Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning   
 • Brädspel.se / Spilbraet Cards Against Humanity - Family Edition

  Cards Against Humanity är ett underhållande partyspel för dig som inte alltid är så fin i kanten.
  Brädspel.se / Spilbraet Cards Against Humanity - Family Edition »

  599 SEK

  Partykungen.se

 • Lexmark 36S2910 extra pappersfack 250 ark

  Öka skrivarens kapacitet med pappersfacket Lexmark 36S2910. Det betyder att du kan fylla på med 250 ark extra i skrivaren och du behöver inte fylla på med papper lika ofta.Detta pappersfack passar för följande Lexmark-skrivare: Lexmark B2338dw, Lexmark MS321dn, Lexmark MX321adw, Lexmark B2442dw, Lexmark MS421dn, Lexmark MX421ade, Lexmark B2546dw, Lexmark MS421dw, Lexmark MX521ade, Lexmark B2650dw, Lexmark MS521dn, Lexmark MX521de, Lexmark MB2338adw, Lexmark MS621dn, Lexmark MX522adhe, Lexmark MB2442adwe, Lexmark MS622de, Lexmark MX622ade, Lexmark MB2546adwe, Lexmark MX321adn, Lexmark MX622adhe, Lexmark MB2650adwe.
  Lexmark 36S2910 extra pappersfack 250 ark »

  1450 SEK

  123ink.se

 • Stihl Leksaksmotorsåg

  En riktigt fräck leksaksmotorsåg med motorljud och när du gasar så roterar kedjan. Levereras med batteri, extra kedja och ett verktyg för kedjebyte.
  Stihl Leksaksmotorsåg »

  229 SEK

  Duab.se

 • 4199 SEK

  Bluecity.se

 • Air Swimmers

  Bli stjärnan på barnkalaset eller bara ha extremt kul med denna radiostyrda haj. Den svävar fram så att det ser ut som att den simmar i luften. Den flyger fram tyst och smidigt, så ni enkelt kan överaska intet ont anande familjemedlemmar, vänner eller kollegor. De lär bli ganska förvånade när de ser hajen dyka upp.
  Air Swimmers »

  249 SEK

  Satana SE

 • Hometex Mjukisdjur - Krokodil - 95 Cm - Stort Och Härligt Gosedjur Med Många Fina Detaljer

  Storlek: Längd: 95 cm.                  Bredd: 28 cm. Färg: Grön Material: 100% mjuk polyester Ålder: 0 år och uppåt Förpackning: Påse Stor krokodil med massor av fina detaljer. Stort gap med vita tänder och en härligt mjuk kropp. Perfekt att ha framme som prydnad på sängen när barnet inte leker med den.
  Hometex Mjukisdjur - Krokodil - 95 Cm - Stort Och Härligt Gosedjur Med Många Fina Detaljer »

  299 SEK

  Home-tex SE

 • Hudora Trick Sparkcykel XR-25

  Det extra breda styret som mäter strax under 60 centimeter går att svänga hela vägen runt, och har greppvänliga handtag av gummi. Den stabila fotplattan är cirka 48 centimeter lång. Sparkcykeln har inbyggd stötdämpning och de stora hjulen, som båda har en diameter på en decimeter, erbjuder också viss dämpning i och med det halvhårda gummimaterialet. Cykeln är utrustad med en friktionsbroms som sitter mot det bakre hjulet och kontrolleras med foten.
  Hudora Trick Sparkcykel XR-25 »

  1395 SEK

  Sporttema.se

 • Smoby Trehjuling 2i-1 Be Fun rosa

  Denna rosa 2-i-1 trehjuling Be Fun från Smoby är en färgglad barncykel som är lämplig för barn mellan 15 månader och 4 år. Barnet kan hänga med dig på alla dina promenader med hjälp av denna trehjuling.
  Smoby Trehjuling 2i-1 Be Fun rosa »

  683 SEK

  vidaXL.se

 • Casio Ct-S300

  61 anslagskänsliga tangenter - mer bärbar är någonsin, CT-S300 övertygar inte bara med sin praktiska design – mängden fantastiska funktioner är också imponerande. Den är utrustad med dansmusikläge som gör att också musikaliska nybörjare kan skapa coola dansspår. CT-S300 har Pitchbend-hjul, anslutning till den kostnadsfria lär-appen Chordana Play for Keyboard och anslutning till PC via USB. Kort sagt är denna keyboarden fylld med möjligheter som gör det roligt att skapa musik. Den intuitiva hanteringen och möjligheten att använda CT-S300 med batterier gör keyboarden till den perfekta musikaliska följeslagaren.
  Casio Ct-S300 »

  1750 SEK

  Ljudfront

 • 201 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 20 SEK

  Luxplus.se

 • Parabolpaket Toroidal T90

  Parabolpaket Toroidal T90 , T90 är parabolen för dig som vill ha maximal signalstyrka på upp till 16 satelliter. Paketet innehåller 4st högkvalitativa mikrovågshuvuden med lägsta möjliga brusfaktor samt en högisolerad 4-vägs DiSEqC-switch - för t.ex Thor, Sirius, Hotbird och Astra.Följande ingår:- Parabol Toroidal T90 (ca. 104cm)- 5st LNB-hållare- 4st Single LNB (låg brusfaktor)- 1st DiSEqC 4/1- switch- VäggfästeOBS! Ångerrätten gäller inte för monterade varor med synliga skador till exempel monterade paraboler och tillbehör.
  Parabolpaket Toroidal T90 »

  2395 SEK

  Satvision Scandinavia

 • Ancel BST501 batteritestare med skrivare 12V & 24V

  Ancel BST500 batteritestare 12V och 24V med skrivare är en batteritestare som låter dig testa bilens 12V-batteri och lastbilars 24V-batteri.
  Ancel BST501 batteritestare med skrivare 12V & 24V »

  1799 SEK

  e-ville.com

 • GP USBbatteriladdare för /AAA och powerbank med 4st AA-batterier

  GP batteriladdarpaket som laddar AA/AAA-batterier via USB och även fungerar som powerbank/portabelt batteri för att ladda din mobiltelefon eller annan enhet via USB. Inkluderar 4st kraftfulla 2600 mAh AA-batterier.
  GP USBbatteriladdare för /AAA och powerbank med 4st AA-batterier »

  299 SEK

  Billigteknik.se

 • physa Axel - anatomisk modell PHYSJ-1

  Axel - anatomisk modell PHY-SJ-1 Den anatomiska modellen PHY-SJ-1 från Physa är en rekonstruktion av en mänsklig axel i naturlig storlek skala 1:1. Plastmodellen illustrerar både anatomin och axelns alla funktioner med hjälp av flexibla ledband. Axelmodellen är utmärkt som medicinsk demonstrationstillbehör för undervisning på skolor och universitet samt för att berätta och förklara lättförståeligt för patienter på sjukhus, läkarstationer.
  physa Axel - anatomisk modell PHYSJ-1 »

  369 SEK

  expondo.se

 • Batteriladdare GP Charge Any Way

  Charge AnyWay 2-i-1, är en avancerad snabbladdare från GP. Är samtidigt utrustad med flera säkerhetsfunktioner. Batteriladdaren leder ström i båda rikningar vilket ger möjligheten att ladda både laddningsbara NiMH-batterier och USB-enheter. -Kombinerad batteriladdare och powerbank -4 x GP ReCyko+ 2600 mAh laddningsbara batterier ingår (NiMH) -Snabbladdare med inbyggda säkerhetsfunktioner -Litiumfri powerbank -Alkaliska batterier kan användas som backup för att ladda USB-enheter -4 individuella laddkanaler -Kompakt, smidig, stilren design & låg vikt -LED-indikator visar när batterierna är färdigladdade -Batterierna laddas via valfritt USB-uttag -Laddar AA- och AAA-batterier samt USB-enheter som t.ex.
  Batteriladdare GP Charge Any Way »

  325 SEK

  PNjakt.se

 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Expansionsset

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 ExpansionssetDet här setet innehåller ett stort urval delar som fungerar som tillägg till EV3 Startset och främjar kritiskt tänkande och kreativitet.
  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Expansionsset »

  1999 SEK

  Staples.se

 • smartphoto Gosedjur Elefant

  Med denna unika och personliga t-shirt blir dessa kramdjur snart dina bästa vänner. De här extra mjuka gosedjuren är en perfekt present till födelsedag dop och namngivning eller Alla Hjärtans Dag.
  smartphoto Gosedjur Elefant »

  219 SEK

  Smartphoto SE

 • Pipmugg med dubbla handtag 230ml

  Mugg med stora handtag som gör det enkelt att hålla muggen ? även med en hand.¿ Denna lite större drickmugg på 230 ml är gjord för att barnet, 6mån+, lätt ska utveckla konsten att dricka själv. De stora handtagen gör det enkelt att hålla muggen ? även med en hand.¿ Den mjuka pipen är smidig och skonsam mot tandköttet, vilket lindrar vid tandsprickningen. Man kan lätt ta bort handtagen och ventilen så att barnet kan hålla direkt om muggen och öva att dricka med fritt flöde, vilket hjälper den orala utvecklingen. Alla Tommee Tippes muggar kan diskas i maskin om de placeras på översta hyllan. De kan även ångsteriliseras - Designad för att hjälpa ditt barn utveckla sina drickfärdigheter. - Löstagbar spillfri ventil. - Supermjuk pip som är skonsam mot barnets tandkött vid tandsprickningen.
  Pipmugg med dubbla handtag 230ml »

  260 SEK

  Kontorsgiganten

 • Jobmate Touch Silver

  Jobmate Touch är en ergonomisk mus som förebygger och lindrar värk och spänningar i handleder, armar, axlar och nacke. Den tunna, rena designen och den stora släta styrplattan med smarta funktioner gör arbetet både enklare och smidigare. Hela plattan har en touchfunktion som ger en snabb och direkt känsla. Den stora släta ytan gör att du kan ta ut svängarna när du zoomar och scrollar, det känns både smidigare och är mer ergonomiskt. Dessutom avlastar de mjuka, uppbyggda handledsstöden. Jobmate Touch är enkel att installera och är utrustad med precis de funktioner som du behöver. Designad av Dan Ihreborn.
  Jobmate Touch Silver »

  2621 SEK

  SwedOffice.se

 • PELA Reverserande gängchuck

  Med automatisk reversering då inställt djup av gängan har uppnåts. Friktionskoppling inställbar i 4 lägen, för att förhindra brott på gängtappen.
  PELA Reverserande gängchuck »

  2783 SEK

  Verktygsboden.se

 • Eve Cam inomhuskamera Apple HomkitSecure-teknik

  Eve Cam - smart inomhuskamera för att skydda dina egna fyra väggar Den moderna Eve Cam-inomhuskameran är en riktig höjdpunkt för alla säkerhetsälskare. Det erbjuder flexibel montering och skyddar ditt eget hem från oönskade gäster och håller ett öga på stugan eller ditt husdjur. Den smarta kameran stöds uteslutande av Apple HomeKit Secure Video-teknik som skyddar integriteten i hög grad genom det strängaste dataskyddet. Med Eve Cam skickas omedelbart detaljerade meddelanden till den anslutna iPhone, till exempel en livevideo när rörelse upptäcks. Man kan skilja på huruvida varje rörelse, vare sig av människor eller djur, ska registreras automatiskt eller differentieras, till exempel endast enligt människor. Åtkomst från iPhone till kameran är alltid krypterad, livebilden från lägenheten eller fritidshuset hamnar aldrig okrypterat i molnet. Tack vare Apples funktion Secure HomeKit video" kan kameran endast användas med tillverkarens kontrollcenter, dvs med ett befintligt HomeKit-system. Funktioner / tekniska data: - HomeKit-Secure-videostöd - 150 ° synfält - Infraröd rörelsesensor - Nattsyn upp till 5 m - Tvåvägs kommunikation, mikrofon och högtalare integrerad - justerbar, magnetisk kamerabas (360 ° x 180 °) - Full HD-upplösning (1080p / 24fps H.265) - krypterad data - Pushmeddelanden på iPhone - Radioanslutning: WLAN (2,4 / 5 GHz) - Strömförsörjning: 5V, 1 A max. (USB) - Leveransomfattning: Eve Cam, USB-strömförsörjning, 220 cm USB-kabel, metallplatta för magnetisk väggmontering, skruvar, pluggar och självhäftande pad för metallplatta, snabbstartsguide Kompatibilitet / krav: - iPhone eller iPad med iOS/ iPadOS 13.5 eller senare - Kontrollcenter: HomePod eller Apple TV med tvOS 13.
  Eve Cam inomhuskamera Apple HomkitSecure-teknik »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Giant Microbes Spermie

  En mjukisspemie från Giant Microbes är en lärorik och kul detalj att ha med i undervinsning eller som en kul present. Kul att ge bort som present eller att ha som fin dekoration på t.ex. mördravården. Mikroben levereras med en bild på hur den riktiga mikroben ser ut, samt några kul fakta på engelska. Storlek: Mellan ca 10-20 cm Tvättråd: Handtvätt, Tvätta ytan med mjuk svamp, mild tvål och vatten. Låt lufttorka.Rekommenderas till barn från 3+.
  Giant Microbes Spermie »

  127 SEK

  Medistore.se

 • Anne-Claire Petit Felix Choco

  Felix, handvirkad tygleksak i ekologisk bomull från Anne-Claire Petit.
  Anne-Claire Petit Felix Choco »

  540 SEK

  Lannamobler.se

 • Cabeau Evolution Classic Blå

  Enkel att rengöra. Fodralet kan tas av och tvättas i tvättmaskin. Det kan även torkas av med en fuktig trasa. Mått: 24 x 12 x 25 cmRespåse (Travel Bag) ingår inte.Ej lämplig för barn under 14 år.
  Cabeau Evolution Classic Blå »

  345 SEK

  Outnorth.se

 • Montblanc Meisterstück 1 Pen Sleeve Black

  Tillhör Business-kollektionen, tillverkad av meisterstück-lädret. Ett öppet fack avsett för förvaring utav en penna. Producerad i kalvskinn från Italien. Fodrad med en slitstark viskoskanvas tillverkad i Tyskland. Prydd med Montblancs ikoniska logotyp i vit resin samt varumärkets namn stansat i lädret.
  Montblanc Meisterstück 1 Pen Sleeve Black »

  1200 SEK

  CareOfCarl.com

 • Newport Backgammon

  Backgammonspel i cederträ med en elegant instansad Newport-logga. Dekorativt knäpplås och stilren design. Tärningar, tärningskoppar och spelbrickor ingår.
  Newport Backgammon »

  1039 SEK

  Newport.se

 • Hoppekids Fairytale Flower Tunnel Unoliving

  Med denne fine tunnel bliver der let skabt en hyggelig hule oppe i sengen eller på gulvet. Den fine tunnel passer til alle Hoppekids senge der er 90 cm i bredden. Alle tekstiler fra Hoppekids er håndsyede, og selve stoffet er Oekotex-certificeret, der sikrer at stoffet ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier.
  Hoppekids Fairytale Flower Tunnel Unoliving »

  1839 SEK

  Unoliving.se

 • Maileg Luftmadrass Prick Multi

  Luftmadrass i mjuk bomull med prickar i olika färger. Luftmadrassen går ej att använda i vatten, endast fantasin får ta den ut på de guppande vågorna. Material: Bomull Tål maskintvätt 30°C Ålder: 3+ år.
  Maileg Luftmadrass Prick Multi »

  89 SEK

  Baldershage.se

 • Cabeau Evolution Classic Neck Pillow grå 2021 Kuddar

  Ergonomisk resekudde Mjuk och bekväm kudde som dessutom ger dig skönt stöd för nacke och huvud på resan. Memory Foam- i fyllningen är otroligt mjukt och ger ändå bra stöd för att hålla uppe huvud och nacke så att du inte vaknar med ånger. Överdraget är mjukt mot huden och kan enkelt tas av och tvättas efter långa resor med mycket god sömn.
  Cabeau Evolution Classic Neck Pillow grå 2021 Kuddar »

  245 SEK

  Addnature.com

 • Gardena 16867 Planteringsset För Barn, Utemiljö

  Planteringsset för barn, med 5 etiketter för märkning av plantor, 3 krukor på 6x5 cm och en vattenkanna som rymmer cirka 1 liter. En nyckelring och en broschyr medföljer.
  Gardena 16867 Planteringsset För Barn, Utemiljö »

  109 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • 149 SEK

  Kondomkungen.se

 • Booster Racetrack

  * Motorcykel travet i 120 x 160 cm * Spåret korsar i mitten * Kräver 2 x AA batterier objekt: Booster Racetrack.
  Booster Racetrack »

  379 SEK

  FC Moto SE

 • BWT 814132 Longlife vattenfilter. 2-pack

  BWT 814132 Longlife vattenfilter för BWT vattenfilterkanna.Mineraliserat dricksvatten - filtrerat vatten med magnesium. Två filter i förpackningen.
  BWT 814132 Longlife vattenfilter. 2-pack »

  179 SEK

  Cremashop.se

 • & Lillan Skrållan docksäng till dockor

  Busiga dockor behöver vila ibland. I den här mjuka, fina träsängen kan Skrållandockan få en egen sovplats intill din säng.  Sängen är av trä och har fin kvalitet. Längd: 54 cm.
  & Lillan Skrållan docksäng till dockor »

  269 SEK

  Leksakscity

 • Simba Leksaksbåt Neptune röd och gul

  Båten Neptune i sikte! Med denna leksaksbåt Neptune från Simba kan ditt barn köra runt båten och dyka med leksaksfiguren. Setet innehåller båten Neptunus som tillhör brandmannen Sam en leksaksfigur i dykdräkt och tillbehör.
  Simba Leksaksbåt Neptune röd och gul »

  366 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Sistema Bake It - 9 Pk.

  Sistemas bakningssortiment är utformat för att göra bakningsprocessen så enkel som möjligt för dig.
  Sistema Bake It - 9 Pk. »

  419 SEK

  Manilloshop SE

 • Staedtler Colouring Set w. scissors 100% PEFC

  Blisterkort som innehåller 10 färgpennor i blandade färger, 2 grafitpennor, 4 fiberspetspennor i blandade färger, 1 radergummi, 1 vässare, 1 linjal och 1 set fyrkant.
  Staedtler Colouring Set w. scissors 100% PEFC »

  121 SEK

  Proshop.se

 • Hubsan Value Pack H107 Cam Sort/röd

  Hög kvalitet, billigt pris och snabb leverans.
  Hubsan Value Pack H107 Cam Sort/röd »

  314 SEK

  MidHobby SE

 • Pussel Fika Bistro

  Pussel Fika, BistroEtt pussel med 7 sorters kakor i plywood och bok. Med detta pussel utvecklar barnet koordinationen mellan hand och öga.
  Pussel Fika Bistro »

  249 SEK

  Room99.se

Märken Leksaker

Kolla också