Air Hogs - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Air Hogs Gravitor, Mini-Drone M/ Sensorer

  Gravitor från Air Hogs lader dig tage livtag med tyngdekraft med dine bare hænder! I modsætning till fjernbetjent legetøj kan Gravitor flyve och styres helt uden en ekstern fjernkontrol! Air Hogs Gravitor fornemmer, når der er nogen under den, och svæver over det! Brug dine hænder eller kropppen till at kontrollere Gravitor och lave utallige tricks, herunder skulderswipe, kick flip, boomerang och mere. Brug trick-staven, når du vil kaste eller fange Gravitor – eller till at lave seje tricks.
  Air Hogs Gravitor, Mini-Drone M/ Sensorer »

  314 SEK

  MidHobby SE

 • Air Hogs The Animal

  Ett häftigt och vilt fordon som väntar på att få slita sig loss ut ur lådan.
  Air Hogs The Animal »

  349 SEK

  Shopping4net.se

 • Air Hogs Supersoft Jump Fury Rc Multifärg

  Air Hogs Jump Fury är en radiostyrd bil med mjuka däck som är perfekt för inomhuskörning. Den tar sig fram nästan överallt och tack vare de mjuka däcken kraschar den mjukt utan att skada inredningen. Den har dessutom en hoppknapp och genom att trycka på den kan du få bilen att hoppa upp till 55 cm! Du kan köra nedför trappor, uppe på bord, i soffor och rakt in i nära och kära utan att något går sönder. Den kan snurra runt 360 grader. 2,4 GHz, räckvidd upp till 30 meter. USB-kabel att ladda det medföljande batteriet i bilen ingår. Batterier: 2 st AAA (till dosan, ingår ej), uppladdningsbart batteri (1 st 3,2V LiFe 500mAh) till bilen medföljer. Mått: ca 23x17x11,5 cm. Rek ålder 4+ Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Air Hogs Supersoft Jump Fury Rc Multifärg »

  659 SEK

  FYNDIQ

 • Air Hogs Motocicleta , Roata In Viteza, Pentru Copii Ducati Upriser Motorcykel, På Ett Hastighetshjul, För Barn

  Ducati Upriser motorcykel, på ett hjul, för barn Tack vare den oöverträffade automatiska balanseringstekniken kan Upriser utföra otroliga stunts och åka i extremt höga hastigheter. Tryck bara på knappen på kontrollenheten för att lyfta cykeln på ett hjul. Styr sedan i vilken riktning som helst och behåll positionen på ett hjul. Motorcykeln har automatisk balans som upprätthåller sin balans tack vare den höga tekniken, Upriser Ducati RC självbalanserar när du står eller åker i alla riktningar! Till skillnad från andra fjärrstyrda fordon kan den här imponerande motorcykeln nå hastigheter på upp till 20 kilometer i timmen och det kan ta upp till 45 minuter att ladda den helt.  Ducati RC Upriser rekommenderas för utomhusbruk i ett öppet område och har en räckvidd på 75 meter, med frekvensstyrning på 2,4 GHz. Upriser har ett litiumpolymerbatteri med två celler som räcker upp till 45-60 minuters körtid och tar 60-70 minuter att ladda med den medföljande USB-kabeln. Batteriet kan ersättas med ett 2S 1000mAh 10C (eller större) LiPo-batteri (säljs separat).
  Air Hogs Motocicleta , Roata In Viteza, Pentru Copii Ducati Upriser Motorcykel, På Ett Hastighetshjul, För Barn »

  1542 SEK

  CDON

 • 465 SEK

  MidHobby SE

 • Air Hogs Super Soft, Jump Fury, Radiostyrd Stuntbil

  Stig till vejrs med Jump Fury, den helt nye radiostyrd bil fra Air Hogs Super Soft! Den innovative bil bringer radiostyrd bilar op på helt nye højder, når den hopper op till 55 cm op i luften! Med Jump Fury får du mulighederne for vild hastighed och præcise stunts i dine egne hænder. Få vild action, når du laver fantastiske stunts såsom 360 graders spins, flips, drops, rebounds med mere.
  Air Hogs Super Soft, Jump Fury, Radiostyrd Stuntbil »

  520 SEK

  MidHobby SE

 • 849 SEK

  Shopping4net.se

 • Air Hogs Fpv Quad Drone

  Air Hogs FPV Quad Drone FPV Quad Drone är en drönare som använder en HD -kamera för att ta skarpa bilder. Drönaren har ett ultraljudslås som låter den sväva på en viss höjd. Han har också sensorer som gör att han kan undvika hinder, så att han kan undvika kraschar. Drönaren kan anslutas till upp till två smarta enheter som en smartphone eller surfplatta. Det finns en vagga för dig att sätta på huvudet så att du kan se exakt vad drönaren ser. Drönaren garanterar massor av roliga och fantastiska videor. specifikationer: Färg: röd, svart Ålder: 12 år Mått: 11,5 x 58,5 x 38 cm (L x B x H) Batteri: fyra 1,5V AA -batterier (ingår ej) Max. hastighet: 30 km / h Max.
  Air Hogs Fpv Quad Drone »

  3119 SEK

  FYNDIQ

 • Air Hogs Flight Rider 2in-1 Radiostyrd Stunt Motorcykel För Mark & Luft

  Kör på marken och flyga genom himlen med Air Hogs Flight Rider! Denna fjärrkontroll stunt motorcykel kan tävla och driva till marken med hög hastighet. Den kan utföra hjul på marken med en knapptryckning, eller starta in i himlen med den automatiska startknappen! Kontrollera din flygmotorcykel enkelt med det exakta höjdlåset och gyrostabiliseringen. Använd stuntknappen för att göra en 360-graders fatrulle! Dra av imponerande hopp och växla enkelt från mark till flygning. Med 2,4 GHz-frekvens kan du styra USB-laddningsbar Flight Rider från upp till 250 fot bort. Perfekt din prestanda i nybörjare eller avancerat flygläge! Tävla på marken och i luften med Air Hogs Flight Rider. Air Hogs Flight Rider trotsar allvar på marken och i luften! Denna RC-motorcykel kan köra med högsta hastigheter, driva längs marken eller lätt flyga genom luften med gyrostabilisering. Lätt att kontrollera Utför gravitationskrävande hjul med Flight Rider. På marken, tryck på kontrollerns stuntknapp för att hoppa in i en wheelie och håll den så länge du vill! I luften trycker du på knappen för att göra en extrem lufthjul. Enkla tryckknappar stunts lanserar Flight Rider i luften med hjälp av regulatorns gaspedal för att utföra fantastiska hopp, och tryck på stuntknappen för att få cykelfatten att rulla! Med knappen för automatisk start och landning är det enkelt att starta, sväva och landa. Air Hogs Flight Rider gör en fantastisk present till barn från 8 år och uppåt. Flight Rider är USB-laddningsbar och kräver 2 AAA-batterier för regulatorn (ingår inte). Utför otroliga stunts på två hjul med Air Hogs Flight Rider.
  Air Hogs Flight Rider 2in-1 Radiostyrd Stunt Motorcykel För Mark & Luft »

  789 SEK

  FYNDIQ

 • Air Hogs The Animal Unboxing Truck Multifärg

  Vad döljer sig i lådan? Använd nyckeln för att låsa upp lådan och väcka "djuret" inuti. Skrik åt och banka på lådan för att reta upp The Animal inuti. Lådan börja skaka och morra åt dig. När du retat upp den tillräckligt kommer den kraftfulla, interaktiva monsterbilen inuti till sist trycka upp lådan och ta sig ut (tar ca två minuter, dra ej i lådan för att öppna den)! Kan öppnas flera gånger. Tuff bil med ljud och ljus som unboxar sig själv. När bilen stöter på ett hinder tar den fram sina klor och drar sig fram. Välj om du vill att den ska köra framåt eller bakåt och tryck på en knapp för att starta eller stanna. Efter ett tag stannar bilen av sig själv och du kan då skrika på den eller banka på taket för att väcka den, den kommer då vakna till liv och morra åt dig. Testa the Animals kraft genom att koppla fast dragremmen med bärgningskroken och låta den dra dina andra leksaker fram över golvet! Om du vill unboxa bilen igen håller du inne en knapp så den somnar och ställer in den i lådan igen. Batterier: 4 st 1,5V AA (medföljer). Innehåll: 1 Animal-truck, 1 dragrem med nyckel, 1 quick start-guide och instruktioner. Mått: förpackning ca 33x23x23 cm. Rek ålder 4+ Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Air Hogs The Animal Unboxing Truck Multifärg »

  689 SEK

  FYNDIQ

 • Air Hogs Gravitor Multifärg

  Air Hogs Gravitor är en flygande drönare som du kontrollerar med hjälp av dina bara händer! Du kan till exempel få den att sväva i luften ovanför dina händer samtidigt som du går runt, göra boomerangrörelser, få den att dansa runt i luften, snurra den supersnabbt och mycket mer, helt utan handkontroll. Gör massor av olika tricks! Gravitorn har flera rörelsesensorer så den kan röra sig i alla riktningar och undvika hinder. Laddas med USB (kabel ingår). Batterier: 1x3,7V/350mAh LiPo (ingår). För inomhusbruk. Rek ålder 4+ Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Air Hogs Gravitor Multifärg »

  439 SEK

  FYNDIQ

 • Air Hogs Leksaksdrönare Gravitor Junior Svart/blå 2-Delat

  Air Hogs Gravitor leksaksdrönare Air Hogs Gravitor flyger tyngdkraftsfritt på dina händer, så utan fjärrkontroll! Air Hogs Gravitor upptäcker vad som finns under den och svävar ovanför den. Använd dina händer eller kropp för att styra Gravitor och behärska otaliga stunts, till exempel axelglas, kickflip, boomerang och mer. Använd stuntpinnen för att kasta och fånga den och spela med dina vänner på ännu fler sätt. Gravitor har en hållbar lätt konstruktion och är en utmärkt drönare för inomhus: den studsar och fjädrar tillbaka utan att skada väggar eller möbler. Air Hogs Gravitor är en cool leksaksdrönare som barn kommer att älska: lätt nog att sväva i luften, tillräckligt stark för att klara en kollision och stanna i luften.
  Air Hogs Leksaksdrönare Gravitor Junior Svart/blå 2-Delat »

  579 SEK

  CDON

 • Air Hogs Flight Rider 2In-1 Radiostyrd Stunt Motorcykel För Mark & Luft

  Kör på marken och flyga genom himlen med Air Hogs Flight Rider! Denna fjärrkontroll stunt motorcykel kan tävla och driva till marken med hög hastighet. Den kan utföra hjul på marken med en knapptryckning, eller starta in i himlen med den automatiska startknappen! Kontrollera din flygmotorcykel enkelt med det exakta höjdlåset och gyrostabiliseringen. Använd stuntknappen för att göra en 360-graders fatrulle! Dra av imponerande hopp och växla enkelt från mark till flygning. Med 2,4 GHz-frekvens kan du styra USB-laddningsbar Flight Rider från upp till 250 fot bort. Perfekt din prestanda i nybörjare eller avancerat flygläge! Tävla på marken och i luften med Air Hogs Flight Rider. Air Hogs Flight Rider trotsar allvar på marken och i luften! Denna RC-motorcykel kan köra med högsta hastigheter, driva längs marken eller lätt flyga genom luften med gyrostabilisering. Lätt att kontrollera Utför gravitationskrävande hjul med Flight Rider. På marken, tryck på kontrollerns stuntknapp för att hoppa in i en wheelie och håll den så länge du vill! I luften trycker du på knappen för att göra en extrem lufthjul. Enkla tryckknappar stunts lanserar Flight Rider i luften med hjälp av regulatorns gaspedal för att utföra fantastiska hopp, och tryck på stuntknappen för att få cykelfatten att rulla! Med knappen för automatisk start och landning är det enkelt att starta, sväva och landa. Air Hogs Flight Rider gör en fantastisk present till barn från 8 år och uppåt. Flight Rider är USB-laddningsbar och kräver 2 AAA-batterier för regulatorn (ingår inte). Utför otroliga stunts på två hjul med Air Hogs Flight Rider.
  Air Hogs Flight Rider 2In-1 Radiostyrd Stunt Motorcykel För Mark & Luft »

  748 SEK

  CDON

 • Air Hogs Stunt Shot

  Air Hogs Stunt Shot RC är en utmärkt stuntbil för inomhusbruk med sina stora, mjuka hjul och den lätta designen. Stunt Shot RC kan köra, vända och spinna över de flesta hinder utan att skadas eller repas. Öva på häftiga trix och konster som imponerar - Air Hogs är utformade för att erbjuda överlägsen prestanda. Bilen är lätt och kommer med hjuka hjul så att man kan trixa inomhus. Bilen laddas via usb.Batteribehov: 2 x AAA-batterier.Varning!! Ej lämplig för barn under åtta år.
  Air Hogs Stunt Shot »

  549 SEK

  CDON

 • Air Hogs Jump Fury Radiostyrd Bil

  Den enda radiostyrda bilen som verkligen hoppar: hoppar upp till 55 cm hög - Tryck bara på hoppknappen för att sätta den i hoppläget och tryck sedan på den igen - Fjärrkontrollen låter dig utföra drift och 360 ° trick - Lätt design och skumhjul tillåter stunts utan att skada någonting.
  Air Hogs Jump Fury Radiostyrd Bil »

  634 SEK

  CDON

 • Air Hogs The Animal

  The Animal är det ultimata förvandlingsdjuret! Släpp lös The Animal om och om igen från sin låda, om du vågar. Se hur The Animal nästan klöser sig ut. Odjuret är löst och redo för transformation. Med glödande ögon och brusande och morrande ljud blir den här bilen det vildaste fordonet. Tillsammans med kroken kan The Animal dra extra laster för mer nöje och lek. Släpp djuret löst och njut av äventyrlig lek. Air Hogs The Animal monstertruck.Med krok och rem.Med klor på framhjulen för klösande och klättring.4 x AA-batterier (ingår).Rekommenderas ej för barn under 4 år.
  Air Hogs The Animal »

  599 SEK

  CDON

 • Air Hogs Altitude Video Drone

  Märke Air Hogs Färg Flerfärgad Kontrolltyp Fjärrkontroll Ingår batterier nr Artikelvikt 60 gram Fjärrkontroll ingår? Ja Air Hogs Altitude Video Drone spelar in vart du än flyger! Fånga bilder från start, till högt över marken och landning ner igen! Videodrönarens inbyggda minne lagrar omedelbart din flygvideoinspelning och fotografering Altitude Video Drone är speciellt designad med krocktåliga material för att skydda den inbyggda kameran i dess kärna Air Hogs Video Copter är för åldrarna 8+. Endast för inomhusbruk. 3 AAA-batterier krävs för drift. Batterier ingår ej Inkluderar: 1 Air Hog Altitude videodrönare, 1 fjärrkontroll, 1 bruksanvisning Spela in vart du än flyger när du spelar in video från högt över marken med Air Hogs Altitude Video Drone! Video Drone är en 3-kanals, gyrostabiliserad heli med en inbyggd kamera. Det inbyggda minnet lagrar omedelbart dina flygbilder och fotografier. Delta i övervakningsuppdrag runt ditt hus eller skapa dina egna filmer med coola flygbilder! Altitude Video Drone är byggd med krocktåliga material designade för att helt skydda den inbyggda kameran i dess kärna.
  Air Hogs Altitude Video Drone »

  371 SEK

  CDON

 • Air Hogs Stunt Shot

  Air Hogs Stunt Shot RC är en utmärkt stuntbil för inomhusbruk med sina stora, mjuka hjul och den lätta designen. Stunt Shot RC kan köra, vända och spinna över de flesta hinder utan att skadas eller repas. Öva på häftiga trix och konster som imponerar - Air Hogs är utformade för att erbjuda överlägsen prestanda. Bilen är lätt och kommer med hjuka hjul så att man kan trixa inomhus. Bilen laddas via usb.Batteribehov: 2 x AAA-batterier.Varning!! Ej lämplig för barn under åtta år.
  Air Hogs Stunt Shot »

  599 SEK

  CDON

 • Air Hogs Fpv Quad Drone

  Air Hogs FPV Quad Drone FPV Quad Drone är en drönare som använder en HD -kamera för att ta skarpa bilder. Drönaren har ett ultraljudslås som låter den sväva på en viss höjd. Han har också sensorer som gör att han kan undvika hinder, så att han kan undvika kraschar. Drönaren kan anslutas till upp till två smarta enheter som en smartphone eller surfplatta. Det finns en vagga för dig att sätta på huvudet så att du kan se exakt vad drönaren ser. Drönaren garanterar massor av roliga och fantastiska videor. specifikationer: Färg: röd, svart Ålder: 12 år Mått: 11,5 x 58,5 x 38 cm (L x B x H) Batteri: fyra 1,5V AA -batterier (ingår ej) Max. hastighet: 30 km / h Max.
  Air Hogs Fpv Quad Drone »

  3119 SEK

  CDON

 • Airhogs Zero Gravity Bil - Blå

  Du kan styra Air Hogs laservagn med en laserstråle. Låt bilen köra genom de mest galna ställena, i taket eller på väggen. Air Hogs Zero Gravity laserracingbil besegrar gravitationen! Med patenterad intagsteknik (även kallad &bdquoClimber wall”) kör den här lätta leksaksbilen inte bara på golv, utan även på väggar och till och med upp och ner i taket! På släta ytor följer Zero Gravity-laserbanbilen LED-ljuset från laserpistolen i vilken riktning som helst. Zero Gravity Laser racer drivs av 3 AAA-batterier (ingår inte) och ytterligare ett batteri som laddas via USB.
  Airhogs Zero Gravity Bil - Blå »

  537 SEK

  CDON

Kolla också