Sök Wise Elk Byggsats Castle Junior 56 Cm Gipsgr bland Leksaker

Avancerad sökning   
 • Wise Elk Byggsats Irish House Junior 14 Cm Gips 451 Delar

  Wise Elk byggsats Irisch House The Irish House är en autentisk irländsk stuga med vackra detaljer. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 450 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Irish House Junior 14 Cm Gips 451 Delar »

  629 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Castle Junior 28 Cm Gips Grå 871-Bitars

  Wise Elk byggsats Slott Om du tänker på ett sagoslott är det här! Runda torn kombinerat med mångfärgade väggar och slott. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna limer du ihop de 870 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Castle Junior 28 Cm Gips Grå 871-Bitars »

  1399 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Train Station Junior 37 Cm Gips 321 Delar

  Wise Elk byggsats Tågstation Bygg din egen västra by med denna järnvägsstation i historiskt igenkännlig stil. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 320 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Train Station Junior 37 Cm Gips 321 Delar »

  669 SEK

  CDON

 • Wise Elk - Modelleksak Slott  871 Delar

  Om du tänker på ett sagoslott är det här! Runda torn kombinerat med mångfärgade väggar och slott. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna limer du ihop de 870 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggklossarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk - Modelleksak Slott  871 Delar »

  795 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Irish House Junior 14 Cm Gips 451 Delar

  Wise Elk byggsats Irisch House The Irish House är en autentisk irländsk stuga med vackra detaljer. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 450 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Irish House Junior 14 Cm Gips 451 Delar »

  521 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Gate Tower Junior 13 Cm Gips Vit 301-Del

  Wise Elk byggsats Gate Tower Gate Tower har en grind, murar och skjutportar. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 300 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Gate Tower Junior 13 Cm Gips Vit 301-Del »

  481 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Tower Junior 27 Cm Gipsbrun 2001-Bit

  Wise Elk byggsats Tower Det imponerande tornet i London är inspirerat av Londons berömda historiska fängelse. Denna vackra byggnad har fyra torn med trappor, murar och fönster. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop 2000 riktiga gipsstenar till en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Tower Junior 27 Cm Gipsbrun 2001-Bit »

  1679 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Dragon Castle Junior 28 Cm Gips 1081 Delar

  Wise Elk byggsats Dragon Castle Tänk på ett slott så ser du Dragon's Castle. De imponerande fyrkantiga tornen i kombination med mångfärgade väggar med murar och porten tilltalar fantasin. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 1080 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Dragon Castle Junior 28 Cm Gips 1081 Delar »

  1399 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Fort Alamo Junior 53 Cm Gipsbrun 511 Delar

  Wise Elk byggsats Fort Alamo Fort Alamo, det historiska spanska uppdraget och fästningen grundades på 1700 -talet av romersk -katolska missionärer i det som nu är San Antonio, Texas USA. Denna byggsats är inspirerad av denna historiska byggnad. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 510 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Satsen är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga den. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Fort Alamo Junior 53 Cm Gipsbrun 511 Delar »

  1219 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Castle Junior 56 Cm Gipsgrå 4301-Bitar

  Wise Elk byggsats Castle Det historiska byggpaketet Black Castle har byggts ut enormt med flera byggnader, torn och en trätrappa. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 4300 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Castle Junior 56 Cm Gipsgrå 4301-Bitar »

  1193 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Carl Bridge Junior 29 Cm Gips 1141 Delar

  Wise Elk byggsats Light House Den imponerande bron har ett vackert torn, en grind och tre öppningar så att flodens vatten kan rinna igenom. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 1140 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Carl Bridge Junior 29 Cm Gips 1141 Delar »

  1089 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Wall Of China Junior 62 Cm Gips 2551-Bit

  Wise Elk wall of China byggsats The Great Wall of China är en vacker bit kinesisk vägg komplett med observationsstolpe och vakttorn. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 2550 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Översvämma byggnaden i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Wall Of China Junior 62 Cm Gips 2551-Bit »

  1629 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Hus Junior 12 Cm Gips Brun 316 St

  Wise Elk byggsats Hus Superkul byggsats i ett hus med ett färgat tak. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna limar du ihop de 315 riktiga gipsstenarna till en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elk -produkterna är att de är återanvändbara. Sänk bara strukturen i vatten i några minuter så kan du börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet faller byggnaden sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör en byggnad efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Hus Junior 12 Cm Gips Brun 316 St »

  529 SEK

  CDON

 • Wise Elk - Modelleksak Slott Grå 4301 Delar

  Det historiska byggpaketet Black Castle har byggts ut enormt med flera byggnader, torn och en trätrappa. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 4300 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggklossarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk - Modelleksak Slott Grå 4301 Delar »

  1139 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Castle Junior 56 Cm Gipsgrå 4301-Bitar

  Wise Elk byggsats Slott Det historiska byggpaketet Black Castle har byggts ut enormt med flera byggnader, torn och en trätrappa. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 4300 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Castle Junior 56 Cm Gipsgrå 4301-Bitar »

  2089 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Gate Tower Junior 13 Cm Gips Vit 301-Del

  Wise Elk byggsats Gate Tower Gate Tower har en grind, murar och skjutportar. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 300 riktiga gipsstenarna för att bilda en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Gate Tower Junior 13 Cm Gips Vit 301-Del »

  529 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Windmill Junior 15 Cm Gips Vit 431-Del

  Wise Elk byggsats Vindkvarn Denna väderkvarn med sina stora blad är verkligen en del av den gamla romantiken i det moderna Europa. Sätt ihop de 430 delarna och njut av denna fina konstruktion. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Windmill Junior 15 Cm Gips Vit 431-Del »

  529 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats House Junior 14 Cm Gipsgrå 501-Delad

  Wise Elk byggsatshus Superfint detaljerat hus i antik engelsk stil. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 500 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt konstruktionen under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats House Junior 14 Cm Gipsgrå 501-Delad »

  629 SEK

  CDON

 • Wise Elk - Modelleksak Vita Huset 1901 Delar

  Bygg om Vita huset med denna uppsättning. Hem för många presidenter i USA sedan 1790. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop 1900 riktiga gipsstenar till en imponerande helhet. Wise använder endast naturmaterial som gips och trä, satsen är komplett och innehåller allt material som behövs för att bygga den. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggklossarna och börja om, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk - Modelleksak Vita Huset 1901 Delar »

  905 SEK

  CDON

 • Wise Elk Byggsats Dragon Castle Junior 28 Cm Gips 1081 Delar

  Wise Elk byggsats Dragon Castle Tänk på ett slott så ser du Dragon's Castle. De imponerande fyrkantiga tornen i kombination med mångfärgade väggar med murar och porten tilltalar fantasin. Med de detaljerade steg-för-steg-instruktionerna klistrar du ihop de 1080 riktiga gipsstenarna för att skapa en imponerande helhet. Wise använder var och en endast naturmaterial som gips och trä. Paketet är komplett och innehåller alla nödvändiga material för att bygga det. Det fina med Wise Elkproducts är att de är återanvändbara. Sätt byggnaden under vatten i några minuter och du kan börja om igen. Eftersom limet löses upp i vattnet kommer byggnaden att falla sönder. Torka byggstenarna och börja om igen, eller gör det till en struktur efter eget val.
  Wise Elk Byggsats Dragon Castle Junior 28 Cm Gips 1081 Delar »

  835 SEK

  CDON

Kolla också