Baby born - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Baby Born Moped för dockor Play & Fun

  Gör plats för BABY borns fjärrstyrda dockmoped. Detta rosa fordon kan köras runt i rummet både framåt och bakåt. BABY born har gott om plats att sitta bekvämt på dess breda sits och kan händerna kan fästas på styret.
  Baby Born Moped för dockor Play & Fun »

  813 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Soft Touch Sister blond 43cm

  baby born har fått en syster. Baby born interactive sister har samma storlek som den klassiska dockan, så de kan använda samma kläder. Baby born sister har flexibla leder så att hon kan röra på t.ex. Benen. Hon har dessutom ett långt fint hår som du kan borsta och fläta.
  Baby Born Soft Touch Sister blond 43cm »

  931 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Baby Born Magic, Ljus Drengedukke / Tillbehör, 43 Cm

  Åh, liten pojke, vil du ikke sove? Drengen ligger i sengen med vidt åbne øjne och sutter på sin sut. Nu er det tid till at bruge tricket, som vil gøre enhver forældre eller babysitter grön af misundelse: Bare drej på sutten, och den liten pojke lukker øjnene. Hvis bare det var så nemt med rigtige babyer... Baby Born Magic-dukken har 10 livagtige funktioner og leveres med masser af tillbehör, så legen er lige till at springe ind i. Dukken kan bl.a.
  Baby Born Magic, Ljus Drengedukke / Tillbehör, 43 Cm »

  547 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Docka Soft Touch Brother 43 cm

  Baby Born Docka Soft Touch Brother, en sådan liten fräckis! Brorsan har stulit sin systers hårborste igen, trots att han har sin egen till att frisera det rufsiga håret. Men vem kan motstå hans finurliga ansikte med de bruna ögonen, som bara är...
  Baby Born Docka Soft Touch Brother 43 cm »

  399 SEK

  Leksakscity

 • Baby Born Holiday Changing Backpack

  “Se, ett sandslott! Wow, en lama! Den vägen!” BABY born pekar alltid på saker som ska utforskar på vägen och skyndar sig genom omgivningarna. Så mamma och pappa ska hålla deras händer fria. Ryggsäcken med djungelmönster har massor med plats till allt som du behöver på resan. Den har också ett nät inuti till extra förvaring - kanske till blöjor och kräm. Väskan kan ställas in till höjden på barnet. Tillbehör i hög kvalitet till BABY born dockan. Paketet innehåller: ryggsäck, blöja, krämbehållare. Passar till barn från 3 år.
  Baby Born Holiday Changing Backpack »

  325 SEK

  Proshop.se

 • BABY born Magisk Flicka Docka 43 cm

  BABY born Magisk flickdocka med magisk napp, 10 st. livaktiga funktioner plus tillbehör.
  BABY born Magisk Flicka Docka 43 cm »

  699 SEK

  Shopping4net.se

 • Baby Born Jogger

  BABY born är super sportig och älskar att fara runt ute i parken med mamma och pappa. Den vägen mot ankorna! Sväng skarpt till höger. Oj, blommorna - U-sväng! Mot lekplatsen - sprign så snabbt du kan. Den här snabba och flexibla joggvagnen kan allt. Under hela den snabba turen sitter BABY born säker fastspänd i stolen. Det mjuka handtaget har en höjd på 72 cm. Det färgrika överdraget kan fällas tillbaka. Och nätet under joggaren har plats till alla möjliga saker som är bra att ha med på turen. Tillbehör i hög kvalitet till den officiella BABY born-dockan. Ger varierad och långvarig skoj genom lek. Handtagshöjd: 72 cm.
  Baby Born Jogger »

  645 SEK

  FYNDIQ

 • Baby Born - Holiday Deluxe Bikini Set 43cm

  Det är semestertid! BABY born älskar att undersöka världen under vatten och att dyka efter musslor Hennes bikini är i djungeltema och matchar hennes björndykarmask med snorkel. Bikinitoppen är assymetrisk och dekorerad med fransar och ett band med blommor på. För att se till att BABY born inte slår fötterna på småstenarna, kan hon behålla sandalerna på under vatten.
  Baby Born - Holiday Deluxe Bikini Set 43cm »

  259 SEK

  Ellos.se

 • Baby Born Hatt Med Roliga Stift 43 Cm Lila

  BABY born motorhuv Den här söta hatten skyddar inte bara BABY födde ditt huvud från kyla och solsken, utan ser också förtrollande ut för snygg spelkul. Mössan kommer med nio roliga stift, varav tre kan du fästa på sömmen.
  Baby Born Hatt Med Roliga Stift 43 Cm Lila »

  229 SEK

  CDON

 • Baby Born Cykel för dockor Play and Fun

  BABY born älskar att cykla till stranden. Denna söta Play and Fun dockcykel från Baby Born har många lekalternativ som utvecklar fantasin och främjar kreativ lek. Denna cykel för dockor har ett band-system, cykelklocka och blinkande ljus.
  Baby Born Cykel för dockor Play and Fun »

  688 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Brother

  BABY born® och hennes syster tänker hela tiden på nya knep som de kan använda för att busa med deras bror. Men efter bara en blick på BABY born®s bror vet man säkert att han också har en massa trix klar att använda. Hans bruna hår är alltid rufsigt efter allt lekande.
  Baby Born Brother »

  803 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Soft Touch Sister blond 43cm

  baby born har fått en syster. Baby born interactive sister har samma storlek som den klassiska dockan, så de kan använda samma kläder. Baby born sister har flexibla leder så att hon kan röra på t.ex. Benen. Hon har dessutom ett långt fint hår som du kan borsta och fläta.
  Baby Born Soft Touch Sister blond 43cm »

  931 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Docka brunett 43 cm

  BABY Born soft touch lillasyster med brunt hår bär en skjorta med LOVE-tryck och älskar sina syskon mest, som hon delar allt med. Eftersom BABY born och hennes syskon är samma mått kan de byta kläder och accessoarer med varandra väldigt enkelt. Endast hennes blommiga leggings är undantaget.
  Baby Born Docka brunett 43 cm »

  1021 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Sminkdocka 27 cm

  Baby born-sminkdockan kommer med 27 tillbehör. Du kan skapa en blomstrande stil med färgstarkt smink och fantastiska frisyrer. Oavsett om du gillar oborstat hår, en stram hästsvans eller en invecklad fläta är detta högkvalitativa dockhår perfekt för alla slags frisyrer.
  Baby Born Sminkdocka 27 cm »

  690 SEK

  vidaXL.se

 • Baby Born Brother

  BABY born® och hennes syster tänker hela tiden på nya knep som de kan använda för att busa med deras bror. Men efter bara en blick på BABY born®s bror vet man säkert att han också har en massa trix klar att använda. Hans bruna hår är alltid rufsigt efter allt lekande.
  Baby Born Brother »

  803 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Baby Born Little, Dansekjole, 36 Cm

  Nogle gange kan Baby Born Little simpelthen ikke holde fødderne i ro. Och hvorfor skulle hun? Når alt kommer till alt, er dans som at drømme med dine fødder. Den liten danser snurrer rundt i sin struttende klänning med søde flæser på skuldrene och skørt af rosa tyl.  Kjolen er let at få af och på – også for små hænder.    Egenskaber Indeholder: 1 stk. klänning, 1 stk. bøjle Passer till alle dockor med en længde på ca.
  Baby Born Little, Dansekjole, 36 Cm »

  136 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Creation Fashion Klänning Med Räv

  En liten räv følger nysgerrigt med från den søde, liten klänning lavet i et sjovt, prikket materiale med træ-lignende knapper. For at undgå kølige dukkearme, indeholder sættet også en fin langærmet trøje med dekorativ röd søm. Takket være pasform och design kan BABY born, Baby Annabell och andre dockor i størrelsen 38-46 cm. låne hinandens tøj.
  Baby Born Creation Fashion Klänning Med Räv »

  132 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Docka Interaktiv Soft Touch Sister 43 cm

  Hon bär en LOVE-blus och jeanskjol, och hon älskar sina syskon överallt på jorden och delar allt med dem. Eftersom BABY Born och hennes syskon har samma storlek, kan de lätt byta kläder och tillbehör med varandra. Hennes blommiga leggings är...
  Baby Born Docka Interaktiv Soft Touch Sister 43 cm »

  549 SEK

  Leksakscity

 • Baby Born Sneakers, Turkos, 43 Cm

  Det er egentlig uhøftligt ikke at se på den person, man taler med. Men den holografiske effekt på Baby Borns skor er alt for distraherende. Man kan simpelthen ikke lade være med at se ned och beundre dem. Sølvfolien mellem det turkise læder reflekterer lyset i alle regnbuens farver! Skoene er med velcro-lukning och meget lette at få af och på.
  Baby Born Sneakers, Turkos, 43 Cm »

  164 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Surprise, Docka I Ägg

  Se, hvad storken er kommet med! En nyfødt baby er ankommet, som du kan begynde at lære at kende. Først kan du vikle babyen ud af stoffet, så du kan se den søde puppe, den er svøbt i. Puppen, som babyen ligger i, når den sover, kan forestille en humla, en vaffelis, en havfrue eller noget helt andet! Øjnene er stadig lukkede, så du er nødt till at vække babyen for at se, hvilken øjenfarve, den har. Det gør du ved at gnide nænsomt på øjnene med en fugtig klud.
  Baby Born Surprise, Docka I Ägg »

  122 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born GåByen-Tøj / Klänning, 43 Cm

  En tjur i byen skal foregår med stil! Med kjolen i lag-på-lag-look er Baby Born klædt moderigtigt på till turen. For det meste kører hendes bror hende ind till hendes aftale i byen på sin scooter. For at hjelmen ikke skal ødelægge hendes frisure, har hun den gule hue nedenunder. Som beskyttelse mod vinden bærer hun jakken med det sølvskinnende diamantmønster. De kontrastfarvede ribkanter och lynlåsen passer perfekt till bogstavprintet på kjolen.
  Baby Born GåByen-Tøj / Klänning, 43 Cm »

  342 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Surprise, Serie 4, Docka I Blomsterknop

  Wow, nu kommer storken også med blomsterbabyer! En nyfødt baby er ankommet, som du kan begynde at lære at kende. Den er gemt i en smuk blomsterknop, som du skal åbne. Først kan du vikle babyen ud af stoffet, så du kan se den søde puppe, den er svøbt i. Puppen, som babyen ligger i, når den sover, kan forestille en smuk blomma, en magisk enhjørning, et stribet bolsje eller noget helt andet! Øjnene er stadig lukkede, så du er nødt till at vække babyen for at se, hvilken øjenfarve, den har.
  Baby Born Surprise, Serie 4, Docka I Blomsterknop »

  158 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Dagis Lillasyster Docka 36 cm

  Lillasystern älskar att gå i dagis. Tjejen kunde inte vänta på att hon skulle starta i björngruppen. Hon är ju redan stor och kan stå helt av sig själv. Förutom de flexibla knän är den lilla generellt mycket rörlig, som gör det till en...
  Baby Born Dagis Lillasyster Docka 36 cm »

  499 SEK

  Leksakscity

 • Baby Born Nattøj 1 Stk. Ass.

  BABY born® er en rigtig natteravn. Når hun ikke kan sove, kravler hun modigt ud af sin säng och vandrer ud i natten med sin natsværmerlommelygte for at finde mor och fars säng at putte i. Pres 1 gang på vingerne for at få lommelygten till at lyse, presser du to gange, bliver den ved med at lyse och presser du en tredje gang, slukker den.   De lange ærmer och ben på pyjamassen, gør at BABY born® ikke fryser under sine nattelige ekspeditioner.
  Baby Born Nattøj 1 Stk. Ass. »

  246 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Stort Sett / Cykeltøj, 43 Cm

    "Tuuut"! Sådan lyder starthornet for Tour de Baby Born. Den liten cykelrytter har et særligt sejt sett till at cykle i. Hendes vindjakke med huva har trendy geometriske mønstre, och formerne går igen på solbrillerne. Jakken passer perfekt till den mørkelilla bluse, som har motiv af bjørnen Bruno. Baby Born har selvfølgelig matchende sportssko på och et par sølvfarvede byxor, som skenor som en medalje i solen.
  Baby Born Stort Sett / Cykeltøj, 43 Cm »

  255 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Badeshorts, 1 Par, 43 Cm

  Det er ferietid! Baby Born Boy er den sejeste pojke i verden, når han går ned ad stranden och rundt om poolen i sine cool badeshorts. Det ene par shorts har et farverigt print af bjørnen Bruno med solbriller på, och det andet par har et rigtig sommerligt junglemønster. Begge par har en behagelig och rummelig pasform, så Baby Born har fuld bevægelsesfrihed.  Takket være det afslappede fit passer shortsene ikke kun till Baby Born-dukker i str. 43 cm. Også andre dockor i str.
  Baby Born Badeshorts, 1 Par, 43 Cm »

  81 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Luksus Bikini / Tillbehör, 43 Cm

  Det er ferietid, och Baby Born elsker at betragte den undersøiske verden och dykke efter muslinger. Her får hun ikke bare en flot bikini med tropisk print, men også er en matchende bjørnedykkermaske med snorkel och et par praktiske badesko, så hun ikke skærer sig på de skarpe sten. Bikinien har en asymmetrisk top som er dekoreret med en feminin flæse och en flot hawaiiblomst på den ene skulder. Alle delene er lette at få af och på.
  Baby Born Luksus Bikini / Tillbehör, 43 Cm »

  274 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Sovsäck M/ Guld

  Fødselsdagsfester er store och virkelig spændende, men også meget udmattende. Efter sin helt særlige dag smutter Baby Born ned ind i sin lyserøde sovepose. Velcro-stropperne gør det nemt for hende at komme ned i den. Den bløde, lune sovepose er dekoreret med guldfarvede kanter och et sødt motiv af en kanin, der drømmer om det ydre rum. Och så drømmer fødselsdagspigen om solen, månen och stjernerne, kagen, gaverne og konfetti.   Egenskaber Indeholder: 1 stk.
  Baby Born Sovsäck M/ Guld »

  144 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Boho-Kjole / Bæltetaske, 43 Cm

  At gå barfodet gennem engen och danse med sommerfuglene… Det liten blomsterbarn elsker simpelthen den hvide, blomstrede klänning med de farverige prints. Kraven med V-udskæring er pyntet med neonpink bånd. De vilde bær och nødder, som hun har samlet undervejs, har hun gemt i bæltetasken. Den skinnende, neongrønne taske ligner krokodillelæder och er virkelig en ægte eye catcher.  Kjolen och tasken er lette at få af och på.
  Baby Born Boho-Kjole / Bæltetaske, 43 Cm »

  110 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Princess On Ice Set 43cm

  Når BABY born kommer skøjtende over, ligner det en barneleg.   Den blå klänning med en overdel besat af pailletter, tylskørt och snefnug på fuldender looket och ser fortryllende ud.   Efter en lång dag på isen har BABY born røde kinder af alt den friske luft och hun falder straks i søvn. Premium tillbehör till BABY born dukken.   Från 3 år.
  Baby Born Princess On Ice Set 43cm »

  206 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Dolly Moda, Sommerkjole / Leggings, 1 Sett, 43 Cm

  Gør scenen insyn till Dolly Moda! En apa, en lejon och en elefant optræder på den røde sommerkjole i cirkusstil med sjove kvaster. Den leveres med matchende stribede leggings. Det liten pindsvin på den lila klänning med prikker, flæser och sløjfer kan ikke vente med at gøre entre på scenen. De matchende turkise leggings er dekoreret med et sødt hjerte. Takket være det afslappede fit passer tøjet ikke kun till Baby Born-dukker i str. 43 cm. Også Baby Annabell och alle andre dockor i str.
  Baby Born Dolly Moda, Sommerkjole / Leggings, 1 Sett, 43 Cm »

  164 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Bæresele M/ Pailletter

  Baby Born føler sig som en prinsessa i sin bæresele. Før i tiden blev konger och dronninger båret rundt i en bærestol, och Baby Born føler, at hendes bæresele er en moderne version af den. Den er også fantastisk flot, for sædet er dækket med farvechangerende pailletter, och der er stjerner overalt på den polstrede ryg. Kaninen Benno er også med på ekskursionen som astronaut på selerne, som kan justeres och derfor kan bruges af børn i forskellige størrelser.    Egenskaber Indeholder: 1 stk.
  Baby Born Bæresele M/ Pailletter »

  218 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Guldfrakke / Byxor, 43 Cm

  Egentlig er Baby Born er 30 år gammel, men hun har stadig det samme hjärta af guld, der passer så godt till dette outfit. Till sin fødselsdag kan den lille fashioniasta stolt fremvise en sej, guldfarvet trenchcoat med bindebælte och fine, lyserøde detaljer. Dertil bærer hun farverige byxor med et sjovt tegneserieprint. Alle delene er lette at få af och på. Takket være det afslappede fit passer tøjet ikke kun till Baby Born-dukker i str. 43 cm. Også Baby Annabell och alle andre dockor i str.
  Baby Born Guldfrakke / Byxor, 43 Cm »

  177 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Badedragt, 1 Stk., 43 Cm

  Det er ferietid, och Baby Born er lige så stilfuld som altid, når hun er i poolen och på stranden. En af hendes badedragter har et sommerligt tropisk prink og er dekoreret med søde, lyserøde flæsekanter for oven. Den sjove anka, Berta, er trykt på den anden badedragt, som har stropper, der bindes bag om nakken, och pink flæsedetaljer i benudskæringerne.  Badedragterne sælges assorteret. De er begge  lette at få af och på.
  Baby Born Badedragt, 1 Stk., 43 Cm »

  81 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Tøjsæt Med Hættetrøje, 1 Sett, 43 Cm

  Enhver drengedukke bliver supersmart i et af de seje sett drengetøj! Baby Born har verdens bedste bror. Det er derfor, der står ”Best Bro”, på den røde hættetrøje, som følger med et af sættene. Trøjen i lag-på-lag-design har søde bjørneører på hætten, som helt sikkert vil bedåre pigerne. De seje jeans med slid har cool lapper på. Trøjen i det andet tøj er blå med et flot print, och hætten er dekoreret med en sjov dinosauruskam, mens de sorte læder-look-jeans har rå och dekorative pyntesyninger.
  Baby Born Tøjsæt Med Hættetrøje, 1 Sett, 43 Cm »

  233 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Magic, Mørk Pigedukke / Tillbehör, 43 Cm

  Den liten kan ikke forstå, hvorfor hun allerede skal i seng. Det er jo stadig helt lyst udenfor! Da er det, at mor och far har et trick: Bare drej sutten i munden, så lukker hun øjnene. Hvis bare det var så let med alle babyer... Baby Born Magic-dukken har 10 livagtige funktioner og leveres med masser af tillbehör, så legen er lige till at springe ind i. Dukken kan bl.a. drikke af sutteflasken, græde med rigtige tårer och tisse i bleen.
  Baby Born Magic, Mørk Pigedukke / Tillbehör, 43 Cm »

  588 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Magisk Flicka Bruna Ögon Docka 43 cm

  BABY born Magisk Flicka Bruna Ögon Docka 43 cm. God natt sagan är mycket spännande, men flickan är för trött. Hennes ögon stänger sig alltid, när hon får läst sagan för sig. Men flickan har ett litet trick: bara vrid på nappen i munnen, och...
  Baby Born Magisk Flicka Bruna Ögon Docka 43 cm »

  499 SEK

  Leksakscity

 • Baby Born Fashion Dress With Leggings S

  Sjovt trøje och leggins-sæt. En glad, liten orm med et farverigt æble griner från forsiden af denne fine bluse - en grön trøje med flæsede ærmer, udsmykket med sjove prikker på ærmer och inderside. Matchende leggins i jeans stil med röd søm medfølger. Takket være pasform och design kan min liten BABY born, Baby Annabell och andre dockor i størrelsen 30-36 cm. låne hinandens tøj.
  Baby Born Fashion Dress With Leggings S »

  136 SEK

  MidHobby SE

 • Baby Born Dolly Moda Leggins

  Nuttede leggins till envhver lejlighed!   6 forskellige designs - alle med påtrykt motiv på numsen.   Passer till alle dockor i størrelsen 38-46 cm. Varen sælges 1 stk.
  Baby Born Dolly Moda Leggins »

  177 SEK

  MidHobby SE

Kolla också