Dantoy - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Dantoy Picknick-set i 63 delar

  Picknick set från Green Garden. Med detta set har du allt som behövs för att bjuda på en härlig picknick. Perfekt för rollekar.
  Dantoy Picknick-set i 63 delar »

  449 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Köksleksaker Grillset

  Hamburgare är en favorit hos många barn, och nu kan ditt barn själv testa på att komponera sina hamburgare. I det här setet från Dantoy ingår bland annat olika ingredienser till hamburgare, ketchup, senap, pommes frites och kycklingklubbor – allt tillverkat i plast. Rekommenderad ålder: Från 2 år.
  Dantoy Köksleksaker Grillset »

  329 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy DT 1 racer

  The colourful dantoy DT1 Racer bike with two wide wheels is perfect for the real little biker. Balance and coordination are trained when the children are walking or running with the bike by pushing with their feet.
  Dantoy DT 1 racer »

  385 SEK

  Proshop.se

 • DANTOY sandkvarn

  DANTOY sandkvarn Oavsett om det är på stranden eller i sandlådan så ger denna DANTOY sandkvarn en ny dimension till sand- och vattenleken. Häll sand eller vatten i tratten högst upp och se det strömma genom de snurrande hjulen och skopan.
  DANTOY sandkvarn »

  75 SEK

  Toysrus.se

 • DANTOY burkstyltor, gul

  Med dessa burkstyltor från Dantoy kan barnen aktivera sig på ett enkelt och roligt sätt. Håll i repen,sätt fötterna på burkarna och traska iväg  20 cm högre än du brukar vara! Ett bra sätt att .va balans och koordination. Burkarna är av plast och 20 cm höga.
  DANTOY burkstyltor, gul »

  70 SEK

  BR.se

 • Dantoy Green Garden-matlekset, 15 delar, 130 x 140 mm

  Det här är ett roligt set med ljusa färger som är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det perfekt för barn som älskar att leka med maten.Det här roliga matspelsetet är till för barn från 3 år. Det är perfekt för barn som älskar att utforska och låta kreativiteten flöda när det kommer till mat.
  Dantoy Green Garden-matlekset, 15 delar, 130 x 140 mm »

  157 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Dumper

  Gul dumber som klarar av att flytta sand, sten och mycket annat.Denna stora gula dumper är ett roligt tillskott i sandlådan eller lekparken. Den stora dumpersen har gott om plats för sand som behöver transporteras i sandlådan.
  Dantoy Dumper »

  362 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Lastbil

  Lastbil som passar lika brainomhus som utomhus.Stor lastbil för både inomhus- och utomhuslek. Lastbilen passar bra i både sandlådan och på bilmattan. Lastbilen klarar av att transportera stora saker i flaket.
  Dantoy Lastbil »

  149 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Diskset, 10 delar

  Det här är ett roligt diskset med ljusa färger, vilket gör det perfekt för barn som älskar att leka med maten.Det här är ett underbart diskset i klara färger som innefattar bestick och rengöringstillbehör. Det är perfekt för barn som älskar att vara kreativa med maten.
  Dantoy Diskset, 10 delar »

  137 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Minikök, Rosa/Lila

  Med det här miniköket från Dantoy kan ditt barn börja utforska matlagning. Setet består av två spisplattor i plast med knappar som kan vridas. I setet medföljer också matlagningsredskap, så som en stekpanna, en kastrull, stekspadar och en visp. Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 30 x 37 x 26,5 cm.
  Dantoy Minikök, Rosa/Lila »

  329 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Motorcykel Polis, Svart/Vit

  Polismopeden med två breda hjul från Dantoy är perfekt för den lilla motorcykelentusiasten. Ditt barn får träna både balans och koordination när hen går eller springer med cykeln genom att sparka med fötterna. Mopeden är hållbar och kan användas både inomhus och utomhus.
  Dantoy Motorcykel Polis, Svart/Vit »

  399 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Köksleksaker Matset

  Med det här kompletta matsetet från Dantoy kan ditt barn skapa sina favoritmåltider. Setet innehåller bland annat ingredienser till hamburgare, tallrikar, bestick, glas och en kanna – allt tillverkat i tålig plast. Komplettera gärna med andra produkter från samma varumärke. Rekommenderad ålder: Från 2 år.
  Dantoy Köksleksaker Matset »

  289 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Släp Plasthjul, Röd/Blå

  Ett släp till Dantoys färgglada moped! Perfekt att transportera leksaker och annat roligt i. Släpet är hållbart och kan användas både inomhus och utomhus. - Svanenmärkt Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 45 x 26 x 30 cm. Material: Plast. Hjul: Plast.
  Dantoy Släp Plasthjul, Röd/Blå »

  249 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Köksleksaker Bakset

  Med det här kompletta baksetet från Dantoy kan ditt barn fantisera ihop sina favoritkakor och bakverk. I setet ingår bland annat en skål, tallrik, kavel, visp och stekspade. Komplettera gärna med annan leksaksmat eller ett helt leksakskök. Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: 36,5 x 10 x 26,5 cm.
  Dantoy Köksleksaker Bakset »

  229 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Frukostset, Röd/Gul

  Det här är ett kreativt och inspirerande frukostset från Dantoy. I setet ingår bland annat tallrikar, bestick, muggar, en kanna, ägg och en bricka – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Drömmen för alla små matlagningsentusiaster! Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  Dantoy Frukostset, Röd/Gul »

  179 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Motorcykel Gummihjul, Röd/Blå

  Den här färgglada mopeden med två breda hjul från Dantoy är perfekt för den lilla motorcykelentusiasten. Mopeden har dubbla bakhjul för ökad stabilitet och är lätt att rengöra. Ditt barn får träna både balans och koordination när hen går eller springer med cykeln genom att sparka med fötterna.
  Dantoy Motorcykel Gummihjul, Röd/Blå »

  499 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Köksset

  Med det här kompletta kökssetet från Dantoy kan ditt barn leka kock. Setet innehåller bland annat tallrikar, bestick, muggar, kannor och kastruller – allt tillverkat i tålig plast som kan diskas i diskmaskin. Komplettera gärna med andra produkter från samma varumärke. Rekommenderad ålder: Från 2 år.
  Dantoy Köksset »

  359 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Kaffeset, Röd/Gul

  Det här är ett roligt kaffeset från Dantoy. I setet ingår kaffekoppar med fat och skedar, kaffekanna, sockerskål och en bägare – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Trevlig fikastund! Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 29 x 20 x 10 cm. Material: 100 % plast.
  Dantoy Kaffeset, Röd/Gul »

  179 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Frukostset, Rosa/Lila

  Det här är ett kreativt och inspirerande frukostset från Dantoy. I setet ingår bland annat tallrikar, bestick, muggar, en kanna, en stekpanna och stekt ägg – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Drömmen för alla små matlagningsentusiaster! Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  Dantoy Frukostset, Rosa/Lila »

  239 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Köksleksaker Hamburgerset

  Hamburgare är en favorit hos många barn, och nu kan ditt barn själv testa på att komponera sina hamburgare. I det här setet från Dantoy ingår bland annat olika ingredienser till hamburgare, dressing och kycklingklubbor – allt tillverkat i plast.
  Dantoy Köksleksaker Hamburgerset »

  329 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Gåbil, Grön

  En rolig gåbil föreställande en fyrhjuling från Dantoy! Gåbilen är stadig med breda hjul och stor sittyta. - Svanenmärkt Rekommenderad ålder: Från 24 månader. Maxvikt: 50 kg. Mått: 63 x 40 x 30 cm. Vikt: 2,45 kg. Material: Plast, metall.
  Dantoy Gåbil, Grön »

  389 SEK

  Jollyroom

 • Dantoy Moped Racer, Röd/Blå

  Den här färgglada mopeden med två breda hjul från Dantoy är perfekt för den lilla motorcykelentusiasten. Ditt barn får träna både balans och koordination när hen går eller springer med cykeln genom att sparka med fötterna. Mopeden är hållbar och kan användas både inomhus och utomhus.
  Dantoy Moped Racer, Röd/Blå »

  389 SEK

  Jollyroom

 • DANTOY burkstyltor, blå

  Med dessa burkstyltor från Dantoy kan barnen aktivera sig på ett enkelt och roligt sätt. Håll i repen,sätt fötterna på burkarna och traska iväg  20 cm högre än du brukar vara! Ett bra sätt att .va balans och koordination. Burkarna är av plast och 20 cm höga.
  DANTOY burkstyltor, blå »

  70 SEK

  BR.se

 • DANTOY gåmotorcykel med gummihjul

  DANTOY gåmotorcykel med gummihjul för barn Låt ditt barn susa iväg med stil sittandes på DANTOY-gåmotorcykeln. DANTOY-motorcykeln för barn har en enkel och tålig design med klara, vackra färger som tilltalar barns nyfikna ögon. Dubbla bakhjul tillverkade av gummisäkerställer en stadig åktur.
  DANTOY gåmotorcykel med gummihjul »

  489 SEK

  BR.se

Kolla också