Gräsklippare

Avancerad sökning   
 • Gardena Reservblad Powermax Li 40/32

  Till PowerMax Li-40/32 (Art. 5033)Om du behöver byta knivar i din PowerMax Li-40/32, används dessa specialknivar av härdat stål. Robusta och precisa för ett prydligt klippresultat.
  Gardena Reservblad Powermax Li 40/32 »

  229 SEK

  Duab.se

 • GARDENA Elgräsklippare PowerMax / 30 L 1200 W 5032-20

  Denna manövrerbara och lätta elgräsklipparen PowerMax 1200/32 är perfekt för att ta hand om mindre gräsmattor.Det speciellt tempererade bladet ger optimala skärresultat. ErgoTec-handtaget är bekvämt att hålla och gör det extremt lätt att förflytta gräsklipparen.
  GARDENA Elgräsklippare PowerMax / 30 L 1200 W 5032-20 »

  1701 SEK

  vidaXL.se

 • Ryobi Trimmertråd 1,5mm 3-pack

  3 st spolar, 1,5mm trimmertråd (RAC123). Passar till RLT4027 / RLT5027 / RLT6030.
  Ryobi Trimmertråd 1,5mm 3-pack »

  169 SEK

  Verktygsboden.se

 • 1538 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • GARDENA Elgräsklippare PowerMax / 30 L 1200 W 5032-20

  Denna manövrerbara och lätta elgräsklipparen PowerMax 1200/32 är perfekt för att ta hand om mindre gräsmattor.Det speciellt tempererade bladet ger optimala skärresultat. ErgoTec-handtaget är bekvämt att hålla och gör det extremt lätt att förflytta gräsklipparen.
  GARDENA Elgräsklippare PowerMax / 30 L 1200 W 5032-20 »

  1701 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • 419 SEK

  Proshop.se

 • WORX 100 m Boundary Wire

  100 meter,Håll gräsmattan i topptrim,Perfekt när det är dags att byta ut den gamla,.
  WORX 100 m Boundary Wire »

  499 SEK

  Netonnet.se

 • 209 SEK

  Hemfint.se

 • vidaXL Gaffeltruck traktorsäte med fjädring och justerbart ryggstöd

  Färg: svart, ryggstöd justerbar från 60° till 150° Material: Träram + PVC-klädsel, upphängningsslag: 60 mm Mått: 48 x 48 x 68 cm (B x D x H), lätt att installera Kan justeras horisontellt till 150 mm Justerbart viktområde: 50-130 kg.
  vidaXL Gaffeltruck traktorsäte med fjädring och justerbart ryggstöd »

 • Flo Trimmertråd Extranyl 2,4mm 90m Orange

  Trimmertråden Extranyl från FLO har en stark kärna så att den inte slits sönder. Ytterskiktet skyddar kärnan och förhindrar stopp. Monofilamentet har en längre livslängd och bättre skärprestanda är traditionella monofilament med liknande tvärsnitt.
  Flo Trimmertråd Extranyl 2,4mm 90m Orange »

  403 SEK

  FYNDIQ

 • Black & Decker - Gräsklippare 18V 33 cm utan Batteri Kompakt

  33 cm kompakt gräsklippare Gräsklipparen säljs utan batteri och laddare men är kompatibelt med alla BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT™ batterier, el- & trädgårdsverktyg samt hushållsprodukter. En del av POWERCONNECT™ systemet, med 2 18V batterier levererar 36V för en effektiv klippning varje gång. Gräsklipparen är kompakt och har en total klippbredd på 33 cm som gör den idealisk för mindre gräsmattor upp till 300m2. Välj mellan 5 olika höjdinställningar för bästa resultat. Den har en uppsamingsbox på 35l. En del av 18V POWERCONNECT™ batterisystem Sladdlös bekvämlighet - En del utav 18V POWERCONNECT batteriplattform för långvarig gångtid utan krångel med sladdar och kablar. Kompakt gräsklippare som är idealisk för mindre gräsmattor upp till 300m2, lika med 1,5 tennisplan Ger maximal klippkvalitet varje gång tack vare det vridna metallbladet 5 justerbara klipphöjder från 25 mm till 65 mm som ändras med hjälp av en axel som ger perfekt finish varje gång Lätt och kompakt gräsklippare som är enkel att använda och förvara Ökad produktivitet med 35l uppsamlingsbox som leder till smidigare användning Ergonomiskt handtag för perfekt balans och enkel att bära.
  Black & Decker - Gräsklippare 18V 33 cm utan Batteri Kompakt »

  2495 SEK

  Ellos.se

 • Slowmoose 1 St Kokuyo Airo Fit Saxa För Vuxen

  Specifikationer: Åldersgrupp: Vuxen Modellnummer: WSCN-HS250 Färg: Grön, gul, vit, röd, svart, rosa, blå Storlek: 170*70 mm (hel längd) 65 mm (blad) Material: Rostfritt stål ABS -harts Antal i förpackning: 1 st OBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser. Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans. Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.
  Slowmoose 1 St Kokuyo Airo Fit Saxa För Vuxen »

  320 SEK

  CDON

 • Husqvarna Rider 216t Awd Exkl. Klippaggregat

  Den här Ridern med allhjulsdrift kombinerar enkel användning och utmärkt hantering med kraft och prestanda. Den har en V-twin-motor med högt drivmoment, är ett nöje att arbeta med och ger fantastiska resultat. Midjestyrningen ger manövrerbarhet för riktigt snäva svängar. Utrustad med LED-belysning och nyckelstart.NyckeldataMotortillverkare: Briggs & StrattonNettoeffekt vid förinställt varvtal, kW: 9.7 kWFunktionerAll-Wheel-Drive (AWD): Fyrhjulsdrift (AWD) säkrar körningen på ojämna, blöta och hala ytor. AWD-funktionen justerar automatiskt dragkraften på alla hjul, beroende på körsituationen.Bakvagnsstyrning: Vår unika bakvagnsstyrning gör så att bakhjulen kan svänga in under maskinen. Detta ger suverän manövrerbarhet med en minimal svängradie vid fullt rattutslag.Dual LED head lights: Dual LED lights for enlarged lighted area and safer operation in darker conditions. Improved visibility, both near and remote.Chokefri start: Lätt att starta under alla väderförhållanden. Chokefri start gör handhavande enkelt.Justerbar ratt: En teleskopisk rattstolpe gör det möjligt att justera ratthöjden, vilket innebär bättre ergonomi och komfort.Serviceläge: Klippaggregatets serviceläge underlättar rengöring och service.Combiaggregat: Med Combiaggregat får du den mångsidighet som två olika klippsystem ger. Välj mellan BioClip® för gödsling av gräsmattan och bakutkast för effektiv klippning i områden med högre och grövre gräs.Timräknare: Hjälper dig ha kontroll på service- och underhållsintervall.BioClip®: BioClip® (mulching) ger det bästa klippresultatet på intensivt skötta grönytor. Gräset klipps flera gånger till små bitar som snabbt förmultnar och återgår till gräsmattan som gödning.Pedalstyrd hydrostatisk transmission: Hastighet och riktning hanteras med pedaler, så att du kan ha båda händerna på ratten för bästa möjliga körkontroll.Bekväm förarkomfort: Med Rider får du säkerhet, stabilitet och dragkraft och grepp på både platt mark och i sluttningar. Riders låga tyngdpunkt bidrar till såväl den extra goda dragkraften som en bekväm sittkänsla för användaren.Frontmonterat klippaggregat: Frontmonterat klippaggregat för utmärkt tillgänglighet i hörn och under buskar, parkbänkar etc.Automatisk knivaktivering: Knivarna aktiveras automatiskt när du sänker ned klippaggregatet.Lättåtkomliga reglage: Reglagen är lättåtkomliga och designade för optimal användarkomfort.Lättåtkomlig klipphöjdsspak: Klipphöjdsspaken nås lätt från förarsätet, vilket gör det möjligt att ändra klipphöjd under klippningen.Motor bakom föraren: Tack vare den bakmonterade motorn får du bättre överblick över klippningen, och det blir mindre ljud och avgaser vid förarsätet.Fyra stora hjul: Stora hjul både fram och bak för optimal komfort och tillgänglighet och det minskar risken för att skada underlaget.Pendlande bakaxel: Bakaxeln är pendlande för att ge maximal dragkraft på drivhjulen och en jämn åktur också på ojämna ytor.Genomskinlig bränsletank: Stor bränsletank med genomskinlig panel för...
  Husqvarna Rider 216t Awd Exkl. Klippaggregat »

  46995 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Installationskit Mellan

  Installationskit som innehåller begränsningskabel, märlor, skarvdon och anslutningskontakter i olika antal och längd, passande din trädgård.
  Husqvarna Installationskit Mellan »

  1395 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Automower 430x Premiumpaket

  Automower 430X Premiumpaket innehåller det du behöver för att installera och komma igång med gräsklippningen. Klarar gräsmattor upp till 3000 m², utrustad med både installerad Connect, LED belysning och GPS.I Premiumpaketet ingår förutom komplett Automower 430X Installationskit Large 45-Pack Husqvarna original knivar Rengöringskit för att hålla din klippare i trim. Skyddsbox för kabeländar vintertid. Garage Husqvarna original. .
  Husqvarna Automower 430x Premiumpaket »

  31885 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Automower Connect

  Automower Connect – Styr gräsklippningen genom att lyfta ett finger Automower® Connect (tillgänglig på App Store och Google play) ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower ® -hela tiden. Du har möjlighet att starta, stoppa och parkera din Automower®, visa och ändra klippinställningarna samt få larm och spåra klipparens GPS-position - med din smartphone, var du än är. GPS-spårning och felmeddelanden via SMS finns även för icke-smartphone-användare.  10 års fri trafik ingår med connectenDenna enhet måste installeras i maskinen av en auktoriserad Husqvarna-verkstad.  Vid samtidigt köp av ny automower från oss ingår montering av connect i maskinen, du får hem maskinen med connect installerad, laddar ner gratisappen (Automower connect) och parkopplar telefonen med din automower.  Passar Automower 305(2020)/320/330X/420/430X/440 samt 310 och 315 från 2017 års modell och framåt.  Robotgräsklipparens framfart har gått spikrakt uppåt sedan lanseringen av den första i mitten av 90-talet. Och med tiden har finesserna blivit fler. Den senaste och mest åtråvärda är Automover Connect. För den oinvigda – det är appen som gör att du kan styra din Husqvarna Automower direkt via telefonen.  Med denna funktion har du full kontroll över din gräsmattevän. All kommunikation och installationsmöjligheter sker lekande lätt och bekvämt via din smartphone, var du än befinner dig – i hängmattan, tusen meter upp i luften på väg till solkustens vita stränder. Det enda som krävs är internetuppkoppling.  Gör så lite som möjligt med Husqvarna Automower ConnectGör så lite som möjligt med Husqvarna Automower Connect Men vad innebär då full kontroll? Jo, i och med det inbyggda GPS-systemet har du möjlighet att alltid se vart den befinner sig. GPS-positionen minimerar även risken för stöld då systemet skickar en direktsignal till telefonen om robotgräsklipparen lämnar sitt inringade arbetsområde. Sammanfattningsvis; du kan starta, stoppa och parkera gräsklipparen utan att ens vara i närheten. Du ges även möjligheten att se och ändra klippinställningarna samt få larm och spåra klipparens GPS-position. Trogen familjemedlemHubbe, Greta, Nisse, Älsklingen och Plåtparvel. Klart att familjens nya trotjänare och trädgårdsmästare ska ha ett namn. Arbetsfälten varierar, men ägarna av den lilla roboten värnar om att denne ska ha det bra och göra sitt jobb med så gott resultat som möjligt.  Att familjens fältarbetare nu kan styras från mobilen gör bara relationen än mer simpel och trygg. Kan inte bli bättreDet enda denna innovation kräver är sporadisk uppmärksamhet via telefonen. Så för dig som hellre spenderar solvarma dagar i hängmattan eller på stranden istället för på gräsmattan är Automover Connect biljetten till en semester med mindre måsten.
  Husqvarna Automower Connect »

  2990 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Rider 420tsx Awd Exkl. Klippaggregat

  En kompakt, högpresterande Rider med allhjulsdrift, kraftfull Kawasaki V-twin-motor och servostyrning som enkelt hanterar stora, täta och kuperade områden. Den unika XChange-redskapsramen gör att du kan ändra redskap snabbt utan att använda verktyg. Tack vare Bluetooth-anslutning kan du enkelt övervaka din Rider med Husqvarna Connect-appen. R 420TsX AWD är utrustad med dubbla LED-lampor, nyckelstart, justerbar ratt och en praktisk bagagehållare och är ett utmärkt val för ägare av privat egendom, sportanläggningar och hotell med stora ytor att underhålla året runt. Levereras utan aggregat. Nyckeldata Motortillverkare: Kawasaki Nettoeffekt vid förinställt varvtal, kW: 14 kW Funktioner XChange: Unik snabbkoppling gör att redskap kan ändras snabbt och enkelt utan verktyg. Gör dig redo för en ny uppgift på bara en minut. Serviceläge: Serviceläge på klippdäcket för snabbt underhåll och enkel rengöring Dubbla LED-lampor för ökad synlighet.: Dubbla LED-lampor för ökad synlighet och enklare arbete i mörker. Husqvarna Connect: Med den smarta Husqvarna Connect-appen får du lätt tillgång till användbara tips, manualer och reservdelsrekommendationer. För din Bluetooth-anslutna utrustning ger appen också ytterligare information, såsom körtid och laddningsstatus samt underhålls- och servicebehov. Appen kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Kawasaki FS-serie: Kawasaki V-twin, överliggande ventilmotor med fulltryckssmörjning och påfyllningsoljefilter. Kombinerar exceptionell kraft och vridmoment med bränsleeffektivitet och minskade utsläpp Justerbart skjutbart säte: Unik sitsplattform ändrar automatiskt höjden när sätet flyttas framåt eller bakåt för att optimera förarpositionen. All-Wheel-Drive (AWD): All-Wheel-Drive (AWD) säkrar körningen på ojämna, blöta och hala ytor. AWD-funktionen justerar automatiskt dragkraften på alla hjul, beroende på körsituationen. Servostyrning: Servostyrning gör körningen mindre ansträngande och roligare. Lasthållare: Praktisk bärare för extra utrustning. Enkel åtkomst till 12V uttag för att ladda handhållna batteriprodukter. Rälsar och fästkrokar är installerade på motorhuven som standard och kan kompletteras med ett bekvämt bagagekit för ännu större nytta. Pedalstyrd hydrostatisk transmission: Hastighet och riktning hanteras med pedaler, så att du kan ha båda händerna på ratten för bästa möjliga körkontroll. Lättåtkomliga reglage: Reglagen är lättåtkomliga och designade för optimal användarkomfort. Bekväm förarkomfort: Med Rider får du säkerhet, stabilitet och dragkraft och grepp på både platt mark och i sluttningar. Riders låga tyngdpunkt bidrar till såväl den extra goda dragkraften som en bekväm sittkänsla för användaren. Enkel service: Tack vare det externa tanklocket behöver du inte öppna motorhuven när du tankar. Den extra breda tanköppningen gör tankningen än lättare. Oljekylare: En värmeväxlare för kylning av hydraulsystemet. Kylsystemet är tillräckligt för att hålla oljetemperaturen inom säkra gränser....
  Husqvarna Rider 420tsx Awd Exkl. Klippaggregat »

  114900 SEK

  Duab.se

 • Bosch Slang Till Gas +35 Extra Tunn 5m

  Dammsugarslangar med bajonettfattningDammsugarslangen är ett tillbehör till Bosch-dammsugareSlang med bajonettfattning och muffMed bajonettfattningLevereras med en adapter till elverktygDammsugarslangen är ett tillbehör till Bosch-dammsugare. Har bajonettfattning och levereras med en adapter till elverktyg.Tekniska dataFörpackningstypPlastförpackning, påse utan eurohålFörpackningsinnehåll1 St.Diameter mm22Längd [m]5.
  Bosch Slang Till Gas +35 Extra Tunn 5m »

  999 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Zebra Automower315x Dekalkit

  En Zebra på gräsmattan? Nej, bara en Husqvarna Automower® med ett unikt utseende.
  Husqvarna Zebra Automower315x Dekalkit »

  499 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Rider 316tsx Awd Exkl. Klippaggregat

  Kompakt, effektiv och flexibel Rider med servostyrning, en kraftfull V-twin motor och ett stort utbud av valbara klippaggregat. Utrustad med intuitiv användardisplay, dubbla framljus och Bluetooth-uppkoppling som gör att du enkelt kan registrera produkten i appen Husqvarna Connect. Nyckeldata Klippmetoder: BioClip®/Bakutkast Motortillverkare: Kawasaki Nettoeffekt vid förinställt varvtal, kW: 9.8 kW Funktioner Bakvagnsstyrning: Vår unika bakvagnsstyrning gör så att bakhjulen kan svänga in under maskinen. Detta ger suverän manövrerbarhet med en minimal svängradie vid fullt rattutslag. Justerbar ratt: En teleskopisk rattstolpe gör det möjligt att justera ratthöjden, vilket innebär bättre ergonomi och komfort. Frontmonterat klippaggregat: Frontmonterat klippaggregat för utmärkt tillgänglighet i hörn och under buskar, parkbänkar etc. Husqvarna Connect: Med den smarta Husqvarna Connect-appen får du lätt tillgång till användbara tips, manualer och reservdelsrekommendationer. För din Bluetooth-anslutna utrustning ger appen också ytterligare information, såsom körtid och laddningsstatus samt underhålls- och servicebehov. Appen kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Dubbla LED-lampor för ökad synlighet.: Dubbla LED-lampor för ökad synlighet och enklare arbete i mörker. All-Wheel-Drive (AWD): All-Wheel-Drive (AWD) säkrar körningen på ojämna, blöta och hala ytor. AWD-funktionen justerar automatiskt dragkraften på alla hjul, beroende på körsituationen. Tillval Combiaggregat: Denna Rider levereras utan klippaggregat och kan utrustas med 94, 103 eller 112 cm breda Combiaggregat för effektiv klippning med både BioClip® och bakutkast klippning. Serviceläge: Klippaggregatets serviceläge underlättar rengöring och service. Bekväm förarkomfort: Med Rider får du säkerhet, stabilitet och dragkraft och grepp på både platt mark och i sluttningar. Riders låga tyngdpunkt bidrar till såväl den extra goda dragkraften som en bekväm sittkänsla för användaren. Servostyrning: Servostyrning gör körningen mindre ansträngande och mer behaglig. Redskapsfäste: Lätt att växla mellan klippaggregat och frontmonterade tillbehör som borste, kantskärare, snöplog och snöslunga. Enkel service: Tack vare det externa tanklocket behöver du inte öppna motorhuven när du tankar. Den extra breda tanköppningen gör tankningen än lättare. Pedalstyrd hydrostatisk transmission: Hastighet och riktning hanteras med pedaler, så att du kan ha båda händerna på ratten för bästa möjliga körkontroll. Lättåtkomliga reglage: Reglagen är lättåtkomliga och designade för optimal användarkomfort. Automatisk knivaktivering: Knivarna aktiveras automatiskt när du sänker ned klippaggregatet. Lättåtkomlig klipphöjdsspak: Klipphöjdsspaken nås lätt från förarsätet, vilket gör det möjligt att ändra klipphöjd under klippningen. BioClip®: BioClip® (mulching) ger det bästa klippresultatet på intensivt skötta grönytor. Gräset klipps flera gånger till små bitar som snabbt förmultnar och återgår till gräsmattan...
  Husqvarna Rider 316tsx Awd Exkl. Klippaggregat »

  72900 SEK

  Duab.se

 • Gardena Batterigräsklippare Powermax Li-40/32

  Manövrerbar, kraftfull och batteridriven - för mindre gräsmattorDen lätt manövrerbara och kraftfulla GARDENA-batteridrivna PowerMax ™ Li-40/32 är perfekt för vård av mindre gräsmattor. Det härdade bladet ger optimala skärkapacitet. ErgoTec-handtaget är bekvämt och ergonomiskt. QuickFit-funktionen gör det enkelt att justera för klipphöjdsinställningar. Kammarna på sidorna av klippkåpan gör att gräset lätt kan klippas längs väggar och kantar. CnC-systemet möjliggör effektiv klippning och uppsamling. Det vikbara handtaget möjliggör bekväm transport och platsbesparande lagring. . Gräsklipparen drivs av ett lättskötta GARDENA systembatteri(Ingår ej).
  Gardena Batterigräsklippare Powermax Li-40/32 »

  2699 SEK

  Duab.se

 • Märlor 100st Till Gardena Robotgräsklippare

  För att fästa begränsningskabeln till R40 LiDet medföljer 200 märlor när du köper din R40Li. Om ytan är kuperad rekommenderas att fästa kabeln med kortare avstånd. Det här setet innehåller 100 märlor.
  Märlor 100st Till Gardena Robotgräsklippare »

  179 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Camo Automower 315x Dekalkit

  Låt din Husqvarna Automower® smyga under buskarna med ett unikt kamoflage.
  Husqvarna Camo Automower 315x Dekalkit »

  499 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Rider Rc 318t  Exkl. Klippaggregat

  RC 318T är en tuff och mångsidig Rider som är utformad för husägare som värderar Husqvarnas kvalitet, tillförlitlighet och innovation. Dess innovativa igensättningsskyddande system matar gräsklippet direkt från det frontmonterade klippaggregatet till behållaren på 300 liter. Automatisk packning ökar körtiden mellan tömningar, så att du får mer gjort. Tack vare den innovativa designen är denna åkgräsklippare effektiv och användarvänlig. Service och rengöring av klippaggregatet utförs utan verktyg tack vare det unika 90°-serviceläget. Dess intuitiva reglage, utmärkta ergonomi, oöverträffade yttäckning och enorma uppsamlingskapacitet gör den till en riktigt värdefull investering för större trädgårdar.NyckeldataKlippmetoder: Collect/Non CollectMotortillverkare: Briggs & StrattonNettoeffekt vid förinställt varvtal, kW: 12.6 kWFunktionerChokefri start: Enkel att starta tack vare den automatiska choken. Vrid bara på nyckeln och körACTech: Non-clog uppsamlingssystem med automatisk packning som ökar driftstiden mellan tömningarna.Tömning av uppsamlaren från förarsätet: Enkel tömning av uppsamlaren direkt ifrån förarsätetBakvagnsstyrning: Den fantastiska styrförmåga ger utmärkt manövrerbarhet och underlättar vid körning runt hinder så som träd och buskar.Automatisk knivaktivering: Knivarna aktiveras automatiskt när du sänker ned klippaggregatet.Frontmonterat klippaggregat: Frontmonterat klippaggregat för utmärkt tillgänglighet i hörn och under buskar, parkbänkar etc.Pendlande bakaxel: Bakaxeln är pendlande för att ge maximal dragkraft på drivhjulen och en jämn åktur också på ojämna ytor.Serviceläge: Klippaggregatets serviceläge underlättar rengöring och service.Bekväm förarkomfort: Med Rider får du säkerhet, stabilitet och dragkraft och grepp på både platt mark och i sluttningar. Riders låga tyngdpunkt bidrar till såväl den extra goda dragkraften som en bekväm sittkänsla för användaren.Lättåtkomliga reglage: Reglagen är lättåtkomliga och designade för optimal användarkomfort.Pedalstyrd hydrostatisk transmission: Hastighet och riktning hanteras med pedaler, så att du kan ha båda händerna på ratten för bästa möjliga körkontroll.Lättåtkomlig klipphöjdsspak: Klipphöjdsspaken nås lätt från förarsätet, vilket gör det möjligt att ändra klipphöjd under klippningen.Motor bakom föraren: Tack vare den bakmonterade motorn får du bättre överblick över klippningen, och det blir mindre ljud och avgaser vid förarsätet.Slå av uppsamlingsläge: Utan att behöva lämna förarsätet kan du enkelt växla mellan uppsammlingsläge och inte uppsamlingsläge genom att trycka på knappen.LED-belysning: Lyser upp en över 50 % större yta jämfört med traditionella glödlampor. För säkrare användning i mörker.Svängande stödhjul: Klippaggregatet är utrustad med pivoterande hjul för extra smidig funktion när du gör svängar. Hjulen förhindrar också skador på gräsytan.Enkel service: Tack vare det externa tanklocket behöver du inte öppna motorhuven när du tankar. Den extra breda tanköppningen gör...
  Husqvarna Rider Rc 318t  Exkl. Klippaggregat »

  69000 SEK

  Duab.se

 • Makita Gräsklippare Dlm460z 2x18v Utan Batteri & Laddare

  Miljövänlig batteridriven gräsklippare.2x18V gräsklippare med 43 cm klippbredd, batteriindikator och uppsamlare på 60 L. Passar gräsmattor upp till 1360 m2. Utrustad med XPT - förbättrad damm- och vattentålighet.FördelarHöjdjustering med handtag.Handtaget är utformat för enklare körning.Väderskydd IPX4.36V genom två 18V batterier. Maskinen har separata batterihållare för vardera batteri.Tekniska dataTeknisk InformationSpänning2 x 18 VLi-ion batteri 18V-Skyddssystem för batteriJaVarvtal (min-1)2500 - 3300Klipphöjdssteg10Klippbredd46 cmKlipparea680 - 1360 m²Klipphöjd20 - 75 mmBakhjul diameter20,5 cmFramhjuldiameter18 cmKontinuerlig drift 18V / 5.0Ah18 minKontinuerlig drift 18V / 6.0Ah21 minUppsamlare60 LBioklippJaSvärdlängd1.
  Makita Gräsklippare Dlm460z 2x18v Utan Batteri & Laddare »

  6090 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Gräsklippare Leksak

  Husqvarna leksaksgräsklippare ser precis ut som en riktig AWD gräsklippare. Leksaksgräsklipparen har riktiga gummihjul samt en roterande, lysande och blinkade motor med realistiskt motorljud. Leksaken drivs av 3 st LR6 (AA-batterier). Lämplig för barn i åldern 2-5 år.
  Husqvarna Gräsklippare Leksak »

  499 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Bärväska Mjuk, Passar Till 210, 220, 230

  En speciell väska att underlätta manuell transport av Automower® mellan gräsytor.
  Husqvarna Bärväska Mjuk, Passar Till 210, 220, 230 »

  549 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Hjulborstar, 6 St, Passar 220ac, 230acx

  Hjulborstar för Automower®, refillkit - inkluderar borstar (x6), AM G2 (04-).
  Husqvarna Hjulborstar, 6 St, Passar 220ac, 230acx »

  255 SEK

  Duab.se

 • Hyma Garage Till Robotklippare

  HYMA Garage, ger ett högkvalitativt skydd för din robotgräsklippare när den står parkerad i laddstationen.Fördelar Baskonstruktionen är gjord av metall vilket skiljer sig mot många konkurrerande varianter som är konstruerade till sin helhet av plast. Stålkonstruktionen i basen gör att garaget står stabilt även i mycket blåsiga förhållande. Passar de flesta typer av robotgräsklippare på marknaden. Det mörktonade taket skyddar mot såväl solljus (UV) som regn och vind. Levereras komplett med markspik.
  Hyma Garage Till Robotklippare »

  850 SEK

  Duab.se

 • Stihl Robotgräsklippare Imow Rmi 632 C Premiumpaket

  Duabs Premiumpaket innehåller det du behöver för installationen samt ett garage som skyddar mot solen och en kraftfull batteridriven trimmer från Stihl inkl batteri och laddare.
  Stihl Robotgräsklippare Imow Rmi 632 C Premiumpaket »

  22400 SEK

  Duab.se

 • 2521 SEK

  Duab.se

 • Bosch Dammsugarslang Antistatisk Med Bajonettfattning Diameter 35 Mm Längd 5 Meter

  Dammsugarslangen är avsedd för Bosch-dammsugare. Är antistatisk, har bajonettfattning och levereras med en adapter till elverktyg.- Antistatisk, med bajonettfattning- Levereras med en adapter till elverktygPassar följande modeller:GAS 35 L AFCGAS 35 L SFC+GAS 35 M AFCGAS 55 M AFCGNF 20 CAGNF 35 CAGNF 65 A ProfessionalTekniska dataDiameter 35 mmLängd 5.
  Bosch Dammsugarslang Antistatisk Med Bajonettfattning Diameter 35 Mm Längd 5 Meter »

  2099 SEK

  Duab.se

 • Stihl Sågkedja 3/8'' Rapid Micro (Rm), 16 Mm, 50 Cm

  Komfortkedja med låga vibrationer, mjuka köregenskaper, låg skaktendens och förbättrad skäreffekt med delningen 3/8''.
  Stihl Sågkedja 3/8'' Rapid Micro (Rm), 16 Mm, 50 Cm »

  316 SEK

  Duab.se

 • Makita Gräsklippare Dlm462z 18v Utan Batteri & Laddare

  Självgående gräsklippare som är utrustad med en centraliserad klipphöjdsjustering, hjul med kullager, variabel hastighetskontroll samt har plats för 4 st batterier. OBS! Levereras utan batteri och laddare.FördelarHöjdjustering med handtag.Handtaget är utformat för enklare körning.Väderskydd IPX4.36V genom två 18V batterier. Maskinen har separata batterihållare för vardera batteri.Z-modell levereras utan batteri och laddare.2x18V gräsklippare med kolborstfri motor och stark stålram.
  Makita Gräsklippare Dlm462z 18v Utan Batteri & Laddare »

  9699 SEK

  Duab.se

 • Makita Gräsklippare Dlm532z 2x18v Utan Batteri & Laddare

  Självgående gräsklippare med en stark ramkonstruktion i stål.Självgående gräsklippare med uppsamling och bioClip-mulching. Utrustad med en centraliserad klipphöjdsjustering, hjul med kullager, variabel hastighetskontroll samt plats för 4 st batterier. Har en klippbredd på 53 cm och en rekommenderad klipparea på 2300 m2. OBS! Levereras utan batteri och laddare.FördelarHöjdjustering med handtag.Handtaget är utformat för enklare körning.Väderskydd IPX4.36V genom två 18V batterier. Maskinen har separata batterihållare för vardera batteri.Z - modell levereras utan batteri och laddare.
  Makita Gräsklippare Dlm532z 2x18v Utan Batteri & Laddare »

  10665 SEK

  Duab.se

 • Reservblad 9st + Skruvar Till Gardena Robotgräskli

  Extra blad för klippning och underhåll - cut and mulchSats med 9 extrablad och 9 skruvar för att fästa knivarna på GARDENA R40Li.
  Reservblad 9st + Skruvar Till Gardena Robotgräskli »

  189 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Knivkryssförlängare

  Knivkryssförlängare till T55R, T500RH, T550R. För extra arbetsbredd.
  Husqvarna Knivkryssförlängare »

  899 SEK

  Duab.se

 • Gardena Verktyg För Anläggningsslang

  Enkel håltagning av röret - ingen borrmaskin behövs. Förhindrar att anläggningsröret skadas. Härdat metallblad för lång livslängd.
  Gardena Verktyg För Anläggningsslang »

  125 SEK

  Duab.se

 • Husqvarna Klippaggregat Combi 122 Cm 422, Pr17 Och R400-Serien

  122 cm Combi-klippaggregat med möjlighet till både BioClip och bakutkast.Combiaggregat:Med Combiaggregat får du den mångsidighet som två olika klippsystem ger. Välj mellan BioClip® för gödsling av gräsmattan och bakutkast för effektiv klippning i områden med högre och grövre gräs.Combiaggregat med tre knivar:Ett klippaggregat med tre knivar ger förstklassig klippning på både vänster och höger sida och ger samma oklippta cirkeldiameter oavsett riktning.Svävande klippaggregat:Det svävande klippaggregatet följer markens konturer och minskar risken att "skalpera" gräsmattan.Svängande stödhjul:Klippaggregatet är utrustad med pivoterande hjul för extra smidig funktion när du gör svängar. Hjulen förhindrar också skador på gräsytan.Justerbar stigningsvinkel:Möjligt att fininställa klippaggregatets position för att säkerställa att klippresultatet alltid blir perfekt.Serviceläge:Klippaggregatets serviceläge underlättar rengöring och service.
  Husqvarna Klippaggregat Combi 122 Cm 422, Pr17 Och R400-Serien »

  19900 SEK

  Duab.se

Kolla också