iDance - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • iDance Högtalare Cuty Cat Pink

  En 10 Watt stark Bluetoothhögtalare från iDance som är lika häftig som den ger klart ljud. Den här pyttelilla och lätta katten kan du ta med dig vart du än ska. Den har hela åtta timmars speltid och en integrerad kontroll.
  iDance Högtalare Cuty Cat Pink »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Piano KX100, Svart

  Ett keyboard från iDance med 54 standardtangenter, 100 toner med fantastiskt pianoljud och playback. Du kan dessutom enkelt koppla mikrofon och hörlurar. Spela över tusen olika rytmer, fem slagverk och du får med tio inbyggda demosånger.
  iDance Piano KX100, Svart »

  1169 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Pistol för spel Blaster ARG-2

  Ett bärbart skjutvapen du enkelt kan koppla mobilen till och spela med. Den kombinerar den riktiga värden och den virtuella på ett häftigt sätt. Med AR-Gun-appen integreras de båda världarna för att göra spelkänslan ännu verkligare. Du kopplar enkelt vapnet till mobiltelefonen med Bluetooth.
  iDance Pistol för spel Blaster ARG-2 »

  129 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Högtalare Friendy Unicorn

  En söt, liten Bluetoothhögtalare från iDance. Den här pyttelilla och gulliga enhörningen kan du ta med dig vart du än ska. Den är på 3 Watt men avger ett förvånansvärt starkt ljud. Med fyra timmars speltid på bara en timmes laddning kan du ta med dig din nyfunna vän överallt – och likaså musiken.
  iDance Högtalare Friendy Unicorn »

  99 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Högtalare Megabox MB-5000

  En grymt bra högtalare från iDance på 1000 Watt. Den här högtalaren är stark, kompakt och kopplas enkelt till din enhet med Bluetooth eller aux men kan samtidigt spela upp FM-radio. Den har häftiga ljuseffekter som synkar med musiken.
  iDance Högtalare Megabox MB-5000 »

  2299 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Piano MP 1000, Vit

  Ett bärbart minipiano från iDance. Pianot har 25 tangenter och känns som ett riktigt piano! Koppla pianot med Bluetooth eller med auxkabel till din telefon eller surfplatta och öva med gratisappen App Simply Piano från Joytunes för att lära dig spela! Pianot har en inbyggd högtalare.
  iDance Piano MP 1000, Vit »

  699 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Högtalare Cyclone CY 6000

  En stor och häftig högtalare från iDance som avger grymt ljud i 360 grader. Högtalaren är på hela 1000 Watt och har en 10 tums woofer och basreflex för bästa möjliga ljud. Du får dessutom med två trådlösa mikrofoner med vilka du kan sjunga till dina favoritlåtar.
  iDance Högtalare Cyclone CY 6000 »

  5999 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Mikrofon Party Mic PM 10, Blå

  Med den är mikrofonen från iDance är det fest som gäller! Med Bluetooth är det enkelt att koppla mikrofonen och spela musik från musiktjänster som Spotify och Deezer, iTunes eller direkt från Youtube, om du inte har en karaokeapp. Därefter är det bara att ta ton. Mikrofonen har självklart en högtalare.
  iDance Mikrofon Party Mic PM 10, Blå »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Mikrofon Party Mic PM-20, Silver

  Med den är mikrofonen från iDance är du redo för att sjunga karaoke. Med Bluetooth är det enkelt att koppla mikrofonen och spela musik från musiktjänster som Spotify och Deezer, iTunes eller direkt från Youtube, om du inte har en karaokeapp. Därefter är det bara att ta ton.
  iDance Mikrofon Party Mic PM-20, Silver »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Mikrofon Color Mic CLM9

  Den här mikrofonen från iDance gör sig utmärkt för karaoke och framträdanden för vänner och familj. Använd mikrofonen för att sjunga med i dina favoritlåtar på partyn eller i ditt rum.
  iDance Mikrofon Color Mic CLM9 »

  169 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Karaoke Party Box XD1, Vit

  En karaokekub med mikrofon från iDance på 10 Watt. Med den här partyboxen kan du såväl spela som sjunga med till din favoritmusik. Den har en batteritid på fyra timmar vilket gör den perfekt att ha med när det vankas semester. Den har häftig diskobelysning som synkar med musiken och en festlig diskokula.
  iDance Karaoke Party Box XD1, Vit »

  399 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Karaoke Cuty Sealion Blue

  En 10 Watt stark Bluetoothhögtalare från iDance som är lika häftig som den ger klart ljud. Det här pyttelilla och lätta sjölejonet kan du ta med dig vart du än ska. Den har hela åtta timmars speltid och en fjärrkontroll.
  iDance Karaoke Cuty Sealion Blue »

  199 SEK

  Jollyroom.se

 • iDance Karaoke Cuty Sealion Black

  En 10 Watt stark Bluetoothhögtalare från iDance som är lika häftig som den ger klart ljud. Det här pyttelilla och lätta sjölejonet kan du ta med dig vart du än ska. Den har hela åtta timmars speltid och en fjärrkontroll.
  iDance Karaoke Cuty Sealion Black »

  199 SEK

  Jollyroom.se

Kolla också