Hälsa & Skönhet

Avancerad sökning   
 • 2Fase Viktminskning Kosttillskott

  Hälsosam och snabb viktminskning Produktbeskrivning2Fase är ett kosttillskott som stöder din kropp under viktminskning, för snabb och hälsosam viktminskning. 2Fase innehåller proteinet böna Phaseolus Vulgaris vilket fördröjer upptaget av kolhydrater i kroppen. Eftersom färre kolhydrater tas upp av kroppen, börjar kroppen bränna fett som energi. Denna process ökar kroppens fett förbränning vilket resulterar i viktminskning. IngredienserPhase2 boonextract (Phaseolus Vulgaris), cellulosa microcristalline, Di-kalciumfosfat 2-hydrat, Mono-di-triglycerider fettsyror, magnesiumstearat (vegetabiliskt), kiseldioxid återfukta. Föreslagna användningenTa 2-3 tabletter dagligen, konsumera med rikligt med vatten. Ta minst en halvtimme före en kolhydratrika måltid. Målgrupp: män och kvinnor (18) Allergener: ingen Förpackning: 60 tabletter Innehåll: 48 gram Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Förvaras oåtkomligt för små barn.
  2Fase Viktminskning Kosttillskott »

  463 SEK

  Pleasuredome.se

 • Myprotein Total Protein Blend - 5kg - Strawberry Cream

  Med högkvalitativt protein från sju olika källor ger den här blandningen slagkraftiga 24 g protein per portion, vilket gör den till den ultimata träningshjälpen för alla målsättningar.
  Myprotein Total Protein Blend - 5kg - Strawberry Cream »

  359 SEK

  Myprotein SE

 • Neutriherbs Vitamin Brightening & Glow Firming Eye Cream (Typ Av Köp: Gång (Ej Prenumeration))

  Med den behagliga & kylande gelformeln, återfuktas den känsliga huden runt ögonen på djupet samtidigt som den ljusar upp och jämnare ut ögonområdet. Den ergonomiska designen låter krämen rulla på varsamt med hjälp av de tre metallkulorna så den delikata huden inte slits på i onödan.  Superingredienserna; Hyaluronsyra, Niacinamid och Kollagen förbättrar elasticiteten, minskar mörka ringar under ögonen och dämpar puffighet. Krämen verkar vårdande och avsvällande! Vitaliserande: ingjuter liv till ögonområdetErgonomisk design: för att varsamt arbeta in krämenSnabbt absorberande: uppfräschande och kylandePassar alla hudtyperHur fungerar Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Firming Eye Cream?C-vitamin är en superantioxidant som fungerar ungefär som ett rostskydd som skyddar cellerna från oxidativ stress på grund av fria radikaler, skärmljus och solen. C-vitamin fyller flera funktioner i hudvården som lystergivande, utjämnande, kollagenbyggande och cellskyddande. C-vitamin spelar också en stor roll i tillverkningen av proteinämnet kollagen som ger huden fyllighet, fasthet och spänst. C-vitamin har också en lätt cellförnyande effekt, vilket ger en jämnare, klarare hudton med lyster eftersom den även bleker solfläckar och missfärgningar, detta gör den till en utmärkt ingrediens om man vill bromsa klockan.  Vilka fler ingredienser har Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Firming Eye Cream som kan vara intressant att veta om?Hyaluronsyra är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Men det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån. Niacinamid mirakelingrediensen är en bioaktiv form av vitamin B3 och är en trend-ingrediens som fullkomligt tagit beauty-världen med storm! En lång rad positiva effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är niacinamid för att ge en jämnare hudton, både minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid. Avena sativa Havre innehåller många mineraler, vitaminer och antioxidanter. Kisel är t.ex. en ingrediens som ingår i havre, som aktivt stärker bindväven i huden. Användarinstruktioner:Tryck ut en liten mängd av ögonkrämenMassera försiktigt in ögonkrämen med de tre metallkulornaAnvänd morgon & kvällFri från:ParabenerMineraloljaParfymSyntetiska färgämnenNeutriherbs produkter är ej djurtestade. Innehåller: 20g Denna produkt kan du beställa även med prenumeration. Ingen bindningstid. Inga dolda...
  Neutriherbs Vitamin Brightening & Glow Firming Eye Cream (Typ Av Köp: Gång (Ej Prenumeration)) »

  269 SEK

  Revoltbeauty.se

 • protein.se Hår, Hud & Naglar

  Stärk din naturliga skönhet från insidan Med naturliga ingredienser.
  protein.se Hår, Hud & Naglar »

  199 SEK

  Protein.se

 • Braun Rakapparat Serie 300s Bla. Male

  Braun Series 3 300s är en rakapparat som är skonsam mot huden och tuff mot skäggväxten. De 3 tryckkänsliga skärelementen anpassar sig perfekt efter ansiktets konturer och rakar i räta linjer. Braun Series 3 rakapparat är designad och utformad i Tyskland och gjord för att hålla länge.
  Braun Rakapparat Serie 300s Bla. Male »

  699 SEK

  Stayhard.se

 • Buttericks Leco AB Directions Hårfärg - Carnation pink

  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy.
  Buttericks Leco AB Directions Hårfärg - Carnation pink »

  99 SEK

  Partykungen.se

 • Schwarzkopf Blond Me Blush Wash Lilac 250ml

  Använd lämpliga skyddshandskar och skydda kläder, ytor och huden från ev fläckar och missfärgningar. Applicera Schwarzkopf Blond Me Blush Wash i vått hår. Låt verka i upp till 5 minuter. Skölj håret noga efter applicering. Färgresultat och hållbarhet kan variera beroende på hårets kvalité och verkningstid.
  Schwarzkopf Blond Me Blush Wash Lilac 250ml »

  109 SEK

  Ginos.se

 • TUBIGRIP Tubbinda F bredd 97-10,3cm

  Tubbindan Tubigrip är en serie tubulära stödförband med lätt kompression som används som alternativ till elastisk binda.Tubigrip F med en bredd på 9,7-10,3cm för kraftiga knän och vanliga lår.Tubbindan appliceras alltid dubbelt för att ge ett jämnt fördelat tryck.
  TUBIGRIP Tubbinda F bredd 97-10,3cm »

  211 SEK

  Staples.se

 • Diversen Cederroth Första Hjälpen kit medium

  Cederroth First Aid Kit Medium är ett bra komplement till den väggfasta Cederroth Första Hjälpen-stationen om du har en verksamhet där ni ofta är på språng. Väskan har ett handtag med justerbart kardborrband. Väskan/Fodralet är tillverkad i ett formpressat gummiliknande material för att stå emot damm, fukt och smuts.  Väskans storlek: B 230 x D 80 x H 187 mm.
  Diversen Cederroth Första Hjälpen kit medium »

  373 SEK

  123ink.se

 • Cederroth Första Hjälpen-Väska M 390101

  Cederroth första Hjälpen-väska som är lätt att bära med sig. På arbetet, på utflykten, på jaktturen, på resan. Väskan konstruerad i ett slitstarkt gummiliknande material med matt yta för att hålla damm, fukt och smuts utanför. Utrustningen hålls hygieniskt ren och är alltid redo att användas. Produkterna är packade i transparenta plastfickor för tydlig översikt och det är lätt att hitta rätt produkt när varje sekund räknas. Alla produkter är försedda med tydliga självförklarande instruktioner. Signalfärgerna grönt och gult gör väskan synlig på långt håll. Första hjälpen-väskans mått är (bxhxd) 231x190x78 mm.
  Cederroth Första Hjälpen-Väska M 390101 »

  479 SEK

  Duab.se

 • Gorilla Wear Ashton Pro Boxing Gloves Red & Black 10 Oz

  Ashton pro boxing gloves är ett par professionella handskar för dig som kräver det bästa. Handskarna erbjuder förstklassigt skydd/absorption och hållbarhet. Det absorberande materialet har en unik sammansättning med 5 lager av handgjord skumvaddering för optimalt skydd och minskad skaderisk.
  Gorilla Wear Ashton Pro Boxing Gloves Red & Black 10 Oz »

  1049 SEK

  Proteinbolaget.se

 • Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g

  Spannmålfria halvmjuka hundsnacks med lax. Lättsmälta godbitar för träning och motivation.
  Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g »

  33 SEK

  Dogman.com

 • 3299 SEK

  Bws-distribution SE

 • Finnlo FinnSpa Massagestol Premion Svart

  PREMION är flaggskeppet i FinnSpas serie av massagefåtöljer och står för en exklusiv massage- och avkopplingsupplevelse. Det speciella med PREMION massagefåtölj är att den anpassar sig till dina behov! Massagetyp, Massageområden, Rullbredd, Styrka, Tempo och Varaktighet justeras och ger dig exakt den massage som du behöver.Starta ett av de 5 automatiska programmen och upplev hur spänningen i musklerna släpper. Genom att känna av din rygg före massageprogrammet startar hittar massagefåtöljen PREMION alltid de för dig viktiga massagepunkterna och ställer automatiskt in sig i rätt position. Sjunk in i den bekväma professionella massagefåtöljen och njut av din helt egna individuella helkroppsmassage i 3D-kvalitet. Självklart kan du välja en typ av massage eller manuellt styra eller delvis kombinera olika typer av massage som huvudmassage, Shiatsu, knådmassage, rullmassage och tryckmassage. Dessutom kan du individuellt anpassa din ryggmassage efter din kroppsstorlek, och ryggbredden än justerbar.Som en extra highlight med massagefåtöljen PREMION finns en Full Air-massage och Zero Gravity funktion. Hela massagefåtöljen är utrustad med luftkuddar som på begäran kan fyllas med luft, så du kan njuta av en otrolig viktlöshet och samtidigt få en underbar kroppsmassage.Sitsen är utrustad med vibrations- och värmefunktion. Värmefunktionen slappnar av musklerna, ger en bättre cirkulation och rundar av din avkopplingsupplevelse perfekt.Om du vill kan du massera nacken, fotsulorna, ländryggen och sätesområdet var för sig. Mycket få massagestolar har separat nackmassage. Förebygg stelhet och använd regelbundet, och njut av uppmjukning i nacken. Fotmassage och massering av ländryggen ger dig den kraft tillbaka som du behöver varje dag. Vinkeln på fotplattan kan justeras från 0-90 grader genom ett enkelt knapptryck.Alla funktioner hos PREMION massagestol kan nås direkt via fjärrkontrollen. Du kan även justera din sittställning som du vill. Det bekväma ryggstödet kan justeras mellan 117 till 157 grader och tillåter oändligt många avkopplande sitt- och liggpositioner. När du inte använder fjärrkontrollen kan den lämpligt förvaras i sidofickan.En timer övervakar din personligt inställda massagetid. Välj mellan 5 och 30 minuter och låt den gå. Massagestolen PREMION har ett överhettningsskydd och en säkerhetsavstängning. Du kan helt glömma vardagen med en afterworkavkoppling, och släppa dina bekymmer.Högsta kvalitet och testad säkerhet är högsta prioritet för FinnSpa: I vår massagestol har endast högkvalitativa material använts. Varje...
  Finnlo FinnSpa Massagestol Premion Svart »

  18990 SEK

  Sporttema.se

 • Babor Ampoule Concentrates Lift Express 7x2ml

  Engångsdos av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. För en omedelbar uppstramande och utjämnande effekt. Reducerar synligt rynkornas djup och slätar ut hudytan. Resultatet syns och känns direkt efter första applikationen. Peptider kombinerade med röda mikroalger förbättrar hudens fasthet, ger ökad spänst och ger på sikt en förbättrad kvalitet av huden. Appliceras efter rengöring med BABOR CLEANSING-produkter. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll i ampullens övre del, öppna den genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Att tänka på vid applicering: koncentratet omsluter huden som ett nät och ska därför inte masseras in i huden. Följ upp med passande kräm. Obs: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk.
  Babor Ampoule Concentrates Lift Express 7x2ml »

  410 SEK

  Parfymonline.se

 • 400 SEK

  Klockmagasinet.com

 • Prestige Medical CPR-mask med anslutning för syrgas

  CPR-masken har en latexfri luftkudde som är utformad för att anpassa sig till patientens ansiktskonturer. Masken har en envägsventil med filter som förhindrar korskontaminering. Inkluderar pannband för enkel fixering samt anslutning för syrgastub. Levereras med hård förvaringsväska och snodd.
  Prestige Medical CPR-mask med anslutning för syrgas »

  208 SEK

  Medistore.se

 • James Bond 007 Seven Edt 30ml

  James Bond 007 Seven Edt 30ml är den nya doften från James Bond 007, en orientalisk doft där de fruktiga toppnoterna blandas med söta, fylliga kryddor och mustiga noter av mysk, läder och ambra.
  James Bond 007 Seven Edt 30ml »

 • 49 SEK

  Whiteone.com

 • Barebells Milkshake Chocolate

  Barebells Milkshake Chocolate är en fuktionsdryck som är framtagen för både den tränande personen men också för dom som vill få i sig ett hälsosamt mellanmål. Med hela 24 gram protein, i samband med endast 182 kalorier, per servering är Barebells Milkshake Chocolate ett väldigt bra alternativ. Det enda som skiljer denna milkshake med en vanlig milkshake är näringsinnehållet. På smaken känner du absolut ingen skillnad! Njut av denna underbart goda milkshake med gott samvete, samtidigt som du tillför kroppen bra med protein.
  Barebells Milkshake Chocolate »

  25 SEK

  Tyngre.se

 • 790 SEK

  Luxplus.se

 • Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm

  Tuggpinnar av råhud omlindade av smaskig anka som uppskattas av de mest kräsna av hundar!.
  Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm »

  129 SEK

  VetZoo.se

 • BSN Syntha-6 Edge,187kg. Chocolate Milkshake

  BSN Syntha-6 Edge med "Chocolate Milkshake" smak innehåller "snabba" proteiner i form av vassle (whey) och det "långsamma" kaseinet. Detta gör det till en bra proteinkälla, vilken tid på dagen som helst, från morgon till kväll. Innehåller inga konstgjorda färgämnen. Innehåller: 48 Doseringar (1,87kg.) 1 Doseringar: 39g. (en skopa) Näringsvärde: per 100g. (39g.) Energi: 1639 kJ / 397 kcal Fett: 9,4g. (3,7g.) varav mättat fett: 2,1g. (0,8g.) Kolhydrater: 11g. (4,5g.) varav sockerarter: 2,8g. (1,1g.) Protein: 63g. (24g.) Salt: 1,3g. (0,5g.) Allergi information: Innehåller mjölk och soja. Tillverkad i lokaler där även jordnötter, nötter och ägg hanteras.
  BSN Syntha-6 Edge,187kg. Chocolate Milkshake »

 • Niegeloh Solingen Nagelbandstång Topinox

  Nagelbandstång i rostfritt stål från Niegeloh Solingen. Niegeloh Solingens Topinox-produkter är av högsta kvalitet och slipade 18 gånger av CNC-maskiner, där alla ytor blir exakt facettslipade som om de slipats med diamant.
  Niegeloh Solingen Nagelbandstång Topinox »

  519 SEK

  Minfot.se

 • Tangent Tulip Bodylotion 350 Ml

  Tulip Bodylotion, 350 ml, Tangent GC Tulip är en organisk, parfymerad kroppslotion med fina ingredienser som sheasmör, solrosolja och trollhasselvatten som föryngrar huden; det minskar torrhet och gör din hud smidig. Används tillsammans med vårt sortiment av kroppstvätt som utgör ett naturligt hudvårdssystem för hela kroppen. Volym 350 ml Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, C12-15 Alkyl benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearyl Alcohol, Glycerin, Oleyl Erucate, Sucrose Cocoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Parfum, Xanthan Gum, Tocopherol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Geraniol, Citronellol, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
  Tangent Tulip Bodylotion 350 Ml »

  350 SEK

  Baradesign.se

 • Fitnessboll 1 Kg, Fitnord

  FitNord Fitnessboll är ett fitnessverktyg ämnat för rehabiliteringsanvändning och muskelträning. Med en fitnessboll kan du till exempel göra kast- och koordinationsövningar.
  Fitnessboll 1 Kg, Fitnord »

  239 SEK

  Sportproffsen.se

 • Jason Markk Skorengöring - 30 Pack Quick Wipes Unisex One size Vit

  Jason Markk Quick Wipes. - 30-pack. - Vårservetter med dubbelsidig textur. - Rengör enbart läder och syntetiska material.
  Jason Markk Skorengöring - 30 Pack Quick Wipes Unisex One size Vit »

  249 SEK

  Junkyard.se

 • Cederroth Soft Foam Bandage Blue

  Cederroth Soft Foam Bandage Blue fungerar både som plåster och som bandage. Förbandet passar på alla typer av små sår oberoende av värme, kyla, vått eller torrt och sitter kvar även i vatten. Cederroth Soft Foam Bandage är ett självhäftande limfritt plåster och klibbar därför inte fast i hud eller hår. Riv enkelt av en passande bit och linda runt det skadade området. Vid kraftig blödning forma en bit Soft Foam Bandage som en ”kudde” för att skapa ett tryckförband. Cederroth Soft Foam Bandage är idealiskt för snabb och enkel sårvård. Passar som refill till Wound Care Dispensern.
  Cederroth Soft Foam Bandage Blue »

 • Xiaomi SOOCAS S3 rakapparat - Röd

  Xiaomi SOOCAS S3 är en vattentät rakapparat med 3D-rakblad för en exakt och bekväm rakupplevelse.
  Xiaomi SOOCAS S3 rakapparat - Röd »

  579 SEK

  e-ville.com

 • Philips hårtrimmer

  Sladdburen hårklippare med snabb och enkel hårklippning tack vare DualCut-teknik, självslipande blad, 13 låsbara längdinställningar (0,5-23mm) och Trim-n-Flow-teknik som förhindrar igensättning så att du kan forma frisyren direkt. Skäggkam ingår.
  Philips hårtrimmer »

  329 SEK

  Billigteknik.se

 • Avignon Värme Sula

  Avignon Värmesula är ett komplett värmepaket med stötdämpande och bekväm sula i polyester, foam och PU. Avignon Värmesulan har 3 värmenivåer 40, 50 och 60 grader. -3.7V 1800 mAh batterier integrerade i sulan -Styrs med enkel fjärrkontroll som ryms i fickan -Laddningskit med micro USB och väggkontakt -Värmesystem på undersidan av framfoten -Klipps framtill för rätt passform -Storlekar: S/M (35-40), L/XL (41-46) INSTRUKTION För att ladda dina sulor, koppla in bifogade micro-USB baktill på sulan och kontakten i vägguttaget. Sulorna är under laddning när de indikerar blinkande rött, övergår i orange och är fullt laddade när det blinkar grönt. När sulan är färdigladdad trycker man på ON-knappen (liten svart knapp) baktill på vardera sula för att de ska kunna ta emot signal från fjärrkontrollen. Sulan är nu i stand-by-läge och styrs med fjärrkontrollen. I stand-by-läge ger sulans led-lampa indikation om hur mycket batteri som är kvar. Grönt blinkande ljus 67-100 procent batteritid, orange ljus 34-66 procent och rött ljus 0-33 procent. Om sulan ligger still, slocknar lampan och går i sparläge. När sulan sätts i rörelse aktiveras den igen. Så länge ON-knappen är på, kan sulan alltid ta emot signal, även när den slutat blinka. Vid fullt laddat batteri kan sulan hålla sig i stand-by-läge i 27 dagar, innan batteriet är urladdat. SKÖTSEL OCH ANVÄNDNING 1. När sulan inte används, stäng av med ON/OFF- knappen baktill på sulan. 2. Sulan kan avtorkas med fuktig trasa. Ej maskintvätt eller annan mekanisk rengöring. 3. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp. 4. Se till att sulan är helt torr, innan värmen slås på igen. 5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp sulan innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid. 6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta för att inte orsaka överhettning och/eller obehag. FÖRVARING OCH LADDNING 1. Det är viktigt att sulorna håller minst 25% laddning när de inte används. När de inte används är det bästa att ladda dem fullt. Detta för att säkerställa livslängden och kvalitet. 2. Förvaring i normal rumstemperatur.
  Avignon Värme Sula »

  1599 SEK

  PNjakt.se

 • Steinberg Personvåg - Digital - 180 kg - LCD

  Digital badrumsvåg med hög noggrannhet och en kapacitet på upp till 180 kg Hur mycket väger jag egentligen? Denna fråga ställer vi oss nog alla nån gång. Med den digitala personvågen SBS-PS-180CA kan du alltid ta reda på svaret på denna eviga fråga. Tack vare den extra stora och upplysta LCD-skärmen kan du se värdena klart och tydligt. Badrumsvågen kännetecknas av sitt stabila hölje och har en hög belastningsgräns på 180 kg, varför den är idealisk för privata hushåll såväl som fitnesscenter eller hotell. I vårt sortiment hittar du högkvalitativ industriell utrustning och exakta vågar för alla tillämpningsområden.
  Steinberg Personvåg - Digital - 180 kg - LCD »

  279 SEK

  expondo.se

 • Skumtvål GOJO Freshberry ADX-12 1,25L 3st

  Med refillen med GOJO®-skumhandtvätt får du påfyllning av rikt skummande handtvätt med frisk bärdoft. Refillen innehåller en återfuktande skumtvål som kan användas hela dagen för fräscha och rena händer. Den uppfriskande gröna tvålen är lätt parfymerad med frisk bärdoft. Det är bara att snäppa fast refillen i en hållare ur GOJO® LTX-7 #-serien. Sedan är den klar att användas. Refillen har en doseringsventil som gör att den är lätt att använda. Den genomskinliga behållaren kommer med den patenterade SMART-FLEX#-flaskan som tillverkats i mindre material och gör att du enkelt ser när det är dags att fylla på. Refillen har en speciell tätning som skyddar mot kontaminering under montering, och som enkelt kan återvinnas när den flyttbara pumpen tagits loss.
  Skumtvål GOJO Freshberry ADX-12 1,25L 3st »

  619 SEK

  Kontorsgiganten

 • Elektroder till defibrillator Philips Heartstart HS1

  Elektroder till defibrillator Philips Heartstart HS1, som bör bytas ut en gång per år på din hjärtstartare. Gelen som fäster elektroderna på kroppen tokar efter en tid och när de inte kan fästas på kroppen fungerar de heller inte. Elektroderna ska även bytas efter användning.  På grund av rådande omständigheter i världen gällande leveranser just nu så är det en längre leveranstid än normalt. Vi kan inte ge exakta datum utan man får räkna med 4-6 veckor just nu.
  Elektroder till defibrillator Philips Heartstart HS1 »

  1195 SEK

  Stgeorge.se

 • Luxway Nordic AB Infra-Fotvärmare Med Turmalin Sten

  Infra-fotvärmare med Turmalin sten. Placera fotvärmaren på golvet. Koppla infravärmaren till befintligt vägguttag och ställ in önskad gradtal för infravärmen. Inframadrassen för fotvärme har 99 st turmalin stenar jämt fördelade över fotplattan. Stenarna på fotplattan är droppformade och ca 1,5 cm i höjd.På fotplattan finns även två cirklar där stenarna är cm 2 i höjd och omfattar 9 stenar per cirkel dessa är avsedda att placeras under hålfoten för maximal värmeöverföring. Genom att föra fötterna över de droppstensformade turmalin stenarna får du även massage av foten. Turmalin stenarna har en brunsvart ton.Fotplattan med turmalin sten har ett tyg försedd fotskydd för att bibehålla all värmen kring foten. Material i fotvärmarens fotskydd är i klarröd sammet med invävt mönster, insidan är av syntetiskt läder. Materialet mellan stenarna är av syntetiskt läder vilket gör fotvärmaren enkel att hålla ren. Vid användning av fotvärmarens fotskydd får man ett mycket effektivt nyttjande av inframadrassens värmeenergin för bästa uppvärmning av foten. Önskar man bara värme under foten kan ovansidan enkelt avlägsnas då den sitter fast med en dragkedja, detta underlättar även vid rengöring. Inframadrassens kanter är försedda med slitstarkt syntetband.Temperaturinställning av inframadrassens centrerade carbon lager sker med kontrollpanel mellan 30-70 grader.Inframadrassen kommer i praktisk väska vilket gör det enkelt att ta den med sig samt att förvara i.Rengöring av madrassen sker med torr till mycket lätt fuktad trasa.SpecifikationerTotal mått: 45x45 cmVärme ytans mått: 35x35 cmVikt: 2kgStenstorlek: 2 cm i diameterEffekt: 230,50Hz 100WAutomatisk avstängning efter 8 timmar.Ansluts till vanligt vägguttag.Kabellängd: 180 cm.
  Luxway Nordic AB Infra-Fotvärmare Med Turmalin Sten »

  1595 SEK

  Luxway.se

 • Bricka SONO Blomus Svart

  Få ordning i badrummet med den svarta brickan SONO från Blomus. Brickan passar perfekt till att ställa tandborstmuggen och tvålpumpen på eller till att förvara andra hygienartiklar. Utsidan är mjuk och matt och brickans insidan är blank och lätt att rengöra. Kombineras med fördel med övriga produkter ur badrumskollektionen SONO. Brickan finns i flera färger.
  Bricka SONO Blomus Svart »

  329 SEK

  Northmans.se

 • Handkräm Atrix Pro

  Handkräm Atrix Pro med Panthenol, 100ml.När händerna arbetar hårt, kan de bli narig och grov, och kräver mer än grundläggande fuktgivande vård. De behöver en effektiv hudreparation.
  Handkräm Atrix Pro »

  42 SEK

  Verktygsboden.se

 • Dove Go Fresh Pumptvål 250ml

  Återfuktande tvålcreme som består av ämnen som liknar de byggstenar som vår egen hud är uppbyggd av. Ger en skonsam rengöring och hjälper till att skydda dina händer mot uttorkning. 250ml.
  Dove Go Fresh Pumptvål 250ml »

  55 SEK

  SwedOffice.se

 • 199 SEK

  Partyhallen.se

 • Wagner Life Teljushållare av saltkristall, stor  100 g

  Teljushållare av saltkristall för en atmosfärisk miljö Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, som här har försetts med ett hål och används som teljushållare. Stearinljuset får ett varmt och behagligt sken tack vare saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa en liten wellness-oas. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter.
  Wagner Life Teljushållare av saltkristall, stor  100 g »

  172 SEK

  Lamp24.se

Kolla också