Dokumentförstörare - Kontorsutrustning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Olja dokumentförstörare Ideal 200ml

  Olja för smörjning av Ideal dokumentförstörare. För bästa funktion rekommenderas att dokumentförstöraren smörjs när avfallskorgen töms alternativt minst en gång per månad. Flaska med 200ml.
  Olja dokumentförstörare Ideal 200ml »

 • Dokumentförstörare Leitz IQ Protect 8XP4

  Denna extremt tysta dokumentförstörare möjliggör en lugn arbetsmiljö och stör inte när du arbetar. Den har renare och snabbare tömning med den praktiska utdragbara avfallsbehållaren på 14 liter och passar snyggt i alla rum i huset eller under skrivbordet tack vare sin kompakta storlek. De lättanvända pekreglagen gör att du enkelt kan strimla upp till 8 ark A4-papper på en gång.
  Dokumentförstörare Leitz IQ Protect 8XP4 »

  2308 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare Rexel Momentum X312

  En kraftfull dokumentförstörare för personligt bruk, perfekt för hemmakontoret. Strimlar 12 ark i taget till korsskurna bitar. Utrustad med ett Anti-Jam system för avbrottsfri makulering. Klarar av att strimla häftklamrar och gem. Säkerhetsklass: P-3 (5x42mm) korsskärning Inmatningsbredd: 220mm Avfallskapacitet: 23 liter (ca 200 ark) Mått: 238x423x356mm Vikt: 6,5kg Begränsad returrätt.
  Dokumentförstörare Rexel Momentum X312 »

  1436 SEK

  SwedOffice.se

 • Fellowes Dokumentförstörare 10M

  Strimlar 10 ark papper åt gången'Strimlar 10 ark papper åt gången i 2x12 mm micro-cut partiklar (säkerhetsnivå P-5) - det är 2000+ partiklar per A4-ark.
  Fellowes Dokumentförstörare 10M »

  2449 SEK

  Staples.se

 • Rexel Dokumentförstörare Momentum X410-SL P4

  Dokumentförstöraren Momentum X410-SL med slimmad design från Rexel är perfekt för att strimla gamla dokument hemma och på kontor. Tack vare sin kraftfulla funktion kan dokumentförstöraren strimla upp till 10 A4-ark åt gången och användas i 6 minuter utan avbrott.
  Rexel Dokumentförstörare Momentum X410-SL P4 »

  1727 SEK

  vidaXL.se

 • Fellowes *DEMO* LX211, VIT DOKUMENTFÖRSTÖRARE

  FELLOWES LX211, VIT DOKUMENTFÖRSTÖRARE Nästa generations dokumentförstörare erbjuder oöverträffad produktivitet och 100% Jam Proof-teknologi.Kan skära över tusen ark papper under körtiden på 20 minuter.IntelliBar ger användaren information som maximerar produktiviteten - förhindrar avbrott genom att indikera när papperskorgen & kapaciteten närmar sig gränsen eller om körtiden är nära att nås.Safesense®-tekniken ger större sinnesfrid i hemmiljöer och viloläge stänger automatiskt av maskiner efter en tids inaktivitet.Micro-cut säkerhet strimlar varje ark A4-papper i över 2000 partiklar (2x12mm P-5).Arkkapacitet på 15 ark23 liters utdragbar papperskorg.
  Fellowes *DEMO* LX211, VIT DOKUMENTFÖRSTÖRARE »

  2627 SEK

  Proshop.se

 • 513 SEK

  CDON

 • Rexel Oljade ark dokumentförstörare 12st/fp

  Oljeark till dokumentförstörare. Utformade för att distribuera rätt mängd olja varje gång. Passar alla dokumentförstörare. 12st per förpackning.
  Rexel Oljade ark dokumentförstörare 12st/fp »

 • Avfallssäck Ideal 2445 50st/fp

  Plastsäck till dokumentförstörare Ideal 2445. 50st per förpackning.
  Avfallssäck Ideal 2445 50st/fp »

 • Avfallssäck Rexel papper 26 liter 20st/fp

  Återvinningsbara pappersavfallssäckar till Rexel Auto+ dokumentförstörare med automatisk inmatning. Byt enkelt avfallssäck i maskinens utdragbara papperskorg och förslut med självhäftande remsa. Påsen återvinns sedan tillsammans med pappret. Passar Rexel Auto+ 100.
  Avfallssäck Rexel papper 26 liter 20st/fp »

 • Avfallssäck Rexel papper 32 liter 20st/fp

  Återvinningsbara pappersavfallssäckar till Rexel Auto+ dokumentförstörare med automatisk inmatning. Byt enkelt avfallssäck i maskinens utdragbara papperskorg och förslut med självhäftande remsa. Påsen återvinns sedan tillsammans med pappret. Passar Rexel Auto+ 175 och Rexel Auto+ 200.
  Avfallssäck Rexel papper 32 liter 20st/fp »

 • Avfallssäck Rexel papper 40 liter 20st/fp

  Återvinningsbara pappersavfallssäckar till Rexel Auto+ dokumentförstörare med automatisk inmatning. Byt enkelt avfallssäck i maskinens utdragbara papperskorg och förslut med självhäftande remsa. Påsen återvinns sedan tillsammans med pappret. Passar Rexel Auto+ 250 och Rexel Auto+ 300.
  Avfallssäck Rexel papper 40 liter 20st/fp »

 • Dokumentförstörare Rexel Momentum X415

  En kraftfull och pålitlig dokumentförstörare som passar perfekt för det mindre kontoret. Strimlar 15 ark i taget till korsskurna bitar med en kontinuerlig drifttid på 2 timmar. Utrustad med ett Anti-Jam system för avbrottsfri makulering och touchkontroller för enkel hantering. Klarar av att strimla häftklamrar.
  Dokumentförstörare Rexel Momentum X415 »

  3793 SEK

  Kontorsmaterial.se

 • Dokumentförstörare Rexel Momentum X406

  Dokumentförstörare i behändig storlek. Utmärkt för personligt bruk eller för det mindre kontoret. Strimlar häftklamrar och gem utan problem.
  Dokumentförstörare Rexel Momentum X406 »

 • Avfallssäck Ideal 26043104 50st/fp

  Plastsäck till dokumentförstörare Ideal 2604 och 3104. 50st per förpackning.
  Avfallssäck Ideal 26043104 50st/fp »

  1069 SEK

  Kontorsmaterial.se

 • Dokumentförstörare FELLOWES 350C, 68L, P-4

  Fellowes® Automax 350C dokumentförstörare med korsstrimling är det perfekta tillskottet till alla mindre kontor Fellowes® Automax 350C är en dokumentförstörare är perfekt för 3-5 användare och den kan strimla upp till 350 A4-ark automatiskt. Dokumentförstöraren gör alla konfidentiella dokument till mycket säkra (P-4) korsstrimlade partiklar så att skräppost, kundinformation, kontoutdrag och mötesanteckningar är säkra från nyfikna ögon. Dokumentförstöraren är försedd med Fellowes® Auto Reverse som stannar och matar tillbaka papper om det skulle uppstå trassel. 350C är även försedd med Fellowes® Smart Lock®-teknik som låser pappersfacket vid strimling för att förhindra åtkomst när dokumentförstöraren arbetar. Mycket tyst drift tack vare Fellowes® SilentShred®-teknik som minskar störande ljud på gemensamma kontor. Pappersuppsamlaren på 68 liter är perfekt för snabb och prydlig kassering av strimlade papper. 350C går automatiskt in i viloläge efter två minuters inaktivitet, vilket sparar ström och pengar.
  Dokumentförstörare FELLOWES 350C, 68L, P-4 »

  10164 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL Momentum M515, 30L, P-5

  Med kraft att makulera mer! Rexel Momentum M515 dokumentförstörare makulerar upp till 15 ark i en inmatning med en kontinuerlig driftstid på 4 timmar, vilket gör den idealisk för ett mindre kontor med 5-10 personer. Maskinen har anti-jam teknologi för att garantera en avbrottsfri makulering. Säkerhetsklass P5, mikroskärning 2x15 mm bitar för ökad säkerhet och mer makulering innan avfallsbehållaren blir full. Tyst, med intuitiva touchkontroller för enkel hantering och en 30 liters avfallskorg.
  Dokumentförstörare REXEL Momentum M515, 30L, P-5 »

  4794 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare OD MC-8XS

  Microstrimlande dokumentförstörare Office Depot MC-8XS för kontoret. Lämpad för personligt bruk eller en mindre arbetsgrupp på ca: 3 - 5 personer. Lätt att förflytta då dokumentförstöraren är försedd med hjul.\nStrimlar kreditkort, klarar även häftklamrar och gem. SafeFeed teknologi för säker användning.\nÖkade krav på säkerhet och informationsskydd ställer högre krav på sekretesshantering. Med denna dokumentförstörare kan du enkelt destruera dina dokument oavsett om det är sekretessmaterial eller inte.
  Dokumentförstörare OD MC-8XS »

  1635 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL Momentum X308, 15L, P-3

  Med hjälp av Rexel Momentum X308 Cross-Cut Shredder kan du strimla dokument och skydda din känsliga information. Rexel Momentum X308 Cross-Cut Shredder kan förstöra upp till 8 ark på en gång. Upprätthåll sekretessen på kontoret eller på andra platser med hjälp av den här dokumentförstöraren med 42 mm skärbredd. Förstör pappersdokument och gem effektivt på nolltid. Rexel Momentum X308 Cross-Cut Shredder passar perfekt för hemmakontor och kontor eftersom den är tyst, exakt och har bra prestanda. Med hjälp av Rexel Momentum X308 Cross-Cut Shredder kan du kassera känslig information på ett säkert sätt.
  Dokumentförstörare REXEL Momentum X308, 15L, P-3 »

  635 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare HSM Shredstar X6pro, 20L, P5

  Den här dokumentförstöraren med hög säkerhetsnivå strimlar papper, häftklamrar, gem, CD-skivor och kreditkort till små partiklar på ett effektivt sätt. HSM Shredstar X6pro dokumentförstörare med partikelstrimling är tillverkad av material med hög kvalitet och har en kraftfull motor, men den är mycket tyst, vilket gör den lämplig för kontor med öppen planlösning. Gem eller häftklamrar behöver inte tas bort, eftersom dokumentförstöraren skär igenom båda med lätthet. Pappret matas ut i partikelstrimlade bitar på 2 x 15 mm och samlas på ett säkert sätt i en 20-liters uppsamlare. Den här HSM Shredstar X6pro-dokumentförstöraren har även ett särskilt fack för att strimla CD-skivor och kreditkort.
  Dokumentförstörare HSM Shredstar X6pro, 20L, P5 »

  2119 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare LEITZ IQ Home Office SL, 23L, P-4

  Den här moderna, kompakta dokumentförstöraren är tyst och passar perfekt för hemmakontoret. Med en elegantare design och en uppsamlare på 23 liter kan dokumentförstöraren Leitz IQ Slim Home Office strimla upp till 10 A4-ark på en gång. Den har teknik som förhindrar papperstrassel, och stoppar och matar ark bakåt vid behov. Den kan arbeta kontinuerligt i 6 minuter, och på LED-skärmen kan du se om den behöver svalna. Genom att strimla viktig information kan du vara säker på att sekretessen kring dina egna och andras personuppgifter bibehålls.
  Dokumentförstörare LEITZ IQ Home Office SL, 23L, P-4 »

  1190 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare LEITZ Office PRO, 30L, P-6

  Den här professionella dokumentförstöraren med höga prestanda passar perfekt för alla kontor. Den är tyst och snabb och du kan se till att dina dokument är konfidentiella med ett knapptryck. Den här Leitz IQ Office-dokumentförstöraren har en uppsamlare på 30 liter och kan strimla upp till 5 A4-ark samtidigt. Den har teknik för att förhindra papperstrassel vilket innebär att den stoppas automatiskt och arken backas när det behövs. Du kan använda Leitz IQ Office Pro Micro Cut Shredder kontinuerligt i upp till 240 minuter och uppsamlaren rymmer upp till 390 ark. Den här moderna kontorspappersförstöraren har ett lättanvänt pekkontrollsystem. Den levereras med löstagbara hjul som gör den enkel att flytta.
  Dokumentförstörare LEITZ Office PRO, 30L, P-6 »

  10449 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare FELLOWES 99Ci, 23L, P-4

  Fellowes Powershred® 99Ci dokumentförstörare med diagonalskärning är det perfekta tillskottet till alla mindre kontor Fellowes Powershred® 99Ci är en dokumentförstörare för tunga jobb, perfekt för 3-5 användare och kan strimla upp till 17 A4-ark per arbetspass. Den förvandlar alla konfidentiella dokument till mycket säkra (P-4) korsstrimlade partiklar på 4 x 38 mm så att kontorets skräppost, kundinformation, kontoutdrag och mötesanteckningar är säkra från nyfikna ögon. Försedd med 100 % Jam Proof-system som förhindrar irriterande pappersstopp innan det ens hinner bildas och garanterar att dokumentförstöraren klarar alla slags papper. 99Ci har även Fellowes®-patenterad SafeSense®-teknik som stänger av strimlingen om handen vidrör pappersöppningen. Mycket tyst drift tack vare Fellowes® SilentShred®-teknik som minskar störningar på gemensamma kontor. Pappersuppsamlaren på 23 liter är perfekt för snabb och prydlig kassering av strimlade papper. Utökad strimlingstid på 25 minuter för stora strimlingsjobb. - Ger säkerhet på P-4-nivå genom att strimla i korsstrimlade bitar på 4 x 38 mm - Dokumentförstöraren för tunga jobb strimlar upp till 17 ark per arbetspass - Har 100 % Jam Proof-system, SafeSense®- och SilentShred®-teknik för att förhindra pappersstopp, höja säkerheten och minska ljudnivån - Försedd med en pappersuppsamlare som är enkel att dra ut för snabb tömning.
  Dokumentförstörare FELLOWES 99Ci, 23L, P-4 »

  5108 SEK

  Kontorsgiganten

 • Rexel shredder ProStyle+ 4x40mm P4

  Rexel ProStyle+ är en serie dokumentförstörare för hem och kontor som är snygga och funktionella. De har utformats för att vara lika stilrena och praktiska oavsett om du jobbar hemifrån eller bara vill ha det bästa.
  Rexel shredder ProStyle+ 4x40mm P4 »

  890 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare LEITZ IQ Office PRO, 30L, P-5

  Den här professionella dokumentförstöraren med höga prestanda passar perfekt för alla kontor och skär pappret i mikrobitar med hög säkerhet. Den är tyst och snabb och du kan se till att dina dokument är konfidentiella med ett knapptryck. Den har en uppsamlare på 30 liter och kan strimla upp till 15 A4-ark samtidigt. Den har teknik för att förhindra papperstrassel vilket innebär att den stoppas automatiskt och arken backas när det behövs. Du kan använda Leitz IQ Office Pro Micro Cut Shredder kontinuerligt i upp till 240 minuter och uppsamlaren rymmer upp till 300 ark. Den här moderna kontorspappersförstöraren har ett lättanvänt pekkontrollsystem. Den levereras med löstagbara hjul som gör den enkel att flytta.
  Dokumentförstörare LEITZ IQ Office PRO, 30L, P-5 »

  5145 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare STAPLES 8, 13L, P-4

  Den här dokumentförstöraren för 8 ark från Staples® har ett separat fack för CD-/DVD-skivor och är idealisk för vardagsbruk i hemmet eller på kontoret. Den här dokumentförstöraren från Staples® är något större än den för 6 ark, och passar utmärkt för vardagsbruk. Den hanterar alla mindre och medelintensiva uppgifter. Den mörkgrå dokumentförstöraren med diagonalskärning passar de medelintensiva uppgifterna och klarar upp till 8 pappersark à 75 g åt gången. Förstör även kreditkort och häftklamrar. Den strimlar papper i 4,2 x 35 mm och har en högsta kontinuerlig driftstid på 2 minuter innan den behöver svalna i 30 minuter. Den har en högsta ljudnivå på 72 dB och en uppsamlarkapacitet på 13,1 liter. Dokumentförstöraren har även en automatisk start-/stoppfunktion och en praktisk överhettningslampa. - Med P-4 säkerhetsnivå - Förstör upp till 8 ark i ett arbetspass - Automatisk start-/stoppfunktion - Modern, kompakt design - Energibesparande automatisk avstängning - Strimlar papper, häftklamrar, kreditkort, CD-/DVD-skivor - Separat fack för förstöring av CD-/DVD-skivor - Rymlig pappersuppsamlare med kapacitet på 13 liter - Överhettningslampa - Dokumentförstörare av utmärkt kvalitet för vardagsbruk som ger hög dokumentsäkerhet - Skärtyp: Cross cut - Genomsnittlig skärstorlek: 4,2 x 35 mm - Inmatningsbredd: 221 mm - Skärhastighet: Upp till 1.
  Dokumentförstörare STAPLES 8, 13L, P-4 »

  740 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare STAPLES 6, 9L, P-4

  Den här dokumentförstöraren för 6 ark från Staples® är energibesparande och idealisk för mindre förstöringsuppgifter i hemmet eller på kontoret. Den här dokumentförstöraren från Staples® är kompakt och idealisk för vardagsbruk och klarar alla mindre förstöringsuppgifter. Mörkgrå dokumentförstörare med diagonalskärning som passar perfekt för mindre uppgifter och klarar upp till 6 ark 75 gsm-papper åt gången. Strimlar även kreditkort och häftklamrar. Den strimlar papper i 4,2 x 35 mm och har en högsta kontinuerlig driftstid på 2 minuter innan den behöver svalna i 30 minuter. Den har en högsta ljudnivå på 72 dB och en uppsamlarkapacitet på 9,3 liter. Dokumentförstöraren har även en automatisk start-/stoppfunktion och en praktisk överhettningslampa.
  Dokumentförstörare STAPLES 6, 9L, P-4 »

  998 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare LEITZ IQ Office PRO, 30L, P-5+

  Den här professionella dokumentförstöraren med höga prestanda passar perfekt för alla kontor. Den är tyst och snabb och du kan se till att dina dokument är konfidentiella med ett knapptryck. Den här Leitz IQ Office-dokumentförstöraren har en uppsamlare på 30 liter och kan strimla upp till 7 A4-ark samtidigt. Den har teknik för att förhindra papperstrassel vilket innebär att den stoppas automatiskt och arken backas när det behövs. Du kan använda Leitz IQ Office Pro Micro Cut Shredder kontinuerligt i upp till 240 minuter och uppsamlaren rymmer upp till 350 ark. Den här moderna kontorspappersförstöraren har ett lättanvänt pekkontrollsystem. Den levereras med löstagbara hjul som gör den enkel att flytta.
  Dokumentförstörare LEITZ IQ Office PRO, 30L, P-5+ »

  5204 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare OD CC-18XS

  Korsstrimlande dokumentförstörare Office Depot CC-18XS för kontoret. Lämpad för personligt bruk eller en mindre arbetsgrupp på ca: 3 - 5 personer. Lätt att förflytta då dokumentförstöraren är försedd med hjul.\nStrimlar kreditkort, CD-skivor, klarar även häftklamrar och gem. \nSafeFeed teknologi för säker användning.\nÖkade krav på säkerhet och informationsskydd ställer högre krav på sekretesshantering. Med denna dokumentförstörare kan du enkelt destruera dina dokument oavsett om det är sekretessmaterial eller inte.
  Dokumentförstörare OD CC-18XS »

  1843 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL Momentum X410, 23L, P-4

  Med kraft att makulera mer! Rexel Momentum X410 dokumentförstörare makulerar upp till 10 ark i en inmatning med en kontinuerlig driftstid på 6 minuter, vilket gör den idealisk för användning i hemmet. X410 har anti-jam teknologi för att garantera en avbrottsfri makulering. P4 korsskärning 4x30 mm bitar. Tyst, med intuitiva touchkontroller för enkel hantering och en generös 15 liters avfallsbehållare (225 A4 ark).
  Dokumentförstörare REXEL Momentum X410, 23L, P-4 »

  1219 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL Momentum X415, 23L, P-4

  Med kraft att makulera mer! Rexel Momentum X415 dokumentförstörare makulerar upp till 15 ark i en inmatning med en kontinuerlig driftstid på 2 timmar, vilket gör den idealisk för ett litet kontor med 1-5 personer. Maskinen har anti-jam teknologi för att garantera en avbrottsfri makulering. Säkerhetsklass P4, korsskärning 4x40 mm bitar. Tyst, med intuitiva touchkontroller för enkel hantering och en generös 23 liters avfallsbehållare.
  Dokumentförstörare REXEL Momentum X415, 23L, P-4 »

  2966 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL Duo Shredder, 17L, P-3

  Utformad för små kontor eller hemmakontor. Duo är kompakt och prisvärd, och förstör känsliga dokument och skär dem till konfettistora bitar. Den klarar upp till 10 ark (80g) åt gången och har en behändig behållare på 17 liter som rymmer upp till 100 ark. Den har även en CD-förstörare med separat inmatning och behållare. Garanti: 2 år.\n\nSpecifikationerSäkerhetsklass:Anger vilken storlek maskinen strimlar papper på och därigenom säkerhetsnivå med P-1 till P-6. Klass 6 är högst men normalt har maskiner klass 2-4.
  Dokumentförstörare REXEL Duo Shredder, 17L, P-3 »

  1045 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare FELLOWES 225Ci, Säkerhet P-4

  Den är utrustad med 100% Jam Proof teknik, som mäter mängden papper som du försöker att strimla och stannar automatiskt och vänder om för mycket har införts samt driver genom felmatat papper. 225Ci har Safesense Technology, som automatiskt stoppar fragmenteringen om händerna kommer i kontakt med pappersmataren och SilentShred teknik som minimerar bullerstörningar för delade arbetsutrymmen. Maskinen har pockså ett energispar-viloläge som växlar dokumentförstörare till standbyläge efter en viss tids inaktivitet. Fellowes 225Ci kan strimla kontinuerligt utan att överhettas och förutom papper strimlar den även cd-skivor, kreditkort, gem och häftklamrar.
  Dokumentförstörare FELLOWES 225Ci, Säkerhet P-4 »

  8804 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare FELLOWES AutoMax 550C, automatisk, 83L, P-4

  Fellowes® Automax 550C dokumentförstörare med korsstrimling är det perfekta tillskottet till alla kontor Dokumentförstöraren Fellowes AutoMax? passar perfekt för kontorsmiljöer där du inte har tid att stå och vänta på att konfidentiella dokument förstörs. Maskinen strimlar 550 ark kontinuerligt, utan uppehåll. Det smarta säkerhetssystemet SmartLock? gör att du kan känna dig trygg om du måste gå innan alla dokument har förstörsts. Det innovativa JamGuard?-systemet förhindrar avbrott för problemfri dokumentförstöring. Strimlar kreditkort, häftklamrar och gem. Lägg bara dokumenten i lådan och tryck på knappen så kan du göra annat medan Fellowes SureFeed?-tekniken ser till att dokumenten förstörs. Komplett med två års maskingaranti och tjugo års knivgaranti.
  Dokumentförstörare FELLOWES AutoMax 550C, automatisk, 83L, P-4 »

  11721 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare FELLOWES 3C, 11L, P-4

  Fellowes® Microshred 3C dokumentförstörare med mikroskärning är det perfekta tillskottet till alla mindre kontor Fellowes Powershred® 3C är en dokumentförstörare som passar för hemmet eller det lilla kontoret. Den kan strimla upp till 6 A4-ark per arbetspass. Den förvandlar alla konfidentiella dokument till mycket säkra (P-4) korsstrimlade partiklar på 4 x 35 mm så att kontorets skräppost, kundinformation, kontoutdrag och mötesanteckningar är säkra från nyfikna ögon. 3C har även Fellowes® patenterade SafetyLock®-teknik som stänger av dokumentförstöraren när den inte används, vilket förhindrar oavsiktlig aktivering. Automatiska start- och backfunktioner hjälper till att maximera användarvänligheten under hela dagen. Pappersuppsamlaren på 11 liter är enkel att dra ut och perfekt för snabb och prydlig kassering av strimlade papper.
  Dokumentförstörare FELLOWES 3C, 11L, P-4 »

  974 SEK

  Kontorsgiganten

 • Oljeblad REXEL till dokumentförstörare, 20/FP

  Utformad att förlänga livslängden på dokumentförstöraren. Oljearken till dokumentförstöraren distribuerar rätt mängd olja varje gång. Levereras i paket om 12 eller 20 A5-blad. De är säkra att använda i alla dokumentförstörare.
  Oljeblad REXEL till dokumentförstörare, 20/FP »

  503 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare REXEL REX1023, 23L, P-3

  Utformad för chefer. Den avancerade Mercury-dokumentförstöraren förstör känsliga dokument och skär dem till konfettistora bitar. Den har antistoppteknik och kontinuitetsgivare, klarar upp till 10 ark (80g) åt gången och rymmer upp till 210 strimlade ark i den kompakta behållaren på 23 liter. Praktiska återvinningsbara säckar finns till maskinen. Säkerhetsnivå P-3.\n\n-- Strimlar upp till 10 ark i en omgång (80 g)\n-- 23 liters avfallskorg med tittfönster, som är lätt att tömma och rymmer upp till 210 ark\n-- Återvinningsbar papperspåse\n-- Supertyst motor (~55 dBA)\n-- Fingersäker ? i enlighet med internationella normer\n-- Självrensande skärknivar förhindrar pappersstopp\n-- Korsstrimlar 4 x 50mm bitar (säkerhetsnivå P-3)\n-- Garantiperiod: 2 år\n-- Höjd: 413mm / 16,3"\n-- Bredd: 270mm / 10,6"\n-- Längd: 471mm / 18,5"\n\nSpecifikationerAntal användare:Antal användare av produkten baseras på av tillverkaren rekommenderade nivåer för att klara av arbetsbelastningen för ett normalt kontor. 1-2 stSäkerhetsklass:Anger vilken storlek maskinen strimlar papper på och därigenom säkerhetsnivå med P-1 till P-6. Klass 6 är högst men normalt har maskiner klass 2-4.
  Dokumentförstörare REXEL REX1023, 23L, P-3 »

  2664 SEK

  Kontorsgiganten

 • Skärverksolja till dokumentförstörare FELLOWES, 355ml

  Underhåll kontorets dokumentförstörare och förläng maskinernas livslängd med denna Fellowes Powershred olja för diagonalskärnings- och mikroskärmaskiner. Underhåll kontorets dokumentförstörare så att de fungerar smidigt med denna Fellowes Powershred olja. Den mångsidiga oljan fungerar på både diagonalskärnings- och mikroskärmaskiner för att förlänga livslängden och minimera bladslitage, medan den miljövänligarea sammansättningen ger en säker användning. Fellowes Powershred olja har ett långt munstycke för att komma åt varje blad och är enkel att applicera varje gång papperskorgen töms.
  Skärverksolja till dokumentförstörare FELLOWES, 355ml »

  188 SEK

  Kontorsgiganten

 • Dokumentförstörare FELLOWES LX201 Svart

  Strimla flera hundra A4-papper på 10 minuter och håll dina dokument och kreditkort konfidentiella med den här kraftfulla och kompakta dokumentförstöraren från Fellowes. Den här avancerade dokumentförstöraren är utformad för att öka produktiviteten och ge tillförlitliga, blockeringsfria prestanda. Med P5-säkerhet och en pappersuppsamlare på 22 l strimlar den upp till 12 A4-papper samtidigt. Med Intellibar: responsiv teknik som informerar dig om fackets kapacitet eller den maximala drifttiden och gör att du får ut mesta möjliga. Dessutom har den automatiskt viloläge och kan förstöra häftklamrar, gem och kreditkort.
  Dokumentförstörare FELLOWES LX201 Svart »

  3845 SEK

  Kontorsgiganten

 • Oljade , till dokumentförstörare, 12 ark

  Utformad att förlänga livslängden på dokumentförstöraren. Oljearken till dokumentförstöraren distribuerar rätt mängd olja varje gång. Levereras i paket om 12 eller 20 A5-blad. De är säkra att använda i alla dokumentförstörare.
  Oljade , till dokumentförstörare, 12 ark »

  293 SEK

  Kontorsgiganten

Kolla också