Arexx - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Arexx LindansRobot Byggsats Wtr-Rd1

  En utmärkt robot för nybörjare. Med hjälp av denna batteridrivna byggsats lär du känna grunderna för mekanik och robotens rörelsemönster. Ihopmontering av denna enkla robot är lämplig för barn från 8 år. Endast enkla handverktyg behövs. En skruvmejsel medföljer i byggsatsen. Monteringen av de enskilda komponenterna, ihopmonteringen och förståelsen av bruksanvisningen ger god övning av finmotorik, samspel mellan händernas rörelser och ögonen och av att läsa en teknisk ritning. Tack vare den enkla monteringen är denna robot ett utmärkt startprojekt för nybörjare, och byggsatsen kan användas till robottävlingar, skoltävlingar, robotarbetsgrupper, klass- och utbildningsprojekt, för kvälls- och sommarlovsprogram och naturligtvis som present.
  Arexx LindansRobot Byggsats Wtr-Rd1 »

  121 SEK

  CDON

 • Arexx Expansionsmodul Atmega32 Passar Till: Rp6

  För mer kapacitet till din RP6 robot. Modulen förfogar över en extra ATMEGA32 microcontroller med 16 MHz, 32 extern EEPROM, mikrofonsensor, beeper för ljudsignalisering, 4 lysdioder, 14 lediga I/P portar, av dessa 6 ADC kanaler och en LCD-port.
  Arexx Expansionsmodul Atmega32 Passar Till: Rp6 »

  550 SEK

  CDON

 • Arexx Gripsats För Robotarm Arx-Rs26

  OBS! Denna text är maskinöversatt. Denna stora, metall robotarm gripdon är en idealisk mekanism del för dina robotprojekt och lämpar sig för användning i skolan och pedagogiska projekt. Griparen är försedd med en standardservomotor.
  Arexx Gripsats För Robotarm Arx-Rs26 »

  369 SEK

  CDON

 • Arexx Expansionsmodul Cc-Pro Mega128 Passar Till: Rp6

  Observera, denna text är maskinöversatt. Med denna modul kan du använda programmerbara i Basic och CompactC C-Control PRO MEGA128 moduler för styrning av FP6 via I²C-bussen.
  Arexx Expansionsmodul Cc-Pro Mega128 Passar Till: Rp6 »

  399 SEK

  CDON

 • Arexx Robotarm Byggsats Ra1-Pro

  Denna stora robotarm i metall styrs av en kraftfull ATMEGA64-mikrostyrenhet, som kan programmeras med Open Source Tools i C. Egna program kan enkelt laddas in i mikrostyrenheten med det medföljande USB-gränssnittet och uppladdningsprogrammet. In-/utgångarna I/O och det flexibla I 2 C Bus-systemet gör att robotarmen kan byggas ut med tillsatsmoduler så att den kan reagera på omgivningen.
  Arexx Robotarm Byggsats Ra1-Pro »

  2990 SEK

  CDON

 • Arexx Fotbollsrobot Byggsats Sr-129

  Denna Soccer-Bot är en sexbent fotbollsrobot som levereras som byggsats. Redan ihopbyggnaden ger mycket nöje. Därefter är det bara att köra igång och spela fotboll med roboten man byggt själv. På framsidan finns en mekanism som roboten använder för att styra bollen. Kontrollen har två reglage för motorn. Med dessa kan du flytta roboten i alla önskade riktningar. Bruksanvisningen innehåller inte bara monteringsinstruktioner, utan även mycket nyttig information om teknikens värld.
  Arexx Fotbollsrobot Byggsats Sr-129 »

  204 SEK

  CDON

 • 3590 SEK

  CDON

Kolla också