Gund - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561

  Philbin är en klassisk nallebjörn med mjuk päls och en nyfiken uppsyn som är lätt att tycka om. Nallens stora tassar kan ge stora björnkramar vilket kan vara bra när man behöver tröst och trygghet. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Philbin Nalle Beige 45cm 6055561 »

  379 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Kai Taupe liten björn (30cm)

  Kai är en söt drömmare med huvudet i molnen, men de kommer alltid ner-till-jorden för att tillbringa tid med vänner Denna 12-tums taupe nallebjörn har supermjuk plysch på en modern stil med adorably överdimensionerade huvud, förströdda tass kuddar, och beige nospartiet.
  Gund Kai Taupe liten björn (30cm) »

  459 SEK

  Fruugo.se

 • Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun

  Snuffles är en söt nalle som har spridit glädje som en av Gunds mest älskade nallebjörnar i över 30 år! Hans unika design gör att han tittar in i dina ögon varje gång du kramar om honom. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Snuffles Mjukdjur Gråbrun »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur

  Baby Toothpick Koala från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Koala Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur

  Baby Toothpick Sengångare från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Sengångare Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Baby Toothpick Lama Mjukdjur

  Baby Toothpick Lama från Gund är en härligt mjuk kompis som är lätt att greppa och krama på även för de minsta barnen. En trygg kompis som gärna följer med som en följeslagare under barnets uppväxt. Nallen kan sitta själv och sitter gärna och väntar på kramar på sängen eller i en hylla i babyrummet.
  Gund Baby Toothpick Lama Mjukdjur »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Luna Enhörning Speldosa

  Luna är en mjuk enhörning med speldosa. Skruva på nyckeln på sidan av mjukdjuret så spelas en vaggvisa. Enhörningen är även mysig att krama på och en fin inredningsdetalj i babyrummet. Gunds mjukdjur är perfekta presenter till födelsedagar, babyshowers, dop, påsk, alla hjärtans dag och andra tillfällen.
  Gund Luna Enhörning Speldosa »

  369 SEK

  FYNDIQ

 • Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur

  Boo, The World's Cutest Dog, är en otroligt populär hund som under många år fängslat hundälskare på sociala medier. Nu får du chans att krama på hunden i verkligheten som gosedjur. Den är söt mjukdjurshunden passar även för de minsta barnen.
  Gund Boo The World' Cutest Dog Mjukdjur »

  339 SEK

  FYNDIQ

Kolla också