Big - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • BIG Bobby Car Classic, Röd 12 mån - 4 år

  Bobby Car Classic Racer från BIG har en modern design i rött med vitt tryck. Tack vare sin barnvänliga, robusta design och funktionalitet är BIG Bobby Car Classic en bästsäljare och en favorit bland barnen världen över.
  BIG Bobby Car Classic, Röd 12 mån - 4 år »

  499 SEK

  lekmer.se

 • BIG Trafikljus

  Trafikljus för användning under lek, men som samtidigt ger barnen kunskap om trafikregler. Ljuset för både trafik och fotgängare ändras automatiskt, men det går även att manövrera ljuset manuellt.
  BIG Trafikljus »

  557 SEK

  Staples.se

 • BIG Bobby Car Classic Blå/Lime

  BIG Bobby Car Classic Blå/Lime är en helt ny modell av den klassiska gåbilen Bobby Car. Med dess nya läckra blåa nyans och limegröna detaljer är den här Bobby Car-bilen ett måste till alla små bilförare där hemma! Sparkbilen är utrustad med smidiga ljudlösa däck samt en rolig hastighetsdetalj och tuta.
  BIG Bobby Car Classic Blå/Lime »

  599 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Bobby Car - New Rockstar Girl

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt utförande. Med stor plats att lägga upp benen på huven och en inbuktning för knäna. Den har även en säkerhetsratt med tuta, ett hemligt fack under tanklocket och tystgående hjul. Möjlighet att fästa släp till bilen finns både fram och bak.
  BIG Bobby Car - New Rockstar Girl »

  539 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobbycar Next

  Här kommer Bobbycar next, en lyxvariant av klassiska Bobbycar! Bilen har dubbla strålkastare med LED, en mjuk skumgummisits och en elektronisk tuta. Tack vare sin barnvänliga design, smidiga konstruktion och mångsidighet är BIG Bobby Car den mest sålda lära-gå-leksaken i världen.
  BIG Bobbycar Next »

  1499 SEK

  ellos.se

 • BIG Bobby Car Tuta med Ljus 12 mån - 4 år

  Nu kan din lille racerförare låta alla veta att de är på väg med roliga Bobby Car Tuta med Ljus från BIG. – Megastark tuta med ljuseffekt – Passar till alla BIG-rattar med plats för tuta – Rekommenderad ålder från 1 år och uppåt – CE-certifierad – Kräver 2 x 1.
  BIG Bobby Car Tuta med Ljus 12 mån - 4 år »

  149 SEK

  lekmer.se

 • BIG Trafikskyltar

  Trafikskyltar för lek som gör att barnen samtidigt kan lära sig om trafikregler och hur man uppför sig i trafiken. Bygg ett eget trafiknät hemma eller på lekplatsen och få kunskap om trafikens regler. Innehåller totalt 10 märken som kan fästas på 6 olika skyltar.
  BIG Trafikskyltar »

  874 SEK

  Staples.se

 • BIG Bobby Boat Plastbåt, Röd

  BIGs Bobby Boat är en plastbåt med tillhörande paddel för äventyr på vatten. Båten är tillverkad i högkvalitativ polyeten som tål lek och bus. Den är dessutom resistent mot saltvatten och tål all typ av väderlek. Bobby Boat har halkfria säten – för ditt barns säkerhet.
  BIG Bobby Boat Plastbåt, Röd »

  899 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Power-Worker Mini Glassbil

  Bjud dina vänner på glass! Med denna roliga glassbil från BIG får du även två glasstrutar, två glasskulor och en glasskopa. Rekommenderad ålder: Från 2 år.
  BIG Power-Worker Mini Glassbil »

  179 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Power-Worker Tippbil

  En stor tippbil från tyska BIG. Flytta på sand, konstruktionsmaterial eller annat – bara ditt barns fantasi sätter gränser! Tippbilen har en kapacitet på att flytta upp till en liter gods åt gången. Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: L33 x B20 x H23 cm.
  BIG Power-Worker Tippbil »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • BIG Bobby Car - Next

  Jubileumsversion av den klassiska Bobby Car som fyller 45 år! Den här varianten kommer med tysta hjul, dubbla LED-lampor som styrs via instrumentbrädan, ett löstagbart och tvättbart mjukt säte samt en elektronisk tuta.
  BIG Bobby Car - Next »

  1299 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - New Royal Blue

  Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt utförande. Med stor plats att lägga upp benen på huven och en inbuktning för knäna. Den har även en säkerhetsratt med tuta, ett hemligt fack under tanklocket och tystgående hjul. Möjlighet att fästa släp till bilen finns både fram och bak.
  BIG Bobby Car - New Royal Blue »

  529 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobby Car - Classic Turkos/grön

  Klassisk Bobby Car i turkost och grönt. Den har tystgående "Fulda"-hjul som också är snällare mot golven hemma. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Passar för barn från 1 år och uppåt. Mått: 57 x 30 x 39 cm. Max vikt: 50 kg.Levereras med 3 års garanti.
  BIG Bobby Car - Classic Turkos/grön »

  529 SEK

  babyland.se

 • BIG - Power Worker Traktor

  Traktor med avtagbar frontlastare och rörlig arm. Ergonomiskt utformad för att passa små händer perfekt. Traktorn har mjuka hjul som gör den lika lämplig för inomhuslek som utomhus. Mått: 46 x 20 x 23 cm. Från 2 år.
  BIG - Power Worker Traktor »

  229 SEK

  babyland.se

 • BIG Bobbycar Classic Röd

  BIG Bobbycar är en klassisk och rolig sparkbil som har funnit med i många generationer. Gåbilen är tillverkad i robust plast för att både vara säker och klara massa lek och bus, bilen tål upp till 50kg vikt, har ergonomiskt säte och extra benutrymme för äldre barn.
  BIG Bobbycar Classic Röd »

  499 SEK

  ellos.se

Kolla också