Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Joy-It Chassi Byggsats Robot04

  Det här Car Kit är den perfekta grunden för ditt robotprojekt på Arduino eller Raspberrybas. Chassit består av stabil metall och har många hål för säker montering av komponenter. Den drivs av 2 motorer som har en spänning mellan 3 och 9 V På framsidan finns en metallkula fixerad i en kulled och som används som ett tredje hjul. På så sätt kan din framtida robot praktiskt taget vända på stället. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Joy-It Chassi Byggsats Robot04 »

  269 SEK

  CDON

 • Joy-It Chassi Byggsats Robot05

  Det här Car Kit är den perfekta grunden för ditt robotprojekt på Arduino eller Raspberrybas. Chassit består av stabil akryl och har många hål för säker montering av komponenter. Den drivs med 2 växelmotorer, som har en spänning mellan 3 och 9 V På framsidan finns en metallkula fixerad i en kulled och som används som ett tredje hjul. På så sätt kan din framtida robot praktiskt taget vända på stället. Dessutom finns en inbyggd strömbrytare för strömförsörjningen. Till detta ingår även en batterihållare i leveransen. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Joy-It Chassi Byggsats Robot05 »

  209 SEK

  CDON

 • Joy Chassi Arduino- Car Kit 01 Robot03

  Med Arduino Car Kit startar du prisvärt i robotvärlden och kan få fritt utlopp för din kreativitet. Setet är mycket enkel att montera och startklart i en handvändning. De medföljande växelmotorerna (med dubbelsidig axel) kan dirvas i ett spänningsområde på 3 till 9 Volt. Varvtalet varierar dessutom mellan 90 och 300 varv per minut. Vridmoment (gf/cm) mellan 800 och 1200. Car Kit är kompatibel med alla arduino-varianter.
  Joy Chassi Arduino- Car Kit 01 Robot03 »

  229 SEK

  CDON

Kolla också