Gardena - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Gardena 16867 Planteringsset För Barn, Utemiljö

  Planteringsset för barn, med 5 etiketter för märkning av plantor, 3 krukor på 6x5 cm och en vattenkanna som rymmer cirka 1 liter. En nyckelring och en broschyr medföljer.
  Gardena 16867 Planteringsset För Barn, Utemiljö »

  143 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Gardena 11134-30 Tryckspruta 5 L

  GARDENA tryckspruta 5 L Comfort är ideal för riktad applicering av växtskydds- eller stärkelseprodukter i trädgården. Den består av plast med breda siktränder för kontroll av nivån. Kapaciteten uppgår till 5 l. Högkvalitetsjusterbart sprutmunstycke i mässing. Med stor fotyta för lätta pumpar och säkert grepp. Med ett brett ergonomiskt D-handtag kan trycksprutan enkelt hanteras. Praktisk är också impulsutlösaren med spärr. Filtret kan läggas in, för påfyllning av självtillverkade suden. Med övertrycksventil för säkring. I setet ingår en GARDENA pumpspruta 0,75 l för skonsam besprutning av blommor i huset, på terrassen eller i trädgården. Kapaciteten är 0,75 l. tack vare en speciell silikonslang med vikt sugs ingen luft upp och pumpsprutan fungerar även i en lutande hållare. Med högkvalitativt sprutmunstycke i mässing. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Gardena 11134-30 Tryckspruta 5 L »

  429 SEK

  CDON

 • Gardena Starter Set Plantering

  Roligt planteringsset för alla små trädgårdsmästare som vill hjälpa till i trädgården. Paketet innehåller 5 etiketter för märkning, 3 krukor som är cirka 6 x 5cm och vattenkanna som rymmer ca 1 liter.
  Gardena Starter Set Plantering »

  377 SEK

  CDON

Kolla också