Hauck - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Hauck Leksaker för barn shopper Play' Go mugghållare bollspel – lätt dockvagn med bygel och shoppingkorg, vikbar – grå röd

  Idealiska tillbehör för puppfans: dockor vagn för barn från 3 år och dockor upp till 46 cm COOLE EATURES: Praktisk flaskhållare för vattenflaskan och skyddsbygel med roliga motoriska spel för favoritdockan Solskydd och förvaringsutrymme: Som med de stora modellerna: skydd ger skugga, korg under säte för leksaker och mer Lätt och kompakt: Dockan Buggy väger bara 1 kg och kan vikas ihop för att spara utrymme - perfekt dockvagn för på språng Full i trenden: Stark kombination av melange grå och röd – lämplig för pojkar och flickor.
  Hauck Leksaker för barn shopper Play' Go mugghållare bollspel – lätt dockvagn med bygel och shoppingkorg, vikbar – grå röd »

 • Babysitter Alpha Bouncer Deluxe Sand Hauck

  Alpha Bouncer Deluxe - den perfekta babysittern på golver eller på matstolen. Denna mysiga babysitter är kompatibel med matstolarna Alpha+ och Beta+, och kan användas direkt från födseln. Nyfödda kommer att känna sig väldigt trygga nu när de kan vara i ögonhöjd med familjen. Babysitterns ryggstöd kan justeras med en hand, och mobilarmen är en rolig detalj för barnet. Den ergonomiskt formade och mjukt vadderade sitsen fäster du direkt på den höga barnstolen. Spädbarnsinsatsen och sidopolstret stöder ditt barns huvud, medan det justerbara ryggstödet säkerställer att barnet alltid är i en bekväm position. Babysitterns 3-punktssele hjälper till att hålla ditt barn på plats. Dessutom, oavsett om du matar eller leker med ditt barn, är den upphöjda positionen när du monterat den på matstolen, väldigt ryggvänlig för dig. Vår rekommendation: Köp Alpha Bouncer Deluxe och Hauck Alpha barnstol tillsammans, då är ni perfekt utrustade redan från födseln. Mått: 65x47x69 cm Liggmått: 68 cm Används från nyfödd upp till 9 kg.
  Babysitter Alpha Bouncer Deluxe Sand Hauck »

  999 SEK

  CDON

 • Babysitter Alpha Bouncer Premium Nordic Grey Hauck

  Alpha Bouncer Premium - den perfekta babysittern på golvet eller på matstolen. Denna mysiga babysitter är kompatibel med matstolarna Alpha+ från Hauck, och kan användas direkt från födseln. Nyfödda kommer att känna sig väldigt trygga nu när de kan vara i ögonhöjd med familjen. Babysitterns ryggstöd kan justeras med en hand. Den ergonomiskt formade och mjukt vadderade sitsen fäster du direkt på den höga barnstolen. Spädbarnsinsatsen och sidopolstret stöder ditt barns huvud, medan det justerbara ryggstödet säkerställer att barnet alltid är i en bekväm position. Babysitterns 3-punktssele hjälper till att hålla ditt barn på plats. Dessutom, oavsett om du matar eller leker med ditt barn, är den upphöjda positionen när du monterat den på matstolen, väldigt ryggvänlig för dig. Vår rekommendation: Köp Alpha Bouncer Premium och Hauck Alpha barnstol tillsammans, då är ni perfekt utrustade redan från födseln. Mått: 65x47x69 cm Liggmått: 68 cm Används från nyfödd upp till 9 kg.
  Babysitter Alpha Bouncer Premium Nordic Grey Hauck »

  999 SEK

  CDON

 • 399 SEK

  CDON

 • Babysitter Rocky, Minnie Sweetheart, Hauck

  Babysitter Rocky med motiva av Mimmi pigg från Hauck är en mysig plats för din lilla bebis. Du justerar enkelt ryggen i olika vilolägen, och barnet sätts fast med hjälp av ett säkerhetsband med grenband. Babysittern har bärhandtag, men skall inte bäras i när barnet sitter i babysittern. Gungfunktionen kan du häva genom att fälla ut stopp på medarna.
  Babysitter Rocky, Minnie Sweetheart, Hauck »

  449 SEK

  CDON

Kolla också