Kylskåp

Avancerad sökning   
 • Drinkstuff.com ChillQuiet Minikylskåp - Svart

  ChillQuiet Minikyl erbjuder ett bekvämt och stiligt sätt att kyla ner dina favoritdrycker.
  Drinkstuff.com ChillQuiet Minikylskåp - Svart »

  1995 SEK

  Partykungen.se

 • Royal Catering Drickakyl - 458 L - Mattsvart

  Drickakyl - 458 L - Mattsvart I vårt utbud av restaurangutrustning hittar du passande kylar för varje behov. Exempelvis är drickakylen RCGK-458C från Royal Catering den perfekta lösningen för att kyla dina drycker. Med en kapacitet på 458 liter, låsbara dörrar med stängningsautomatik, härdat dubbelglas och cirkulationskylning är drickakylen ett perfekt komplement till din restaurang eller ditt café. Tack vare material som är lätt att torka av och underhålla är även rengöringen mycket enkel.
  Royal Catering Drickakyl - 458 L - Mattsvart »

  17049 SEK

  expondo.se

 • 37 SEK

  Verktygsboden.se

 • Kyl-/Frysunderlägg Foolproof 60 cm

  Kyl/frysunderlägg Foolproof K60 är ett läckageskydd att ha under kylen och frysen för att upptäcka vattenläckage i tid. Vattnet hamnar vid kylen/frysens framkant där vattnet blir synligt. I och med det kan du förhindra en eventuell vattenskada direkt.
  Kyl-/Frysunderlägg Foolproof 60 cm »

  175 SEK

  Stgeorge.se

 • Tollco Foolproof K60 Underlägg För Kyl Och Frys, Installation

  Transparent underlägg som placeras under kyl och frys och skyddar den dolda golvytan. Eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt.
  Tollco Foolproof K60 Underlägg För Kyl Och Frys, Installation »

  252 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Kyl/Frys Inverter teknologi 185cm hög

  En modern kyl/frys som är 185cm hög och 60cm bred. Inverter teknologi ger en lång livslängd på skåpet, vi lämnar 10 års garanti på inverter motorn. Skåpet har en en snygg inox design med en tydlig integrerad display i dörren. Du kan enkelt ställa din önskade temeperatur både i kylen och i frysen. Kyl/frysen är totalt frostfri så du behöver aldrig fundera på att frosta av skåpet. Trevlig inredning i kylen med två rymliga lådor och tre glashyllor samt hela fyra stycken dörrhyllor. Frysen har tre stycken fryslådor. Modern LED-belysning på sidorna i kylskåpet ger ett tydligt och bra ljus i kylskåpet. Kyl/frysen har energiklass E och är extremt tyst, endast 39dB.
  Kyl/Frys Inverter teknologi 185cm hög »

  11990 SEK

  Severin

 • Electrolux LRB2DF32W

  Färg/material: Vit,Höjd: 155 cm,Kapacitet: 316 L ,Stabil temperatur med DynamicAir,Välj temperatur med elektroniska kontroller,.
  Electrolux LRB2DF32W »

  4890 SEK

  Netonnet.se

 • Marshall Fridge .4 Matte Black

  Marshall Fridge 4.4 Black, Refrigerator, In Marshall Half Stack design, Capacity: 112 litres, Interior colour: Matte Black, 7 Blue LEDs, Interior lighting: 3 Watt E14, Transparent, removable shelves, Side-mounted thermostat for temperature control, Raised shelf in the door with additional metal holder for 2-litre bottles and normal-size cans, Energy efficiency class: F, Quiet 41 dB compressor, Dimensions (H x W x D): 82.5 x 51 x 56.5 cm, Weight: 23.5 kg, Suitable case: Article no.
  Marshall Fridge .4 Matte Black »

  4316 SEK

  Thomann

 • Emerio Kylskåp Mini 14l 220/12V

  Liten smidig kyl/värmare på 14L för både kylning och värmningVill du ta med den på bilsemestern så går det alldeles utmärkt.
  Emerio Kylskåp Mini 14l 220/12V »

  1199 SEK

  Husochhemma.se

 • TriStar - Minikylskåp 46l klass KB-7351

  Mycket kompakt 46 liters kylskåp, perfekt för användning som andra kylskåp i t ex sovrum eller på kontoret Idealisk för campingbruk. Utrustad med A+ och därmed mycket energisnål. Inkluderar ett 5 liters frysfack.
  TriStar - Minikylskåp 46l klass KB-7351 »

  1599 SEK

  Ellos.se

 • Siemens - Kg33vvlea

  iQ300, Kombinerad kyl/frys, 176cm - Frukt och grönsaker håller sig fräscha längre i hyperFresh-lådan, tack vare möjligheten att reglera fuktigheten i lådan. - lowFrost-teknik ger mindre isbildning och snabbare avfrostning. - LED-belysning ger ett jämnt ljus utan att blända. - Flaskhylla ger säker förvaring för alla flaskor. - easyAccess shelf: utdragbara glashyllor för bättre överblick. Kombinerad kyl/frys med hyperFresh-låda, håller frukt och grönsaker fräscha längre tack vare fuktreglering, lowFrost teknologi ger mindre frostbildning. hyperFresh: frukt och grönsaker håller sig fräscha och krispiga dubbelt så länge. Oavsett om det är aprikoser, broccoli eller sallad som du förvarar i hyper Fresh-lådan, så justerar du enkelt det manuella dragreglaget till den fuktighetsnivå som krävs för just de varorna. Lådan håller allting fräscht längre. Snabb och enkel avfrostning lowFrost. Vid frostbildning ökar frysens energiförbrukning något: Vår innovativa lowFrost-teknik med särskilda förångare ger en låg och jämn isbildning, och en betydligt snabbare avfrostning än med konventionella system. Lyser upp i mörkret LED-belysning. De nya LED-lamporna med lång livslängd är helt integrerade på sidan eller i taket och ger ett jämnt ljus invändigt, utan att blända. Supersnabb infrysning av en stor mängd matvaror superFreezing. För att inte redan infrysta varor ska tina när du lägger in stora mängder nya livsmedel, aktiverar du superinfrysningen innan du åker och handlar. Då kyls frysen automatiskt ner till 30 °C, så att de nya livsmedlen inte avbryter frysprocessen. Perfekt för skrymmande frysvaror och annat stort bigBox. En hel lammstek eller flera pizzor vid infrysning av stora eller skrymmande livsmedel behöver du extra stora utrymmen och bigBox har gott om plats. Om du behöver ännu mer utrymme så kan lådor och hyllor enkelt tas ut ur frysen, så att du kan utnyttja hela utrymmet.
  Siemens - Kg33vvlea »

  6198 SEK

  CDON

 • RLVNT Marshall Fridge .4

  Förvara dina drycker med stil! Marshall Fridge 4.4 är ett kylskåp i klassisk, rockig Marshall-design som passar perfekt vid skrivbordet, i studion eller varför inte i replokalen.
  RLVNT Marshall Fridge .4 »

  5995 SEK

  Partykungen.se

 • Order Nordic Emerio Portabelt Minikylskåp

  Du förtjänar att alltid ha en kall dryck inom räckhåll - vare sig du är i soffan, på husvagnssemestern eller i bastun.
  Order Nordic Emerio Portabelt Minikylskåp »

  1295 SEK

  Partykungen.se

 • Royal Catering Drickakyl - 630 L

  Drickakyl - 630 L Drickakylen RCGK-B630-2 från Royal Catering har gott om plats för en mängd olika drycker. Tack vare glasdörrar kan kunden först göra sitt val och sedan öppna drickakylen. LED-belysningen ljussätter dina drycker på bästa sätt.
  Royal Catering Drickakyl - 630 L »

  15679 SEK

  expondo.se

 • Royal Catering Drickakyl - 54 - rostfritt stål

  Drickakyl 54 l Royal Catering Drickakyl från Royal Catering är en perfekt utrustning för hotell, barer och restauranger. Kylskåpet håller effektivt låg temperatur på olika livsmedelsprodukter. Tack vare glasdörrarna och LED-belysningen är sortimentet förvarat i modellen RCGK-54A helt synligt för kunderna.
  Royal Catering Drickakyl - 54 - rostfritt stål »

  2629 SEK

  expondo.se

 • Royal Catering Restaurangkyl - 540 - Rostfritt stål

  Restaurangkyl - 540 L – Rostfritt stål Färska grönsaker, färdigrätter, såser, drycker, soppor och mejeriprodukter är saker som dagligen behövs i köket. Med restaurangkylen RCLK-S600 ser du till att dina varor håller sig fräscha länge.
  Royal Catering Restaurangkyl - 540 - Rostfritt stål »

  14479 SEK

  expondo.se

 • PELA Universalbockare

  För vinkel, rund-, ring och spiralbockning. Med härdade bockningssegment.
  PELA Universalbockare »

  3657 SEK

  Verktygsboden.se

 • 1053 SEK

  Verktygsboden.se

 • Forankra Avrullarvagn

  Avrullarvagn för stålband i enkelring 16-19 mm.
  Forankra Avrullarvagn »

  2149 SEK

  Verktygsboden.se

 • 15 SEK

  Verktygsboden.se

 • Forankra 450x300, handrulle

  Tjocklek 20 myBredd 500 mmLängd/rulle 280 mInnerdiameter 50 mm.
  Forankra 450x300, handrulle »

  203 SEK

  Verktygsboden.se

 • 165 SEK

  Stgeorge.se

 • Forankra Sträckare, universal

  Universalsträckare med avklippare för WG-band upp till 19 mm.
  Forankra Sträckare, universal »

  942 SEK

  Verktygsboden.se

 • Gelia Säkerhetsbricka för kyl & frys, plast, 600x580 mm, transparent

  Säkerhetsbrickan placeras under kyl/frys för att förhindra fukt- och mögelskador. Underlägget samlar upp och leder fram kondensvatten och smygläckage under kyl/frys. Små vattenläckage avdunstar på underlägget, större läckage leds fram till framkantens mitt och visar på så sätt tydligt att ett läckage har uppstått. En specialtejp ser till att underlägget ligger tätt fast mot golvet. Hörn och kanter är rundade vilket innebär minimal risk för sprickbildning. Underläggen rekommenderas av försäkringsbolag. Höjden på sargen är endast 3 cm, vilket gör att det också passar utmärkt till fristående kyl och frys. Underlägget har ett uppåtvinklat flexibelt bakstycke/"läpp" som ser till att vattenläckage leds ner på underlägget. Framkant och sarger är högpolerade, d v s att de är helt transparenta.
  Gelia Säkerhetsbricka för kyl & frys, plast, 600x580 mm, transparent »

  189 SEK

  Verktygsboden.se

 • Royal Catering Kylskåp med två dörrar - 1168 L

  Kylskåp med två dörrar - 1168 L Det finns många saker som man behöver förvara svalt i ett kök. För att förvara färska grönsaker, färdiga rätter och såser, drycker, soppor och mejeriprodukter svalt och för att hålla dem färska längre är det praktiska kylskåpet med två dörrar och gott om lagringsutrymme den perfekta lösningen.
  Royal Catering Kylskåp med två dörrar - 1168 L »

  25079 SEK

  expondo.se

 • Tollco 3008030061 Droppskydd För Kyl/frys, Installation

  Ett droppskydd på 58x60 mm av plast för kyl och frys som placeras under kylen för att förhindra fukt- och mögelskador. Små vattenläckage avdunstar på underlägget och större läckage leds fram till framkantens mitt.
  Tollco 3008030061 Droppskydd För Kyl/frys, Installation »

  138 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Kyl/frys Energiklass E, 144cm hög

  Kyl/fryskombination som är 144 cm hög och 54 cm bred. En total kapacitet på 206 liter fördelat på 154 liter i kylen och 52 liter i frysen. Energiklassen är E vilket är energisnålt och bra. En riktigt snygg kyl/frys som platsar i vilket kök som helst. Den här modellen är extremt tyst med en ljudnivå på endast 39 dB.
  Kyl/frys Energiklass E, 144cm hög »

  7990 SEK

  Severin

 • Electrolux LTB1AF14W0

  Färg/material: Vit,Höjd: 118 cm,Kapacitet: Kyl: 91 L,Frys: 29 L,Automatisk avfrostning i kylen,Välj inställningar med elektroniska kontroller,.
  Electrolux LTB1AF14W0 »

  3229 SEK

  Netonnet.se

 • Kyl/Frys Inverter teknologi 185cm hög

  En modern kyl/frys som är 185cm hög och 60cm bred. Inverter teknologi ger en lång livslängd på skåpet, vi lämnar 10 års garanti på inverter motorn. Skåpet har en en klassisk vit design med en tydlig integrerad display i dörren. Du kan enkelt ställa din önskade temeperatur både i kylen och i frysen. Kyl/frysen är totalt frostfri så du behöver aldrig fundera på att frosta av skåpet. Trevlig inredning i kylen med två rymliga lådor och tre glashyllor samt hela fyra stycken dörrhyllor. Frysen har tre stycken fryslådor. Modern LED-belysning på sidorna i kylskåpet ger ett tydligt och bra ljus i kylskåpet. Kyl/frysen har energiklass E och är extremt tyst, endast 39dB.
  Kyl/Frys Inverter teknologi 185cm hög »

  11490 SEK

  Severin

 • LG GBB61SWHMN

  Färg/material: vit,Höjd: 186 cm,Kapacitet: 341 L,Premium och kompakt design,Door Cooling: jämn temperatur i hela kylskåpet,.
  LG GBB61SWHMN »

  6990 SEK

  Netonnet.se

 • Cylinda TVP4272

  Typ av torktumlare: Värmepump,Torkkapacitet: 7 kg,Ljudnivå 65 dB,Fördröjd start,Indikering för full kondensvattenhållare ,.
  Cylinda TVP4272 »

  5890 SEK

  Netonnet.se

 • Kyl/frys Frenchdoor

  Fräck kyl/frys med ”frenchdoor” dörrar och frys lådor i dark inox och 10 års invertermotor garanti. Invertertekniken ger lägre ljudnivå (39 dB), minskad energiförbrukning och längre hållbarhet på ditt livsmedel. Total No Frost-funktioner i både kylen och frysen vilket gör att du aldrig behöver frosta av skåpet. Gott om lagringsutrymme tack vare 337 liters kapacitet fördelat på 224 liter i kylen och 113 liter i frysdelen. Integrerad touchskärm för att enkelt kunna reglera temperaturen i skåpet. Energiklass E på den nya skalan med endast 256 kWh/år. Två stycken stora utdragbara fryslådor - energibesparande eftersom endast en del av frysområdet öppnas åt gången. Dörrlarm om dörren är öppen för länge.
  Kyl/frys Frenchdoor »

  15490 SEK

  Severin

 • LG GSL360ICEZ

  Färg/material: rostfritt stål,Höjd: 179 cm,Kapacitet: 606 L ,Fräscha råvaror längre med Moist Balance Crisper ,10 års kompressorgaranti,.
  LG GSL360ICEZ »

  13990 SEK

  Netonnet.se

 • Cylinda TK4270

  Typ av torktumlare: Kondens,Torkkapacitet: 7 kg,Ljudnivå 65 dB,Fördröjd start i upp till 23h,Omhängningsbar lucka,.
  Cylinda TK4270 »

  4890 SEK

  Netonnet.se

 • Gorenje R 6191 FW

  Färg: Vit,Höjd: 185 cm,Kapacitet: 368 L,Fräsch mat länge med FreshZone-låda,Förbättrat ventilationssystem med DynamiCooling ,.
  Gorenje R 6191 FW »

  5490 SEK

  Netonnet.se

 • Kyl/Frys Retrodesign Röd

  En kyl/frys i läcker röd färg med Retrodesign. Låt din kyl/frys bli en del av interiören hemma. Den här läckra designen gör sig inte bara snygg i köket. Utan passar utmärkt i garage, hobbyrum eller varför inte fritidshuset! Läckra kromade detaljer och handtag. Skåpet är 148 cm högt och 56 cm brett.
  Kyl/Frys Retrodesign Röd »

  8490 SEK

  Severin

 • LG GBB71PZEMN

  Färg/material: Rostfritt stål,Höjd: 186 cm,Kapacitet: 341 L,Fresh Balancer: fräschare frukt och grönt,Door Cooling: jämn temperatur i hela kylskåpet,.
  LG GBB71PZEMN »

  7490 SEK

  Netonnet.se

 • LG KL5241SWJZ

  Färg/material: vit,Höjd: 185 cm,Kapacitet: 375 L,Fräscha råvaror längre med Moist Balance Crisper ,LED-belysning,.
  LG KL5241SWJZ »

  10990 SEK

  Netonnet.se

 • LG GSJ960NSTZ

  Färg/material: rostfritt stål,Höjd: 179 cm,Kapacitet: 625 L ,Tyst och energisnål med Inverter Linear Compressor,Fräscha råvaror längre med Moist Balance Crisper,.
  LG GSJ960NSTZ »

  16990 SEK

  Netonnet.se

 • LG GSB760SWXV

  Färg/material: vit,Höjd: 179 cm,Kapacitet: 642L ,Fräscha råvaror längre med Moist Balance Crisper ,Invertor Linear Compressor: 32% lägre energiförbrukning ,.
  LG GSB760SWXV »

  11990 SEK

  Netonnet.se

Kolla också