Dantoy - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Dantoy Picknick-set i 63 delar

  Picknick set från Green Garden. Med detta set har du allt som behövs för att bjuda på en härlig picknick. Perfekt för rollekar.
  Dantoy Picknick-set i 63 delar »

  424 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Minikök, Rosa/Lila

  Med det här miniköket från Dantoy kan ditt barn börja utforska matlagning. Setet består av två spisplattor i plast med knappar som kan vridas. I setet medföljer också matlagningsredskap, så som en stekpanna, en kastrull, stekspadar och en visp. Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 30 x 37 x 26,5 cm.
  Dantoy Minikök, Rosa/Lila »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Motorcycle with rubber wheels

  This classic vehicle has brought delight to children for more than 50 years now. Hardwearing, solid and equipped with two rear wheels for extra stability. Helps strengthening the child’s balance, fine motor control and self-confidence. For both indoor and outdoor use. With a trailer tow bar.
  Dantoy Motorcycle with rubber wheels »

  435 SEK

  Proshop.se

 • Dantoy Snöskyffel aluminiumskaft blandade färger

  Rejäl snöskyffel med skaft i aluminium från Dantoy. När snön börjar falla är en snöskyffel en rolig leksak för alla barn. Perfekt i längs för alla barn och du får garanterat hjälp med snöskottningen i vinter. Snöskyffeln är tillverkad av polyeten och skaftet i aluminium. Perfekt för barn vid lek i snön.
  Dantoy Snöskyffel aluminiumskaft blandade färger »

  99 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Green Garden-matlekset, 15 delar, 130 x 140 mm

  Det här är ett roligt set med ljusa färger som är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det perfekt för barn som älskar att leka med maten.Det här roliga matspelsetet är till för barn från 3 år. Det är perfekt för barn som älskar att utforska och låta kreativiteten flöda när det kommer till mat.
  Dantoy Green Garden-matlekset, 15 delar, 130 x 140 mm »

  187 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Lastbil

  Lastbil som passar lika brainomhus som utomhus.Stor lastbil för både inomhus- och utomhuslek. Lastbilen passar bra i både sandlådan och på bilmattan. Lastbilen klarar av att transportera stora saker i flaket.
  Dantoy Lastbil »

  149 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Dumper

  Gul dumber som klarar av att flytta sand, sten och mycket annat.Denna stora gula dumper är ett roligt tillskott i sandlådan eller lekparken. Den stora dumpersen har gott om plats för sand som behöver transporteras i sandlådan.
  Dantoy Dumper »

  362 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Diskset, 10 delar

  Det här är ett roligt diskset med ljusa färger, vilket gör det perfekt för barn som älskar att leka med maten.Det här är ett underbart diskset i klara färger som innefattar bestick och rengöringstillbehör. Det är perfekt för barn som älskar att vara kreativa med maten.
  Dantoy Diskset, 10 delar »

  74 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Bärgningsbil

  Gul bärgningsbil.Bärgningsbilen kommer utrustad med en stor kran med en krok för lossning och lastning av bilar och lastbilar. Hjälper till att stärka barnets finmotorik, genom att sättq fast och tar bort fordon på kroken kan barnets träna upp sin finmotorik på ett lekfullt sätt.
  Dantoy Bärgningsbil »

  87 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Små bilar, fordon, olika färger

  Hjälp ditt barn att förbättra sina motoriska färdigheter, berättarförmåga och fantasi med den här fängslande uppsättningen miniatyrbilar i olika färger.
  Dantoy Små bilar, fordon, olika färger »

  587 SEK

  Staples.se

 • Dantoy Kaffeset, Röd/Gul

  Det här är ett roligt kaffeset från Dantoy. I setet ingår kaffekoppar med fat och skedar, kaffekanna, sockerskål och en bägare – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Trevlig fikastund! Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 29 x 20 x 10 cm. Material: 100 % plast.
  Dantoy Kaffeset, Röd/Gul »

  139 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Gåbil, Grön

  En rolig gåbil föreställande en fyrhjuling från Dantoy! Gåbilen är stadig med breda hjul och stor sittyta. - Svanenmärkt Rekommenderad ålder: Från 24 månader. Maxvikt: 50 kg. Mått: 63 x 40 x 30 cm. Vikt: 2,45 kg. Material: Plast, metall.
  Dantoy Gåbil, Grön »

  399 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Frukostset, Rosa/Lila

  Det här är ett kreativt och inspirerande frukostset från Dantoy. I setet ingår bland annat tallrikar, bestick, muggar, en kanna, en stekpanna och stekt ägg – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Drömmen för alla små matlagningsentusiaster! Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  Dantoy Frukostset, Rosa/Lila »

  229 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Motorcykel Polis, Svart/Vit

  Polismopeden med två breda hjul från Dantoy är perfekt för den lilla motorcykelentusiasten. Ditt barn får träna både balans och koordination när hen går eller springer med cykeln genom att sparka med fötterna. Mopeden är hållbar och kan användas både inomhus och utomhus.
  Dantoy Motorcykel Polis, Svart/Vit »

  499 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Frukostset, Röd/Gul

  Det här är ett kreativt och inspirerande frukostset från Dantoy. I setet ingår bland annat tallrikar, bestick, muggar, en kanna, ägg och en bricka – allt tillverkat i plast. Samtliga delar kan diskas i diskmaskin. Drömmen för alla små matlagningsentusiaster! Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  Dantoy Frukostset, Röd/Gul »

  139 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Släp Plasthjul, Röd/Blå

  Ett släp till Dantoys färgglada moped! Perfekt att transportera leksaker och annat roligt i. Släpet är hållbart och kan användas både inomhus och utomhus. - Svanenmärkt Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 45 x 26 x 30 cm. Material: Plast. Hjul: Plast.
  Dantoy Släp Plasthjul, Röd/Blå »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Köksset

  Med det här kompletta kökssetet från Dantoy kan ditt barn leka kock. Setet innehåller bland annat tallrikar, bestick, muggar, kannor och kastruller – allt tillverkat i tålig plast som kan diskas i diskmaskin. Komplettera gärna med andra produkter från samma varumärke. Rekommenderad ålder: Från 2 år.
  Dantoy Köksset »

  349 SEK

  Jollyroom.se

 • Dantoy Motorcykel Gummihjul, Röd/Blå

  Den här färgglada mopeden med två breda hjul från Dantoy är perfekt för den lilla motorcykelentusiasten. Mopeden har dubbla bakhjul för ökad stabilitet och är lätt att rengöra. Ditt barn får träna både balans och koordination när hen går eller springer med cykeln genom att sparka med fötterna.
  Dantoy Motorcykel Gummihjul, Röd/Blå »

  499 SEK

  Jollyroom.se

Kolla också