9UUB00140 aktiv magnethållare laddare (lämplig för TomTom navigeringsapparater med 5 och 6 tums skärm, ex. , Essential, Premium, Professional, GO Camper)

  Fäst tomTom på optimal räckvidd För enkel fastsättning av tomTom GO i ett andra fordon Sätt fast och ta bort din enhet med bara en hand USB-billaddare och kabel inklusive: direkt att börja ladda och ansluta Kompatibel med TomTom GO 520/5200/620/6200, GO Professional 520/6200/6250, GO Camper, GO Essential 5/6 tum, GO Premium 5/6 tum kompatibel.
  9UUB00140 aktiv magnethållare laddare (lämplig för TomTom navigeringsapparater med 5 och 6 tums skärm, ex. , Essential, Premium, Professional, GO Camper) »

 • 62523 Navilock NL8002U GPS-mottagare, Svart

  USB-anslutningstyp: USB Typ A Operationstemperatur: från -20 till 60 °C Uppdateringshastighet: 10 Hz.
  62523 Navilock NL8002U GPS-mottagare, Svart »

 • Laserworld Showcontroller

  Laserworld Showcontroller, Multimedia Software, Supports up to 3 Laserworld ShowNet Hardware Interfaces (DAC) Art.#385675# (must be ordered separately), ILDA system-standard compatible, Live laser control, Tmeline-based laser show programming, 250+ free shows available, Drag-and-drop operation, Intuitive interface, Logo and graphic import, MIDI and DMX support, Included tools : Showcontroller RealTime / Showcontroller PicEdit / Showcontroller Tracer / Showcontroller SVG Tool, Hardware, Requirements: Dual Core PC; Windows 7/8/10 (32bit or 64bit), min.
  Laserworld Showcontroller »

  3027 SEK

  Thomann

 • Garmin Approach G10 Clip-On Golf Gps

  Golfdata i praktiskt format För alla golfare som vill förbättra sitt spel och slå rätt slag på rätt plats på ett mycket mer konsekvent sätt. Om du vill spendera mindre pengar och ändå förbättra ditt spel är Approach G10 ett bra alternativ för dig. - Kompakt liten clipmodell som passar överallt - Förprogrammerad med fler än 40 000 internationella golfbanor - Visar avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Visar även hinder - Greenvy visar greenens utformning och har manuell flaggplacering - Med digitalt scorekort kan du enkelt hålla koll på din score under varje runda Få avståndsinformation Kompakt, lätt och enkel att använda - Approach G10 ger dig möjlighet att noggrant mäta längden på dina slag var på banan du än spelar från. För dig som gillar att promenera längs banan finns även en inbyggd mätare för total distans som håller koll på exakt hur långt du har gått. Bygg upp ditt självförtroende på banan Oavsett om du spelar med dina vänner på en golfbana i hemtrakten eller står på tee på den där efterlängtade golfsemestern vet Approach G10 var du befinner dig - och hur långt det är till nästa flagga. Den högkänsliga GPS-mottagaren ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan ge järnet med gott självförtroende. På den klara och ljusstarka square 1,3-tumsskärmen ser du avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Du ser också avstånd till hinder, doglegs och layups. Lär känna greenen Greenvy visar greenens rätta beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering. Enkel poängberäkning Det inbyggda digitala scorekortet med gör sammanräkningen och statistiken enkel. När du är klar kan du spara och granska din golfrunda eller föra över speldata via USB och datorn till Garmin Connect-golfcommunityt online för en spelanalys. Kostnadsfria banuppdateringar Med Approach G10 får du kostnadsfria banuppdateringar under enhetens livslängd. Enheten är klar att använda direkt när du har packat upp den, med fler än 40 000 förinlästa banor. Dessutom läggs nya banor och uppdateringar till upp till fyra gånger om året med Garmin Express, som finns på Garmins webbplats. Och bäst av allt: dessa banuppdateringar är kostnadsfria - utan installationsavgifter, avgifter eller abonnemang. Robust och hållbar Den mångsidiga golfenheten Approach G10 är robust, vattenklassad för 10 meter och har ett litiumjonbatteri med lång batteritid så att du kan slutföra långa rundor eller ta de där extra hålen. Nu kan du enkelt njuta av en hel helg fylld av golf med upp till 15 timmar i GPS-läge innan batteriet behöver laddas.
  Garmin Approach G10 Clip-On Golf Gps »

  1199 SEK

  Nordicagolf.se

 • Polar Vantage Small/medium Svart

  Utmana dig själv med Polar Vantage M, en universell multisportklocka med GPS för dig som gillar att slå nya rekord. Denna tunna och lätta träningspartner ger dig all information du behöver för att förbättra resultatet i alla dina favoritsporter.Polar Vantage M är en universell multisportklocka med GPS med Polar Precision Prime sensorfusion-teknik för exakt pulsmätning från handleden också i de mest krävande förhållanden. Den är fullpackad med funktioner som hjälper dig att slå dina rekord och nå dina mål: undvik överträning med Training Load Pro och följ dina löpresultat med de omfattande löpfunktionerna, bland annat Running Index. Välj dina favoritsporter bland fler än 130 sportprofiler och anpassa inställningarna för varje sport. De utbytbara armbanden gör att du kan matcha din Polar Vantage M med alla situationer och stilar. Den kompakta och lätta designen gör den till den perfekta träningspartnern.Mått 46 × 46 × 12,5 mmVikt ?45 g med armband, 28 g utan armbandMaterial Glasfiberförstärkt polymerhölje. Boett, knappar och spänne av rostfritt stål.Display Färgdisplay som alltid är på. PMMA-laminerad lins med härdad yta. Storlek 1,2 tum, upplösning 240 x 240.Batteri ?230 mAh Li-pol-batteri. Upp till 30 timmars batteritid i träningsläge (GPS och pulsmätning på handleden) eller upp till 5 dagar i klockläge med kontinuerlig pulsmätning.GPS Inbyggd GPS & GLONASS. Assisterad GPS för snabba fixeringstider.Anslutningsmöjligheter Bluetooth Low Energy. Anpassad USB-kabel för laddning och datasynkronisering.Klocka Tid och datum. Alarm med snooze-funktion.Menyspråk Engelska, tyska, franska, italienska, nederländska, norska, spanska, portugisiska, svenska, finska, danska, polska, ryska, turkiska, indonesiska, tjeckiska, japanska, kinesiska (förenklad)Sensorer Kompatibel med alla BLE-pulssensorer, stegfrekvens- och effektsensorer för löpning samt med cykelsensorer för hastighet, kadens och effekt.
  Polar Vantage Small/medium Svart »

  2853 SEK

  FYNDIQ

 • 5031 SEK

  CDON

 • Polar Vantage Small/medium Male

  Utmana dig själv med Polar Vantage M, en universell multisportklocka med GPS för dig som gillar att slå nya rekord. Denna tunna och lätta träningspartner ger dig all information du behöver för att förbättra resultatet i alla dina favoritsporter. Polar Vantage M är en universell multisportklocka med GPS med Polar Precision Prime sensorfusion-teknik för exakt pulsmätning från handleden också i de mest krävande förhållanden. Den är fullpackad med funktioner som hjälper dig att slå dina rekord och nå dina mål: undvik överträning med Training Load Pro och följ dina löpresultat med de omfattande löpfunktionerna, bland annat Running Index. Välj dina favoritsporter bland fler än 130 sportprofiler och anpassa inställningarna för varje sport. De utbytbara armbanden gör att du kan matcha din Polar Vantage M med alla situationer och stilar. Den kompakta och lätta designen gör den till den perfekta träningspartnern. Mått 46 × 46 × 12,5 mm Vikt ‎45 g med armband, 28 g utan armband Material Glasfiberförstärkt polymerhölje. Boett, knappar och spänne av rostfritt stål. Display Färgdisplay som alltid är på. PMMA-laminerad lins med härdad yta. Storlek 1,2 tum, upplösning 240 x 240. Batteri ‎230 mAh Li-pol-batteri. Upp till 30 timmars batteritid i träningsläge (GPS och pulsmätning på handleden) eller upp till 5 dagar i klockläge med kontinuerlig pulsmätning. GPS Inbyggd GPS & GLONASS. Assisterad GPS för snabba fixeringstider. Anslutningsmöjligheter Bluetooth Low Energy. Anpassad USB-kabel för laddning och datasynkronisering. Klocka Tid och datum. Alarm med snooze-funktion. Menyspråk Engelska, tyska, franska, italienska, nederländska, norska, spanska, portugisiska, svenska, finska, danska, polska, ryska, turkiska, indonesiska, tjeckiska, japanska, kinesiska (förenklad) Sensorer Kompatibel med alla BLE-pulssensorer, stegfrekvens- och effektsensorer för löpning samt med cykelsensorer för hastighet, kadens och effekt.
  Polar Vantage Small/medium Male »

  2999 SEK

  Stayhard.se

 • 4190 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 1990 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 2390 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 1590 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 899 SEK

  Bluecity.se

 • 629 SEK

  Bluecity.se

 • 1990 SEK

  CyberPhoto

 • Garmin DriveAssist 51 LMTD - Europa

  Inbyggd färdkamera Trafikinformation i realtid Kollisionsvarning.
  Garmin DriveAssist 51 LMTD - Europa »

  3290 SEK

  CyberPhoto

 • Polar Vantage + H10 Heart Rate Sensor Svart

  Viktiga FUNKTIONERPolar Precision Prime: Mät pulsen med hög precision från handleden också i de mest krävande förhållanden.Training Load Pro: Mät belastningen av ditt träningspass och se hur träningen anstränger olika delar av din kropp.Recovery Pro: Se hur återhämtad din kropp är och få återhämtningsfeedback.Running Power: Få mer omfattande information om intensiteten i dina löppass.Sportprofiler: Polar Vantage V har stöd för fler än 130 olika sporter. Lägg till dina favoritsporter i din sportklocka via Polar Flow.Simdata: Följ din utveckling i poolen. Polar Vantage V mäter automatiskt puls, simstil, sträcka, tempo, simtag och vilotid. Sträcka och simtag registreras även vid simning i öppet vatten.
  Polar Vantage + H10 Heart Rate Sensor Svart »

  4390 SEK

  Outnorth.se

 • Garmin Oregon 700

  ljusstark färgpekskärm Vattenklassad till IPX7 Ett års Birds-eye ingår.
  Garmin Oregon 700 »

  3790 SEK

  CyberPhoto

 • Garmin GPSMAP 64x

  Robust och fukttålig Mycket exakt Perfekt för fjällvandringen.
  Garmin GPSMAP 64x »

  3299 SEK

  CyberPhoto

 • Garmin Zumo 396 LMT-S

  Perfekt för motorcykeln Tydlig pekskärm Trafik/väderinfo.
  Garmin Zumo 396 LMT-S »

  3490 SEK

  CyberPhoto

 • Suunto 9 G1 Vit

  GPS-navigeringFusedtrack™Fler än 80 sportlägenVäderfunktionerIntelligenta batterilägen: Tre förinställda batterilägen – Prestanda, Uthållighet och Ultra – ger mellan 25 och 120 timmars registreringstid med GPS-spårning på. När du startar registreringen får du en uppskattning av hur lång batteritid du har kvar i det aktuella läget. Om den tiden inte räcker kan du helt enkelt växla till ett annat lägeSuunto 9 använder intelligenta påminnelser som baseras på din aktivitetshistorik för att säkerställa att batteriet är fullt inför nästa träningspass eller äventyr. Om klockan märker att batteriet börjar ta slut under ett träningspass föreslår den automatiskt att du växlar till ett annat batterilägeUnder ultralöpning är det ofta batteritiden som begränsar möjligheten att registrera distans och rutt på rätt sätt, eftersom GPS-funktionen drar mycket batteri. Suuntos unika FusedTrack™-algoritm kombinerar Gps- and rörelsesensordata för att ge precisare spårning och distans. Detta gör det möjligt att förlänga batteritiden genom att sänka GPS-funktionens batteriförbrukning utan att noggrannheten försämrasSuunto 9 är skapad och byggd för att uppfylla professionella atleters krav. Klockan har utsatts för tusentals timmar av extrema tester i de tuffaste förhållandena, både av Suuntos eget testteam och atleter över hela världen, vilket gör den till en tillförlitlig träningspartner för alla äventyrParkoppla Suunto 9 med den nya Suunto-appen för att registrera alla dina äventyr och följa dina trender för exempelvis dagliga aktiviteter och sömn under lång tid. Dela enkelt dina främsta prestationer och få kontakt med andra inom appens gemenskapDen smarta mobilanslutningen hjälper dig att hålla koll på aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på klockan.
  Suunto 9 G1 Vit »

  3881 SEK

  Outnorth.se

 • Suunto 9 Baro Svart

  Tre förinställda batterilägen – Prestanda, Uthållighet och Ultra – ger mellan 25 och 120 timmars registreringstid med GPS-spårning på. När du startar registreringen får du en uppskattning av hur lång batteritid du har kvar i det aktuella läget. Om den tiden inte räcker kan du helt enkelt växla till ett annat läge.Under ultralöpning är det ofta batteritiden som begränsar möjligheten att registrera distans och rutt på rätt sätt, eftersom GPS-funktionen drar mycket batteri. Suuntos unika FusedTrack™-algoritm kombinerar Gps- and rörelsesensordata för att ge precisare spårning och distans. Detta gör det möjligt att förlänga batteritiden genom att sänka GPS-funktionens batteriförbrukning utan att noggrannheten försämras.Parkoppla Suunto 9 med den nya Suunto-appen för att registrera alla dina äventyr och följa dina trender för exempelvis dagliga aktiviteter och sömn under lång tid. Dela enkelt dina främsta prestationer och få kontakt med andra inom appens gemenskap.Den smarta mobilanslutningen hjälper dig att hålla koll på aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på klockan. Suunto-appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.Mått 51.5 x 51.
  Suunto 9 Baro Svart »

  5062 SEK

  Outnorth.se

 • Garmin Drive 61 LMT - Västeuropa

  Livstids kartuppdateringar Lättförståelig guidning Överlistar trafikstockning.
  Garmin Drive 61 LMT - Västeuropa »

  1790 SEK

  CyberPhoto

 • Garmin inReach® Mini, Orange

  Liten och smidig Bra batteritid Perfekt för resan.
  Garmin inReach® Mini, Orange »

  2899 SEK

  CyberPhoto

 • Polar Vantage Vit

  Viktiga FUNKTIONERPolar Precision Prime: Mät pulsen med hög precision från handleden också i de mest krävande förhållanden.Training Load Pro: Mät belastningen av ditt träningspass och se hur träningen anstränger olika delar av din kropp.Recovery Pro: Se hur återhämtad din kropp är och få återhämtningsfeedback.Running Power: Få mer omfattande information om intensiteten i dina löppass.Sportprofiler: Polar Vantage V har stöd för fler än 130 olika sporter. Lägg till dina favoritsporter i din sportklocka via Polar Flow.Simdata: Följ din utveckling i poolen. Polar Vantage V mäter automatiskt puls, simstil, sträcka, tempo, simtag och vilotid. Sträcka och simtag registreras även vid simning i öppet vatten.
  Polar Vantage Vit »

  3399 SEK

  Outnorth.se

 • Suunto 9 Baro Vit

  GPS-navigeringFusedtrack™BarometerFler än 80 sportlägenVäderfunktionerIntelligenta batterilägen: Tre förinställda batterilägen – Prestanda, Uthållighet och Ultra – ger mellan 25 och 120 timmars registreringstid med GPS-spårning på. När du startar registreringen får du en uppskattning av hur lång batteritid du har kvar i det aktuella läget. Om den tiden inte räcker kan du helt enkelt växla till ett annat lägeSuunto 9 använder intelligenta påminnelser som baseras på din aktivitetshistorik för att säkerställa att batteriet är fullt inför nästa träningspass eller äventyr. Om klockan märker att batteriet börjar ta slut under ett träningspass föreslår den automatiskt att du växlar till ett annat batterilägeUnder ultralöpning är det ofta batteritiden som begränsar möjligheten att registrera distans och rutt på rätt sätt, eftersom GPS-funktionen drar mycket batteri. Suuntos unika FusedTrack™-algoritm kombinerar Gps- and rörelsesensordata för att ge precisare spårning och distans. Detta gör det möjligt att förlänga batteritiden genom att sänka GPS-funktionens batteriförbrukning utan att noggrannheten försämrasSuunto 9 är skapad och byggd för att uppfylla professionella atleters krav. Klockan har utsatts för tusentals timmar av extrema tester i de tuffaste förhållandena, både av Suuntos eget testteam och atleter över hela världen, vilket gör den till en tillförlitlig träningspartner för alla äventyrParkoppla Suunto 9 med den nya Suunto-appen för att registrera alla dina äventyr och följa dina trender för exempelvis dagliga aktiviteter och sömn under lång tid. Dela enkelt dina främsta prestationer och få kontakt med andra inom appens gemenskapDen smarta mobilanslutningen hjälper dig att hålla koll på aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på klockan. Suunto-appen finns tillgänglig via App Store och Google Play Nytt batteriläge (Tour) med upp till 7 dagars (170 timmar) konstant GPS-spårning Navigeringsaviseringar från komoot. Planera din rutt i komoots app, och synka den till din klocka via Suunto-appen. När du närmar dig ett vägskäl får du en avisering. På så sätt kan du njuta av naturen istället för att fokusera på klockan. (Ej tillgänglig i Kina.) Skapa intressepunkter och navigering: Spara viktiga platser i Suunto-appen eller i din klocka. Navigera till dessa platser med klockan. SuuntoPlus™: Red Bull X-Alps (endast i Suunto 9 Baro). Red Bull X-Alps är ett praktiskt verktyg för att hålla koll på din hastighet vid stigning och nedstigning. När man skärmflyger är det bra att kunna se, känna och höra hur fort man stiger.
  Suunto 9 Baro Vit »

  4129 SEK

  Outnorth.se

Kolla också