Gund - Leksaker


Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Gund Luna Enhörning Filt

  Luna är en mjuk enhörning som är mjukdjur och filt på samma gång. Filten är värmande och mysig samtidigt som gosedjuret gör den extra kramvänlig. En snuttefilt som blir svår för barnet att släppa taget om. Supermjuk yta på ovansidan, lätt stoppad på insidan och blank undersida.
  Gund Luna Enhörning Filt »

  389 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Luna Enhörning Med Skallra

  Luna är en mjuk enhörning med skallra inuti. Enhörningen är mysig att krama på och ljudet gör den extra intressant för det lilla barnet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen.
  Gund Luna Enhörning Med Skallra »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur

  Baby Toothpick Sengångare från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Luna Enhörning Speldosa

  Luna är en mjuk enhörning med speldosa. Skruva på nyckeln på sidan av mjukdjuret så spelas en vaggvisa. Enhörningen är även mysig att krama på och en fin inredningsdetalj i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen.
  Gund Luna Enhörning Speldosa »

  369 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Pusheen Mjukdjur Grå

  Pusheen är en söt och kramgo katt. Den tecknade Pusheen-katten är känd från en serietidning samt som stickers på sociala medier. Här får du henne i form av ett mjukt gosedjur. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen.
  Gund Pusheen Mjukdjur Grå »

  289 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur

  Boo, The World's Cutest Dog, är en otroligt populär hund som under många år fängslat hundälskare på sociala medier. Nu får du chans att krama på hunden i verkligheten som gosedjur. Den är söt mjukdjurshunden passar även för de minsta barnen.
  Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur »

  339 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Lama Mjukdjur

  Baby Toothpick Lama från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Lama Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur

  Baby Toothpick Koala från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun

  Snuffles är en söt nalle som har spridit glädje som en av Gunds mest älskade nallebjörnar i över 30 år! Hans unika design gör att han tittar in i dina ögon varje gång du kramar om honom. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Snuffles Mjukdjur Vit

  Snuffles är en söt nalle som har spridit glädje som en av Gunds mest älskade nallebjörnar i över 30 år! Hans unika design gör att han tittar in i dina ögon varje gång du kramar om honom. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Snuffles Mjukdjur Vit »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Philbin Nalle Chokladbrun

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Philbin Nalle Chokladbrun »

  289 SEK

  FYNDIQ

Kolla också