Sök LEONARDO F??rgade Sugr??r Glas 15cm 4-Pack Inkl Borste bland Hushållsapparater

Avancerad sökning   
 • LEONARDO Färgade Sugrör Glas 15cm 4-Pack Inkl Borste

  CIAO Färgade Sugrör Glas 15 cm, 4-pack CIAO sugrör är återanvändbara och hållbara sugrör i glas. De är perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen. Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. CIAO är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger ännu godare smak samt kan diskas i diskmaskinen. Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. CIAO sugrör i glas säljes i 4-pack och är ett miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast.
  LEONARDO Färgade Sugrör Glas 15cm 4-Pack Inkl Borste »

  199 SEK

  Baradesign.se

 • Leonardo Ciao Färgade Sugrör Glas 15 Cm - 4-Pack + Borste

  CIAO Färgade Sugrör Glas 15 cm - 4-pack + borste i kvalitetsglas från det tyska, populära varumärket Leonardo. Miljövänliga och återanvändningsbara sugrör av glas i olika festliga färger (rosa, gul, blå och grön), ur serien Ciao, som är perfekta för vardagsbruk såväl som till fest tack vare den stabila designen. Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. CIAO är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger ännu godare smak! Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. CIAO sugrör i glas säljes i 4-pack och är ett miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast. Leonardo är det familjedrivna, marknadsledande varumärket i Tyskland vad gäller produkter av glas som säljs i över 80 länder över hela världen. Med över 150 års erfarenhet av glastillverkning har Leonardo hittat nya, innovativa sätt att hantera glaset på. Det unika med många av Leonardos glas är att de är tillverkade enligt en högteknologisk formula som kallas för "Teqton" och som gör glasen extremt stöttåliga och repfria. Glasens klara, rena utseendet framhäver dryckens speciella färg och karaktär och förhöjer upplevelsen av den dryck du avnjuter. Även vid väldigt frekvent användande håller sig deras produkter skinande repfria och ser ut som nya, mycket länge! Teqton gör glasen stötsäkra, de går inte sönder som vanliga glas gör när du t.ex. råkar välta dem i golvet eller på bordet. De är dessutom 100 % diskmaskinssäkra och repas inte av att diskas i maskin. Allt detta gör dessa glas till en mycket god investering. Hög belastning, till och med vid användning på restaurang eller vid catering, påverkar inte glasens skinande utseende - varför du i längden sparar pengar på att investera i glasprodukter från Leonardo. Ännu en anledning till deras framgång är förmågan att berätta historier genom att designa och tillverka glas på ett autentiskt och smakfullt sätt. Varje produkt har en egen själ som förkroppsligar varumärkets filosofi! Se hela Leonardos sortiment och njut av vackra glasdesigner - däribland vinglas, whiskyglas, ölglas, skålar, vaser, tårtfat, sugrör, tekannor och mycket mer! Färg: Färgat glas (Rosa, Grön, Blå, Gul) Material: Glas (Högtemperaturbeständigt Borosilikatglas) Storlek: 15 cm (längd) Övrigt: Diskmaskinssäker Leveranstid: 2-5 dagar Leveranssätt: Leverans till närmaste Schenker-ombud. Klicka här för att hitta närmaste ombud. Om Leonardo Leonardo är det marknadsledande varumärket i Tyskland vad gäller inredning av glas. De erbjuder ett mycket brett sortiment för alla delar av hemmet - allt tillverkat i glas av högsta kvalitet utan att kosta för mycket. Med sitt stora hantverkskunnande inom glastillverkning och utnämningen "Brand of the century" som de fick 2016, har de kommit att bli mycket väletablerade i hela Europa och övriga världen då deras produkter säljs i över 80 länder. Detta...
  Leonardo Ciao Färgade Sugrör Glas 15 Cm - 4-Pack + Borste »

  199 SEK

  Peaceofhome.se

 • Leonardo - Färgade Sugrör Glas 15cm 4-pack inkl Borste

  CIAO Färgade Sugrör Glas 15 cm, 4-pack CIAO sugrör är återanvändbara och hållbara sugrör i glas. De är perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen. Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. CIAO är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger ännu godare smak samt kan diskas i diskmaskinen. Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. CIAO sugrör i glas säljes i 4-pack och är ett miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast.
  Leonardo - Färgade Sugrör Glas 15cm 4-pack inkl Borste »

  199 SEK

  Shophome.se

 • Taski Grovrengöring Jontec 300 Pur-Eco SD F4c, koncentrerad , sprayflaska 1,4 l

  Ett flexibelt universalkoncentrat för rengöring av vattentåliga hårda ytor för miljömedvetna användare.Den här neutrala lösningen kan användas på olika slags ytor för att avlägsna smuts och fläckar från väggar, butiksdiskar och golv.
  Taski Grovrengöring Jontec 300 Pur-Eco SD F4c, koncentrerad , sprayflaska 1,4 l »

  411 SEK

  Staples.se

 • 329 SEK

  CDON

 • Fritös Taurus F3 Df2000 3 2000w Rostfritt Stål

  Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Fritös Taurus F3 DF2000 3 L 2000W Rostfritt stål och det breda urvalet av diverse husgeråd! Färg: Rostfritt stål Kapacitet: 3 L Ström: 2000 W Temperatur: Justerbar 150ºC-190ºC Kommando: Roterbar Strömtillförsel: elnät Spänning: 230 V.
  Fritös Taurus F3 Df2000 3 2000w Rostfritt Stål »

  954 SEK

  CDON

 • Mastrad F76600 Balance - Glasskål - Svart

  Väg all din mat till närmaste gram med den nya bakgrundsbelysta skalan från Mastrad. Elegant och praktisk, den stora skärmen i härdat matglas gör att du kan se den visade vikten perfekt. Denna balans är utrustad med fyra halkfria fötter och garanterar perfekt stabilitet.
  Mastrad F76600 Balance - Glasskål - Svart »

  344 SEK

  CDON

 • Krups F 608-14 3 Mix 7000

  KRUPS HANDMIXER 3 MIX 7000: lätt att blanda i vardagen Att mixa har aldrig varit enklare: med KRUPS 3MIX 7000 stavmixer kan du göra en perfekt bakdeg eller svampblandning, vispad äggvita och vispgrädde på nolltid alls. Den här lättanvända köksmaskinen är utrustad med vispar i rostfritt stål och låter dig göra perfekt protein för läcker maräng, mousse, sufflé, vispgrädde och mycket mer. De tjocka knådkrokarna i rostfritt stål säkerställer ett perfekt resultat för alla typer av deg - för enkel tillagning av läcker bröddeg, pizzadeg eller jästdeg. Denna perfekta stavmixer kompletteras av det ergonomiska handtaget - som säkerställer optimalt grepp och användarvänlighet - och den steglösa hastighetskontrollen - för perfekt drift. Hög prestanda Den kraftfulla 500 W motorn ger snabba, effektiva resultat för alla blandningskrav. Hastighetsregulator med turbo- och exkrementerfunktioner Tack vare turbofunktionen kan du nå maximal hastighet på kortast tid och därmed uppnå utmärkta resultat. Utmatningsknappen gör det enkelt att ta bort visparna och degkrokarna för att klinga fast. Ergonomiskt handtag Den optimerade ergonomiska designen ger ett bättre grepp, en behaglig och ojämförlig användarkomfort. Rostfri visp Perfekt äggvita till maräng, mousserecept, suffléer och vispgrädde. Tjocka knådkrokar i rostfritt stål Enkel beredning av alla typer av deg tack vare de tjocka knådkrokarna i metall, för bröd, pizzadeg eller jästdeg. Robust design för knådning av bröddeg upp till 1 kg Med KRUPS Motor Technik kan du enkelt knåda alla typer av deg: för bröd, jästkakor eller pizza. Den steglösa hastighetskontrollen med långsam start hjälper till att förhindra stänk vid blandning och säkerställer att alla dina recept blir framgångsrika. > Hastighetsnivåer: 10Turbo Steg: JaUtmatningsknapp: JaDegkrok: YesVisp: Ja Nominell strömförbrukning (Watt): 500Färg: Vit 3 Mix 7000 med sin traditionella design är den klassiska Krups handmixern. Den är perfekt för att vispa lätt fluffig äggvita, till exempel för att blanda svampdeg eller för att knåda jästdeg och bröddeg.
  Krups F 608-14 3 Mix 7000 »

  1181 SEK

  CDON

 • Krups XF901D rostfritt stål turbovisp

  För 3 Mix 5000-serien (ny generation 2012) 3 Mix 6000 XL Edition, 3 Mix 5000 XL 3 Mix 4000 XL, 3 Mix 2000 XL, F 627 70 För 3 Mix 5000-serien (generation 2012) Material: rostfritt stål.
  Krups XF901D rostfritt stål turbovisp »

 • Krups XF904D rörbeslag, rostfritt stål, silver

  Lämplig för omrörare: 3 Mix 9000 GN90, GN50,för 3 Mix 7007, 7000 (F60814), 6006 Edition, 5005, 3 Mix 4004 och 4004 electronic, 3 Mix 4000 och 4000 electronic, 3 Mix 3003, 3 Mix 2000 och 2000 Plus Endast originaldelar är perfekt anpassade till din enhet och erbjuder en så passande passform och hållbarhet. Viskor.
  Krups XF904D rörbeslag, rostfritt stål, silver »

 • UNOLD 58915 Stick Time Sous Vide Garer, 1300 W, Svart

  Perfekt och exakt timer Brett temperaturintervall (32 ° F-203 ° F) Tidskontroll maximalt 99 timmar och 59 minuter Rostfria skyddet gör det extremt enkelt att rengöra och torka Smart design och enhandsmanövrering.
  UNOLD 58915 Stick Time Sous Vide Garer, 1300 W, Svart »

 • Princess 182037 Single 4 Fristående 1500 W Varmluftsfritös Svart, Silver

  Princess 182037 Produkttyp: Varmluftsfritös, Kapacitet: 4,5 l, Fritörkapacitet: 1,2 kg Konstruktion: Single, Produktens färg: Svart, Silver, Kontrolltyp: Rotations-, Röra Skärmtyp: LCD Effekt: 1500 W, Typ av strömkontakt: Typ F Vikt: 5 kg, Förpackningens bredd: 415 mm, Låddjup: 315 mm.
  Princess 182037 Single 4 Fristående 1500 W Varmluftsfritös Svart, Silver »

  989 SEK

  CDON

 • Nedis Digital Köksvåg Med Temperaturmätare

  Digital köksvåg med inbyggd termometer och väckarklocka vägning av ingredienser upp till max. fem kilo. Den har en löstagbar rostfri skål som är lätt att rengöra.
  Nedis Digital Köksvåg Med Temperaturmätare »

  249 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Matberedare Prepstar

  Boss ¶ver matberedaren!En maskin, flera m¶jligheterAllt f¶rvaras inutiL¤tt att anv¤nda, l¤tt att f¶rvara Prepstar ¤r en unikt kompakt, med halva storleken av en konventionell, matprocessor men med dubbel kapacitet! Med praktiska lathundskort f¶r att styra dig genom 3 hastighetsinst¤llningar och extra pulsl¤ge, har 350W-motorn hastigheten och effektiviteten f¶r att med kraft arbeta genom de flesta ingredienser. Det finns ¤ven 3 f¶rinst¤llda l¤gen f¶r att g¶ra det ¤nnu enklare att bli Boss ¶ver matberedaren! Boss ¶ver matberedaren! V¥ra upptagna, hektiska liv ¤r ofta s¥ kr¤vande att m¥nga av oss k¤mpar f¶r att hitta tid att f¶rbereda h¤lsosamma, n¤ringsrika m¥ltider. Tillsammans med den skr¤mmande utsikten att anv¤nda en hel m¤ngd k¶ksredskap f¶r att skapa en matr¤tt, blir snabba och oh¤lsosamma m¥ltider det alternativet. Prepstar h¥ller p¥ att f¶r¤ndra det. En maskin, flera m¶jligheter Prepstar har m¥ngsidigheten att skapa en m¤ngd l¤ckra f¤rdiga m¥ltider och ingredienser genom att helt enkelt f¤sta ¶nskat tillbeh¶r. Hackbladet ¤r perfekt f¶r att skapa pesto, salsa,hacka k¶tt och n¶tter och krossa is. Du kan skiva och t¤rna med tre fina och grova rivj¤rn som ¤r idealiska f¶r coleslaw, riven sallad och ost. Anv¤nd b¤garef¤stet f¶r att vispa upp t¥rtsmet, kakdeg och sm¶rkr¤m. Slutligen ¤r vispen perfekt f¶r gr¤dde och majonn¤s. Unik f¶rvaring - Allt f¶rvaras inuti! Prepstar ¤r en unikt kompakt, med halva storleken av en konventionell, matprocessor, men med dubbel kapacitet! Den ryms perfekt inuti ett vanligt k¶kssk¥p,i motsats till andra matberedare som ¤r f¶r h¶ga f¶r att stuvas undan enkelt. Inuti 4L-sk¥len finns ett specialutrymme f¶r att f¶rvara 6 utbytbara tillbeh¶r, n¤r de inte anv¤nds. L¤tt att anv¤nda, l¤tt att f¶rvara Denna unika och innovativa lmatberedare erbjuder ett flertal f¶rdelar f¶r ditt k¶k, allt snyggt f¶rpackat i en kompakt maskin som ¤r l¤tt att anv¤nda, l¤tt att f¶rvara, och l¤tt att reng¶ra.
  Morphy Richards Matberedare Prepstar »

  1399 SEK

  CDON

 • Slowmoose Automatisk - Avlägsnande Klor Av Mjölk, Termostatmaskin För Babyvattenkokare

  Funktioner: LCD-skärm för att justera temperaturen. Visuell vattentank. 24-timmars intelligent termostat, energiförbrukning under 0,5 kWh. PP-material av livsmedelskvalitet, utan bisfenol. Livsmedelskvalitet 304 rostfritt stål vattenkokare. Specifikationer: Effekt (W): 800w Spänning (V): 220V Modellnummer: HBM-F25 Kapacitet: 2L OBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser. Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans. Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.
  Slowmoose Automatisk - Avlägsnande Klor Av Mjölk, Termostatmaskin För Babyvattenkokare »

  4231 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Slowcooker Rosegold 6,5l

  Morphy Richards Slow Cooker Ros©guld - B¥de Stek & Tillaga L¥ngsamt H¤lsosamma M¥ltider i Samma Gryta - 6.5L Kapacitet & 3 Matlagningsinst¤llningar B¥de stek och tillaga l¥ngsamt i samma grytaKokk¤rl och glaslock t¥l diskmaskin f¶r enkel reng¶ring3 Matlagningsinst¤llningar som passar ditt schemaLock av h¤rdat glas f¶r att ¶vervaka tillagningen6.5L kapacitet Slow cooking ¤r en av de h¤lsosammaste och mest kostnadseffektiva metoderna f¶r att laga en m¥ltid f¶r hela familjen. P¥ Morphy Richards f¶rst¥r vi att du inte alltid har tid att f¶rbereda och laga hemlagade n¤ringsrika m¥ltider fr¥n b¶rjan och vara d¤r f¶r att ¶vervaka matlagning. Morphy Richards Slow Cooker 6,5L g¶r att du kan tillaga m¥ltider l¥ngsamt med den extra f¶rdelen att du kan steka k¶ttet i samma panna. Den l¤tta, non-stick belagda grytan ¤r h¥llbar och kan diskas i diskmaskin, s¥ den ¤r enkelt att reng¶ra efter¥t. Med l¥ga, medelh¶ga och h¶ga tillagningsinst¤llningar kan du hitta en inst¤llning som passar perfekt till ditt schema. Om du vill laga mat mellan 4 och 10 timmar kan du antingen l¥ta din slow cooker arbeta medan du g¥r till jobbet eller s¤tta p¥ den h¶g inst¤llning p¥ kv¤llen i n¥gra timmar. Oavsett vilken inst¤llning du v¤ljer kan du vara s¤ker p¥ en perfekt tillagad uts¶kt m¥ltid, precis n¤r du vill ha den.
  Morphy Richards Slowcooker Rosegold 6,5l »

  799 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Vit

  MORPHY RICHARDS Venture 4Slice ¤r en klassisk br¶drost i retrostil, med urtagbar smulbricka och 7 bryningsinst¤llningar. Du beh¶ver inte tina upp br¶det f¶rst…teruppv¤rmningsfunktionVariabel bryningskontrollTa enkelt ur ditt br¶d utan att vidr¶ra den heta ytanUrtagbar smulbricka F¶r extra bekv¤mlighet har Venture br¶drost en "upptining"-inst¤llning, s¥ att du kan rosta direkt fr¥n fryst och spara tid. Den har ocks¥ en "¥teruppv¤rmning"-inst¤llning, s¥ att du snabbt kan v¤rma upp ditt rostade br¶d om du r¥kar gl¶mma det. Alla har sina egna preferenser n¤r det kommer till hur de gillar sitt br¶d rostat - med sju olika inst¤llningar kan du vara s¤ker p¥ att f¥ perfekt rostat br¶d f¶r alla, varje g¥ng. F¶rutom att s¤tta ner ditt br¶d till bryning, kan spakarna anv¤ndas f¶r att lyfta br¶det ovanf¶r br¶drosten, s¥ att du enkelt kan ta bort det utan att br¤nna dig. Den praktiska smulbrickan samlar upp eventuella smulor s¥ att de inte smutsar ner din arbetsyta - brickan ¤r ocks¥ urtagbar f¶r enkel reng¶ring. Den inbyggda sladden g¶r att du kan h¥lla din b¤nkskiva ren genom att d¶lja eventuell ¶verfl¶dig, on¶dig sladd.
  Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Vit »

  999 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Vattenkokare Venture Pyramid Röd

  MORPHY RICHARDS Vattenkokare Venture Pyramid har en klassisk stil med en modern twist, 1,5 l kapacitet med tydligt niv¥f¶nster och 360 graders bas. 1,5L Kapacitet och 3kW effektivt elementEasy View vattenniv¥-f¶nster-verskott av sladd kan f¶rvaras under produktenKalkfilter - S¤kerst¤ller en varm kvalitetsdryck, varje g¥ng360 graders bas Den stora kapaciteten p¥ 1,5 liter g¶r Venture-kokaren idealisk f¶r att servera familj och v¤nner, eftersom du kan koka vatten f¶r upp till sex koppar p¥ en g¥ng. Dessutom g¶r det kraftfulla 3kW-elementet att vattenkokaren kokar snabbt, vilket betyder mindre v¤ntan p¥ dina drycker. Du beh¶ver inte koka mer vatten ¤n vad du beh¶ver - det tydliga niv¥f¶nstret g¶r att du enkelt kan se hur mycket vatten som finns inuti vattenkokaren, vilket g¶r den mer energieffektiv. Den inbyggda sladden g¶r att du kan h¥lla din b¤nkskiva ren och snygg. Venture-kokaren levereras komplett med ett avtagbart kalkfilter, vilket s¤kerst¤ller att du f¥r den perfekta varma drycken varje g¥ng. 360 graders basen l¥ter dig docka Venture-vattenkokaren fr¥n alla h¥ll, vilket ger mer flexibilitet och anv¤ndarv¤nlighet oavsett om du ¤r v¤nster- eller h¶gerh¤nt.
  Morphy Richards Vattenkokare Venture Pyramid Röd »

  899 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Borstad

  MORPHY RICHARDS Venture 4Slice ¤r en klassisk br¶drost i retrostil, med urtagbar smulbricka och 7 bryningsinst¤llningar. Du beh¶ver inte tina upp br¶det f¶rst…teruppv¤rmningsfunktionVariabel bryningskontrollTa enkelt ur ditt br¶d utan att vidr¶ra den heta ytanUrtagbar smulbricka F¶r extra bekv¤mlighet har Venture br¶drost en "upptining"-inst¤llning, s¥ att du kan rosta direkt fr¥n fryst och spara tid. Den har ocks¥ en "¥teruppv¤rmning"-inst¤llning, s¥ att du snabbt kan v¤rma upp ditt rostade br¶d om du r¥kar gl¶mma det. Alla har sina egna preferenser n¤r det kommer till hur de gillar sitt br¶d rostat - med sju olika inst¤llningar kan du vara s¤ker p¥ att f¥ perfekt rostat br¶d f¶r alla, varje g¥ng. F¶rutom att s¤tta ner ditt br¶d till bryning, kan spakarna anv¤ndas f¶r att lyfta br¶det ovanf¶r br¶drosten, s¥ att du enkelt kan ta bort det utan att br¤nna dig. Den praktiska smulbrickan samlar upp eventuella smulor s¥ att de inte smutsar ner din arbetsyta - brickan ¤r ocks¥ urtagbar f¶r enkel reng¶ring. Den inbyggda sladden g¶r att du kan h¥lla din b¤nkskiva ren genom att d¶lja eventuell ¶verfl¶dig, on¶dig sladd.
  Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Borstad »

  999 SEK

  CDON

 • Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Röd

  MORPHY RICHARDS Venture 4Slice ¤r en klassisk br¶drost i retrostil, med urtagbar smulbricka och 7 bryningsinst¤llningar. Du beh¶ver inte tina upp br¶det f¶rst…teruppv¤rmningsfunktionVariabel bryningskontrollTa enkelt ur ditt br¶d utan att vidr¶ra den heta ytanUrtagbar smulbricka F¶r extra bekv¤mlighet har Venture br¶drost en "upptining"-inst¤llning, s¥ att du kan rosta direkt fr¥n fryst och spara tid. Den har ocks¥ en "¥teruppv¤rmning"-inst¤llning, s¥ att du snabbt kan v¤rma upp ditt rostade br¶d om du r¥kar gl¶mma det. Alla har sina egna preferenser n¤r det kommer till hur de gillar sitt br¶d rostat - med sju olika inst¤llningar kan du vara s¤ker p¥ att f¥ perfekt rostat br¶d f¶r alla, varje g¥ng. F¶rutom att s¤tta ner ditt br¶d till bryning, kan spakarna anv¤ndas f¶r att lyfta br¶det ovanf¶r br¶drosten, s¥ att du enkelt kan ta bort det utan att br¤nna dig. Den praktiska smulbrickan samlar upp eventuella smulor s¥ att de inte smutsar ner din arbetsyta - brickan ¤r ocks¥ urtagbar f¶r enkel reng¶ring. Den inbyggda sladden g¶r att du kan h¥lla din b¤nkskiva ren genom att d¶lja eventuell ¶verfl¶dig, on¶dig sladd.
  Morphy Richards Brödrost Venture 4slice Röd »

  999 SEK

  CDON

Kolla också