Hårtorkar


Avancerad sökning   
 • Braun Hårfön Satin Hair Hd130 Male

  Det ihopvikbara handtaget gör hårtorken mycket kompakt och lätt att förvara utan att inverka på prestandan för att skapa hår som ser friskt ut. Precist tillbehörsmunstycke och 2 temperaturinställningar för flexibel torkning och styling. Multiadapter för användning på resa. För hög prestanda och säker användning i hela världen. • Multiadapter: för säker användning i hela världen. • Ihopvikbart handtag för kompakt förvaring och transport. • Infraröd värme för effektiv och snabb torkning. • 1200 Watt, 2 temperaturinställningar, stylingmunstycke.
  Braun Hårfön Satin Hair Hd130 Male »

  199 SEK

  Stayhard.se

 • Parlux 385 Orange

  Lättviktsfön från Parlux. 2150 W. Perfekt ergonomisk lättviktsfön med inbyggd ljuddämpare, vikt 430 g. 2 styrkor och 4 temperaturlägen samt kalluft. Inkl. 2 st munstycken.
  Parlux 385 Orange »

  1450 SEK

  Parfymonline.se

 • Ghd Helios Upbeat Collection Neo-Mint

  ghd helios™ neo-mint hårfön - för livet på högsta volym. RYTMENS DROTTNING. Styla en soldyrkar-look för årets hetaste festivaler med denna ghd helios™ neo-mint hårfön i begränsad upplaga. För en föning som kommer dra allas blickar till sig, upptäck ghd helios™ hårfön med accenter i neo-mint för festivalsäsongen. Utformad för att ge kraft och kontroll; ghd helios™ är utvecklad av ghd:s ledande fysiker, ingenjörer och stylister så att du kan få en salongsslät föning som aldrig förr. Unik Aeroprecis™-teknik som leder ett kraftfullt luftflöde på 75 kilometer i timmen genom avancerad intern dynamik för att ge ett kraftfullt men fokuserat luftflöde för snabbare föning, 77 % instämmer*. Med ett skräddarsytt strömlinjeformat munstycke för att koncentrera och fördela luftflödet jämnt, ghd helios™ ger 30 % mer glans, håret följer luftströmmen 3 gånger bättre och du får slätare resultat, 88 % instämmer*. Ergonomiskt balanserad och lättviktig, denna eleganta hårfön har också skräddarsydd akustisk systemteknik för lägre ljudvolym under styling, för absolut användarvänlighet. Med reglerbara temperaturlägen för att kunna justera mellan torkning och styling, och ett kalluftsläge för att fästa din färdiga look, ghd helios™ ger dig total kontroll.
  Ghd Helios Upbeat Collection Neo-Mint »

  1999 SEK

  Grandparfymeri.se

 • Moser Protect Hårfön

  Moser Protect blir snabbt en favorit tack vare dess kraftiga motor, låga vikt och långa sladd. Detta är en mycket omtyckt hårfön som är anpassad för daglig användning.
  Moser Protect Hårfön »

  489 SEK

  VetZoo.se

 • 450 SEK

  Luxplus.se

 • Remington hårtork 2200 watt med ionisk funktion

  Hårtork från Remington med flera hastigheter och värmelägen.
  Remington hårtork 2200 watt med ionisk funktion »

  199 SEK

  Billigteknik.se

 • 1629 SEK

  Parfym.se

 • Moser Protect Hårfön

  Moser Protect blir snabbt en favorit tack vare dess kraftiga motor, låga vikt och långa sladd. Detta är en mycket omtyckt hårfön som är anpassad för daglig användning.
  Moser Protect Hårfön »

  489 SEK

  Animail.se

 • TriStar Hårfön HD-2358 2000W svart

  Med denna hårfön HD-2358 från Tristar kan du föna ditt hår snabbare än någonsin. Kombinationen av hög effekt och hastighet gör det möjligt att torka och styla ditt hår på bara några minuter. Den joniska funktionen tar hand om håret och gör det antistatiskt.
  TriStar Hårfön HD-2358 2000W svart »

  431 SEK

  vidaXL.se

 • BaByliss Smooth Pro 2100 6709DE

  2100 W effekt,Kraftfull AC-motor,Diffuser och precisionsmunstycke,Jonfunktion för frissfritt resultat,5 års tillverkargaranti,.
  BaByliss Smooth Pro 2100 6709DE »

  379 SEK

  Netonnet.se

 • Hårfön 2000W

  Prisvärd och snygg hårtork med två effektlägen och hög motoreffekt på 2000W. Både volymtratt och stylingmunstycke ingår i den här modellen. Löstagbart galler som sitter för luftintaget för enkel rengöring.
  Hårfön 2000W »

  379 SEK

  Severin

 • 699 SEK

  Shopping4net.se

 • BaByliss Speed Pro 2000 6704WE

  Italiensktillverkad AC-hårfön av premiumklass med 2 000 W effekt. Lufthastighet på 100 km/h som ger en kraftfull torkning och salongsliknande resultat. 2 värmelägen och 2 hastighetsinställningar som kan kombineras på olika sätt för kontrollerad torkning och styling. Fönen har även låsbar kalluft. 6 mm supersmalt koncentratormunstycke för släta frisyrer.
  BaByliss Speed Pro 2000 6704WE »

  399 SEK

  Bangerhead.se

 • OBH Nordica Björn Axén Tools Power Pro 2200W Hårtork

  Power Pro från OBH Nordica Björn Axén Tools är en professionell hårtork som ger ett salongsmässigt resultat hemma framför spegeln.
  OBH Nordica Björn Axén Tools Power Pro 2200W Hårtork »

  396 SEK

  Cocopanda.se

 • INSN 1 200 Ionic hårvård hårtork med diffusor koncentrator, Power Dry And Cool Shot en slät, lätt slagtork för salong och hemma, grå

  ?Cylinderformad + diffuser – ondulieringsmunstycke leder luftströmmen för att minska hårflödet och skapa en slät yta, medan diffusor kan leverera volym och lock.. ?Piffa Convenient & Safe – komfortfunktioner inklusive rik 1,8 m nätkabel, en upphängningsögla och ett mjukt handtag med halkskydd. ?Hårvård och låg strålning. Håret skyddas vid en konstant temperatur, torkas jämnt, skadar inte. Och luftutlopp elektromagnetisk strålning lägre. Passar för gravida och småbarn .. ?Ionic-funktion skyddar håret helt under torkningen för ultimat högglans och konditionerat lås .. ?Liten och lätt, lätt att transportera och förvara, perfekt för hemmet eller på resor.
  INSN 1 200 Ionic hårvård hårtork med diffusor koncentrator, Power Dry And Cool Shot en slät, lätt slagtork för salong och hemma, grå »

 • Philips HR3705/00 stegspjäll, vit

  Kraftfull 300 watts motor 5 hastighetsinställningar turbofunktion Visp och knådningskrok i rostfritt stål Kabelklämma för snygg förvaring XL-kontrollknappar för enkel justering av inställningarna Lätt att installera med bara ett klick ergonomiskt, halkfritt handtag.
  Philips HR3705/00 stegspjäll, vit »

 • GaMa Hårfön A21powerion.nr

  Det innovativa joniska systemet neutraliserar frizz, lämnar håret mjukt, silkeslent och glänsande under en lång tid. Den har 6 temperaturer, 2 hastigheter, cool shot, soft touch halkskydds grepp, löstagbar filter för bättre rengöring och 1,8 meter lång sladd. Två anriknings munstycken och en diffusor ingår.
  GaMa Hårfön A21powerion.nr »

  588 SEK

  FYNDIQ

 • OBH Nordica - Hårfön Björn Axén 5163 Silence

  En tyst och professionell hårfön med ljuddämpare som håller volymen nere medan den kraftfulla motorn säkerställer effektiv och enkel styling. Hårfönen har ett volymmunstycke och två smala fönmunstycken för maximalt luftflöde och precision.
  OBH Nordica - Hårfön Björn Axén 5163 Silence »

  1399 SEK

  Ellos.se

 • Hårtork Flight Travel Ghd 240v

  Särdrag: Travel Size Rekommenderad användning: Passar alla hårtyper Spänning: 240 V 120 V Innehåller: Väska.
  Hårtork Flight Travel Ghd 240v »

  1289 SEK

  CDON

 • BaByliss Hårfön 6000e Male

  Vad kvinnor verkligen vill ha! Vackert hår - Enkel och långvarig styling med det tunnaste munstycket på marknaden - Högt luftflöde, vilket gör håret blankt och frizz fritt Resultat på rekordtid - Ultrasnabb torkning Skyddar håret - Optimal temperatur på 70 ° C, perfekt för skadat hår Ytterliggare funktioner - Flera inställningar och hastighetstemperaturer för alla hårtyper - Turbofunktion - Kalluft för att styla håret Tillbehör - 2 munstycken (4x75mm + 6x90mm) - En diffuser.
  BaByliss Hårfön 6000e Male »

  1099 SEK

  Stayhard.se

 • Ga Hårfön A21Powerion.Nr Male

  Det innovativa joniska systemet neutraliserar frizz, lämnar håret mjukt, silkeslent och glänsande under en lång tid. Den har 6 temperaturer, 2 hastigheter, cool shot, soft touch halkskydds grepp, löstagbar filter för bättre rengöring och 1,8 meter lång sladd. Två anriknings munstycken och en diffusor ingår.
  Ga Hårfön A21Powerion.Nr Male »

  549 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårfön D3010 Male

  Denna kraftfulla hårtork är perfekt för att skapa supersläta stilar. Med 2000W av kraft och keramiskt jongaller, kommer denna smarta hårtork leverera vackert glänsande hår, varje dag - oavsett stil som du vill skapa. N Nu kan du vara snäll mot miljön liksom ditt hår! Vi har infört en extra Eco Setting så att du kan spara energi när du torkar.
  Remington Hårfön D3010 Male »

  299 SEK

  Stayhard.se

 • OBH Nordica Hårfön Björn Axén 5163 Silence Male

  En tyst och professionell hårfön med ljuddämpare som håller volymen nere medan den kraftfulla motorn säkerställer effektiv och enkel styling. Hårfönen har ett volymmunstycke och två smala fönmunstycken för maximalt luftflöde och precision.
  OBH Nordica Hårfön Björn Axén 5163 Silence Male »

  1399 SEK

  Stayhard.se

 • Obh Nordica Björn Axén Tools 2000w Ac,Ion Male

  "Professionell hårtork med jonisering som ingår i Björn Axén Tools. AC motor som ger extra lång livslängd och maximalt lufttryck. Extra smalt fönmunstycke för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling. Volymmunstycke medföljer för extra skonsam torkning och extra volym. Används med fördel på lockigt hår.
  Obh Nordica Björn Axén Tools 2000w Ac,Ion Male »

  849 SEK

  Stayhard.se

 • BaByliss Hårfön Compact Pro 2400 6715de Male

  Kompakt italiensktillverkad AC-hårfön på 2400 W för professionellt bruk. Fönen är lätt att hantera och torkar håret snabbt. Lufthastighet på 124 km/h ger en kraftfull torkning med salongsliknande resultat. Med joniserande effekt som slätar ut hårstråna och ger extra glans. Hårfönen har två värme- och hastighetslägen som kan kombineras på olika sätt för en kontrollerad torkning och styling. Fönen har även låsbar kalluft. En stor diffuser som förstärker naturliga lockar och två supersmala komprimerande munstycken för släta och raka frisyrer medföljer.
  BaByliss Hårfön Compact Pro 2400 6715de Male »

  899 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårtork (D5000) Male

  Snyggt designad kompakt fön Egenskaper: 1800 Watt3 värme-/ 2 hastighetsinställningar Eco Setting -att använda fönen på medel värmes parar energi mot att använda den på hög värme Fönmunstycke Avtagbart bakre galler förenkel rengöring Upphängningskrok.
  Remington Hårtork (D5000) Male »

  249 SEK

  Stayhard.se

 • Ghd Helios Upbeat Collection Neo-Mint

  ghd helios™ neo-mint hårfön - för livet på högsta volym. RYTMENS DROTTNING. Styla en soldyrkar-look för årets hetaste festivaler med denna ghd helios™ neo-mint hårfön i begränsad upplaga. För en föning som kommer dra allas blickar till sig, upptäck ghd helios™ hårfön med accenter i neo-mint för festivalsäsongen. Utformad för att ge kraft och kontroll; ghd helios™ är utvecklad av ghd:s ledande fysiker, ingenjörer och stylister så att du kan få en salongsslät föning som aldrig förr. Unik Aeroprecis™-teknik som leder ett kraftfullt luftflöde på 75 kilometer i timmen genom avancerad intern dynamik för att ge ett kraftfullt men fokuserat luftflöde för snabbare föning, 77 % instämmer*. Med ett skräddarsytt strömlinjeformat munstycke för att koncentrera och fördela luftflödet jämnt, ghd helios™ ger 30 % mer glans, håret följer luftströmmen 3 gånger bättre och du får slätare resultat, 88 % instämmer*. Ergonomiskt balanserad och lättviktig, denna eleganta hårfön har också skräddarsydd akustisk systemteknik för lägre ljudvolym under styling, för absolut användarvänlighet. Med reglerbara temperaturlägen för att kunna justera mellan torkning och styling, och ett kalluftsläge för att fästa din färdiga look, ghd helios™ ger dig total kontroll.
  Ghd Helios Upbeat Collection Neo-Mint »

  1999 SEK

  Parfymonline.se

 • Parlux 385 Black

  Lättviktsfön från Parlux. 2150 W. Perfekt ergonomisk lättviktsfön med inbyggd ljuddämpare, vikt 430 g. 2 styrkor och 4 temperaturlägen samt kalluft. Inkl. 2 st munstycken.
  Parlux 385 Black »

  1450 SEK

  Parfymonline.se

 • Ghd Air

  En fön som är utrustad med en kraftfull professionell motor som leverar en exceptionellt snabb torktid. Ion-teknologin används for att kapsla in fukten i hårstrået, vilket gör håret silkesmjukt och glansigt samt reducerar krus. Variabel hastighets- och värmekontroll, 2 fönmunstycken, cool-shot knapp samt en ergonomisk design för lätt hantering för både höger och vänsterhänta användare. En 3 meter lång sladd ger stor användningsfrihet under föningen.
  Ghd Air »

  1309 SEK

  Parfymonline.se

 • CeraWand Cera Pro 2000 Ion

  Cera Pro 2000-ION är en kraftfull hårfön med en AC-motor på 2000 W. Vikt 530 g, 3 meter lång sladd, 2 hastighets- och 4 temperatursinställningar samt en kalluftsknapp. Ink. 2 fönmunstycken.
  CeraWand Cera Pro 2000 Ion »

  489 SEK

  Parfymonline.se

 • Wella Sahira Color

  Sahira Color är en ergonomisk och kraftfull hårfön med AC-motor. Info: 4 värmelägen, 2 hastighetslägen, kalluftsknapp, vikt 620 g, effekt 2000W och LED-display som visar temperaturen.
  Wella Sahira Color »

  2035 SEK

  Parfymonline.se

 • Cloud Nine Airshot

  Airshot - ett elegant kraftpaket från prisbelönta Cloud Nine! Med keramiska värmeelement vårdar denna hårfön håret samtidigt som det fönas torrt. Inbyggd antistatisk teknik reducerar friss och flygigt hår, och framhäver samtidigt hälsosam glans. Airshot har tre värmeinställningar och en LED-temperaturindikator för att låta dig torka och styla håret med precision. Hårfönens design och jämna viktfördelningen gör den välbalanserad i handen och tillåter dig att enkelt skapa en mängd olika frisyrer. Fixera din färdiga look med fönens shotknapp som snabbt kyler ner håret. Kraftfull hårfön på 2000W I lättviktig & ergonomisk design Inställningsbar värme & hastighet Kylknapp Led-temperaturindikator Krok för upphängning 2 munstycken medföljer 2.
  Cloud Nine Airshot »

  1601 SEK

  Grandparfymeri.se

 • Ghd Pink Collection Helios Professional Hairdryer

  För att markera det 16:e året för stöd för bröstcancerorganisationer, uppmuntrar ghd kvinnor överallt att ta kontroll och självkontrollera sina bröst varje månad med en ny kollektion av begränsad upplaga. Upptäck ghd helios ™ hårtork i en pulverrosa nyans med mjuka silver accenter. För en salongsmjuk föning med 30% mer glans * är ghd helios en game-changer med kraft och kontroll. Ghd helios är utrustad med unik Aeroprecis -teknologi för att kanalisera ett kraftfullt, fokuserat luftflöde på 120 km / h och levererar drastiskt snabbare styling, 8/10 godkänner **. Med en skräddarsydd konturerad koncentratormunstycke för exakt styling kan du uppnå en professionell föning med stil, lätthet och kontroll. Ghd helios ™ hårfön har utvecklats av ghds ledande fysiker, ingenjörer och stylingproffs och ger ett jämnare resultat *, 9/10 instämmer och 3x mer hårjustering *. Ergonomiskt balanserad och lätt för bekväm styling, och med ett avancerat akustiskt system för låga ljudnivåer under användning, är ghd helios ™ hårfön designad för total användarvänlighet. Kom ihåg att donera lite spegeltid till dina bröst varje månad. Ta kontrollen med ghd helios ™ hårtork i pulverrosa.
  Ghd Pink Collection Helios Professional Hairdryer »

  1745 SEK

  Parfymonline.se

 • Cloud Nine Airshot

  Airshot - ett elegant kraftpaket från prisbelönta Cloud Nine! Med keramiska värmeelement vårdar denna hårfön håret samtidigt som det fönas torrt. Inbyggd antistatisk teknik reducerar friss och flygigt hår, och framhäver samtidigt hälsosam glans. Airshot har tre värmeinställningar och en LED-temperaturindikator för att låta dig torka och styla håret med precision. Hårfönens design och jämna viktfördelningen gör den välbalanserad i handen och tillåter dig att enkelt skapa en mängd olika frisyrer. Fixera din färdiga look med fönens shotknapp som snabbt kyler ner håret. Kraftfull hårfön på 2000W I lättviktig & ergonomisk design Inställningsbar värme & hastighet Kylknapp Led-temperaturindikator Krok för upphängning 2 munstycken medföljer 2.
  Cloud Nine Airshot »

  1455 SEK

  Parfymonline.se

 • Wella Sahira Color

  Sahira Color är en ergonomisk och kraftfull hårfön med AC-motor. Info: 4 värmelägen, 2 hastighetslägen, kalluftsknapp, vikt 620 g, effekt 2000W och LED-display som visar temperaturen.
  Wella Sahira Color »

  2239 SEK

  Grandparfymeri.se

 • Ghd Hair Dryer

  En fön som är utrustad med en kraftfull professionell motor som leverar en exceptionellt snabb torktid. Ion-teknologin används for att kapsla in fukten i hårstrået, vilket gör håret silkesmjukt och glansigt samt reducerar krus. Variabel hastighets- och värmekontroll, 2 fönmunstycken, cool-shot knapp samt en ergonomisk design för lätt hantering för både höger och vänsterhänta användare. En 3 meter lång sladd ger stor användningsfrihet under föningen.
  Ghd Hair Dryer »

  1440 SEK

  Grandparfymeri.se

 • 190 SEK

  Luxplus.se

 • 330 SEK

  Luxplus.se

 • 270 SEK

  Luxplus.se

Kolla också