Kropp & Hälsa

Avancerad sökning   
 • ProstaFormula Kosttillskott

  För att behålla en hälsosam prostata ProduktbeskrivningProstaFormula är ett kosttillskott speciellt framtagen för prostatan. ProstaFormula kan användas inte bara vid prostatabesvär eller problem med prostatan, men också för att förhindra prostataproblem. De naturliga ingredienserna i ProstaFormula skyddar prostata och håller den i toppform. Detta lindrar och förhindrar klagomål och problem. IngredienserPumpkin Seed Oil, vitamin E, Gelatina, glycerin USP. Föreslagna användningenTa 1 kapsel 2 gånger per dag, konsumera med rikligt med vatten. Målgrupp: Män (40) Allergener: inga Förpackning: med 60 kapslar Innehåll: 42 gram Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Förvaras oåtkomligt för små barn.
  ProstaFormula Kosttillskott »

  578 SEK

  Pleasuredome.se

 • Myprotein 100% Ltyrosin - 250g

  L-tyrosin är en naturlig aminosyra som kan hittas i små mängder i en rad olika livsmedel. Att utvinna det från din kost kan visa sig kostsamt och tidskrävande, och därför har vi skapat ett praktiskt pulver som lätt kan tillsättas i din dagliga smoothie eller shake.
  Myprotein 100% Ltyrosin - 250g »

  159 SEK

  Myprotein SE

 • protein.se Cla (Konjugerad Linolsyra) 90 Kapslar

  Livsnödvändig fettsyra som i studier visats öka fettförbränningen Motverka celluliter vid viktnedgång.
  protein.se Cla (Konjugerad Linolsyra) 90 Kapslar »

  199 SEK

  Protein.se

 • Hisab/Joker Company Bakis Brustabletter

  Två Bakis innan du lägger dig. Krångligare är det inte att göra något åt dagen efter besvär.
  Hisab/Joker Company Bakis Brustabletter »

  59 SEK

  Partykungen.se

 • Oral B Refiller Ip2 Power Tip Male

  Oral-B IP 2 Power Tip är borsthuvud utformade för att rengöra mellan tänderna och på svåråtkomliga ställen så som runt kronor, tandställning och liknande tandreglering.
  Oral B Refiller Ip2 Power Tip Male »

  129 SEK

  Stayhard.se

 • Novaclear Repair Post Laser Cream Face & Body

  Denna reparerande kräm hjälper till att främja återhämtning av huden efter att ha genomgått estetiska procedurer. (microneedling, peeling, anti-aging-behandlingar, laser...m.m.) Dess avancerade formel som innehåller bl.a. kolloidalt silver, hampafröolja, zink och  koppar stöder effektivt ombyggnad och reparation av epidermis och skyddar mot vattenförlust och yttre irriterande ämnen. Även användbart för solbränd, kliande hud.  Vad den gör:Hjälper huden att återhämta sig efter estetiska hudvårdsbehandlingar. (microneedling, peeling, anti-aging-behandlingar, laser...m.m.)Reparerar översta hudlagret.Även för solbränd och kliande hud.ParfymfriParabenfriPassar alla hudtyper.Formulerad med bl.a. kolloidalt silver, hampafröolja, zink och  koppar.Ej djurtestad.Dermatologiskt testad.Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.Hur fungerar Novaclear - Repair Post Laser Cream? Krämen är specifikt framtagen för att hjälpa huden att återhämta sig efter olika ansikts- och kroppsbehandlingar eller om du har bränt dig. Den avancerade formeln stöder ombyggnaden och reparationen av det översta hudlagret medans den även går på djupet och reparerar.  Vilka superingredienser finns det i Novaclear - Repair Post Laser Cream?Hampafröolja (Cannabis Sativa Seed Oil) Hampafröolja är en olja som utvinns från hampaväxtens frön. Denna ”mirakelväxt” har varit en rik källa till mat, fiber och vegetabilisk olja i tusentals år. Berikad med fettsyror som omega-3 och omega-6* kan man säga att hampa är den bäst bevarade hemligheten inom hudvård och hälsa. Hampafröoljan anses ha exceptionellt återfuktande och vårdande egenskaper och ge effektiv lindring för stram och torr hud samt även stärka hudbarriären och låsa in rejält med fukt. Kolloidalt silver: I hudvård är kolloidalt silver mycket små silverbitar suspenderade i en vattenlösning. Eftersom molekylerna är små kan de lätt tränga in i huden och absorbers omedelbart, vilket innebär att huden får det bästa av dess egenskaper. Kolloidalt silver är välkänt för sina kraftfulla antibakteriella egenskaper, vilket gör det till en utmärkt ingrediens att inkludera i din skönhetsrutin. Partiklar av silver ger ett långvarigt skydd mot bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium. Koppar spelar en viktig roll för att bibehålla frisk hud. Den hjälper huden att utveckla kollagen och elastin. Resultatet blir en starkare hud där produktionen av hyaluronsyra ökar. Metallen har också en känd antibakteriell och svampdödande egenskap.Zink Denna mångsidiga mineral har antiinflammatoriska egenskaper och dyker ofta upp i produkter för hud med inflammatoriska tillstånd som rosacea, eksem och akne. Zink spelar en nyckelroll för hudens läkningsförmåga, och stöttar proteinsyntesen som är viktig för kollagen- och elastinbildning. Användarinstruktioner:Du kan med fördel använda Novaclears Repair Post Laser Foam före krämen.Applicera morgon och kväll, eller så ofta du behöver, på ren hud...
  Novaclear Repair Post Laser Cream Face & Body »

  199 SEK

  Revoltbeauty.se

 • Diversen Cederroth Första Hjälpen kit medium

  Cederroth First Aid Kit Medium är ett bra komplement till den väggfasta Cederroth Första Hjälpen-stationen om du har en verksamhet där ni ofta är på språng. Väskan har ett handtag med justerbart kardborrband. Väskan/Fodralet är tillverkad i ett formpressat gummiliknande material för att stå emot damm, fukt och smuts.  Väskans storlek: B 230 x D 80 x H 187 mm.
  Diversen Cederroth Första Hjälpen kit medium »

  373 SEK

  123ink.se

 • Plum Ögonskölj Ph Neutral 200ml

  Plum pH neutral neutraliserar både syror och baser och är därmed ditt skydd vid allvarliga ögonolyckor. Produkten är en fosfatbuffert, som har dokumenterad effekt vid ögonolyckor med kemikalier.
  Plum Ögonskölj Ph Neutral 200ml »

  139 SEK

  Duab.se

 • ABENA Draglakan Abribed

  Abri-bed Light 170, Skyddslakan, tissue, Pe, 48 trådar,80x170cm.
  ABENA Draglakan Abribed »

  299 SEK

  Staples.se

 • Gaam Health Series Msm 180 Caps

  Gaam health series msm är ett kosttillskott som främjar produktionen av kollagen i kroppen. Kollagen bidrar till nyskapandet av brosk och har en smörjande effekt på lederna. Kollagen har även en mycket positiv effekt på hår, hud och naglar.
  Gaam Health Series Msm 180 Caps »

  139 SEK

  Proteinbolaget.se

 • Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g

  Spannmålfria halvmjuka hundsnacks med lax. Lättsmälta godbitar för träning och motivation.
  Profine Grainfr Semimoist Snack Salmon 200g »

  49 SEK

  Dogman.com

 • Massage Och Fettförbrännings Elektroder

  Med akupressur kan du massera dig själv till bättre blodtillförsel och på så sätt öka kroppens fettförbränning. Med dessa massage och fettförbrännings elektroder får du händerna fria medans du får massage och bränner fett på samma gång. Två flugor i en smäll helt enkelt. Fettförbrännings elektroder = Bailine-metoden Bailine-metoden innebär att man placerar elektroder på de muskler som man inte av en eller annan anledning inte kan träna. Man får en elektrisk puls, som sätter igång både blodcirkulation och muskler. Samma metod använder till exempel astronauter och sjömän, som i sina yrken inte kommer åt att använda sina muskler. Det samma gör även de som är handikappade. Elektroderna fungerar som en på-knapp, som får igång musklerna och får dem att arbeta Elektroderna massera akupunkturpunkter på kroppen, ökar blodtillförsel, lindra trötthet och massera hela kroppen. Denna ökade blodtillförsel och smidigare blodgenomströmning underlättar för avfallsämnen att lämna kroppen och efterlämnar ett utrensat system. Vilket leder till en ökad fettförbränning, förbättra blodcirkulationen och aktiverar nerver under huden, etc. Säg hejdå till styvhet i axlarna, förlamning av perifera nerver, ökad trötthet, försämrad neuralgi, gradvis ökning av muskelsmärta. Specifikationer 2 olika kanaler A och B som används för att behandla olika kroppsdelar . Dimensioner : 10 x 7,5 x 2,5 cm Strömförsörjning: 2 x AAA (3V) batteri (ingår ej) Vikt: ca.
  Massage Och Fettförbrännings Elektroder »

  209 SEK

  Satana SE

 • 99 SEK

  Sporttema.se

 • 350 SEK

  Klockmagasinet.com

 • GIMA Ergonomisk justerbar rollator

  Justerbar höjd (78-93cm)HopfällbarRollatorns vikt: 12.5 kg Maxvikt: 100 kg.
  GIMA Ergonomisk justerbar rollator »

  2908 SEK

  Medistore.se

 • Brushworks Ceramic Foot File

  Brushworks Ceramic Foot File är en högkvalitativ keramisk fotfil som hjälper till att avlägsna förhårdnader och lämnar dina fötter mjuka och fina. Filen är dubbelsidig med en lite grövre och en lite finare yta.
  Brushworks Ceramic Foot File »

 • Brushworks Heating & Cooling Eye Mask

  Brushworks Gel Eye Mask är en vitaliserande gelémask som kan bäras kall eller varm för att lugna trötta ögon och huvudvärk. Använd kall genom att lämna masken i kylen, eller använd varm genom att placera den i varmt vatten före användning. Masken kan användas flera gånger och har hål för ögonen samt justerbara band för en bekväm passform.
  Brushworks Heating & Cooling Eye Mask »

  69 SEK

  Parfymonline.se

 • 219 SEK

  Whiteone.com

 • Barebells CaramelCashew 12-Pack

  Caramel Cashew Barebells var en av de första i deras familj med proteinbars. Karamell och Cashewnötter, enligt oss a match made in the gym. Precis som övriga Barebells proteinbars är den berikad med protein och är utan tillsatt socker– wild, crazy and delicious! När Barebells tillverkar Proteinbars har man verkligen lagt all tid på smak och konsistens. Barebells Caramel Cashew fungerar perfekt att använda som ett välförtjänt efter-tränings-snack för att fylla på med protein, eller när du bara är sugen på något extra gott. Med en perfekt sötma och tuggmotstånd kommer denna snack med 20 gram protein och perfekt avvägd smak.
  Barebells CaramelCashew 12-Pack »

  239 SEK

  Tyngre.se

 • Planet Pet Society Tuggpinne Kyckling 45-pack

  Dessa fyllda tuggpinnar av råhud från Planet Pet Society är lindade med en smarrig kyckling och har en fyllning som gör att även den mest kräsna hunden bli sugen på att ta sig ett bett.
  Planet Pet Society Tuggpinne Kyckling 45-pack »

  97 SEK

  VetZoo.se

 • 12 SEK

  Meds.se

 • 130 SEK

  Luxplus.se

 • Swedish Supplements EAA Engine, 450g. Mango Passionsfrukt

  Swedish Supplements EAA Engine Innehåller ett bra urval av viktiga aminosyror och har dessutom mycket bra smak. Innehåller:  Dosering: Blanda 1 Skopa () med vatten och drick efter träning Innehållsdeklaration: %RDI: L-Leucin: 2500mg. L-Isoleucin: 1250mg. L-Valin: 1250mg. L-Lysin: 1000mg. L-Fenylalanin: 785mg. L-Treonin: 785mg. L-Histidin: 200mg. DL-Metionin:200mg. L-Tryptofan: 150mg. Betain: 2500mg. L-Glutamin: 1150mg. L-Glycin: 1150mg. Taurin: 500mg. Vitamin B6: 1,5mg. 94% Vitamin C: 500mg.
  Swedish Supplements EAA Engine, 450g. Mango Passionsfrukt »

 • Gehwol Refreshing Foot Bath Fotbadssalt

  Gehwol Refreshing Foot Bath är ett uppfriskande fotbadssalt som renar dina fötter på djupet. Fotsaltet innehåller uppfriskande mentol  som neutraliserar dålig och illaluktande lukt. Fotbadssaltet bidrar även till att behandla sprucken och torr hud och mjukar samtidigt upp hård hud och förhårdnader.
  Gehwol Refreshing Foot Bath Fotbadssalt »

  129 SEK

  Minfot.se

 • LP Medicinboll 3 Kg, Livepro

  LivePro Solid Medicine Ball 3 kg, är en högklassig medicinboll tillverkad av naturgummi. Medicinbollen kan användas för många slags funktionsträning. Bollen kan lyftas, kastas och studsas mot en vägg eller rebounder. Jämfört med traditionella hantlar eller tyngdlyftning är det möjligt att utnyttja alla rörelseriktningar med bollen. Träning med medicinboll utvecklar muskelstyrkan, snabbheten, explosiviteten och koordinationen. Bollhanteringen kräver samarbete mellan flera muskler och utvecklar även rörelsebanor som krävs i vardagslivet. Medicinbollen är ett enkelt och tryggt motionsredskap som passar alla motionärer oavsett nivån. Bollen kan även användas vid rehabilitering. I utformningen av medicinbollen LivePro har man fäst särskild uppmärksamhet vid bollens studsegenskaper, så den passar särskilt väl för kast- och studsövningar. Det mjuka ytmaterialet repar inte väggen eller golvet och den räfflade ytan ger ett bra och hållbart grepp. Medicinbollen LivePro har testats för över 10 000 nedsläpp.
  LP Medicinboll 3 Kg, Livepro »

  440 SEK

  Sportproffsen.se

 • Hopfällbar pall - Svart

  Hopfällbar pall stom tål en vikt på upp till 250 kilo.
  Hopfällbar pall - Svart »

  299 SEK

  e-ville.com

 • Plåsterrefill Salvequick 6735CAP Blue Detectable vanliga 6x35st/fp

  Påfyllnadspack för Salvequicks plåsterautomater. Blå, vattentäta plåster avsedda för användning inom livsmedelindustrin. Detekterbara i de flesta metalldetektorer. 6 förpackningar á 35 plåster (21 st 72x19mm, 14 st 72x25mm).
  Plåsterrefill Salvequick 6735CAP Blue Detectable vanliga 6x35st/fp »

 • Avignon Air Flow 3,5 Herr

  Stötdämpning och stabilitet Stötdämpande herrsula för vardaglig stötdämpning och stöd av hela foten. Air-Flow säkerställer optimal dämpning oavsett skoval. Luftkudden i Air-Flow-sulan absorberar trycket på hälen och ger effektiv stötdämpning och stabilitet. Luftkudden ger hålfoten stabilitet och avlastar trycket på framfoten, vilket också ökar blodcirkulationen mot tårna. Air Flow-systemet är ett unikt patenterat system. Finns i storlekarna - EUR 42-43.5/UK 7.5-9 - EUR 44-45.5/UK 9-11 - EUR 46-47.5/UK 11-13 Tjockleken på sulan är 3.5 mm.
  Avignon Air Flow 3,5 Herr »

  349 SEK

  PNjakt.se

 • Massagebänk PHYSA LYON BLACK - elektrisk

  Massagebänk PHYSA LYON BLACK - elektrisk Den höjdanpassningsbara massagebänken PHYSA LYON BLACK från PHYSA är perfekt till framförallt fysioterapeuter, massörer och kosmetiker och är ideal som utrustning på mottagningar, i studios eller i spa- och wellnessanordningar. Den specialutformade konstruktionen har många funktioner som till exempel anpassningsbara lutningsvinklar av ryggstödet. De ergonomiska kritikerna som ligger till grund tar hänsyn till både kunden och terapeuten. Med den här massagebänken garanteras en ryggskonande behandling! Behandlingsbänken kännetecknas av dess starka konstruktion och stabilitet och är utrustad med både fotpedaller och fjärrkontroll. Massagebänk med fjärrkontroll och fotpedal 360°-vridbara, smidiga gummihjul med låsningsfunktion Ma.
  Massagebänk PHYSA LYON BLACK - elektrisk »

  13599 SEK

  expondo.se

 • Oral 2-pack tandborsthuvud Refiller Sensi Ultrathin

  2st Oral-B Sensi UltraThin tandborsthuvud. Passar med hela sortimentet uppladdningsbara eltandborstar från Oral-B, förutom Oral-B soniska tandborstar.
  Oral 2-pack tandborsthuvud Refiller Sensi Ultrathin »

  129 SEK

  Billigteknik.se

 • Haklapp BIO med tejp vit 100/fp

  Fullt komposterbar och nedbrytbar engångshaklapp för vuxna, med självhäftande tejp och vändbar ficka. Tillverkade av förnyelsebart råmaterial och närproducerad i Sverige. Den vändbara fickan gör att den håller sig öppen för att fånga upp mat och vätskor och förhindra spill. Tack vare att den vänds fram, blir fickan skålad och fångar upp matrester på ett bra sätt. Baksidan är gjord av komposterbar film som fungerar som en fuktspärr och framsidan är gjord av tissue av nyfiber med utmärkt absorption.
  Haklapp BIO med tejp vit 100/fp »

  244 SEK

  Kontorsgiganten

 • 299 SEK

  Racketspecialisten.se

 • 419 SEK

  clav-health.com

 • Hjärtstartare HeartSine Samaritan PAD 350P

  HeartSine Samaritan Pad 350P är en liten och lättanvänd hjärtstartare speciellt framtagen för offentligt bruk, som med tydliga instruktioner tryggt guidar användaren genom hela händelseförloppet.
  Hjärtstartare HeartSine Samaritan PAD 350P »

  13995 SEK

  Stgeorge.se

 • Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask

  Shiseido introducerar LiftDefine Radiance Face Mask – en innovativ, uppstramande ansiktsmask som reducerar rynkor och mörka fläckar. Ansiktets olika områden kräver olika typer av vård vilket Shiseido tagit tillvara på i denna tvådelade ansiktsmask, där varje dels egenskaper är inriktad på delen av ansiktet där den ska tillämpas. Mask 1 jobbar emot rynkor och mörka fläckar vilket ger en jämn hud och ett föryngrat utseende, medan mask 2 synbart lyfter hudens konturer för en spänstigare och stramare käklinje. Efter endast en användning uppnår du en märkbar skillnad i spänst och en hud full av lyster.
  Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask »

  1249 SEK

  Parfym.se

 • Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm

  Riktigt mumsiga tuggben av råhud, lindade med anka!.
  Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm »

  129 SEK

  Animail.se

 • Blodstoppare 4- Mini Cederroth 1911

  Ett litet, smidigt, sterilt första förband speciellt lämpat för skador på fingrar och tår.
  Blodstoppare 4- Mini Cederroth 1911 »

  42 SEK

  SwedOffice.se

 • Peltor Hörselpropp, bygel

  Idealisk för personer som bara stundtals vistas i bullriga miljöer och där man snabbt och lätt vill ta på och av hörselskyddet.
  Peltor Hörselpropp, bygel »

  58 SEK

  Verktygsboden.se

 • Omron Stegräknare Walking Style One . OMRHJ320-E

  Stegräknaren Omron Walking Style One 2.0 är en lättanvänd, exakt aktivitetsövervakningsenhet som räknar varje steg du tar genom att känna av rörelsen i dina höfter. Den kan bäras varsomhelst på kroppen, på höften eller i en ryggsäck, eller bäras i fickan på din jacka eller byxa.
  Omron Stegräknare Walking Style One . OMRHJ320-E »

  620 SEK

  vidaXL.se

 • Care Plus Camphor Spray

  Applicera sprayen dagligen i två till tre veckor före en vandring.
  Care Plus Camphor Spray »

  59 SEK

  Outnorth.se

Kolla också