Big - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • BIG Trafikskyltar

  Trafikskyltar för lek som gör att barnen samtidigt kan lära sig om trafikregler och hur man uppför sig i trafiken. Bygg ett eget trafiknät hemma eller på lekplatsen och få kunskap om trafikens regler. Innehåller totalt 10 märken som kan fästas på 6 olika skyltar.
  BIG Trafikskyltar »

  874 SEK

  Staples.se

 • BIG Bobby Car Tuta

  Utrusta lillens Bobby Car med denna Bobby Car Tuta från det tyska leksaksmärket BIG. – Passar alla Bobby Cars och sätts på ratten. När man trycker på tutan blinkar även LED-lamporna. – Passar Bobby Car Classic, Bobby Car New, Bobby Quad och Tractors. – Passar barn från 1 år. – Mått: 7 x 7 x 3 cm.
  BIG Bobby Car Tuta »

  149 SEK

  Babyshop.se

 • BIG Bobby Car Classic Röd

  BIG Bobby Car Classic är en klassisk och rolig sparkbil som har varit många barns favoritleksak i flera generationer. Gåbilen är tillverkad i robust plast för att vara både säker och tåla en massa lek och bus.
  BIG Bobby Car Classic Röd »

  359 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Lastbil Maxi Truck Gul

  Stor lastbil från BIG-Power-Worker med tippbar lastcontainer för tömning. Klarar av att transportera allt från sand till vatten till byggklossar, du väljer. Mjuka däck som varken lämnar ränder eller repor på golvet och passar sig därför lika bra för inomhus- som utomhusbruk.
  BIG Lastbil Maxi Truck Gul »

  549 SEK

  ellos.se

 • BIG Bobby Car - Next

  Jubileumsversion av den klassiska Bobby Car som fyller 45 år! Den här varianten kommer med tysta hjul, dubbla LED-lampor som styrs via instrumentbrädan, ett löstagbart och tvättbart mjukt säte samt en elektronisk tuta.
  BIG Bobby Car - Next »

  1199 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car Classic Röd

  Ditt lilla busfrö kommer älska att köra runt på denna fina Bobby Car Classic i Röd från BIG. – Klassisk Bobby-Car design. – Stadig ratt med mekanisk tuta. – Ergonomisk sits. – Fyra slitstarka hjul. – Dragkrok på framsidan. – Tillverkad i Tyskland. Detta ingår: – 1 x Bobby car. – Mått: 58 x 30 x 38 cm.
  BIG Bobby Car Classic Röd »

  499 SEK

  Babyshop.se

 • BIG Power-Worker Tippbil

  En stor tippbil från tyska BIG. Flytta på sand, konstruktionsmaterial eller annat – bara ditt barns fantasi sätter gränser! Tippbilen har en kapacitet på att flytta upp till en liter gods åt gången. Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: L33 x B20 x H23 cm.
  BIG Power-Worker Tippbil »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Bobby Boat Plastbåt, Röd

  BIGs Bobby Boat är en plastbåt med tillhörande paddel för äventyr på vatten. Båten är tillverkad i högkvalitativ polyeten som tål lek och bus. Den är dessutom resistent mot saltvatten och tål all typ av väderlek. Bobby Boat har halkfria säten – för ditt barns säkerhet.
  BIG Bobby Boat Plastbåt, Röd »

  899 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Power-Worker Grävmaskin

  En fin och rolig grävmaskin från BIG. Enkel att leka med – till och med för de minsta. Grävskopan har en god grävförmåga – skopan har nämligen en kapacitet på 0,5 liter! Grävmaskinen är tillverkad i Tyskland. Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: L67 x B20 x H25 cm.
  BIG Power-Worker Grävmaskin »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Power Work Maxi Truck

  En lastbil från BIG som du kan lasta med sand, leksaker och mycket annat! Den häftiga lastbilen är utrustad med ett tippbart flak och mjuka hjul som inte lämnar märken på golvet. Lastbilen rengörs med enkelhet genom att skölja av den med vatten. Rekommenderad ålder: Från 12 månader. Rymmer: 4,2 liter, 25 kg.
  BIG Power Work Maxi Truck »

  599 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Bobby Car Classic Blå/Lime

  BIG Bobby Car Classic Blå/Lime är en helt ny modell av den klassiska gåbilen Bobby Car. Med dess nya läckra blåa nyans och limegröna detaljer är den här Bobby Car-bilen ett måste till alla små bilförare där hemma! Sparkbilen är utrustad med smidiga ljudlösa däck samt en rolig hastighetsdetalj och tuta.
  BIG Bobby Car Classic Blå/Lime »

  599 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG - Power Worker Traktor

  Traktor med avtagbar frontlastare och rörlig arm. Ergonomiskt utformad för att passa små händer perfekt. Traktorn har mjuka hjul som gör den lika lämplig för inomhuslek som utomhus. Mått: 46 x 20 x 23 cm. Från 2 år.
  BIG - Power Worker Traktor »

  249 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - New Rockstar Girl

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt utförande. Med stor plats att lägga upp benen på huven och en inbuktning för knäna. Den har även en säkerhetsratt med tuta, ett hemligt fack under tanklocket och tystgående hjul. Möjlighet att fästa släp till bilen finns både fram och bak.
  BIG Bobby Car - New Rockstar Girl »

  539 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Classic Polis/Ocean

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt polisutförande. Finns även stickers för att få ett härligt havstema också. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 50 kg.
  BIG Bobby Car - Classic Polis/Ocean »

  429 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Classic Röd

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 35 kg.
  BIG Bobby Car - Classic Röd »

  379 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - New Royal Blue

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt utförande. Med stor plats att lägga upp benen på huven och en inbuktning för knäna. Den har även en säkerhetsratt med tuta, ett hemligt fack under tanklocket och tystgående hjul. Möjlighet att fästa släp till bilen finns både fram och bak.
  BIG Bobby Car - New Royal Blue »

  529 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Classic Little Star

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu med stjärnklistermärken som används för dekorering. Det ingår stjärnor i både rosa och blått utförande. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 35 kg.
  BIG Bobby Car - Classic Little Star »

  429 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Classic Flower Rosa

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt rosa utförande. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 35 kg.
  BIG Bobby Car - Classic Flower Rosa »

  429 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Släp - Royal blue

  Roligt släp till din Bobby Car att lasta fullt med leksaker. Runda hörn och kanter gör leken säkrare. Släpet går att koppla ihop med alla dina Bobby Cars. Mått: 50 x 29 x 24 cm. Maxvikt 25 kg. Från 1 år.
  BIG Bobby Car - Släp - Royal blue »

  299 SEK

  babyland.se

Kolla också