Hjälp

Vanliga frågor

Vad kostar det att använda Bryderi.se?

Ingenting! Bryderi.se är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig i dina viktiga beslut. Bryderi.se finansieras genom reklam och sponsring.

Hur gör jag?

  • Registrera dig gratis här
  • Leta objekt i Bryderi eller på andra sajter
  • Spara i Bryderi eller Drag och släpp länkar i "Drop Zone"-ytan
  • Ställ in vad är viktigt för dig i ditt projekt
  • Utvärdera dina alternativ

Kolla hjälpen för att lägga till objekt här.

Varför ska jag använda Bryderi.se?

Du använder Bryderi.se för att det finns för många alternativ att välja bland. Massor med båtar, lägenheter, många villor eller mängder med begagnade bilar... Vilken passar dig bäst?! Det hjälper Bryderi.se dig med!

På Bryderi.se finns också många nyttiga länkar och tips.

Fungerar Bryderi.se med alla sajter?

Bryderi.se fungerar med många sajter men inte med alla. Om du använder en bra sajt som inte fungerar tillsammans med Bryderi.se så rapportera gärna in den till oss via . Du kan alltid fylla i den information som saknas själv.

Hur ändrar jag information?

Klicka på det du vill ändra! Om det går att ändra informationen får du upp ett inmatningsfält samt spara och avbryt knappar.

Kan jag sortera mina objekt?

Ja, klicka på rubrikerna på projektsidan. Du kan sortera på namn, betyg eller pris.

Kommer Bryderi.se att lämna vidare min e-postadress?

Nej. Bryderi.se lämnar inte ut eller säljer uppgifter om dig som användare.

Hur lägger jag till objekt?

För att lägga till objekt till din samling kan du dra och släppa länkar till "Drop Zone"-ytan. Placera webbläsarfönstren snyggt bredvid varandra. Surfa till en sajt du vill spara innehåll från. Drag och släpp!

Sajter som kräver speciell hantering...

Det finns sajter som kräver speciell hantering för att fungera tillsammans med Bryderi.se. Det beror oftast på att de använder framesets (ramar) så att länken i webbläsarens adressfält är samma för alla sidor på sajten.

Lägg till objekt genom att ange en länk

Genom att högerklicka på en sida och välja egenskaper når du sidans verkliga länk-adress. Du kan kopiera den och använda "lägg till från länk" i menyn istället för att dra och släppa.

JM

För att dra och släppa objekt från jm.se så drar man länken från prislistan. Dra objektnumret till "Drop Zone"-ytan och släpp.

HM

För att dra och släppa objekt från HM så drar man "lägg i önskelistan" länken från produktsidan. Dra länken till "Drop Zone"-ytan och släpp. Även de bilder som visar olika färger på produktsidan går att dra till "Drop Zone".

Only

För att Only ska fungera med Bryderi måste adressen se.only.com användas.

Jag vill ha en "Lägg till Bryderi"-knapp på min sajt...

Klistra in koden nedan där du vill ha knappen.

Kolla också