Green Toys - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Green Toys En Snurrig Bitring - Babyleksak

  En fascinerande. klurig och pillvänlig bitleksak och babyskallra som räcker som sysselsättning en riktigt lång stund. Plattorna har olika form, färg och känsla för att stimulera sinnena riktigt ordentligt. Tillverkad av återvunnen plast helt fri från skadliga ämnen. Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
  Green Toys En Snurrig Bitring - Babyleksak »

  289 SEK

  CDON

 • Green Toys Lekservis - Matleksaker För Barn

  Får det lov att vara lite grönt te? En klassisk lekservis med cool eko-design. Helt igenom gjord av återvunnen plast. Servisen består av 17 delar: Tekanna med lock Sockerskål med lock Mjölkkanna 4 koppar 4 assietter 4 skedar Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Går att diska i diskmaskin. Passar för barn från 3 år.
  Green Toys Lekservis - Matleksaker För Barn »

  369 SEK

  CDON

 • Green Toys Mästerkock Köksredskap

  Ett roligt och miljövänligt alternativ för alla blivande små mästerkockar. Hela leksaken är gjord av återvunnen plast från mjölkförpackningar, fri från PVC, BPA eller ftalater. Samtliga delar går också att rengöra i diskmaskin. Rolig att leka med oavsett om ditt barn föredrar att leka inomhus eller utomhus. Innehåller fyra delar: Kastrull med lock, stekpanna, slev och stekspade.  Alla kartongdelar som medföljer är gjorda av returpapper – hela produkten med förpackning är därför återvinningsbar. Alla leksaker från Green Toys är miljövänliga och har en hög livslängd.
  Green Toys Mästerkock Köksredskap »

  179 SEK

  CDON

 • Green Toys Stapelmuggar Barnleksaker

  De här fina stapelmuggarna kan du använda på en mängd olika vis. Stapla på höjden eller i varandra. Plaska på och häll i badkaret. Eller bjud dina låtsaskompisar på något svalkande. Muggarna är numrerade i botten. De är tillverkade av återvunnen plast garanterat fria från alla skadliga ämnen. Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Innehåller totalt 6 muggar. Storlek: Muggarna är olika stora, mellan 4 och 9 cm.
  Green Toys Stapelmuggar Barnleksaker »

  249 SEK

  CDON

 • Green Toys Dumper Tipplastbil

  Ett roligt och miljövänligt alternativ för alla blivande små byggare. Lasta på tipplastbilen och styr upp byggarbetsplatsen med den bestämda lilla bulldoggen. Skopa, blanda och mixa!   Hela leksaken är gjord av återvunnen plast från mjölkförpackningar, fri från PVC, BPA eller ftalater. Samtliga delar går också att rengöra i diskmaskin. Rolig att leka med oavsett om ditt barn föredrar att leka inomhus eller utomhus. Alla kartongdelar som medföljer är gjorda av returpapper – hela produkten med förpackning är därför återvinningsbar. Alla leksaker från Green Toys är miljövänliga och har en hög livslängd.
  Green Toys Dumper Tipplastbil »

  219 SEK

  CDON

 • Green Toys Bygg En Bukett Barnleksak

  Bygg en bukett, eller varför inte en hel rabatt? Kombinera färger och former precis hur du vill och skapa en vacker dekoration. Det här är en finurlig leksak från fina Green toys. Den är gjord av plast från 100% återvunna mjölkflaskor, och förstås grundligt testad för att garantera att leksaken är helt giftfri och säker. Peketet innehåller 44 delar, varav 4 botendelar, 16 stammar och blad och 24 blommor i olika varianter.
  Green Toys Bygg En Bukett Barnleksak »

  419 SEK

  CDON

 • Green Toys Badleksaker - Strandleksaker

  Badstunden blir roligare med Green Toys badleksaker. Detta lekset består av 6 olika sjödjur som man kan finna på stranden. Den håliga tångliknande väskan låter leksakerna torka ut mellan lekstunderna och gör att du enkelt förvarar leksakerna samlade. Väskan har ett handtag så att man kan bära med sig leksakerna på resan. I detta lekset finner du en sjöstjärna, kammusselskal, snigelskal, manet, två bläckfiskar och en fin väska av "sjögräs". Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Passar för barn från 6 månader.
  Green Toys Badleksaker - Strandleksaker »

  369 SEK

  CDON

 • Green Toys Matservis Barnleksak

  Duka fint och servera en grön middag till kompisarna, familjen eller kramdjuren. Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Servisen innehåller 4 tallrikar 4 muggar 4 skålar 4 bestickset Går att diska i diskmaskin. Passar för barn från 2 år.
  Green Toys Matservis Barnleksak »

  389 SEK

  CDON

 • Green Toys Cupcake Lekset - Leksaksmat För Barn

  Baka baka liten kaka med den här fina och miljösmarta köksleksaken från Green toys. Det här setet med muffins (eller cupcakes då) är både roligt och lär barnet koordination, färg, form och antal. Det består av 16 delar med kakor och tillbehör samt ett fint ställ som även kan användas till riktiga kakor. Leksaken är gjord av 100% återvunnen och kontrollerat giftfri plast. Allt förpavckningsmaterial är också återvunnet och färgerna är förstås giftfria och säkra.
  Green Toys Cupcake Lekset - Leksaksmat För Barn »

  399 SEK

  CDON

 • Green Toys Den Gröna Mackan - Leksaksmat För Barn

  Sugen på en läcker Dagobert-macka eller saftig hamburgare? Bjud familjen på deras favoritkombination av bröd och massor av olika pålägg. Tillverad av återvunnen plast garanterat fri från alla skadliga ämnen. Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Setet består av 15 olika delar: bröd, grönsaker, ost, kött, fisk. Storlek: Varje del är cirka 7,5 cm i diameter.
  Green Toys Den Gröna Mackan - Leksaksmat För Barn »

  319 SEK

  CDON

 • Green Toys Den Lille Kocken - Köksleksaker För Barn

  Köksredskap för den lilla gröna kocken. En perfekt köksleksak att underhålla sig med medans mamma och pappa lagar middag. Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Passar för barn från 2 år.
  Green Toys Den Lille Kocken - Köksleksaker För Barn »

  269 SEK

  CDON

 • Green Toys Ubåts-Skopa Badleksak För Barn

  En superkul badleksak i form av en ubåt. Den har handtag och en öppning längst fram som gör att den kan användas för att skopa upp vatten. Propellern snurrar och du kan lyfta av toppen för att rengöra den enklare. Tillverkad av miljösmart återvunnen plast från mjölkförpackningar. Från amerikanska Green Toys. Passar för barn från 6 månader.
  Green Toys Ubåts-Skopa Badleksak För Barn »

  269 SEK

  CDON

 • Green Toys Brandbil - Leksaksbil För Barn

  Ryck ut för att rädda den klättertokiga grannkatten med en riktigt snygg brandbil. Och släck några bränder på vägen… Det här är marknadens mest miljösmarta brandbil. En garanterad favorit både hos mottagare och givare. Den stora stegen kan fällas upp och vändas åt olika håll. Och de två sidostegarna är löstagbara. Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
  Green Toys Brandbil - Leksaksbil För Barn »

  419 SEK

  CDON

 • Green Toys Biltransport Lastbil Med Leksaksbilar

  Dubbeldäckad biltransport med två ramper och plats för tre minibilar. Inga metallaxlar eller smådelar och fungerar lika bra för inomhus- och utomhuslek. Paketet innehåller förarhytt med avtagbart släp och 3 färgglada minibilar. Leksaken kommer från fina Greentoys som gör sina leksaker av miljövänlig och giftfri återvunnen plast som återvinns från amerikanska mjölkförpackningar. Naturligtvis fri från BPA, ftalater och PVC. Kan diskas i diskmaskin. Förpackat med återvunnet och återvinningsbart material tryckt med sojafärger. För åldrarna 3 och uppåt.
  Green Toys Biltransport Lastbil Med Leksaksbilar »

  419 SEK

  CDON

 • Green Toys Pizzakit

  Ett roligt och miljövänligt alternativ för alla blivande små bagare. Mamma Mia – hela 27 delar medföljer! Alla delar är av miljövänlig och återvunnen plast och samtliga ingredienser går också att kombinera med andra Green Toys leksaker, som exempelvis mästerkockens köksredskap. Innehåller: pizzabotten (4) pålägg (20st) en pizza slicer, ett beställningsformulär och en leveranslåda. Medföljande pålägg består av sås, ost, pepperoni, svamp, lök, paprika och tomat. Den återvunna Plasten kommer från mjölkförpackningar (”jugs”) och är fri från PVC, BPA eller ftalater och alla delar går att rengöra i diskmaskin. Alla kartongdelar som medföljer är gjorda av returpapper – hela produkten med förpackning är därför återvinningsbar. Alla leksaker från Green Toys är miljövänliga och har en hög livslängd.
  Green Toys Pizzakit »

  299 SEK

  CDON

 • Green Toys Verktygslåda Kit 15 St

  Varje projekt är möjligt i fantasins värld med dessa fantastiska verktygslåda från Green Toys. Uppsättningen består av 15 delar: verktygslåda, skruvmejsel, stjärnskruvmejsel, kabelsko, hammare, såg, skiftnyckel, tång, spikar, bultar och muttrar. Samtliga delar går att rengöra i diskmaskin. Kartongen som medföljer är gjord av returpapper – hela produkten med förpackning är därför återvinningsbar.
  Green Toys Verktygslåda Kit 15 St »

  219 SEK

  CDON

 • Green Toys Brandbil Leksaksbil Med Brandsoldat

  Kom till undsättning med denna brandbil från företaget Greentoys. Brandsoldaten som styr brandbilen är en tuff katt, redo för nya utmaningar. Denna leksaksbil är precis rätt storlek för små händer . Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
  Green Toys Brandbil Leksaksbil Med Brandsoldat »

  299 SEK

  CDON

 • Green Toys Lekhus Brandstation

  Varje hem har rätt till en egen räddningstjänst. Supertuff brandstation tillverkad av återvunna amerikanska milk jugs. Hjälp brandsoldaterna att glida ner för stången och kör iväg i brandbilen. När det inte brinner så passa på att fika med kollegorna eller ta en tupplur i sovsalen. Det går att öppna och stänga dörrarna till både fram- och baksidan av stationen. Alla delar får plats inuti ladan som kan stängas och bäras i ett handtag på taket av brandstationen. Inga metallaxlar eller smådelar och fungerar lika bra för inomhus- och utomhuslek. Innehåller: 1 brandstation 1 brandbil 2 brandmän 1 roterande vattenkanon 1 kommandocenter 2 stapelbara våningssängar Leksaken kommer från fina Greentoys som gör sina leksaker av miljövänlig och giftfri återvunnen plast som återvinns från amerikanska mjölkförpackningar. Naturligtvis fri från BPA, ftalater och PVC. Kan diskas i diskmaskin. Förpackat med återvunnet och återvinningsbart material tryckt med sojafärger. För åldrarna 2 och uppåt.
  Green Toys Lekhus Brandstation »

  669 SEK

  CDON

 • Green Toys Stapelmuggar

  Sex färgglada stapelmuggar med nummer i olika färger. Träna färger, former och siffror med ditt barn. Hela leksaken är gjord av 100% återvunnen plast och är fri från PVC, BPA eller ftalater. Dessutom går samtliga delar att rengöra i diskmaskin. Alla kartongdelar som medföljer är gjorda av returpapper – hela produkten med förpackning är därför återvinningsbar. Alla leksaker från Green Toys är miljövänliga och har en hög livslängd.
  Green Toys Stapelmuggar »

  149 SEK

  CDON

 • Green Toys Bondgård Lekhus För Barn

  Det är en hektisk dag på bondgården. Grisarna och fåren ska matas. Sedan är det dags att plöja och harva. Alla delar får plats inuti ladan som kan stängas och bäras i ett handtag på taket av ladugården. Inspirerande bondgårdslek för fantasifull lek som innehåller en ladugård, pickup truck, 2 bönder, får, grisas och staket (totalt 13 delar). Inga metallaxlar eller smådelar och fungerar lika bra för inomhus- och utomhuslek. Leksaken kommer från fina Greentoys som gör sina leksaker av miljövänlig och giftfri återvunnen plast som återvinns från amerikanska mjölkförpackningar. Naturligtvis fri från BPA, ftalater och PVC. Kan diskas i diskmaskin. Förpackat med återvunnet och återvinningsbart material tryckt med sojafärger. För åldrarna 2 och uppåt.
  Green Toys Bondgård Lekhus För Barn »

  669 SEK

  CDON

 • Green Toys Brandflyg Leksaksflygplan

  Det här är en av Greentoys läckert designade barnleksaker av återvunnen plast från mjölkförpckaningar. Ett sjöflygplan med brandsläckarfunktion isnpirerad av de heroiska insatserna under de stora bränderna i Kalifornien. När du köper den här leksaken går även en del av intäkten till organisationer som stöttar både invånare, brandmän och organisationer som verkar för att återställa djur och natur efter bränderna. Det här är en superrolig badleksak som passar lika bra i badkaret som på torra land. Rengör leksaken inuti med en borste efter att den varit i vatten länge. Eller kör hela planet i diskmaskin vid behov.
  Green Toys Brandflyg Leksaksflygplan »

  339 SEK

  CDON

 • Green Toys Bakset - Matleksaker För Barn

  Lär dig baka och följa enkla recept med detta bakset. Förutom måttskedarna och receptboken innehåller detta set också en mätkopp, visp, degspatel, degsked, kavel och två kakformar - allt som ett bageri behöver. Recepten är på engelska och med engelska volymmått. Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Passar för barn från 3 år.
  Green Toys Bakset - Matleksaker För Barn »

  319 SEK

  CDON

 • Green Toys, Tågset Blå/röd

  Gör ett miljömedvetet leksaksval med roliga Tågset i Blå/Röd från det eko-vänliga amerikanska märket Green Toys™. – Innehåller 1 lok, 1 godsvagn, 1 kabinvagn med avtagbart tak och 2 konduktörsfigurer – Fri från BPA, PVC och ftalater – Tillverkad i 100% återvunnen plast för minskad miljöpåverkan – Kommer i en förpackning tillverkad i återvunnen papp och plast – CE-certifierad – Från 2 år och uppåt Mått förpackning: B35.5 x D10.
  Green Toys, Tågset Blå/röd »

  575 SEK

  CDON

 • Green Toys Båtkanna - Badleksak För Barn

  Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs"). Miljötänket genomsyrar hela företaget som står bakom. Något vi särskilt uppskattar är deras förpackningsfilosofi. Kartongerna är gjorda av returpapp och innehåller ingen plast eller tråd som surrar fast leksakerna. (hur många gånger har man inte gnisslat tänder över dylika leksaksförpackningar...) Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol. Passar för barn från 6 mån.
  Green Toys Båtkanna - Badleksak För Barn »

  239 SEK

  CDON

 • Green Toys Lekhus För Barn

  Upp och hoppa! En fantasifylld dag väntar på dig. Den fullt öppna baksidan av huset gör att alla tillbehör är lätta och roliga och möblera. Detta lekhus är byggt i 2 plan och kommer tillsammans med två möss, en bil, trappa, säng, badkar, bord och två stolar. Den rörliga trappan kan placeras var som helst längs med andra våningen, från baksidan av huset till balkongerna. Badkaret, sängen, bordet och stolarna kan ställas i valfritt rum.  Alla delar går att förvara i lekhuset när det inte används. Inga metallaxlar eller smådelar och fungerar lika bra för inomhus- och utomhuslek. Innehåller: 1 hus 2 möss 1 bil 1 trappa 1 säng 1 badkar 1 bord 2 stolar Leksaken kommer från fina Greentoys som gör sina leksaker av miljövänlig och giftfri återvunnen plast som återvinns från amerikanska mjölkförpackningar. Naturligtvis fri från BPA, ftalater och PVC. Kan diskas i diskmaskin. Förpackat med återvunnet och återvinningsbart material tryckt med sojafärger. För åldrarna 2 och uppåt.
  Green Toys Lekhus För Barn »

  689 SEK

  CDON

Kolla också