Gund - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Gund Philbin Nalle Beige 30cm 6055487 Multifärg

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 25x20x24 (BxDxH), sittande.
  Gund Philbin Nalle Beige 30cm 6055487 Multifärg »

  299 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Luna Enhörning Filt

  Luna är en mjuk enhörning som är mjukdjur och filt på samma gång. Filten är värmande och mysig samtidigt som gosedjuret gör den extra kramvänlig. En snuttefilt som blir svår för barnet att släppa taget om. Supermjuk yta på ovansidan, lätt stoppad på insidan och blank undersida. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Handtvätt.
  Gund Luna Enhörning Filt »

  339 SEK

  CDON

 • Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun Multifärg

  Snuffles är en söt nalle som har spridit glädje som en av Gunds mest älskade nallebjörnar i över 30 år! Hans unika design gör att han tittar in i dina ögon varje gång du kramar om honom. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 20x20x24 cm (BxDxH), sittande.
  Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun Multifärg »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Pusheen Mjukdjur Grå Multifärg

  Pusheen är en söt och kramgo katt. Den tecknade Pusheen-katten är känd från en serietidning samt som stickers på sociala medier. Här får du henne i form av ett mjukt gosedjur. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 25x12x18 cm.
  Gund Pusheen Mjukdjur Grå Multifärg »

  289 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561 Multifärg

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 40x30x33 (BxDxH), sittande.
  Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561 Multifärg »

  379 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur Multifärg

  Boo, The World's Cutest Dog, är en otroligt populär hund som under många år fängslat hundälskare på sociala medier. Nu får du chans att krama på hunden i verkligheten som gosedjur. Den är söt mjukdjurshunden passar även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 20 cm hög, sittande.
  Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur Multifärg »

  339 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Bitty Boo Birthday Multifärg

  12 cm Boo, The World's Cutest Dog, är den fantastiska pomeraniska internetsensationen, med över 17 miljoner fans på sociala medier, som har vänt huvuden och viftat med svansar i flera år med sin signatur korta frisyr, stora anda och bubblande syn på livet. Itty Bitty Boo-linjen har samlarleksaker i plysch, klädda i bedårande kläder! Gör dig redo att gå på ett magiskt äventyr med denna realistiska kopia av Boo Födelsedag.
  Gund Bitty Boo Birthday Multifärg »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Philbin Nalle Chokladbrun Multifärg

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 25x20x24 (BxDxH), sittande.
  Gund Philbin Nalle Chokladbrun Multifärg »

  289 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Toothpick Randig Björn 38cm Multifärg

  Toothpick Björn från Gund är en härligt mjuk kompis. Tack vare dess långa armar och ben är den lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. Det randiga mönstret drar till sig de minstas uppmärksamhet. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till nyfödda, födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 38 cm lång.
  Gund Toothpick Randig Björn 38cm Multifärg »

  289 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur Multifärg

  Baby Toothpick Koala från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 21 cm hög, sittande.
  Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur Multifärg »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Räv Mjukdjur Multifärg

  Baby Toothpick Räv från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 21 cm hög, sittande.
  Gund Baby Toothpick Räv Mjukdjur Multifärg »

  239 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur Multifärg

  Baby Toothpick Sengångare från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 21 cm hög, sittande.
  Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur Multifärg »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Snuffles Mjukdjur Vit Multifärg

  Snuffles är en söt nalle som har spridit glädje som en av Gunds mest älskade nallebjörnar i över 30 år! Hans unika design gör att han tittar in i dina ögon varje gång du kramar om honom. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 20x20x24 cm (BxDxH), sittande.
  Gund Snuffles Mjukdjur Vit Multifärg »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Sugar Plum Llamacorn Multifärg

  Gund Sugar Plum llamacorn är en supermjuk enhörningslama med regnbågsfärgade detaljer. Den söta mjukdjurslaman passar barn i alla åldrar och är även lämplig för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 30 cm hög.
  Gund Sugar Plum Llamacorn Multifärg »

  259 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Luna Enhörning Filt Multifärg

  Luna är en mjuk enhörning som är mjukdjur och filt på samma gång. Filten är värmande och mysig samtidigt som gosedjuret gör den extra kramvänlig. En snuttefilt som blir svår för barnet att släppa taget om. Supermjuk yta på ovansidan, lätt stoppad på insidan och blank undersida. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Handtvätt.
  Gund Luna Enhörning Filt Multifärg »

  389 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Nalle Fuzzy Chocolate 34 Cm Multifärg

  Chokladfärgad nallebjörn från Gund. En härligt mjuk kompis som tack vare dess långa armar och ben är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till nyfödda, födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 34 cm lång.
  Gund Nalle Fuzzy Chocolate 34 Cm Multifärg »

  259 SEK

  FYNDIQ

 • Paw Patrol Gund Movie Plush Zuma 15 Cm

  Zuma kommer vara den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken eller lyssna på sagor med. Zuma från Gund kommer snart bli favoritgosedjuret hemma!  Är tillverkade i mjukaste plysch Mått: 15 cm. Original produkt från Gund.
  Paw Patrol Gund Movie Plush Zuma 15 Cm »

  169 SEK

  CDON

 • Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 40x30x33 (BxDxH), sittande.
  Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561 »

  329 SEK

  CDON

 • Gund . Lushes Pets Goldie La´pooch Mjukdjur

  P.Lushes Pets fån Gund. Fantastiskt sött mjukdjur med fint tryck och skimrande detaljer. P.Lushes Pets är modeinspirerade samlarmjukdjur! Dessa fantastiskt söta, moderna gosedjur har chica utseenden med ett stänk av attityd och en hel del glitter! Mått: höjd ca 15 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Gund . Lushes Pets Goldie La´pooch Mjukdjur »

  149 SEK

  CDON

 • Gund Toothpick Randig Björn 38cm

  Toothpick Björn från Gund är en härligt mjuk kompis. Tack vare dess långa armar och ben är den lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. Det randiga mönstret drar till sig de minstas uppmärksamhet. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till nyfödda, födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 38 cm lång.
  Gund Toothpick Randig Björn 38cm »

  229 SEK

  CDON

 • Gund Sugar Plum Llamacorn

  Gund Sugar Plum llamacorn är en supermjuk enhörningslama med regnbågsfärgade detaljer. Den söta mjukdjurslaman passar barn i alla åldrar och är även lämplig för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 30 cm hög.
  Gund Sugar Plum Llamacorn »

  199 SEK

  CDON

 • Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur

  Boo, The World's Cutest Dog, är en otroligt populär hund som under många år fängslat hundälskare på sociala medier. Nu får du chans att krama på hunden i verkligheten som gosedjur. Den är söt mjukdjurshunden passar även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 20 cm hög, sittande.
  Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur »

  289 SEK

  CDON

 • Gund Philbin Nalle Chokladbrun

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 25x20x24 (BxDxH), sittande.
  Gund Philbin Nalle Chokladbrun »

  239 SEK

  CDON

 • Gund . Lushes Pets -Bah Noir Mjukdjur

  P.Lushes Pets fån Gund. Fantastiskt sött mjukdjur med fint tryck och skimrande detaljer. P.Lushes Pets är modeinspirerade samlarmjukdjur! Dessa fantastiskt söta, moderna gosedjur har chica utseenden med ett stänk av attityd och en hel del glitter! Mått: höjd ca 15 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Gund . Lushes Pets -Bah Noir Mjukdjur »

  149 SEK

  CDON

 • Gund Pusheen Mjukdjur Grå

  Pusheen är en söt och kramgo katt. Den tecknade Pusheen-katten är känd från en serietidning samt som stickers på sociala medier. Här får du henne i form av ett mjukt gosedjur. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen. Gund har tillverkat unika, kramvänliga mjukdjur av hög kvalitet och mjuka material i över 120 år. Gosedjuren är lätta att tycka om och blir ofta en favorit för både stora och små. Mjukdjuren uppfyller gällande säkerhetskrav, är hållbara och godkända även för de minsta barnen. Mått: ca 25x12x18 cm.
  Gund Pusheen Mjukdjur Grå »

  239 SEK

  CDON

 • Gund . Lushes Pets Ella L´phante Mjukdjur

  P.Lushes Pets fån Gund. Fantastiskt sött mjukdjur med fint tryck och skimrande detaljer. P.Lushes Pets är modeinspirerade samlarmjukdjur! Dessa fantastiskt söta, moderna gosedjur har chica utseenden med ett stänk av attityd och en hel del glitter! Mått: höjd ca 15 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Gund . Lushes Pets Ella L´phante Mjukdjur »

  149 SEK

  CDON

 • Paw Patrol Gund Movie Plush Rocky 15 Cm

  Rocky kommer vara den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken eller lyssna på sagor med. Rocky från Gund kommer snart bli favoritgosedjuret hemma!  Är tillverkade i mjukaste plysch Mått: 15 cm. Original produkt från Gund.
  Paw Patrol Gund Movie Plush Rocky 15 Cm »

  169 SEK

  CDON

 • Paw Patrol Gund Movie Plush Rubble 15 Cm

  Rubble kommer vara den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken eller lyssna på sagor med. Rubble från Gund kommer snart bli favoritgosedjuret hemma!  Är tillverkade i mjukaste plysch Mått: 15 cm. Original produkt från Gund.
  Paw Patrol Gund Movie Plush Rubble 15 Cm »

  169 SEK

  CDON

 • Gund . Lushes Pets Trixie Karrots Mjukdjur

  P.Lushes Pets fån Gund. Fantastiskt sött mjukdjur med fint tryck och skimrande detaljer. P.Lushes Pets är modeinspirerade samlarmjukdjur! Dessa fantastiskt söta, moderna gosedjur har chica utseenden med ett stänk av attityd och en hel del glitter! Mått: höjd ca 15 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Gund . Lushes Pets Trixie Karrots Mjukdjur »

  149 SEK

  CDON

Kolla också