Hälsa & Skönhet


Avancerad sökning   
 • Intensive Colon Cleanse Kosttillskott

  Naturligt kolon rengöring KostillskottIntensive Colon Cleanse Kostillskott är utformad som en komplett 10 dagars kurs för att hjälpa till med förstoppning, gas och uppblåsthet. Intensive Colon Cleanse är gjord med en rad naturliga ingredienser, så har därför inga kända biverkningar av att ta. Som innan du tar något nytt tillägg rekommenderar vi alltid att du kontrollerar ingredienserna för att undvika och personliga allergier. Detta tillägg är endast avsett för en intensiv 10 dagars kurs och för dem över 18 år.Intensive Colon Cleanse tillägg är det perfekta, naturliga sättet att hjälpa till att ge lättnad när uppblåst, förstoppad eller gasig. Bekvämt i kapselform är dessa små piller kraftfulla! Det naturliga tillägget har utformats som ett hjälpmedel för att minska obehag i kolonområdet och med 12 aktiva ingredienser är detta en perfekt avgiftning för ett hälsosamt system!Skapad för att hjälpa uppblåsthet, förstoppning & gas Kalcium för att hjälpa matsmältningsprocessenMed rengöring av Ginger RootBerikad med skyddande mineralerStöder de goda bakterierna i kroppenEnkel 10-dagars kursSå här använder duFör att använda, ta 2 kapslar 3 gånger om dagen med var och en av dina huvudmåltider. Gör detta i 10 dagar i följd och se till att dricka mycket vatten; 8-10 oz dagligen rekommenderas. Minska intaget om mindre gas eller uppblåsthet uppstår.Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.
  Intensive Colon Cleanse Kosttillskott »

  329 SEK

  Pleasuredome.se

 • Myprotein Vegan Carb Crusher (Sample) - Chocolate Sea Salt

  Fylld med växtbaserat protein och med lågt sockerinnehåll är våra veganska bars med trippla lager perfekt att stilla sötsuget med och hålla träningen på rätt kurs. Nämnde vi att de finns i tr smaker som får det att vattnas i munnen? Chocolate Orange, Chocolate Sea Salt och Peanut Butter.
  Myprotein Vegan Carb Crusher (Sample) - Chocolate Sea Salt »

  29 SEK

  Myprotein SE

 • protein.se Kollagen, 150 - Green Apple

  Kan minska synligheten för linjer och rynkor. Bara blanda med vatten.
  protein.se Kollagen, 150 - Green Apple »

  99 SEK

  Protein.se

 • Braun Skärblad Serie 92s Male

  Komplett rakhuvud med skär för Brauns Series 3. C7000-, 4000-, Smartcontol-, Syncro-, Syncropro- och Tricontrol-serie.
  Braun Skärblad Serie 92s Male »

  599 SEK

  Stayhard.se

 • Creativ Company Gummispatel, Stl. 9 Cm, 1 St.

  Trekantig, där varje sida har olika tänder till relief-/målartekniker.
  Creativ Company Gummispatel, Stl. 9 Cm, 1 St. »

  54 SEK

  CCHobby SE

 • Loreal Professionnel Infinium PURE Strong 300ml

  Spraya Loreal Professionnel Infinium PURE Strong på ca 20-30cm avstånd.
  Loreal Professionnel Infinium PURE Strong 300ml »

  119 SEK

  Ginos.se

 • Neutriherbs Pro Retinol Face Cream - Intense Youth & Renewal (Variant: -Pack 249kr/st, Typ Av Köp: Skickas: Varannan Månad (Prenumeration))

  Neutriherbs PRO Retinol Face Cream stöder naturlig kollagenproduktion och snabbare cellomsättning och hjälper därför till att förhindra att huden åldras snabbare än nödvändigt. Den innehåller Retinol (vitamin A), Hyaluronsyra, Grönt te extrakt, Vitamin-E samt Äpple stamceller extrakt vilket är en aktiv ingrediens som vann priset i European Innovation “Best Active Ingredient”. Dessa superingredienser går in snabbt och effektivt, och är det absolut bästa valet för mogen hy eller när du börjar se de första tecknen av linjer / rynkor. Den innovativa lufttäta pumpförpackningen förhindrar att Retinolen oxiderar så du får ut maximalt av krämens alla godheter! Vad den gör:Den hjälper till att minska fina linjer, rynkor och för tidigt åldrandeÄven djupare rynkor och linjer kan få en tydlig förbättringHuden blir slätare och mer jämn Inom 4 veckor såg 90% av användare mindre akneärr  Inom 4 veckor såg 93% av användare en reducering av fina linjer och rynkor Passar alla hudtyperParfymfri ParabenfriFullproppad med Retinol, Hyaluronsyra, Grönt te extrakt, Vitamin-E och Äpple stamceller extrakt0.5 % RetinolHygieniskt lufttät pumpförpackning som förhindrar att Retinolen oxiderarBästa effekten får du om du förvarar krämen i kylskåpetHur fungerar Neutriherbs Retinol Cream?Neutriherbs Retinol Cream stöder naturlig kollagenproduktion och snabbare cellomsättning, vilket gör din hud synligt mjukare och yngre. Utöver Retinol så är Neutriherbs PRO Retinol Face Cream fullproppad med en massa andra godsaker (som du finner precis här under) och det är kombinationen som gör att denna kräm står ut bland mängden. Retinol jobbar nämligen som bäst för huden om den också får fukt och PRO Retinol Face Cream innehåller klassikern glycerin samt väldokumenterade fuktbindare Panthenol & Vitamin E.   Vilka superingredienser finns i Neutriherbs PRO Retinol Face Cream?Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs PRO Retinol innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på...
  Neutriherbs Pro Retinol Face Cream - Intense Youth & Renewal (Variant: -Pack 249kr/st, Typ Av Köp: Skickas: Varannan Månad (Prenumeration)) »

  498 SEK

  Revoltbeauty.se

 • Cederroth Plåster Burn Cover 901903 10-Pack

  Cederroth Burn Cover är ett plåster som skyddar och lindrar smärtan vid mindre brännsår. Sårdynan består av en sval hydrogel som täcker hudens nervtrådar och hjälper till att lindra smärta. Samtidigt skapas en fuktig miljö vilket motverkar bildning av sårskorpor och ger snabbare sårläkning. Sårdynan fastnar inte i sår. Cederroth Burn Cover är också lämplig för mindre skärsår och skrubbsår. Blå till färgen för att synas bättre, vilket gör dem lämpliga att använda vid hantering av livsmedel. Passar i Cederroth Första hjälpen-station (REF490920).
  Cederroth Plåster Burn Cover 901903 10-Pack »

  169 SEK

  Duab.se

 • Gehwol Salva mot Sprucken Hud 125 ml

  Gehwol med Schrundensalbe, 125 ml Gehwol med Schrundensalbe är en fet, vårdande fotcreme för spruckna, torra och hårda fötter med svår hornhud. Genom regelbunden användning återfår huden sin naturliga elasticitet och motståndskraft. Gehwol med Schrundensalbe innehåller en verksam kombination av naturliga eteriska oljor, den vårdande hudvitaminen Panthenol och det inflammationshämmande kamomillextraktet Bisabolol i en bas av medicinsk specialtvål och speciellt utvalda hudvänliga fetter. Gehwol med salva mot sprucken hud innehåller kamfer, och bör inte användas vid graviditet eller amning.
  Gehwol Salva mot Sprucken Hud 125 ml »

  149 SEK

  Fotakuten.se

 • Kleen Omega 3 - 1000 Mg, 90 Caps

  Produkten är rik på omega-3-fettsyrorna epa och dha, vilka bidrar till hjärtats normala funktion vid ett intag om 250 mg dagligen (1 kapsel kleen omega-3) och fettsyran dha bidrar till hjärnans normala funktion och en normal synförmåga vid intag om 250 mg dagligen (2 kapslar kleen omega-3).
  Kleen Omega 3 - 1000 Mg, 90 Caps »

  103 SEK

  Proteinbolaget.se

 • Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g

  Spannmålfria halvmjuka hundsnacks med lax. Lättsmälta godbitar för träning och motivation.
  Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g »

  49 SEK

  Dogman.com

 • Akupressurmatta Med Kudde - Spikmatta

  Akupressurmatta med kudde för att lindra smärta i rygg och bidra till muskelavslappning - även kallad en tagg- eller spikmatta. Att utföra akupressur är bra för mycket bland annat är det en metod som lindrar din smärta utan några smärtstillande medel. Med akupressurmattan kan du minska vätskeansamlingen och muskelspänningen såväl som ryggsmärtan naturligt, genom att helt enkelt lägga dig på mattan dagligen i 10-30 minuter. En akupressurmatta frisätter endorfiner som blockerar smärta och hjälper till att göra musklerna avslappnade i rygg, nacke och fötter. FULLT STÖD - Den vadderade mattan av skum är tillräckligt stor för att passa din rygg till fullo, och till skillnad från många mattor, som bara täcker ryggen, innehåller detta set en kudde som är täckt med akupressurpunkter för nackstöd och mer enhetlig smärtlindring. Slappna av och minska stress - luta dig tillbaka och koppla av på denna "säng av spikar" som masserar tryckpunkter för att hjälpa till att lossa hårda muskler och lindra stress. Använd den gärna innan du går och lägger dig för att förbättra din sömn. Ökad energi och cirkulation - tusentals akupressurpunkter stimulerar nerver och förbättrar blodcirkulationen för ökad energi och snabbare muskelavslappning, vilket är bra för människor som sitter vid ett bord dagligen, såväl som aktiva individer och idrottare. Tillverkad av 100% tjock, högkvalitativ bomull och växtbaserat ekologiskt skum. Akupressurmattan har 6210 akupressurpunkter och kudden har 1 782 akupressurpunkter. Funktioner med en akupressurmatta Minskad smärta i rygg, nacke, axlar, höfter och leder Förbättrad blodcirkulation Ökad energinivå Djupgående känsla av avkoppling Minskad muskelspänning Ökade nivåer av endorfiner (hormon för välbefinnande) Ökat syreupptag Förbättrad sömnkvalitet Förbättrad matsmältning Ger en positiv mental syn Lätt att använda Lindrar muskelstelhet Justerar funktionen hos de inre organen och ökar människans immunitet Mycket bekvämt att ta på semester etc. och kan användas både inom- och utomhus Den perfekta gåvan till en äldre person eller familj och vänner Om akupressurmattan och kudden Material: 100% bomullstyg, miljövänliga ABS-plastpinnar och mjukt skum Storlek: 68 × 42 cm. Kuddstorlek: 37x15x10cm. Färg på tyget: (svart) Perfekt för privatpersoner eller yogatränare Vad är akupressur? Akupressur är en av de äldsta tillgängliga behandlingarna i världen. De flesta vet att man reflexmässigt trycker på en spänd muskel i ett försök att göra den mer slappnad eller om man har slagit sig håller man instinktivt på den kroppsdel som gör ont. Det är precis samma princip i akupressur - där du är ansträngd, eller där det gör ont, trycker man och sedan försvinner smärtan eller spänningen i viss utsträckning. Med akupressur kan du påverka praktiskt taget alla störningar i kroppen såsom huvudvärk, yrsel, spänning, ryggsmärta, etc. Akupressur är också känt för att påverka och behandla många känslomässiga och mentala tillstånd som resulterar i ett fysiskt utslag....
  Akupressurmatta Med Kudde - Spikmatta »

  229 SEK

  Satana SE

 • The Glowhouse Ltd GlitzyGurl Hårspray - UV Röd

  Söker du en ny look till nästa maskerad, halloween, festival eller rave? Då bör du prova GlitzyGurl Hårspray med UV-effekt.
  The Glowhouse Ltd GlitzyGurl Hårspray - UV Röd »

  99 SEK

  Partykungen.se

 • 99 SEK

  Sporttema.se

 • Alpine Musicsafe Classic Earplugs

  Persistent listening pleasure As a musician, DJ or sound technician, you often find yourself surrounded by loud music, which means you run a high risk of sustaining hearing damage. Hearing loss has direct consequences for your ability to do your job or enjoy your passion. Properly protecting your hearing is therefore essential during rehearsals, performances and concerts. Alpine has, therefore, developed the MusicSafe earplugs specifically for musicians and DJs. Metal or Classical, Jazz or R&B: you will always be carrying the right hearing protection with these earplugs. Interchangeable AlpineAcousticFilters - Choose your own attenuation The Alpine MusicSafe has grown into the standard for all semi-professional musicians. The earplugs are equipped with the unique AlpineAcousticFilter. The filters only attenuate harmful peak noises. Conversations with fellow musicians can still be understood easily and the quality of the music remains perfectly audible. This hearing protection comes with two filter sets (Medium and High) for the best possible music experience. MusicSafe is not only a must during performances or in the studio, but also during concerts, repetitions, and lessons. You can determine the attenuation yourself in any situation.
  Alpine Musicsafe Classic Earplugs »

  195 SEK

  Ljudfront

 • Booming Bob Face Oil Dry & Sensitive, 30 ml

  Booming Bob Face Oil Dry & Sensitive är en ekologisk ansiktsolja med lugnande doft av frankincense och ros, som passar torr och känslig hy. Jojoba, en olja som påminner om vår huds naturliga oljor, skapar en mjuk bas tillsammans med nyponfröolja och morotsfröolja - båda rika på vitamin A och kända för sina läkande egenskaper. Levereras i en snygg glasflaska med droppinsats. Användning: Applicera morgon och kväll på rengjord hy. Värm några droppar i dina handflator. Massera varsamt över ansikte och hals.
  Booming Bob Face Oil Dry & Sensitive, 30 ml »

  179 SEK

  Jordklok.se

 • Cutrin Bio+ - Energy Boost Scalp Serum For Men 100ml

  Hårbottenserum för män, som lider av tunt hår eller tidigt håravfall. Den påskyndar processen för ny håttillväxt och tillför håret nytt liv.
  Cutrin Bio+ - Energy Boost Scalp Serum For Men 100ml »

 • 129 SEK

  Parfymonline.se

 • 649 SEK

  Whiteone.com

 • Tyngre Grötmix Varm Choklad 750 g

  Ta din frukost till nya nivåer med vår Grötmix Varm Choklad! Nu i smidig 750 grams-påse.
  Tyngre Grötmix Varm Choklad 750 g »

  129 SEK

  Tyngre.se

 • 60 SEK

  Luxplus.se

 • Moser Wahl TurboBooster 3400 ErgoLight Hårfön

  Wahl TurboBooster ErgoLight är både tyst, lätt och extra kompakt för en daglig användning. Tack vare dess inbyggda turmalin (ädelsten) kan man minimera statisk elektricitet i pälsen och därmed reducera torktiden. Extra lång sladd på 3 meter.
  Moser Wahl TurboBooster 3400 ErgoLight Hårfön »

  1100 SEK

  VetZoo.se

 • Alberola Hallux Valgus Skor Black Leo

  Lätta, flexibla skor med en ovandel i stretchigt tyg som följer din fots form och ger komfort och en skön passform.  Skorna passar dig som har Hallux Valgus, hammartå eller för dig behöver skor med ett flexibelt och rymlig tå-parti.
  Alberola Hallux Valgus Skor Black Leo »

  449 SEK

  Minfot.se

 • Nature' Plus Tyrosin,500mg. 60 kapsl.

  Nature's plus L-Tyrosin,500mg. innehåller L-Tyrosin som är en aminosyra förknippad med dopamin och även ett förstadium till adrenalin. (bör ej tas tillsammans med antidepressiva mediciner) Innehåller även Vitamin B6 då dessa arbetar i synergi. Innehåller: 60 Kapslar Rekommenderad dos: 1 Kapsel Rekommenderad dos innehåller: %RDI: L-Tyrosin (fri form): 500mg. * Vitamin B6 pyridoxin hci): 50mg. 3125% Ingredienser: L-tyrosin, vitamin b6, dikalcium fosfat, hydroxypropyl metylcellulosa,kiseldioxid, magnesium stearat, vegetabilisk cellulosa Kosttillskott bör inte vara ett alternativ till en varierad kost.
  Nature' Plus Tyrosin,500mg. 60 kapsl. »

 • Nordicfoot Stödstrumpor sjukvård svart rosa

  Avlastande kompressionsstrumporGenom att använda ett par avlastande stödstrumpor skonar du dina ben och fötter under långa, slitsamma dagar. Stödstrumpor används för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben. Stödstrumpor skapar ett tryck kring fötter och ben vilket är förebyggande mot bland annat blodproppar och åderbråck.  Stödstrumpor för vårdspersonal Dessa stödstrumpor passar utmärkt för vårdpersonal så som läkare, tandläkare, sjuksköterskor, undersköterskor eller andra personer som arbetar inom vården.  Stödstrumpornas material är 80% Polyamid, 20% Elastan. Kompression: 15-20 mmHg Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.  Storlek  Omkrets vaden Omkrets ankeln  35-40 29-34 cm 19-22 cm Frakt Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor. Leveranstid 1-2 dagar Alla beställningar innan 15.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag. Leverans Vi skickar alla paket med Postnord &, våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.
  Nordicfoot Stödstrumpor sjukvård svart rosa »

  129 SEK

  Nordicfoot.com

 • Tangent Oud Bodylotion, 350 Ml

  Oud Bodylotion, 350 ml, Tangent GC Oud är en organisk, parfymerad kroppslotion med fina ingredienser som sheasmör, solrosolja och trollhasselvatten som föryngrar huden; det minskar torrhet och gör din hud smidig. Används tillsammans med vårt sortiment av kroppstvätt som utgör ett naturligt hudvårdssystem för hela kroppen. Volym: 350 ml Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, C12-15 Alkyl benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearyl Alcohol, Glycerin, Oleyl Erucate, Sucrose Cocoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Water, phenoxyethanol, Parfum, Xanthan Gum, Tocopherol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Hydroxycitronellal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
  Tangent Oud Bodylotion, 350 Ml »

  300 SEK

  Baradesign.se

 • Cederroth Plåsterrefill Salvequick 6454 fingertopp XL 6x15st/fp

  REFILL som passar till Salvequicks plåsterautomater. Extra stora fingertoppsplåster i textil. 6 förpackningar á 15 plåster.
  Cederroth Plåsterrefill Salvequick 6454 fingertopp XL 6x15st/fp »

 • Inkontinens Abri-Flex M3 14/FP

  Abri-Flex M3 är en absorberande engångsbyxa med andningsbart spärrskikt, klätt med ett textilliknande material för att förhindra hudirritationer. Ett stort antal elastiktrådar håller det mjuka skyddet effektivt på plats. Produkterna har dubbel sugkärna med fördelningsskikt som ökar torrhetskänslan. Superabsorbent minskar risken för oönskad lukt och de längsgående läckagebarriärer minskar risken för sidoläckage. Fuktindikatorn visar när produkten är förbrukad. Sidosömmarna går lätt att riva upp vid byte. Den diskreta nummer- och färgmarkeringen gör det lätt att skilja storlekarna åt.
  Inkontinens Abri-Flex M3 14/FP »

  260 SEK

  Kontorsgiganten

 • Steinberg Personvåg - 180 kg - analog & digital

  Personvåg Steinberg Basic Personvåg från Steinberg Basic är perfekt inte bara för hemmabruk, utan den kan också väl användas på gym, spaanläggningar och liknande. Modellen SBS-PS-180A kännetecknas av en dubbel display: LCD och analog, och attraktiv design.
  Steinberg Personvåg - 180 kg - analog & digital »

  499 SEK

  expondo.se

 • TriStar näshårstrimmer

  Smidig liten trimmer för öron och näsa!.
  TriStar näshårstrimmer »

  99 SEK

  Billigteknik.se

 • Holthaus Medical Förstahjälpenset till bil 62220

  DIN/ ISO: DIN 13164; Satsen innehåller: Reflexväst, Varningstriangel, Förstahjälpenset till bil; Utförande förbandslåda: Förbandslåda.
  Holthaus Medical Förstahjälpenset till bil 62220 »

 • Avignon Värme Sula

  Avignon Värmesula är ett komplett värmepaket med stötdämpande och bekväm sula i polyester, foam och PU. Avignon Värmesulan har 3 värmenivåer 40, 50 och 60 grader. -3.7V 1800 mAh batterier integrerade i sulan -Styrs med enkel fjärrkontroll som ryms i fickan -Laddningskit med micro USB och väggkontakt -Värmesystem på undersidan av framfoten -Klipps framtill för rätt passform -Storlekar: S/M (35-40), L/XL (41-46) INSTRUKTION För att ladda dina sulor, koppla in bifogade micro-USB baktill på sulan och kontakten i vägguttaget. Sulorna är under laddning när de indikerar blinkande rött, övergår i orange och är fullt laddade när det blinkar grönt. När sulan är färdigladdad trycker man på ON-knappen (liten svart knapp) baktill på vardera sula för att de ska kunna ta emot signal från fjärrkontrollen. Sulan är nu i stand-by-läge och styrs med fjärrkontrollen. I stand-by-läge ger sulans led-lampa indikation om hur mycket batteri som är kvar. Grönt blinkande ljus 67-100 procent batteritid, orange ljus 34-66 procent och rött ljus 0-33 procent. Om sulan ligger still, slocknar lampan och går i sparläge. När sulan sätts i rörelse aktiveras den igen. Så länge ON-knappen är på, kan sulan alltid ta emot signal, även när den slutat blinka. Vid fullt laddat batteri kan sulan hålla sig i stand-by-läge i 27 dagar, innan batteriet är urladdat. SKÖTSEL OCH ANVÄNDNING 1. När sulan inte används, stäng av med ON/OFF- knappen baktill på sulan. 2. Sulan kan avtorkas med fuktig trasa. Ej maskintvätt eller annan mekanisk rengöring. 3. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp. 4. Se till att sulan är helt torr, innan värmen slås på igen. 5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp sulan innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid. 6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta för att inte orsaka överhettning och/eller obehag. FÖRVARING OCH LADDNING 1. Det är viktigt att sulorna håller minst 25% laddning när de inte används. När de inte används är det bästa att ladda dem fullt. Detta för att säkerställa livslängden och kvalitet. 2. Förvaring i normal rumstemperatur.
  Avignon Värme Sula »

  1599 SEK

  PNjakt.se

 • Bei ultraljudstandborste + fodral

  Dr.Bei ultraljudstandborste med förvaringsväska och två borsthuvuden har 31000 / min med svängningsfrekvens och två funktioner.
  Bei ultraljudstandborste + fodral »

  399 SEK

  e-ville.com

 • Holthaus Medical Förstahjälpenset till bil 62220

  DIN/ ISO: DIN 13164; Satsen innehåller: Reflexväst, Varningstriangel, Förstahjälpenset till bil; Utförande förbandslåda: Förbandslåda.
  Holthaus Medical Förstahjälpenset till bil 62220 »

  475 SEK

  autodoc.se

 • Biochemical Systems International . - BSI - Biosys Stickor för LUX Lipidstatus

  Stickor som mäter total kolesterol, HDL och LDL i monitorn LUX. I paketet ingår 10st teststickor, 1 chipp och 10st plaströr som passar till pipett 3820201 15µl. Korrekt mängd blod till lipidmätning hos LUX Monitor är 45µl (3 x 15µl) och fås genom att du använder original-pipetten på 15µl tillsammans med plaströren i paketet med teststickor och korrekt lansett.
  Biochemical Systems International . - BSI - Biosys Stickor för LUX Lipidstatus »

  536 SEK

  Medistore.se

 • 1259 SEK

  Parfym.se

 • ABENA Handske nitril Puder- och Acceleratorfri blå M

  Nitrilhandskar för engångsbruk som passar bra för en mängd olika uppgifter som rengöring, vård, livsmedelshantering,laborationer, läkemedelshantering, cytostatika och hormonkrämer.
  ABENA Handske nitril Puder- och Acceleratorfri blå M »

  199 SEK

  Staples.se

 • Must De Cartier Edt 50ml

  Must de Cartier av Cartier är en orientalisk doft för kvinnor. Måste de Cartier lanserades 1981. Näsan bakom denna doft är Jean-Jacques Diener. Toppnoterna består av aldehyder, ananas, grön mandarin, galbanum, persika, bergamott, brasilianskt rosenträ och citron; Hjärtnoter är nejlika, läder, gula narcisser, mysk, orchid, irisrot, jasmin, vetiver, neroli, ylang-ylang och ros; basen består av amber, sandelträ, tonkaböna, vanilj, vetiver och SIBET. . . .
  Must De Cartier Edt 50ml »

  549 SEK

  You.se

 • Ecoya Hand & Body Lotion 500 ml, Guava Lychee

  En milt parfymerad hand-och kroppslotion från australiska Ecoya. Guava Lychee har ett skikt av läcker guavanektar sammanvävd med underbar sötma av litchi och en underton av tropiska bär. Den snabbabsorberande formulan är rik med botaniska oljor av macadamia och kokos som gör huden mjuk medan aloe vera återfuktar huden. Fri från parabener, sulfater, propylenglykol, silikon och konstgjorda färgämnen. Doft: Guava lychee, litchi, tropiska bär Volym: 500 ml Skapandet av minnesvärda dofter står i centrum i allt Ecoya gör. Ecoya startade sin resa 2004 i Botany Bay, Australien, och samarbetar idag med ledande doftexperter för att för att få fram det optimala doftspråket. Ecoya tillverkar en rad av "ekolyxiga" doft-, bad- och kroppsartiklar som säljs över hela världen. Ecoyas hud- och kroppsprodukter: - Är hypoallergen vilket betyder att de är allergivänliga och har mindre tendens att ge allergiska reaktioner. - Innehåller macadamianolja som bas vilket är en naturligt mjukgörande olja, särskilt passande för känslig hy - Efterlämnar en diskret och hållbar doft på huden - Har högt palmitininehåll vilket gör huden mjuk och spänstig - Fria från parabener, sulfater, propylenglykol, silikon och konstgjorda färgämnen - Har dofter som återspeglar ljusens dofter men är mer kosmetiska och mycket exklusiva dofter.
  Ecoya Hand & Body Lotion 500 ml, Guava Lychee »

  249 SEK

  Northmans.se

Kolla också