Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Condoms Durex Pleasure Fruits 144 Units

  Kondomer Durex Pleasure Fruits, smörjs med dofter och fruktsmaker: jordgubbe, banan, apelsin och äpple. De har också olika färger. De är så trygga med de infödda. Perfekt för att göra original och annorlunda varje sexuell upplevelse. Mycket roligt, du kommer att älska dem. Kondomer Durex Pleasure Fruits, tillhör serien Easy On, längre och bredder, är mycket enkla att sätta på, anpassa sig helt efter dig. Smord med mycket fulländade fruktaromer. Precis som alla kondomer är Durex gjorda av naturgummilatex av högsta kvalitet och verifierade elektroniskt en efter en för att erbjuda maximal säkerhet. Durex är världen ledande märkeskondomer, med mer än 80 års erfarenhet inom sektorn. Box 144 enheter Nominell bredd: 53 mm. Färger och smaker: banan, jordgubbe, grönt äpple och apelsin.
  Condoms Durex Pleasure Fruits 144 Units »

  869 SEK

  CDON

 • Condoms Durex Soft And Sensitive 3 Units

  Letar du efter en tunnare kondom? Prova Durex sensitive soft designad med bättre passform, lätt att ta på och samtidigt ge samma säkerhet och skydd än vanliga kondomer. Durex känsliga mjuka funktioner: Natriumgummilatexkondom, tunn transparent och smord form anatomisk Easy-On, med deponering Nominell bredd: 56 mm Det speciella sätt på vilket tillverkade Durex-känsliga mjuka gör att de luktar bättre för att det inte finns några obekväma distraktioner, så att du kan koppla av och njuta.
  Condoms Durex Soft And Sensitive 3 Units »

  149 SEK

  CDON

 • Durex Natural Feeling – Kondomer

  Vad är det värsta med att använda kondom? Är det att det känns onaturligt? Eller får du allergier från latex? Det är det slut med vid användning av Natural Feeling kondomer från Durex. De innehåller inte latex, och de ger en realistisk känsla. Låter det bra? Beställ dem idag och ha dem inom några dagar. Kondomer utan latex, med reservoar och fuktig yta Ger dig och din partner en realistisk känsla av hud mot hud Flexibel för enkel rullning och bra passform Skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet Dermatologiskt testad för att undvika överkänslighet och allergier SPECIFIKATIONER Material: 100% latex- och ftalatfri polyisopren Innehåll: 10 st.
  Durex Natural Feeling – Kondomer »

  219 SEK

  CDON

 • Durex Guarana 2 In 1 - Glidmedel & Massage

  Durex Guarana 2 in 1 - Glidmedel & Massage Vad är detta för glidmedel? Ett vattenbaserat glidmedel som även fungerar till massage. Fungerar till både vaginal, anal och oralsex. Den blir inte klibbig och fungerar även till silikon sexleksaker. Durex åker även av snabbt med vatten och mild tvål.
  Durex Guarana 2 In 1 - Glidmedel & Massage »

  169 SEK

  CDON

 • Undefined Durex Play Warming

  Play Warming smörj värmer huden vid kontakt så att du inte bara känna fantastiska hala förnimmelser, men en mild värme var du väljer att tillämpa Här . En extra spets; blåsa försiktigt för att förbättra uppvärmningen åtgärder och göra känslan ännu mer härligt intensiv & # 39;..
  Undefined Durex Play Warming »

  299 SEK

  CDON

Kolla också