Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning   
 • Stihl Leksaksmotorsåg

  En riktigt fräck leksaksmotorsåg med motorljud och när du gasar så roterar kedjan. Levereras med batteri, extra kedja och ett verktyg för kedjebyte.
  Stihl Leksaksmotorsåg »

  229 SEK

  Duab.se

 • Gamer Mousepad Med Led Ljus Gms-X3

  Om du spelar mycket på datorn så behöver du också en högkvalitativ musmatta. Den ska gärna ha en lagom storlek och måste vara av ett högkvalitativt material som gör det enkelt att spela på den. Som tur är så finns denna musmatta för gamers. Den kommer med flera fina funktioner och har bland annat LED, som gör det möjligt att se även när det är lite mörkare i ditt rum. Den kommer i ett naturligt gummiskum som ger dig ett precis lagom glid när du spelar, och är i övrigt helsvart. Så med den här musmattan får du både stil och prestanda, vilket är en viktig balans när man ska ha nya saker till spelandet där hemma.
  Gamer Mousepad Med Led Ljus Gms-X3 »

  239 SEK

  Satana SE

 • 1899 SEK

  Sporttema.se

 • Yamaha Pss-A50

  Från uppträdande till inspelning - detta mobila keyboardet kan allt! Gör dig hörd! Stora professionella ljud i en liten kropp, coola effekter och kreativ kontroll. Allt du behöver för att göra din musik hörd! Verktyg som inspirerar och fångar stunden. 'Arpeggiatorn' ger nya idéer, skapar melodier och beats och 'Phrase Recorder' loopar, spelar upp och spelar in. Ingenting hindrar dig Yamahas ljudkvalitet sätter ständigt normen i branschen och vi har varit med och skapat hur musiker arbetar. Verktyg som inspirerar - 'Arpeggiatorn' ger nya idéer, skapar melodier och beats och 'Phrase Recorder' loopar, spelar upp och spelar in. Titta hur ljud och teknik kombineras i PSS-A50 och låt dig inspireras. När som helst, var som helst Drivs med batterier (4st AA) eller ett mobilt USB-batteri. Spela på jam session, grillkvällen eller i studion! USB-kabel ingår när man vill köra utan batterier. Anslutningsmöjligheter via USB Anslut PSS-A50 till en dator för att experimentera med virtuella instrument och inspelningsmjukvara - möjligheterna är oändliga! *Mjukvara ingår ej Professionell känsla PSS-A50's klaviatur kommer från Yamahas 'reface'-serie, kända för sin outstanding känsla och anslag.
  Yamaha Pss-A50 »

  875 SEK

  Ljudfront

 • Ecover Universalrengöring Spray, 500 ml

  Ecover Multi-Action Spray är en fräsch rengöringsspray med naturligt mild doft som effektivt tar bort fett och smuts på ett miljövänligt sätt tack vare växtbaserade ingredienser. Universalrengöringen kan användas på de flesta ytor, speciellt kök och badrum då den ej lämnar kemiska rester på till exempel mat eller hygienartiklar. Användning: Spraya lätt på den smutsiga ytan och torka av, gärna med en mikrofibertrasa.
  Ecover Universalrengöring Spray, 500 ml »

  46 SEK

  Jordklok.se

 • Nerf Rival, 50x -skott - High Impact Recharge

  Du vill aldrig hamna i en situation där du har slut på ammunition och fienden får övertaget. Detta 50-pack med Nerf-ammunition är kompatibelt med Nerf-vapen ur serien Rival och gör det möjligt för dig att attackera fienden med en svärm av projektiler.
  Nerf Rival, 50x -skott - High Impact Recharge »

  349 SEK

  vidaXL.se

 • 60 SEK

  Luxplus.se

 • Mekanisk robotank i plåt

  En riktig leksaksklassiker som både är snygg och rolig! Tillverkad av plåt och går framåt när man drar upp den.
  Mekanisk robotank i plåt »

  149 SEK

  Billigteknik.se

 • physa Öga - anatomisk modell - 6:1

  Öga - anatomisk modell - 6:1 Ögonmodellen PHY-EB-1 från Physa är en 3D-modell som i en förstorad storlek i skalan 6:1 avbildar det mänskliga ögat. I denna reproduktion kan olika beståndsdelar av ögat tas ut, vilket gör det möjligt att betrakta ögats inre. Ögonmodellen är medicinskt korrekt och tillhandahåller otaliga detaljer. Den är optimal för sjukhus, läkarmottagningar, skolor och universitet.
  physa Öga - anatomisk modell - 6:1 »

  465 SEK

  expondo.se

 • CLINITEK Manual Status

  Svensk användarmanual till Clinitek Status+.
  CLINITEK Manual Status »

  34 SEK

  Staples.se

 • Byggblock GIGI natur 100/FP

  Stora, härliga, hållbara och stabila byggklossar i papp. Barnen sätter ihop klossarna själva och det går att bygga hus, torn, möbler, djur, båtar om mycket mer, bara barnens fantasi sätter gränser. Bygger man ihop alla klossar blir det en vägg på ca 2 kvadratmeter. Klossarna är tillverkade i naturmaterial som barnen kan måla på. Klossarna främjar kreativitet, problemlösning, matematisk tänkande, rumsuppfattning och ansvarstagande för vår planet. Från 3 år.
  Byggblock GIGI natur 100/FP »

  940 SEK

  Kontorsgiganten

 • Batteriladdare GP Batteries ReCyko 420

  Batteriladdare GP Batteries ReCyko 420 är en klassisk laddare för dig som gärna låter batterierna ladda över natten. Dess stilrena och smidiga design gör den enkel att använda och tillåter dig att ladda upp till 4 stycken AA- eller AAA-batterier samtidigt.
  Batteriladdare GP Batteries ReCyko 420 »

  245 SEK

  Stgeorge.se

 • Dasqua Gängtolk M18x2,5 mm

  Gängtolk GO och NO-GO. ISO Metrisk.
  Dasqua Gängtolk M18x2,5 mm »

  138 SEK

  Verktygsboden.se

 • Jobmate Touch Silver

  Jobmate Touch är en ergonomisk mus som förebygger och lindrar värk och spänningar i handleder, armar, axlar och nacke. Den tunna, rena designen och den stora släta styrplattan med smarta funktioner gör arbetet både enklare och smidigare. Hela plattan har en touchfunktion som ger en snabb och direkt känsla. Den stora släta ytan gör att du kan ta ut svängarna när du zoomar och scrollar, det känns både smidigare och är mer ergonomiskt. Dessutom avlastar de mjuka, uppbyggda handledsstöden. Jobmate Touch är enkel att installera och är utrustad med precis de funktioner som du behöver. Designad av Dan Ihreborn.
  Jobmate Touch Silver »

  2621 SEK

  SwedOffice.se

 • Anne-Claire Petit Giraffe Natur Dot

  Giraffe Natur Dot, handvirkad tygleksak i ekologisk bomull från Anne-Claire Petit.
  Anne-Claire Petit Giraffe Natur Dot »

  490 SEK

  Lannamobler.se

 • RFSU Intim: Daily Wash, 150 ml

  Intimtvätt som både förebygger oönskad lukt och bevarar optimal intimflora.
  RFSU Intim: Daily Wash, 150 ml »

  59 SEK

  Joyland.se

 • Maileg Kanin Size 2 Nattlinne Mint

  Kanin klädd för en god natts sömn i nattlinne med prickar i mint. Material: Bomull/Linne. Tål maskintvätt 30°C.
  Maileg Kanin Size 2 Nattlinne Mint »

  319 SEK

  Baldershage.se

 • 199 SEK

  Kondomkungen.se

 • Fiskars Classic 1005145 Skräddarsax 27 cm

  Fiskars Classic 1005145 är en 27 cm lång skräddarsax med ergonomisk design. Försedd med stödjande handtag för ett bra grepp samt långa blad som underlättar klippningen. Passar bl.a. för klippning av isoleringsmattor. Klipplängd på 125 mm.
  Fiskars Classic 1005145 Skräddarsax 27 cm »

  338 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Cabeau Evolution Classic Neck Pillow blå 2021 Kuddar

  Ergonomisk resekudde Mjuk och bekväm kudde som dessutom ger dig skönt stöd för nacke och huvud på resan. Memory Foam- i fyllningen är otroligt mjukt och ger ändå bra stöd för att hålla uppe huvud och nacke så att du inte vaknar med ånger. Överdraget är mjukt mot huden och kan enkelt tas av och tvättas efter långa resor med mycket god sömn.
  Cabeau Evolution Classic Neck Pillow blå 2021 Kuddar »

  295 SEK

  Addnature.com

 • BWT 814132 Longlife vattenfilter. 2-pack

  BWT 814132 Longlife vattenfilter för BWT vattenfilterkanna.Mineraliserat dricksvatten - filtrerat vatten med magnesium. Två filter i förpackningen.
  BWT 814132 Longlife vattenfilter. 2-pack »

  185 SEK

  Cremashop.se

 • smartphoto Sparbössa

  Gör det roligt att spara och lägg dina slantar i en Sparbössa med ditt eget foto på! Välj ut en bild som passar dig så ser smartphoto till att den trycks på en Sparbössa av porslin. En fotosparbössa är även en oerhört trevlig gåva. Varför inte ge bort en Sparbössa med en bild som passar till någon du håller kär? Denna kommer att bli mottagen med stor glädje och värme.
  smartphoto Sparbössa »

  189 SEK

  Smartphoto SE

 • eStore DIY Robot med Rörelsestyrning

  Denna smarta lilla robot är inte enbart fjärrstyrd utan kan även styras av gravitations-induktion! När du har på dig armbands-kontrollen kan du genom handens rörelser leda roboten framåt, bakåt samt åt höger och vänster. Den går på hjul, har LED-ögon som kan lysa och kan även spela upp musik.
  eStore DIY Robot med Rörelsestyrning »

  449 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Leksaksbil Volvo V70 och husvagn Kids Globe

  Kids Globe Leksaksbil Röd Volvo V70 med husvagn, en superrolig leksak! Perfekt då man ska ut och campa och ha det trevligt nu drar vi på semester! Kids Globe leksaksbilar är väldigt fina och av hög kvalitet, tillverkade i stål och...
  Leksaksbil Volvo V70 och husvagn Kids Globe »

  169 SEK

  Leksakscity

 • Lego VIDIYO 43113 K-Pawp Concert

  Inspirera barn att regissera, producera och uppträda i sina egna kreativa musikvideor med setet LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concert och appen.Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113). Innehåller 3 minifigurer med musikaliska tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 3 speciella BeatBits.Ladda ner LEGO® VIDIYO™ appen för att skanna kaninen, kattungen och den flygande enhörningen, BeatBits med specialeffekter och själva modellen. Se modellen bli till en scen där karaktärerna kan uppträda!Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som ger alla karaktärer matchande kläder eller den som får karaktärerna att återskapa K-pop-dansposer.Barn kommer att älska att göra förändringar på sin verkliga LEGO® modell för att ändra scenerna i sin video - som att byta ut enhörningshuvudet mot ett katthuvud för att få videobakgrunderna att ändras.En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 8 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till alla barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
  Lego VIDIYO 43113 K-Pawp Concert »

  445 SEK

  Proshop.se

 • Taklampa Hexagon, Grå

  HexagonTaklampa Hexagon är en stilren snygg lampskärm i dov pastellfärgat tygmönster. Taklampan sprider ett behagligt ljus i barnrummet samtidigt som det är en fin inredningsdetalj. Lampskärmen är klädd i tyg och tillverkad i säker och stabil kvalitet.
  Taklampa Hexagon, Grå »

  599 SEK

  Room99.se

 • tectake Barnkök Leksakskök - lila

  Detta leksakskök är ett sant nöje för de små! Detta barnanpassade leksakskök är ett perfekt tidsfördriv och bjuder in till lek. Barnköket har alla vanliga funktioner som ett riktigt kök har, såsom spis, ugn och diskho. Diskhon kan enkelt tas ur och rengöras.  Med detta leksakskök tränar barnet sin motoriska förmåga och lär sig på ett lekfullt sätt alla aktiviteter man kan syssla med i köket.
  tectake Barnkök Leksakskök - lila »

  845 SEK

  tectake.se

 • 199 SEK

  Partykungen.se

 • Justerbar Sparkcykel Tempish Nixin 125 AL (Rosa)

  Tack vare den ihopfällbara funktionen kan du förvara din sparkcykel i begränsade områden.
  Justerbar Sparkcykel Tempish Nixin 125 AL (Rosa) »

  639 SEK

  SkatePro.se

 • Meater+

  Hjälper dig uppnå perfekt resultat varje gång,Kompatibel med Bluetooth,Lång räckvidd för Bluetooth (50 meter),Dubbla sensorer som mäter både köttet och omgivande temp,Ger vägledning med beräkningar och feedback,.
  Meater+ »

  1129 SEK

  Netonnet.se

 • Boomwhackers BW-XTS Boomophone

  Boomwhackers BW-XTS Boomophone, Boomophone Whack Pack, Diatonic basic set BW-DG, XyloTote Tube Holder XT-8G, Whacker Mallets ML-1G, 1 Octavator Cap and one songbook, The Boomophone lets you play Boomwhackers like a xylophone, The Tube Holder can also be used as a bag.
  Boomwhackers BW-XTS Boomophone »

  667 SEK

  Thomann

 • Caran D'Ache Sketcher "NonPhoto Blue" 2-Pack

  Non-photo, non-repro, non-print. Kärt barn har många namn. Blåpenna som inte syns vid scanning och kopiering. 2-pack med radergummi.Vässbar torrpenna med mjukt stift. "Non-photo blue" som inte reproduceras vid inscanning och kopiering. Färgen är lätt att sudda. Radergummi baktill på pennan. Idealisk för serieteckning och alla former av illustrationsskiser, såsom modeteckning, tatueringsskisser, design, arkitektur etc. På maskiner som uppfattar den blåa nyansen krävs inställningar för att den ska ignoreras. Tillverkade i Schweiz.
  Caran D'Ache Sketcher "NonPhoto Blue" 2-Pack »

  69 SEK

  Penstore.se

 • Maileg hiker mouse big brother

  På Miinto kan du köpa produkten hos lokala butiker i Sverige. Utforska bland säsongens mest populära märken.
  Maileg hiker mouse big brother »

  343 SEK

  Miinto.se

 • 1399 SEK

  Bluecity.se

 • LG 22SM3G-B

  LG 22SM3G-BTekniska specifikationerLjusstyrka (typ): 250 cd / m²Ram: 16,3 mmDjup: 53,8 mmGränssnitt: HDMI (2) / USB 2.0 / RS232C / RJ45 / IR / AudioUSB plug & play, inbyggd Wi-Fi22 'skyltar med mer nyttjevärde för kommersiellt utrymme22SM3G tillhandahåller information och guider med effektivare sätt inom olika kommersiella områden, vilket erbjuder en mer bekväm lösning tack vare sin uppdaterade webOS-plattform.Kraftfull SoC med webOSDen inbyggda fyrkärniga SoC kan utföra flera uppgifter samtidigt och samtidigt tillåta smidig uppspelning av innehåll utan mediaspelare. Dessutom förbättrar LG webOS Smart Signage-plattformen användarkomforten med ett intuitivt GUI och enkla verktyg för att utveckla applikationer.Olika sensortillämpningarLG webOS smart skyltplattform stöder enkelt anslutningar till externa sensorer som GPIO, NFC / RFID, temperatursensorer etc. via USB-plugin. Den totala kostnaden för underhåll reduceras eftersom ingen extra programvara eller mediaspelare behöver köpas.Ett brett utbud av gränssnittDe olika gränssnitten gör det möjligt för användare att ansluta skärmen till olika källor för att utnyttja den optimalt. Failover-funktionen hjälper också användare att förbereda reservkällor i händelse av ett oväntat fel.USB-plug & play22SM3G stöder USB Plug & Play-funktionen, så användare kan enkelt ställa in innehållsuppspelning via USB.InnehållsdelningAtt spegla innehåll mellan enheter är bekvämare i ett Wi-Fi-nätverk.Reklam i realtidMed Beacon och BLE (Bluetooth Low Energy) kan butikschefer tillhandahålla kuponger och information i realtid.
  LG 22SM3G-B »

  3945 SEK

  Visunext.se

 • 177 SEK

  Runns.se

 • Gyro Gadget och gåvor Fidget Spinner

  Köp Gyro Gadget and Gifts Fidget Spinner nu, känslan som trender hos både barn och vuxna! CE-godkänd Kullager av hög kvalitet Mjuka, rundade kanter Mycket lätt att använda med bara en hand Ungefärlig spinntid: 1,5 min Tillverkad av plast och metall Ungefärliga mått: 7,5 x 7,5 x 1 cm Rekommenderad ålder: 6+ år Val av färger, beroende på tillgänglighet Gratis POS-stativ för köp av 12 enheter.
  Gyro Gadget och gåvor Fidget Spinner »

  39 SEK

  Coolpriser.se

 • 329 SEK

  CyberPhoto

 • 439 SEK

  Shopping4net.se

Märken Leksaker

Kolla också