JCB - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Jcb Tårnkran Radiostyrd 100cm

  Nogle gange skal man rive ned, før man kan bygge op. Dertil er denne kran på 1m perfekt med dens nedrivningskugle.   Kranen er særligt god till udendørssjov. Styr kranen med fjernbetjeningen.   Størrelse: 100cm   Från 3 år.
  Jcb Tårnkran Radiostyrd 100cm »

  273 SEK

  MidHobby SE

 • Jcb Construction Series

  Ha kul med dina byggmaterial till plats med 1:32 skala JCB Construction Series vehciles.
  Jcb Construction Series »

  239 SEK

  FYNDIQ

 • JCB - Heavy Load Transporter

  Det finns ett nytt byggeri på andra änden av stan! Då är det bra att det här paketet innehåller en tung lastbil, så de två fordonen kan fraktas. Fordonen innehåller ljud- och ljuseffekter, som gör leken mycket mera kreativ.
  JCB - Heavy Load Transporter »

  899 SEK

  Ellos.se

 • JCB Giant Dump Truck And Helmet

  Ingen får vara på byggplatsen utan hjälm! Det kan vara farligt ute på en byggplats, så därför är det viktigt att säkerheten är i topp. Därför innehåller det här paketet en hjälm samt en tippbil. Ta med den ut på lekplatsen och flytta jord och sand med den och lasta det av flaket. Samla alla fordonen för att få den häftigaste samlingen på skolgården.
  JCB Giant Dump Truck And Helmet »

  499 SEK

  CDON

 • JCB Mighty Moverz Wheel Loader 40c

  Den här 18 cm hjullastaren är kraftig och kul att leka med Ta med den ut på lekplatsen, där den kan flytta på sten, jord eller sand. Samla alla fordonen för att få den häftigaste samlingen på skolgården. Den har också ljud- och ljuseffekter, vilket gör leken ännu mer levande.
  JCB Mighty Moverz Wheel Loader 40c »

  399 SEK

  CDON

 • JCB Heavy Load Transporter

  Det finns ett nytt byggeri på andra änden av stan! Då är det bara att det här paketet innehåller en tung lastbil, så de två fordonen kan fraktas. Fordonen innehåller ljud- och ljuseffekter, som gör leken mycket mera kreativ.
  JCB Heavy Load Transporter »

  889 SEK

  CDON

Kolla också