Fisher Price - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Kassaapparat Fisher-Price, 2 år

  En pedagogisk leksak i ljusa färger som lär barn om matematik och pengar. Barn kan lära sig mer om matematik och pengar och låtsas som om de är handelsmän med det här lärorika spelet i ljusa färger. Den här leksakskassan är tillverkad av tålig plast och förbättrar barnens kognitiva färdigheter och deras räkneförmåga, så det är ett perfekt verktyg för pedagogiska lekar i hemmet eller på förskolan. Den levereras med färgstarka mynt i olika storlekar.
  Kassaapparat Fisher-Price, 2 år »

  325 SEK

  Kontorsgiganten

 • FisherPrice Story 4 - Imaginext Buzz Lightyear Robot

  Ta dina Toy Story lekar till nästa nivå med denna jättelika Buzz Lightyear robot. Robotens huvud är ett rymdskepp som kan frigöras från kroppen, och dess armar är utrustade med gripklo och missiler.
  FisherPrice Story 4 - Imaginext Buzz Lightyear Robot »

  1239 SEK

  vidaXL.se

 • FisherPrice Toy Story 4 - Imaginext Buzz Lightyear Robot

  Ta dina Toy Story lekar till nästa nivå med denna jättelika Buzz Lightyear robot. Robotens huvud är ett rymdskepp som kan frigöras från kroppen, och dess armar är utrustade med gripklo och missiler.
  FisherPrice Toy Story 4 - Imaginext Buzz Lightyear Robot »

  1239 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Fisher-Price Ranglesæt

  Sunde interesser kan ikke grundlægges for tidligt... Små fodboldfans kan tage del i det sjove med det søde fodboldsæt med tre stykker legetøj till babyer: En blød stofbold med bjælde, et sett med knitrende rødt och gult kort, och en legetøjsfløjte, der kan rasle, och som samtidig er perfekt at bide i! Fløjten och kortene kan sættes på den praktiske åbne ring, som tilmed kan fastgøres till pusletasken, babyliften eller andet, så der altid er underholdning lige ved hånden, når I er på farten.
  Fisher-Price Ranglesæt »

  136 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher Price Learning Bot Nordics

  En rolig robot som kan byggas ihop på olika sätt.
  Fisher Price Learning Bot Nordics »

  679 SEK

  Shopping4net.se

 • FisherPrice GMD21 2-1 konverterbar gungstol med altan, flerfärgad, för spädbarn och småbarn, justerbara sittpositioner

  Konverterbar gisslstol för spädbarn och småbarn för utfodring, lek och ro (upp till 18 kg) Justerbar stol på 2 positioner som gör att den kan förvandlas till ett fast stående säte med det låsbara stativet Mjuka vibrationer ger barnet friska och leksaksstången med 2 leksaker för dupning Kan lätt vikas ihop för förvaring och transport Indragbar dold och tvättbar sittdyna.
  FisherPrice GMD21 2-1 konverterbar gungstol med altan, flerfärgad, för spädbarn och småbarn, justerbara sittpositioner »

 • Fisher-Price & Friends / Thomas Tåget Percy

  Längd ca 10cm Höjd ca 5 cm Släppvagn längd ca 6 cm Höjd 4 cm Kräver 2 x AAA (LR03) batterier ( Ej inkluderade ) Material Plast/Metall Battiers not included.
  Fisher-Price & Friends / Thomas Tåget Percy »

  395 SEK

  FYNDIQ

 • Fisher-Price People Large Airplane

  Spänn fast dig och gör dig klar att lätta - på väg mot alla möjliga spännande äventyr med denna Little People Travel Together-flygmaskin från Fisher Price®. När barnen sätter piloten Kurt i hans säte aktiveras ljuset på flygmaskinen och de kan höra roliga sånger och ljud om att åka på äventyr i den stora världen tillsammans med vännerna. När Emma har kommit ombord kan de trycka på upptäcktsknappen för att aktivera mer musik och fler ljud. De små passagerarna har roligt när de skickar upp figurerna genom molnen för att åka på äventyr tillsammans. Efter hand som barnen kommer på hur de aktiverar flygplanets ljus, ljud och sånger lär de sig hur deras handlingar kan få roliga saker att hända - en fantastisk introduktion till orsak och verkan. - Tryck på globknappen för att välja språk: svenska, danska, finska, norska eller engelska.
  Fisher-Price People Large Airplane »

  349 SEK

  Ellos.se

 • FisherPrice -Stack Eco

  Plocktorn med vippfunktion för de minsta. Denna stapelleksak låter barnet öva upp sina motoriska färdigheter och sin problemlösningsförmåga på ett roligt sätt.  Tornet består av fem ringar i olika färger och storlekar som sätts på en bottendel med rundad undersida.  Leksaken är tillverkad av växtbaserat material. Bra för både barnet och naturen. Mått ca 20 cm hög och 13 cm bred.
  FisherPrice -Stack Eco »

  149 SEK

  CDON

 • FisherPrice - Byggarbetsplats

  Detta lekset från Fisher-Price låter barn leka att de arbetar på en byggarbetsplats. Leksetet kan spela upp över 40 olika ljud och fraser och två figurer i form av byggarbetare medföljer. Små byggarbetare kan lyfta och släppa stenblock om och om igen med detta lekset från Fisher-Price Little People utformat som en byggarbetsplats. Leksetet har en vridbar lyftkran, en fungerande hiss, en dumper-bil och två byggarbetare som ser till att få jobbet gjort. Det har över 40 olika ljud och fraser, och du kan ställa in nivån på dessa i takt med att barnen lär sig mer och mer. Ljuden och fraserna (på engelska) hjälper barnen att lära sig om siffror, färger, former samt att utveckla sin fantasi och mycket mer! Leksetet är enkelt att montera av en vuxen, utan behov av verktyg. - Lekset från Fisher-Price Little People - Utformat som en byggarbetsplats - Över 40 olika ljud och fraser Specifikationer: Färg: Flerfärgad Material: Plast Mått: ca. 48 x 13.5 x 33 cm Rek.
  FisherPrice - Byggarbetsplats »

  469 SEK

  eStore.nu

 • Fisher-Price Kugle M/ Vand Och Djur, 1 Stk.

  Lad dit barn fascineres af den gennemsigtig plastbold med et sødt djur indeni, som flyder på det konfettifyldte vand! Uanset hvor bolden ruller hen, vil dyret fortsat flyde roligt i sin liten dam. Barnet kan ryste eller rulle bolden och se, hvordan den farverige konfetti hvirvler rundt. Gennem leg med bolden vil barnet få trænet både sin finmotorik och grovmotorik, samtidig med at sanserne stimuleres. Når barnet bliver stort nok, er bolden den perfekte kravletræner.
  Fisher-Price Kugle M/ Vand Och Djur, 1 Stk. »

  109 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price / Musik Och Vibration

  Det søde pindsvin från Fisher-Price er en krammeegnet, liten ven, der hjælper med at skabe tryghed for dit barn derhjemme eller på farten. Barnet vil elske det venlige ansigt, de vamsede overflader och den blide musik och vibrationerne, som virker beroligende. Pindsvinet har mulighed for at regulere lydstyrken, och timeren kan indstilles till flere forskellige varigheder och till musik eller vibration alene. På den måde kan du tilbasse brugen till barnets skiftende behov.
  Fisher-Price / Musik Och Vibration »

  246 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price People, Flygmaskin M/ Ljus Och Ljud

  Spænd sikkerhedsbæltet, och gør dig klar till at lette – på vej mod alle mulige spændende eventyr med denne flygmaskin for de mindste. Når børnene sætter piloten Kurt i hans sæde, aktiveres lyset på flyvemaskinen, och de kan høre sjove sange och lyde om at tage på eventyr i den store verden sammen med vennerne. Når Emma er kommet ombord, kan de trykke på knappen for at aktivere flere lyde och sange.
  Fisher-Price People, Flygmaskin M/ Ljus Och Ljud »

  237 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Gåvogn

  Sød gåvagn med Ljus och ljud till de mindste. Der er 2 måder at lege på, så zebraen vokser med dit barn från det sidder till det går. Zebra-gåvognen bliver hurtigt den bedste ven, du kunne ønske dig for dit barn – lige från de första ord til de första skridt. Drej, vend, rul og tryk. Zebraen har en masse aktiviteter till siddende leg. Dit barn kan vende bogens side eller trykke på knapperne med Ljus och lære om bogstaver och tal gennem sange och udtryk sammen med den nye dyreven.
  Fisher-Price Gåvogn »

  451 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price M/ Beroligende Ljus Och Ljud

  Den søde bjørn med ildfluelanternen er designet specielt till at hjælpe dit barn med at falde i søvn och sove trygt hele natten. Mens barnet et nyfødt, fungerer lanternen stående med fine ildfluelys, lysprojektion på loftet och valgfri musik och beroligende lyde. Når barnet bliver større, kan den bløde plysbjørn frigøres från lanternen och blive till et trygt krammedyr.
  Fisher-Price M/ Beroligende Ljus Och Ljud »

  295 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price & Learn, Røreskål M/ Ljus Och Ljud

  Med den sjove røreskål från Fisher-Price kan din baby blande masser af lækre legeretter! Skålen ved på magisk vis, hvornår barnet putter en ingrediens i den och takker hver gang med farverige Ljus, musik, lyde och læringssætninger. Med seks forskellige ingredianter, to knapper, der aktiverer sjove sange och lyde, och et venligt, lysende ansigt, bliver dette søde bagelegetøj aldrig kedeligt! Sange och sætninger introducerer din baby till bl.a.
  Fisher-Price & Learn, Røreskål M/ Ljus Och Ljud »

  303 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Koala M/ Ljus Och Ljud

  Den søde Linkimals-koala från Fisher-Price er et interaktivt læringslegetøj for de mindste. Med den nye dyreven kan babyer opleve Ljus, sange och sætninger, der introducerer dem for tal, rækkefælge och former. Och der er masser at røre ved och udforske for de små: Koalaen har både en kugle, der kan rulles, en skive, der kan drejes, et blødt øre, der kan knitre, og ti nummererede trykknapper, der altsammen styrker udviklingen af barnets finmotorik.
  Fisher-Price Koala M/ Ljus Och Ljud »

  451 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price M/ Ljus Och Ljud, Dansk

  Nu kan dt barn få sin helt egen farverige och smarte mobiltelefon! Tryk på en af "app"-knapperne for at høre over 20 sange och tælleremser, hilsner och meget andet. Lyset danser till musikken. Dit barn kan også skubbe skydeknappen frem och tilbage for at aktivere endnu flere sange och lyde. Obs.: Telefonen er med dansk sang och tale   Egenskaber Indeholder: 1 stk. baby-smartphone Over 20 syng-med-sange m.m.
  Fisher-Price M/ Ljus Och Ljud, Dansk »

  191 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Med Klodser

  Giv plads till timevis af sjov och fantasifuld leg med de store, børnevenlige klodser i en praktisk trækvogn från Fisher-Price. Klodserne kan stables och sorteres efter farve, tal bogstaver m.m. – ja, en af dem har endda flotte, raslende pärlor indeni, så den kan bruges som rangle. Overfladen på klodserne har teksturer af tal, bogstaver och former, som barnet kan føle på.
  Fisher-Price Med Klodser »

  205 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Bidering / Musik

  Nogle gange har man brug for lidt musik for at slappe af. Den musikalske koala-bidering fra Fisher-Price spiller muntre melodier, mens babyen føler på och bider i den. De to bløde ører er perfekte till at bide i – det ene har en særligt riflet overflade, det andet udløser musik, når det klemmes på. At lege med den søde koala er ikke bare lindrende mod kløende gummer, det træner også barnets finmotoriske færdigheder och stimulerer både føle- och høresansen. Koalaen bruger 2 stk. AA-batterier.
  Fisher-Price Bidering / Musik »

  136 SEK

  MidHobby SE

 • FisherPrice I- Tumledyr, 1 Stk.

  De søde djur från Fisher-Price er de bedste legevenner till din baby! Hver djur kan let omdannes från et vuggende tumledyr till et kørende djur, barnet kan skubbe afsted. Den runde mave kan så let som ingenting poppes ind och ud, så du har to forskellige stykker legetøj i ét. De sjove bevægelser opfordrer barnet till at bevæge sig, och det kørende djur tilskynder barnet till at lære at kravle. Dyrene sælges assoteret i varianterne ræv, mus och pingvin.   Egenskaber 1 stk.
  FisherPrice I- Tumledyr, 1 Stk. »

  95 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Robot

  Din baby kommer till at elske at lære och vokse med den søde 4-i-1 læringsrobot från Fisher-Price. Her får du tre selvstændgige robotvenner, der kan samles till én stor robot. Hver enkelt robot har forskellige sjove funktioner, barnet kan udforske – lige från snurrende øjne till spændende kravle-fangeleg.
  Fisher-Price Robot »

  616 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price & Learn, Hundehvalp M/ Ljus Och Ljud

  Sig hej till dit barns första bedste ven! Hundehvalpen er blød och lige till at kramme, och den er insyn till at sikre at læring er en leg, der aldrig bliver kedelig. Den reagerer på dit barns berøring med danske sange och vendinger, som introducerer barnet til over 100 ord for kropsdele, färger, former och meget andet. Børn udvikler sig i deres eget tempo, och teknologien i Smart Stages giver dig derfor mulighed for at vælge den indstilling, der passer bedst till dit barn.
  Fisher-Price & Learn, Hundehvalp M/ Ljus Och Ljud »

  342 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price People, Autotransporter M/ 2 Bilar

  Der er masser af sjov och fart i det søde Ramp n Go Carrier-legesæt från Fisher-Price! Sættet består af en stor autotransporter och 2 små Wheelies-biler. Autotransporteren kan nemt foldes ud, så den bliver till en sej racerrampe, der rigtig giver de små bilar fart på! Autotransporteren ha plads till i alt fire biler. Det hele er naturligvis af den gedigne och uopslidelige kvalitet, Fisher-Price er så kendt for.
  Fisher-Price People, Autotransporter M/ 2 Bilar »

  246 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Bloks, Køretøj, 1 Stk.

  Føj ekstra liv till dine Mega Bloks-byggerier med et køretøj med fører och klodser. Du får en af de viste varianter, som sælges assorteret. Hvert sett inderholder et køretøj, en menneskefigur och 5 klodser. Klodserne er ca. 6 cm høje.   Mega Bloks er Fisher-Prices serie af store byggeklodser, som er nemme at håndtere for små hænder. Klodserne har dupper, så de let lader sig samle till farverige tårne och figurer. Med Mega Bloks udfordres barnets motorik, samtidigt med at fantasien stimuleres.
  Fisher-Price Bloks, Køretøj, 1 Stk. »

  205 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Rimer Vi, Bog M/ Ljus Och Ljud

  Styrk dit barns spogbevidsthed och musikalitet med en lækker bog i flotte, klare färger fremstillet i solid plastik med tykke, gribevenlige sider och bærehåndtag, så barnet nemt kan transportere den rundt. Der er tre sider i bogen, der kan vendes, och på hver side er der rim, bogstaver, färger och overraskelser. Når barnet trykker på de tre lysende og blinkende knapper, spilles der melodier och sange med et af de seks populære børnerim.   Egenskaber Indeholder: 1 stk.
  Fisher-Price Rimer Vi, Bog M/ Ljus Och Ljud »

  232 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price / Møntlabyrint

  Din baby er den ubestridte bidronnim med ansvaret for den travle bikube! Når den liten putter en bi-mønt ind i bikuben, kan man se mønten falde gennem labyrinten. Hvor skal den hen? Ingen ved det! Måske anslår den metalklokken till venstre eller gemmer sog och glider ned till højre. Bikumen har mange muligheder for sjov lev for de minste, bl.a. en rulle, der kan drejes på, ringe, der kan flyttes på m.m.
  Fisher-Price / Møntlabyrint »

  273 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Telefon

  Den søde och sjove telefon från Ficher-Price har været et hit gennem generationer och begestrer stadig børn från etårsalderen! Med det venlige ansigt och de flotte färger bliver den hurtigt dit barns tro følgesvend. Når barnet drejer på drejeskiven, lyder der rigtige telefonlyde, och når telefonen trækkes hen ad gulvet, blinker den sødt med øjnene. På den måde opforderer telefonen det liten barn till at øve sig på både at gå och tale. Samtidig introduceres tallene från 0-9.
  Fisher-Price Telefon »

  122 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Telefon

  Den klassiske Fisher Price Chatter Phone har været på markedet siden 1961 med kun få ændringer. Den er derfor det ultimative stykke legetøj med dens venlige, interaktive design.   Når telefonen ringer, ruller øjnene, drejeskiven drejer tilbage efter hvert drej och så er der selvfølgelig røret.   Alder:  12 mdr.
  Fisher-Price Telefon »

  159 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Bidering, 1 Stk.

  Baby kan både rasle och bide med de søde bideringe med strikkede dyr fra Fisher-Price! Hver bidering har et strikket djur med venligt, broderet broderet ansigt, og en sjov ljud, som babyen kan opdage. Bideringene sælges assorteret i varianterne ged, bjørn och koala – hver med sin egen lyd. De er selvfølgelig alle BPA-fri.
  Fisher-Price Bidering, 1 Stk. »

  95 SEK

  MidHobby SE

 • FisherPrice Abe/-Bold

  Dit lille barn vil elske at lege med denne sjove apa, der kan omdannes till en blød bold. Det hyggelige abe-legetøj har mange teksturer och overflader at røre ved och udforske, och  forskellige knitrende och ringende lyde vil bidrage till at stimulere sanserne. De sjove ører er både gode at gribe om och bide i. Vend vrangsiden ud på aben – så bliver han en farvestrålende ball, der giver endnu flere muligheder for leg och underholdning.
  FisherPrice Abe/-Bold »

  170 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price People, Skolebus M/ Ljus Och Ljud

  Den søde och sjove skolebus får børnene til at glæde sig till deres första tjur med skolebussen. Sæt gang i legen ved at trykke på knappen, så stopskiltet smækker op, och dørene åbner sig, så passagerne kan stige på bussen. Buschaufføren Emily er insyn till at byde liten Eddie velkommen i bussen och ønske ham en god dag i skolen.
  Fisher-Price People, Skolebus M/ Ljus Och Ljud »

  300 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Panda M/ Ljus Och Ljud

  Linkimals Play Together Panda från Fisher-Price er et interaktivt musikalsk legetøj till babyer. Med den søde, bløde panda kan barnet opleve sange och sætninger, der fortæller om bl.a. forskellige hilsner, høflighed, former och tal. Barnet behøver bare at trykke pandaen på maven for at se knappen lyse op och høre de sjove och lærerige sange och fraser. Gennem legen lærer barnet på en legende måde, mens det træner både finmotorikken och grovmotorikken.
  Fisher-Price Panda M/ Ljus Och Ljud »

  480 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Bloks, Djur Med Former

  De små kreative hjerner kan lære alt om former och färger, når de bruger de farverige klodser dekoreret med forskellige former till at bygge en hel flok fantasifulde væsner. Udvæg de rigtige former till hvert dyr: Halvcirkler till at lave en bulet larve, firkanter till at lave en kantet snegl osv. Find hvert dyrs særlige form, och lær at kende dem från hinanden. Når legen er slut, er det let at pakke klodserne væk i den praktiske, medfølgende opbevaringstaske.
  Fisher-Price Bloks, Djur Med Former »

  273 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price People, Stor Bilbane M/ 2 Bilar

  Små børn kan fræse rundt i byen med det sjove Sit n Stand Skyway-legesæt från Fisher-Price. Den store, imponerende bilbane kan transformeres från et liggende design till et højt tårn! Se i videoen nedenfor, hvor nemt det er. I begge design er der masser af fart och mange spændende oplevelser at komme efter! Sus ned af en af ramperne eller skub din bil rundt på vejene. Bilbanen er designet med butikker, bilvask och mange andre detaljer, børnene kan bruge i legen.
  Fisher-Price People, Stor Bilbane M/ 2 Bilar »

  574 SEK

  MidHobby SE

 • Fisher-Price Miljøvenlig

  Den klassiske ringpyramide från Fisher-Price har været et hit i årtier, och nu kan du tilmed få den i en klimavenlig udgave af et innovativt, plantebaseret materiale – uden at gå på kompromis med det flotte, klare farver. Ringpyramiden har fem farvestrålende ringe, som er perfekte for små hænder at gribe om och lege med. Når babyen er insyn till at prøve kræfter med stablingens kunst, kan ringene sætte på tårnet, och det hele kan gynge frem och tilbage på vippefoden.
  Fisher-Price Miljøvenlig »

  99 SEK

  MidHobby SE

 • 149 SEK

  Shopping4net.se

 • 499 SEK

  Shopping4net.se

 • 299 SEK

  Shopping4net.se

Kolla också