Baby Dan - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Baby Dan Lekmatta Love Birds Grå

  Love BirdsEn mjuk och snygg lekmatta för barnet att ligga på. Kommer i grått med smala vita ränder och broderi på söta ugglor.
  Baby Dan Lekmatta Love Birds Grå »

  499 SEK

  Husochhemma.se

 • Baby Dan Lekmatta Love Birds Grå

  En mjuk och snygg lekmatta för barnet att ligga på. Kommer i grått med smala vita ränder och broderi på söta ugglor. Lekmattan går utmärkt att tvätta. Oekotex-certifierad IW 00095vilket innebär att produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar.
  Baby Dan Lekmatta Love Birds Grå »

  419 SEK

  Homeroom.se

 • Baby Dan - Lekmatta Love Birds Grå

  En mjuk och snygg lekmatta för barnet att ligga på. Kommer i grått med smala vita ränder och broderi på söta ugglor. Lekmattan går utmärkt att tvätta. Oekotex-certifierad IW 00095vilket innebär att produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar.
  Baby Dan - Lekmatta Love Birds Grå »

  419 SEK

  Ellos.se

 • Gåstol Peach, Babydan

  Gåstol som även kan användas som lära-gå-vagn med mjuka och tysta hjul och leksaker som stimulerar barnets sinnen. Gåstol/gåvagn med tygsäte för barn som ska till att lära sig gå. Barnet sitter bekvämt i den stabila stolen medan hen lär sig att balansera sig runt på benen. Stolens höga rygg ger barnet bra stöd. Gåstolen är spännande för barnet och stimulerar samtidigt sinnena med leksaker, musik och ljus. Det har sött tyg i fina och moderna färger och mönster. Tack vare handtaget bakpå gåstolen kan barnet gå bakom och använda den som en lära-gå-vagn, och du kan även hjälpa lite i början om de små benen behöver det. Stolen kan rotera hela vägen runt och har bromsklossar som extra skydd vid trappor (vi rekommenderar säkerhetsgrindar på alla trappor). Hjulen har gummibeläggning så att de ska vara skonsamma mot golvet och höras mindre när de körs på hala golv. Vagnens höjd kan justeras i tre lägen, så att den passar barnets benlängd, och när den ska packas ihop kan vuxna enkelt fälla ihop den med ett tryck på undersidan, så tar den mindre plats. Lekbordet kan lätt tas av och rengöras med en fuktig trasa. - Stimulerar barnets utveckling genom musik, ljus och lek - Hopfällbar - Bromsklossar med trappstopp - Kan justeras i tre olika höjder - Hör rygg för optimalt stöd - Optimal placering av vagnens fyra hjul ger stabilitet - Hjul med gummibeläggning - Lekbord som lätt kan tas av och rengöras - Kan rotera 360 grader - Griphandtag för hög säkerhet - Avtagbar och tvättbar klädsel - För barn +6 månader - Godkänt för 12 kg Tillverkad av: PP-plast. Använder 2 x AA batterier - ingår ej. Uppfyller standard: EN 1273:2005 Kom ihåg att barnet alltid ska kunna röra ytan/golvet med fötterna. Använd gåstolen i korta perioder (max. 20 min.). VARNING: Lämna aldrig barnet oövervakat. Håll alltid uppsikt över barnet när det är i lära-gå-stolen. VARNING: Förhindra åtkomst till trappor, steg och ojämna ytor. Lära-gå-stolen är avsedd för barn som kan sitta utan hjälp, ungefär från 6 månaders ålder. Den är inte avsedd för barn som väger mer än 12 kg.
  Gåstol Peach, Babydan »

  795 SEK

  CDON

 • Baby Dan Gåstol Grå

  Baby Dans gåstol är perfekt hjälp för ditt barn när hen lär sig att gå! Din lilla sitter säkert i stolen och kan röra sina små ben medan den integrerade leksaken med musik och ljus stimulerar hans eller hennes sinnen och utveckling. Med handtaget på baksidan kan ditt barn också gå bakom gåstolen. Hjulen kan vridas 360 grader och är gummibelagda, så gåstolen rör sig smidigt och ljudlöst. Dessutom är den utrustad med bromsbelägg för att säkerställa extra säkerhet för trappor. Gåstolen är höjdjusterbar i 3 lägen för att passa ditt barns längd. Lekbordet är enkelt att ta bort och kan rengöras med en våt trasa.
  Baby Dan Gåstol Grå »

  999 SEK

  CDON

 • Babydan Lekmatta Geomatric Shapes, Rosa

  Tjock och mjuk lekmatta i läckra, moderiktiga färger och med geometriska former. Skumgolvet ger isolering underifrån när barn till exempel ligger och leker och kan användas för alla åldrar. Det tjocka skummet är stöt-, ljud-, kyla- och värmeisolerande. Kan användas platt som ett lekgolv eller t.ex. inbyggt i en kub, så att de geometriska formerna kan användas för att leka med genom att putta runt den. Består av 9 rutor som kan sättas ihop på olika sätt beroende på vad skummattan ska användas till. Mått ihopbyggd matta: 90x90 cm, höjd 1,4 cm. NOTERA! Platterna säljs blandade på ett sådant sätt att vissa har 5 rosa 4 grå rutor och andra 5 grå och 4 rosor.
  Babydan Lekmatta Geomatric Shapes, Rosa »

  199 SEK

  CDON

Kolla också