Sök REN Clarimatte Clarifying Toner 150ml bland Hårvård

Avancerad sökning   
 • REN Clarimatte Clarifying Toner, 150ml

  Clarimatte Clarifying Toner är en multifunktionell toner som löser upp blockerade porer och avlägsnar döda hudceller för att ge huden en klar, len och jämn ton. Tonern minimerar synliga porer och reducerar oljighet för att motverka akne och kvisslor. Med en formula av naturligt utvunnen AHA exfolierar tonern huden för att effektivt motverka inflammation och ge upphov till en jämnare hudton Resultat: Huden känns fräsch, ren och uppiggad. Hudtonen balanseras och utjämnas. Hyn blir matt och oljefri. Användning: Svep över huden med hjälp av en vätad bomullsrondell. Undvik ögonområdet.
  REN Clarimatte Clarifying Toner, 150ml »

  219 SEK

  Parfym.se

 • Skincare REN Clarimatte Clarifying Toning Lotion (150ml)

  Ett uppfriskande exfolierande ansiktsvatten som rengör porerna och tar bort död hud. Lämnar huden slät, fräsch och med en jämn ton. Minskar uppkomsten av stora porer och glans samt bidrar till att minska risken för nya framtida utbrott av orenheter. Innehåller inga syntetiska AHA- eller BHA syror, eller syntetisk doft.
  Skincare REN Clarimatte Clarifying Toning Lotion (150ml) »

  208 SEK

  Bangerhead.se

 • Clean Skincare REN Clarimatte™ Clarifying Toner

  Glöm fet, torr och ojämn hud: nya REN Clean Skincare Clarifying Toner tar genast bort överskott av talg och döda hudceller! Dess helt naturliga, uppfriskande och exfolierande egenskaper vitaliserar varje liten cell, livar upp varje por och minimerar därför framtida utslag.REN Clean Skincare Clarifying Toner innehåller inga skadliga kemikalier, utan använder sig av pilbark för att försiktigt ta bort orenheter och lösa upp tilltäppta porer. Samtidigt hjälper de naturliga antibakteriella flavonoiderna från hagtorn till att minska produktionen av talg. Extrakt från citron, druva, ananas och passionsfrukt innehåller organiska syror som rengör porer och hjälper cellförnuelsen, vilket ger ett riktigt rent och lugnt ansikte.Bruksanvisningar:Applicera på ren hud på ansikte, hals och dekolletage med hjälp av en bomullstuss. Massera försiktigt i cirkulära rörelser, men undvik att skrubba för hårt. Skölj sedan noga med varmt vatten. Undvik kontakt med ögonen.
  Clean Skincare REN Clarimatte™ Clarifying Toner »

  173 SEK

  lookfantastic.se

 • 194 SEK

  Cocopanda.se

Kolla också