Amigo - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • AMIGO Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Mörkgrön

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är gjorda av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer Diameter: 305 cm Ingångshöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  AMIGO Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Mörkgrön »

  3609 SEK

  FYNDIQ

 • Amigo - Sparkcykel - Stuntstep Wave Junior Fotbroms Gul/svart

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Scootern är utformad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. AMIGO Wave är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av. Du kan göra vad du vill då material som PU-hjul och ABEC 7-lager inte bara minskar vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering. Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sakta ner hastigheten och undvika potentiellt farliga situationer och försiktigt tryck ner foten när du lutar dig tillbaka och du kommer till ett säkert stopp.
  Amigo - Sparkcykel - Stuntstep Wave Junior Fotbroms Gul/svart »

  725 SEK

  CDON

 • AMIGO Skateboard Med Led -belysning 55,5 Cm Lila/rosa

  AMIGO skateboard Skate överallt på AMIGO Skateboard med led -lampor! Träna dina skridskor på denna coola skateboard från AMIGO. Den robusta toppen har en struktur som håller dina skor stadigt på skateboard. Den perfekta skateboard för dig På grund av dess storlek och vikt kan du enkelt ta med dig denna skateboard. Vart du än går kan du ta det med dig. Däcket har en bikakestruktur, så dina skor sitter stadigt på brädan. På så sätt kan du göra de bästa knepen! Material av hög kvalitet som PU-hjul och ABEC 7-lager sänker inte bara skateboardens vikt, utan förbättrar också hanteringen vilket gör skateboard mycket roligare! LED -belysning LED -lamporna i hjulen tänds när du cyklar. Det gör inte bara ridningen mycket roligare, den får dig också att sticka ut mer. Och med de ljusa och iögonfallande färgerna kommer du att stjäla showen på skolgården! Rätt skridskoåkning för dig Letar du efter en supercool skateboard att stjäla showen med? Då är AMIGO skateboard med LED -belysning din perfekta kandidat. Med sin vackra färgkombination och belysningen sticker du ut direkt! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Riktig holländsk design, och till ett mycket vänligt pris. Med denna glada skateboard gör barn de trevligaste resorna genom gatorna. Skateboarden är tillverkad i robust material och finns i otaliga färger.
  AMIGO Skateboard Med Led -belysning 55,5 Cm Lila/rosa »

  569 SEK

  FYNDIQ

 • AMIGO Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Mörkgrön

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är tillverkade av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer: Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  AMIGO Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Mörkgrön »

  2909 SEK

  FYNDIQ

 • AMIGO Studsmatta Med Skyddsnät 139 Cm Ljusgrön

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med stängning säkerställer att nätet alltid är ordentligt stängt. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 3,4 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är tillverkade av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer Diameter: 139 cm Ingångshöjd: 36 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 120 cm Placering: på ben Mått förpackning: 88 x 36 x 22 cm Max. viktkapacitet: 25 kg Ålder: 3-6 år Monteringsanvisning ingår.
  AMIGO Studsmatta Med Skyddsnät 139 Cm Ljusgrön »

  1619 SEK

  FYNDIQ

 • Amigo Wave Junior Foot Brakes Silver/black

  AMIGO Wave stuntskoter Letar du efter en stuntskoter för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Skotern är tillverkad av mycket slitstarka och starka material så att du kan hoppa och stunta med den. Finns i olika ljusa färger. Träna på de coolaste knepen med AMIGO Wave -sparkcykeln! Den perfekta skotern för dig Med denna stuntskoter kan du hoppa och stunta riktigt bra. Däcket har ett grepptejp så att du inte bara glider av med dina skor, så du kan göra vad du vill. Högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager sänker inte bara skoterns vikt, utan förbättrar också hanteringen vilket gör skotningen mycket roligare! Fotbroms Fotbromsen på skoterns baksida låter dig sänka hastigheten eller undvika en potentiellt farlig situation. Tryck försiktigt ner foten medan du lutar dig bakåt så får du ut det mesta av bromsen. Men du kan också använda fotbromsen för att göra häftiga knep som en wheelie! Rätt stuntskoter för dig Letar du efter en supercool stuntskoter att stjäla showen med? Då är AMIGO Wave med coola färger den rätta för dig. Med den vackra färgkombinationen sticker du ut från mängden AMIGO AMIGO är en storlek för alla. Riktig holländsk design, och till ett mycket vänligt pris. Med denna glada stuntskoter gör barn de bästa resorna genom gatorna. Skotern är tillverkad i robust material och finns i många olika färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Specifikationer: Färg: silver, svart Rammaterial: aluminium, stål Materialdäck: aluminium Materialhandtag: gummi Materialhjul: polyuretan (PU) Styrbredd: 44 cm Hjul: 100 x 24 mm Hårdhet: 82A Lager: ABEC-7-lager Broms: fotbroms Höjd från däck: 74 cm Total höjd: 80 cm Vikt skoter: 2,85 kg Max.
  Amigo Wave Junior Foot Brakes Silver/black »

  839 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Girlpower Fotbroms Rosa

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Girlpower är vad du letar efter! Scootern är designad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knepen med AMIGO Girlpower scooter! AMIGO Girlpower är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan innehåller ett grepptejp så att du inte glider av skoter, så att du kan göra vad du vill. Högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat skoterns vikt, utan säkerställer också bättre hantering. Sparkcykeln har även fotbroms som är enkel att använda.
  Amigo - Sparkcykel - Girlpower Fotbroms Rosa »

  735 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Wave Stuntstep Junior Fotbroms Svart/grön

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Skotern är utformad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. AMIGO Wave är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av. Du kan göra vad du vill då material som PU-hjul och ABEC 7-lager inte bara minskar vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering. Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sakta ner hastigheten och undvika potentiellt farliga situationer och försiktigt tryck ner foten när du lutar dig tillbaka och du kommer till ett säkert stopp.
  Amigo - Sparkcykel - Wave Stuntstep Junior Fotbroms Svart/grön »

  685 SEK

  CDON

 • Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Ljusgrön

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är gjorda av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer Diameter: 305 cm Ingångshöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Ljusgrön »

  3609 SEK

  CDON

 • Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 244 Cm Svart

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är gjorda av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer: Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 244 Cm Svart »

  2909 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Grön

  AMIGO Maze trick sparkcykel Letar du efter en trick sparkcykel för nybörjare? Scootern är utformad med hållbara och starka material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knep med AMIGO Maze scooter! AMIGO Maze är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vad du vill för högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering.
  Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Grön »

  749 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Maze Junior Fotbroms Röd

  AMIGO Maze trick sparkcykel Letar du efter en trick sparkcykel för nybörjare? Scootern är utformad med hållbara och starka material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knep med AMIGO Maze scooter! AMIGO Maze är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vad du vill för högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering.
  Amigo - Sparkcykel - Maze Junior Fotbroms Röd »

  725 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Stuntstep Army Junior Fotbroms Grön/orange

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Army är vad du letar efter! Scootern är utformad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. AMIGO Army är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av. Du kan göra vad du vill då material som PU-hjul och ABEC 7-lager inte bara minskar vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering. Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sakta ner hastigheten och undvika potentiellt farliga situationer och försiktigt tryck ner foten när du lutar dig tillbaka och du kommer till ett säkert stopp.
  Amigo - Sparkcykel - Stuntstep Army Junior Fotbroms Grön/orange »

  675 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Orange

  AMIGO Maze trick sparkcykel Letar du efter en trick sparkcykel för nybörjare? Scootern är utformad med hållbara och starka material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knep med AMIGO Maze scooter! AMIGO Maze är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vad du vill för högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering.
  Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Orange »

  735 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Maze Junior Fotbroms Gul

  AMIGO Maze trick sparkcykel Letar du efter en trick sparkcykel för nybörjare? Scootern är utformad med hållbara och starka material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knep med AMIGO Maze scooter! AMIGO Maze är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vad du vill för högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering.
  Amigo - Sparkcykel - Maze Junior Fotbroms Gul »

  735 SEK

  CDON

 • Amigo Skridskor 2-1 Slide Junior Polypropylen Svartröd Mt 30/33

  AMIGO 2-i-1 glidskridskor Med 2-i-1 glidskridskor från AMIGO är du redo att ha kul under alla årstider. Det ser inte bara supercoolt ut, det är också perfekt för sommar- och vintermånaderna. På sommaren kan du njuta av den friska luften och ta skridskorna på en tur i solen. På vintern, ta på dig vinterkläderna, ta av hjulen och förvandla skridskorna till skridskor så att du är redo att ta dig ut på isen! Den perfekta skridsko 2-i-1 glidskridsko är lättare än en vanlig skridsko med fyra hjul, så barn lär sig att åka skridskor snabbare. För att garantera säkerheten är 2-in-1 Slide-skridsko utrustad med ett välfungerande fotbromssystem. Högkvalitativa material som PU-hjulen och ABEC 7-lager har minskat vikten på skridskon, men också förbättrat hanteringen. Det är perfekt för barn att njuta av en mjuk, tyst och säker åktur. Den perfekta skridsko Förvandla enkelt skridskorna till en skridsko. Byt ut botten med hjul mot botten med rostfri skridsko. Skridskan är lätt att ta på och fästa med snörning och clipstängning. Det ger också extra styrka runt fotleden, vilket förhindrar stukningar. Glidskridskan för dig 2-i-1 glidskridsko kan enkelt göras om till en skridsko. Byt ut hjulen mot skridskorna i rostfritt stål! Skridsko är lätt att ta på och fästa med snörning och clipstängning. Det ger också extra styrka runt fotleden, vilket förhindrar stukningar. AMIGO AMIGO är en kompis för alla! Skridskorna är tillverkade i holländsk design till ett välkomnande pris. Barn tar sina första små turer genom gatorna med dessa glada skridskor. Skridskorna är gjorda av kraftigt material och finns i olika typer och otaliga färger.
  Amigo Skridskor 2-1 Slide Junior Polypropylen Svartröd Mt 30/33 »

  999 SEK

  CDON

 • Amigo 3step Junior Fotbromsar Svart/rosa

  AMIGO 3step kinderstep AMIGO 3step childstep är perfekt för att kliva runt på! De tre hjulen gör det lättare att hålla balansen. Skotern har också justerbara styr och starka material, så du kan njuta av den i flera år! Med barnsteget AMIGO 3step får du en skoter hemma som inte bara är rolig, den är också gjord av kvalitetsmaterial!  Den perfekta skotern för dig Med den här skotern kan du lära dig tidigt. De tre hjulen gör att du enkelt kan stå på din skoter. Däcket har ett grepptejp så att du inte lätt kan glida av med dina skor, så du kan göra vad du vill. Genom att flytta din vikt från vänster till höger kan du enkelt styra skotern.  Fotbroms Fotbromsen på skoterns baksida låter dig sänka hastigheten eller undvika en potentiellt farlig situation. Tryck ner din fot försiktigt så får du ut det mesta av din broms.  Rätt skoter för dig Letar du efter en bra skoter att stjäla showen med? Då är AMIGO 3step din perfekta kandidat. Med den vackra färgkombinationen sticker du ut! Skotern finns i olika slående färger. Med AMIGO 3step är det lätt att lära sig hur man ska scoot snabbt och säkert. Scooterkul garanterat!  AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design till ett mycket vänligt pris. Denna glada skoter gör barns resor genom gatorna det roligaste. Skotern är tillverkad i robust material och finns i många olika färger.
  Amigo 3step Junior Fotbromsar Svart/rosa »

  555 SEK

  CDON

 • Amigo Girlpower Girls Foot Brakes Green

  AMIGO Girlpower Scooter Letar du efter en stuntskoter för nybörjare? Säg mindre, AMIGO Girlpower är det du letar efter! Skotern är utformad med slitstarka och starka material så att du kan utföra häftiga stunts och hopp. Finns i olika ljusa färger. Träna på de coolaste knepen med AMIGO Girlpower -sparkcykeln! Den perfekta skotern för dig AMIGO Girlpower är perfekt för coola hopp och stunts. Däcket innehåller ett grepptejp så att du inte glider av skotern, så du kan göra vad du vill. Material av hög kvalitet som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat skotarens vikt, utan säkerställer också bättre hantering. Det är perfekt för barnen att njuta av en mjuk, tyst och självsäker åktur. Fotbroms Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sänka din hastighet och undvika en potentiellt farlig situation. Tryck försiktigt ner din fot när du lutar dig bakåt så får du ut det mesta av bromskraften från din broms. Men du kan också göra häftiga knep som hjul med fotbromsen! Rätt skoter för dig Letar du efter en säker och fantastisk scooter? Då är AMIGO Girlpower Scooter den perfekta cykeln för dig! Den färgade skotern ser inte bara bra ut, den är också praktisk, robust och säker. Vad mer vill du ha? AMIGO På AMIGO har vi en kompis för alla! Skotern är tillverkad i nederländsk design till ett välkomnande pris. Barn tar sina första små resor genom gatorna med dessa glada skotrar. Skotern är tillverkad i robusta material och finns i många färger. Kommer AMIGO att bli din nästa bästa vän? Specifikationer: Färg: grön Rammaterial: aluminium, stål Materialdäck: aluminium Materialhandtag: gummi Materialhjul: polyuretan (PU) Handtagets bredd: 44 cm Hjul: 100 x 24 mm Hårdhet: 82A Lager: ABEC-7-lager Broms: fotbroms Höjd från däck: 74 cm Total höjd: 80 cm Vikt skoter: 2,85 kg Max.
  Amigo Girlpower Girls Foot Brakes Green »

  819 SEK

  CDON

 • Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Dark Grön

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt barn att göra de mest galna upptåg. De gör en mjuk landning på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre kraftiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som ser till att nätet håller sig bra och rejält. Ingången med dragkedja ser till att nätet är stängt hela tiden. Detta gör det inte på något sätt möjligt att ramla av studsmattan. AMIGO studsmatta på ben är idealisk om du vill använda studsmattan på ett säkert sätt. Eftersom AMIGO studsmatta står på ben kan den enkelt flyttas. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 305 cm Entréhöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisning medföljer.
  Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Dark Grön »

  2475 SEK

  CDON

 • Amigo Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Blå

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga!  Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan.  Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm.  Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep!  AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är tillverkade av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer: Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Blå »

  1868 SEK

  CDON

 • Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 244 Cm Grå

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är gjorda av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer: Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 244 Cm Grå »

  2909 SEK

  CDON

 • Amigo Surfer Junior Fotbromsar Svart/blå

  AMIGO 3step sparkcykel Scooting är ännu roligare och enklare med AMIGO Surfer 3-wiel barnsteg. De tre hjulen ger en högre stabilitet, så att du kan lära dig att sparka i mycket unga år. Skotern är också utrustad med superfina handtag och en fotbroms. Detta gör scooting inte bara roligt utan också bekvämt Den perfekta scootern för dig Med den här scootern kan du lära dig tidigt. De tre hjulen gör att du enkelt kan stå på din skoter. Däcket har ett grepptejp så att du inte lätt kan glida av med dina skor, så du kan göra vad du vill Fotbroms Fotbromsen på skoterns baksida gör att du kan minska hastigheten eller undvika potentiellt farlig situation. Tryck ner din fot försiktigt så får du ut det mesta av din broms Rätt skoter för dig Letar du efter en bra skoter att stjäla showen med? Då är AMIGO Surfer med fina tryck på däcket rätt kandidat för dig. Med denna vackra färgkombination kommer du att sticka ut från mängden Skotern finns i olika slående färger med originaltryck. Snabb och säker skotning är en tårtbit med AMIGO Surfer. Garanterat skottkul!  AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Riktig holländsk design, och till ett mycket vänligt pris. Med denna glada stuntskoter gör barn de bästa resorna genom gatorna. Skotern är tillverkad i robust material och finns i många olika färger.
  Amigo Surfer Junior Fotbromsar Svart/blå »

  485 SEK

  CDON

 • Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Grå

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är tillverkade av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer Diameter: 305 cm Ingångshöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 305 Cm Grå »

  3609 SEK

  CDON

 • Amigo Wave Junior Foot Brakes Blue/black

  AMIGO Wave stuntstep Letar du efter en stuntskoter för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Skotern är tillverkad av mycket slitstarka och starka material så att du kan hoppa och stunta med den. Finns i olika ljusa färger. Öva de coolaste knepen med AMIGO Wave stuntstep! Den perfekta skotern för dig Med denna stuntskoter kan du hoppa och stunta riktigt bra. Däcket har ett grepptejp så att du inte bara glider av med dina skor, så du kan göra vad du vill. Högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager sänker inte bara skoterns vikt, utan förbättrar också hanteringen vilket gör skotningen mycket roligare! Fotbroms Fotbromsen på skoterns baksida låter dig sänka hastigheten eller undvika en potentiellt farlig situation. Tryck försiktigt ner foten medan du lutar dig bakåt så får du ut det mesta av bromsen. Men du kan också använda fotbromsen för att göra häftiga knep som en wheelie! Rätt stuntskoter för dig Letar du efter en supercool stuntskoter att stjäla showen med? Då är AMIGO Wave med coola färger den rätta för dig. Med denna vackra färgkombination kommer du att sticka ut från mängden AMIGO AMIGO är en storlek för alla. Riktig holländsk design, och till ett mycket vänligt pris. Med denna glada stuntskoter gör barn de bästa resorna genom gatorna. Skotern är tillverkad i robust material och finns i många olika färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Specifikationer: Färg: blå, svart Rammaterial: aluminium, stål Materialdäck: aluminium Materialhandtag: gummi Materialhjul: polyuretan (PU) Styrbredd: 44 cm Hjul: 100 x 24 mm Hårdhet: 82A Lager: ABEC-7-lager Broms: fotbroms Höjd från däck: 74 cm Total höjd: 80 cm Vikt skoter: 2,85 kg Max.
  Amigo Wave Junior Foot Brakes Blue/black »

  739 SEK

  CDON

 • Amigo - - Gokart Junior Röd/svart

  Scuderia Ferrari GoKart Denna supercoola GoKart av Scuderia Ferrari är för alla coola pojkar och tjejer från 3 till 8 år. GoKarten har en cool look i stil med en racerbil! GoKarten har fyra robusta EVA-däck, stark ram och en cool flagga.
  Amigo - - Gokart Junior Röd/svart »

  2775 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Girlpower Fotbroms Grön

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Girlpower är vad du letar efter! Scootern är designad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knepen med AMIGO Girlpower scooter! AMIGO Girlpower är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan innehåller ett grepptejp så att du inte glider av skoter, så att du kan göra vad du vill. Högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat skoterns vikt, utan säkerställer också bättre hantering. Sparkcykeln har även fotbroms som är enkel att använda.
  Amigo - Sparkcykel - Girlpower Fotbroms Grön »

  735 SEK

  CDON

 • Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 366 Cm Blå

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är tillverkade av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer Diameter: 366 cm Ingångshöjd: 80 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 150 x 50 x 26 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Studsmatta Med Skyddsnät 366 Cm Blå »

  4809 SEK

  CDON

 • Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Ljusgrön

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt barn att göra de mest galna upptåg. De gör en mjuk landning på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre kraftiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som ser till att nätet håller sig bra och rejält. Ingången med dragkedja ser till att nätet är stängt hela tiden. Detta gör det inte på något sätt möjligt att ramla av studsmattan. AMIGO studsmatta på ben är idealisk om du vill använda studsmattan på ett säkert sätt. Eftersom AMIGO studsmatta står på ben kan den enkelt flyttas. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 305 cm Entréhöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisning medföljer.
  Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Ljusgrön »

  2475 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Silver/svart

  Letar du efter en trick sparkcykel för nybörjare? Scootern är utformad med hållbara och starka material så att du kan utföra coola stunts och hopp. Öva de coolaste knep med AMIGO Maze scooter! AMIGO Maze är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vad du vill för högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering.
  Amigo - Sparkcykel - Draft Junior Fotbroms Silver/svart »

  725 SEK

  CDON

 • Amigo Hjul Stuntstep Wave 100 Mm 82a Pu Svart/grön 2 St

  AMIGO Wave wheels stuntscooter Har du en cool Wave stuntscooter hemma, men hjulen är trasiga eller vill du köpa ett extra set? Då är dessa stuntskoterhjul från AMIGO hjulen du letar efter! Däcken är gjorda av stark polyuretan och kärnan på hjulen är gjord av polypropylen.
  Amigo Hjul Stuntstep Wave 100 Mm 82a Pu Svart/grön 2 St »

  199 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Wave Stuntstep Junior Fotbroms Rosa/svart

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Skotern är utformad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. AMIGO Wave är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av. Du kan göra vad du vill då material som PU-hjul och ABEC 7-lager inte bara minskar vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering. Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sakta ner hastigheten och undvika potentiellt farliga situationer och försiktigt tryck ner foten när du lutar dig tillbaka och du kommer till ett säkert stopp.
  Amigo - Sparkcykel - Wave Stuntstep Junior Fotbroms Rosa/svart »

  685 SEK

  CDON

 • Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Röd

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt barn att göra de mest galna upptåg. De gör en mjuk landning på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre kraftiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som ser till att nätet håller sig bra och rejält. Ingången med dragkedja ser till att nätet är stängt hela tiden. Detta gör det inte på något sätt möjligt att ramla av studsmattan. AMIGO studsmatta på ben är idealisk om du vill använda studsmattan på ett säkert sätt. Eftersom AMIGO studsmatta står på ben kan den enkelt flyttas. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 305 cm Entréhöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisning medföljer.
  Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Röd »

  2475 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - 3step Junior Fotbroms Svart/grön

  AMIGO 3 step childstep är perfekt för att glida runt på! De tre hjulen gör det lättare att hålla balansen. Scootern har också justerbart styr och starka material, så att du kan njuta av den i flera år! Med barnsteget AMIGO 3step får du en skoter hemma som inte bara är rolig, den är också gjord av kvalitetsmaterial! Med den här scootern kan du lära dig tidigt. De tre hjulen ser till att du enkelt kan stå på din scooter. Fotplattan har en grepptejp så att du inte kan glida av med dina skor, så att du kan göra vad du vill. Sväng genom att flytta din vikt från vänster till höger kan du enkelt styra sparkcykeln. Fotbromsen på skoterns baksida gör att du kan sänka hastigheten eller undvika en potentiellt farlig situation Tryck ner foten försiktigt så får du ut det mesta av bromsen.
  Amigo - Sparkcykel - 3step Junior Fotbroms Svart/grön »

  519 SEK

  CDON

 • Amigo Army Junior Foot Brakes Green

  AMIGO Army stuntskoter Letar du efter en stuntskoter för nybörjare? Säg mindre, AMIGO Army är vad du letar efter! Skotern är utformad med slitstarka och starka material så att du kan utföra häftiga stunts och hopp. Finns i olika ljusa färger. Öva på de coolaste knepen med AMIGO Army scooter! Den perfekta skotern för dig AMIGO Army är perfekt för coola hopp och stunts. Däcket har ett grepptejp så att du inte glider av - du kan göra vilket stunt du vill. Material av hög kvalitet som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat skotarens vikt, utan säkerställer också bättre hantering. Det är perfekt för barnen att njuta av en mjuk, tyst och självsäker åktur. Fotbroms Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sänka din hastighet och undvika potentiellt farliga situationer. Tryck försiktigt ner foten när du lutar dig bakåt så kommer du till ett säkert stopp. Det är inte bara säkert, men du kan också göra häftiga knep som hjul med fotbromsen! Rätt skoter för dig Letar du efter en säker och fantastisk scooter? Då är AMIGO Stunt Scooter den perfekta cykeln för dig! Den färgade skotern ser inte bara bra ut, den är också praktisk, robust och säker. Vad mer vill du ha? AMIGO På AMIGO har vi en kompis för alla! Skotern är tillverkad i nederländsk design till ett välkomnande pris. Barn tar sina första små resor genom gatorna med dessa glada skotrar. Skotern är tillverkad i robusta material och finns i många färger. Kommer AMIGO att bli din nästa bästa vän? Specifikationer: Färg: grön Rammaterial: aluminium, stål Materialdäck: aluminium Materialhandtag: gummi Materialhjul: polyuretan (PU) Handtagets bredd: 44 cm Hjul: 100 x 24 mm Hårdhet: 82A Lager: ABEC-7-lager Broms: fotbroms Höjd från däck: 74 cm Total höjd: 80 cm Vikt skoter: 2,85 kg Max.
  Amigo Army Junior Foot Brakes Green »

  719 SEK

  CDON

 • Amigo - Sparkcykel - Wave Junior Fotbroms Röd/svart

  Letar du efter en sparkcykel för nybörjare? AMIGO Wave är vad du letar efter! Skotern är utformad med hållbart och starkt material så att du kan utföra coola stunts och hopp. AMIGO Wave är perfekt för coola hopp och stunts. Ståplattan har en grepptejp så att du inte glider av. Du kan göra vad du vill då material som PU-hjul och ABEC 7-lager inte bara minskar vikten på scootern, utan säkerställer också bättre hantering. Med fotbromsen på skoterns baksida kan du sakta ner hastigheten och undvika potentiellt farliga situationer och försiktigt tryck ner foten när du lutar dig tillbaka och du kommer till ett säkert stopp.
  Amigo - Sparkcykel - Wave Junior Fotbroms Röd/svart »

  685 SEK

  CDON

 • Amigo - Trampolin Med Säkerhetsnät - 244 Cm Mörk Grön

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt lilla barn att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre robusta benen ger ramen stabilitet. Denna studsmatta har ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet när du hoppar. I nätet finns det stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör att man inte kan ramla av studsmattan. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år Monteringsanvisning ingår.
  Amigo - Trampolin Med Säkerhetsnät - 244 Cm Mörk Grön »

  1749 SEK

  CDON

 • Amigo Draft Junior Foot Brakes Silver/black

  AMIGO Draft stunt scooter Letar du efter en stunt scooter för nybörjare? AMIGO Draft är vad du letar efter! Skotern är tillverkad av mycket slitstarka och starka material så att du kan hoppa och stunta med den. Finns i olika ljusa färger. Träna på de coolaste knepen med AMIGO Draft stuntskoter! Den perfekta skotern för dig Med denna stuntskoter kan du hoppa och stunta riktigt bra. Däcket har ett grepptejp så att du inte bara glider av med dina skor, så du kan göra vad du vill. Högkvalitativa material som PU-hjul och ABEC 7-lager har inte bara minskat skoterns vikt, utan ger dig också mer kontroll, vilket gör skoter mycket roligare! Fotbroms Fotbromsen på skoterns baksida låter dig sänka hastigheten eller undvika en potentiellt farlig situation. Tryck ner din fot försiktigt så får du ut det mesta av din broms. Men du kan också använda fotbromsen för att göra häftiga knep som en wheelie! Rätt stuntskoter för dig Letar du efter en supercool stuntskoter att stjäla showen med? Då är AMIGO Draft med coola färger det rätta för dig. Med den vackra färgkombinationen sticker du ut från mängden AMIGO AMIGO är en storlek för alla. Riktig holländsk design, och till ett mycket vänligt pris. Med denna glada stuntskoter gör barn de bästa resorna genom gatorna. Skotern är tillverkad i robust material och finns i många olika färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Specifikationer: Färg: grön Rammaterial: aluminium, stål Materialdäck: aluminium Materialhandtag: gummi Materialhjul: polyuretan (PU) Handtagets bredd: 44 cm Hjul: 100 x 24 mm Hårdhet: 82A Lager: ABEC-7-lager Broms: fotbroms Höjd från däck: 74 cm Total höjd: 80 cm Vikt skoter: 2,85 kg Max.
  Amigo Draft Junior Foot Brakes Silver/black »

  819 SEK

  CDON

 • Amigo Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Blå

  AMIGO studsmatta med skyddsnät På denna studsmatta från AMIGO kommer din lilla bygel att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre stadiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Hoppa säkert Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör det på inget sätt möjligt att ramla av studsmattan. Solid ram AMIGO -studsmattan på benen är idealisk om du vill använda studsmattan säkert. Eftersom AMIGO -studsmattan står på benen kan den enkelt flyttas. Stålramen är tillverkad av galvaniserat stål. Det betyder att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Hoppa av nöje Hur fin är en egen studsmatta i trädgården? Med denna studsmatta kommer du aldrig att bli uttråkad och bara hoppa! AMIGO -studsmattan har ett smidigt, lätt hopp och är tillverkat av högkvalitativa material. Gör de coolaste hoppen och visa alla dina knep! AMIGO AMIGO är en kompis för alla. Äkta nederländsk design, och allt det där till ett mycket vänligt pris. Coola cyklar, matchande delar och tillbehör, fantastiska studsmattor och snygga solglasögon, AMIGO har allt! Trampolinerna är gjorda av robusta material och finns i olika storlekar och otaliga färger. Kommer AMIGO att bli din nya bästa vän? Allmänna specifikationer: Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisningar ingår.
  Amigo Trampolin Med Skyddsnät 244 Cm Blå »

  2909 SEK

  CDON

 • Amigo - Trampolin Med Säkerhetsnät - 244 Cm Svart

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt lilla barn att göra de mest galna upptåg. De landar mjukt på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre robusta benen ger ramen stabilitet. Denna studsmatta har ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet när du hoppar. I nätet finns det stålrör som säkerställer att nätet förblir bra och fast. Ingången med dragkedja ser till att nätet stängs hela tiden. Detta gör att man inte kan ramla av studsmattan. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 244 cm Ingångshöjd: 55 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 150 cm Placering: på ben Mått förpackning: 132 x 54 x 18 cm Max. viktkapacitet: 50 kg Ålder: från 6 år Monteringsanvisning ingår.
  Amigo - Trampolin Med Säkerhetsnät - 244 Cm Svart »

  1749 SEK

  CDON

 • Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Svart

  På denna studsmatta från AMIGO kommer ditt barn att göra de mest galna upptåg. De gör en mjuk landning på den stora, starka duken och tack vare skyddsnätet landar de tillbaka på studsmattan efter varje hopp. De tre kraftiga benen ger stabilitet till ramen. Hoppa in i det roliga! Denna studsmatta levereras med ett skyddsnät. Nätet är av hög kvalitet och ger extra säkerhet vid hoppning. I nätet finns stålrör som ser till att nätet håller sig bra och rejält. Ingången med dragkedja ser till att nätet är stängt hela tiden. Detta gör det inte på något sätt möjligt att ramla av studsmattan. AMIGO studsmatta på ben är idealisk om du vill använda studsmattan på ett säkert sätt. Eftersom AMIGO studsmatta står på ben kan den enkelt flyttas. Stålramen är gjord av galvaniserat stål. Detta innebär att väderförhållandena har liten chans att påverka ramen. Dessutom har rören en diameter på 2,5 cm och en väggtjocklek på 1,2 mm. Diameter: 305 cm Entréhöjd: 76 cm Nettohöjd (från hoppplattform): 180 cm Placering: på ben Mått förpackning: 160 x 50 x 22 cm Max. viktkapacitet: 150 kg Ålder: från 6 år och framåt Monteringsanvisning medföljer.
  Amigo - Studsmatta Med Säkerhetsnät 305 Cm Svart »

  2475 SEK

  CDON

Kolla också